Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

China Southern Airlines авіакомпанія.Інформація про Південно Китайських Авіалініях.Білети CZ.


IATA код авіакомпанії China Southern Airlines: CZ   Міжнародна назва авіакомпанії: China Southern Airlines (Чайна Соузерн Ейрлайнз)   Бонусна програма для частолетающіх пасажирів China Southern Airlines:   Бонусна програма для корпоративних клієнтів: немає   Авіаційний альянс:   Офіційний сайт авіакомпанії China Southern Airlines:   www

IATA код авіакомпанії China Southern Airlines: CZ

Міжнародна назва авіакомпанії: China Southern Airlines (Чайна Соузерн Ейрлайнз)

Бонусна програма для частолетающіх пасажирів China Southern Airlines:

Бонусна програма для корпоративних клієнтів: немає

Авіаційний альянс:

Офіційний сайт авіакомпанії China Southern Airlines: www.flychinasouthern.com

Представництво China Southern Airlines в Москві: +7 (495) 9874629
Представництво China Southern Airlines в Санкт-Петербурзі: Продаж квитків в акредитованих агентствах BSP
Представництво China Southern Airlines в Хабаровську: +7 (4212) 219670
Представництво China Southern Airlines в Новосибірську: +7 (383) 2126097

Подивитися представництва в інших містах


Фотографія: Літак авіакомпанії China Southern Airlines. © www.air-agent.ru

Базовий аеропорт China Eastern Airlines - Гуанчжоу (CAN)

Авіакомпанія південнокитайських авіалінії розпочала роботу в 1989 році з виконання внутрішніх авіаперевезень по Китаю. З 1996 році Китайські південні авіалінії почали виконувати далекомагістральні міжконтинентальні перельоти.

Сьогодні авіакомпанія China Southern Airlines має найбільшим парком, найбільш розгалуженою мережею і здійснює найбільші обсяги пасажирських авіаперевезень в Китайській Народній Республіці. Штаб-квартира авіакомпанії розташована в Гуанчжоу.

28 серпня 2004 року авіакомпанія підписала Меморандум про взаєморозуміння з альянсом SkyTeam. 15 листопада 2007 року Китайські південні авіалінії офіційно стали 11-м повноправним членом альянсу SkyTeam, ставши першою авіакомпанією з континентального Китаю, що увійшла в світовий альянс авіаперевізників.

В даний час, Південно Китайські авіалінії мають у своєму розпорядженні парк із більш ніж 500 пасажирських і вантажних транспортних літаків, включаючи Boeing 787 777, що 747, 757 і 737 і Airbus A380, 330, 321, 320, 319. Флот авіакомпанії CZ за величиною посідає перше місце в Азії і п'яте місце серед 240 авіакомпаній, зареєстрованих в IATA. China Southern Airlines є першою авіакомпанією в світі, яка почала експлуатувати нові літаки A380 і Boeing 787.

China Southern Airlines щодня виконує більш ніж 1930 рейсів по 193 напрямках польотів в 35 країнах і регіонах по всьому світу. Завдяки тісній співпраці з авіакомпаніями, членами альянсу SkyTeam, глобальна маршрутна мережа південнокитайських авіаліній охоплює тисячі двадцять чотири напрямків в 187 країнах і регіонах, і майже кожен великий мегаполіс світу.

У 2012 році Китайські Південні авіалінії перевезли понад 86 мільйонів пасажирів, посівши перше місце серед перевізників в Азії.

China Southern Airlines була визнана «Кращою авіакомпанією в Китаї» кількома міжнародними галузевими експертами. У 2011 році, China Southern Airlines заробив свій чотиризірковий статус від SKYTRAX, найпрестижнішого в світі рейтингового агентства, що оцінює ефективність і сервіс авіакомпаній.

Найбільша і найпопулярніша програма лояльності для пасажирів в Китайській Народній Республіці, Sky Pearl Club від China Southern Airlines, пропонує пасажирам найшвидший спосіб заробити на безкоштовні рейси найбільшої китайської авіакомпанії, а також отримати особливі переваги від глобальних авіаліній та комерційних партнерів. Сьогодні клуб налічує 13 мільйонів членів.
Зручно розташовані центри обслуговування Sky Pearl Club в великих аеропортах Китаю пропонують великий список зручних і безкоштовних послуг. Членство в програмі Sky Pearl Club означає, що у Вашому розпорядженні буде цілий світ новітніх привілеїв в сфері подорожей.

З листопада 2010 року авіакомпанія China Southern Airlines запустила щоденний рейс Москва - Гуанчжоу з транзитної посадкою в Урумчі.

З 6 червня 2013 авіакомпанія Південно-Китайські авіалінії стали виконувати прямі безпосадочні регулярні рейси з Москви в Гуанчжоу, додавши столицю Росії до існуючих європейських маршрутах з Гуанчжоу в Париж, Амстердам і Лондон. Крім того Китайські Південні авіалінії здійснюють польоти за маршрутами з Гуанчжоу в Сідней, Мельбурн, Окленд, Брісбен, Перт і т.д. в Океанії. Завдяки зручним стиках в Гуанчжоу China Southern Airlines пропонує польоти з Європи в Австралію й Океанію.

Пошук і бронювання квитків авіакомпанії China Southern Airlines
Подивитися розклад рейсів, забронювати авіаквитки китайської авіакомпанії Китайські південні авіалінії онлайн Ви можете на нашому сайті в розділі АВІАКВИТКИ .

залишити відгук про авіакомпанії China Southern Airlines

Переглянути архів новин авіакомпанії China Southern Airlines

Подивитися інформацію про інших авіакомпаніях

На головну

Новости