Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанії Росії: Uralairline U6 SVR з Єкатеринбурга

  1. Історія створення та цікаві факти
  2. Як зареєструватися на авіарейс
  3. Стикування від авіакомпанії
  4. Правила перевезення багажу
  5. Харчування на борту
  6. Подорож з дітьми
  7. парк літаків
  8. базовий аеропорт
  9. види тарифів
  10. Перелік основних напрямків
  11. Бонусна програма, акції та знижки

Одним з найбільших і найпопулярніших авіаперевізників країни, що займаються чартерними міжнародними і внутрішніми авіаперевезеннями громадян, є авіакомпанія Уральські авіалінії . За останні кілька років керівництву компанії вдалося укласти безліч міжнародні договори з авіакомпаніями країн СНД, Європи, Азії, в перелік яких входить чеська авіаперевізник «CzechAirlines», найбільша авіалінія Об'єднаних Арабських Еміратів «Emirates», китайський перевізник «AirChina» і т.д. Одним з найбільших і найпопулярніших авіаперевізників країни, що займаються чартерними міжнародними і внутрішніми авіаперевезеннями громадян, є авіакомпанія   Уральські авіалінії

Стюардеса з моделлю літака в руці

Історія створення та цікаві факти

«Уральські авіалінії» - це дітище розпався авіапідприємства Свердловська, що утворилося і почало свою діяльність на його території в 1993 році. З того самого моменту і до сьогоднішнього дня власник авіакомпанії не змінювався. Їм є пілот першого класу і володар ордена Пошани - Сергій Скуратов. Він же за сумісництвом власник 80% акцій компанії. За перші 13 років діяльності авіакомпанії "Уральські авіалінії» вдалося досягти позначки в мільйон пасажирів. Починаючи з 2006 року число клієнтів, які користуються їхніми послугами, зростала в геометричній прогресії. Згідно з відомими даними, в 2016 році кількість перевезених громадян перевищило 6 мільйонів чоловік.

ВАТ Авіакомпанія «Уральські авіалінії» по праву вважається російським першовідкривачем в області розробок і впровадження автоматичної системи реєстрації пасажирів на авіарейс. Ця система носить назву «AmadeusAlteaDepartureControlSystem» і надає клієнтам авіаперевізника унікальну можливість підбору вподобаного місця на борту літака під час броні квитка, вибудувати відповідає вашим потребам і спосіб перельоту з урахуванням рейсів партнерських авіаліній та багато іншого.

«Уральські авіалінії» - провідний російський авіаперевізник, який увійшов в 5 кращих авіакомпаній Росії 2016-2017 року, який посів четверте місце на ринку і отримав незліченну кількість нагород. Незважаючи на те, що відома консалтингова компанія родом з Великобританії SKYTRAX не нагородила авіакомпанію «Уральські авіалінії» зірками, вона має високий рівень обслуговування, комфортабельності, пунктуальності і безпеки.

Незважаючи на те, що відома консалтингова компанія родом з Великобританії SKYTRAX не нагородила авіакомпанію «Уральські авіалінії» зірками, вона має високий рівень обслуговування, комфортабельності, пунктуальності і безпеки

Салон літака Airbus 320

Найбільша авіакомпанія Уралу здійснює як внутрішньодержавні, так і міжнародні перельоти з Москви, Єкатеринбурга та інших російських міст. Внутрішній код авіаперевізника - У6, код IATA - U6, код ICAO - SVR.

У число базових аеропортів перевізника «Уральські авіалінії» входять:

  • Толмачево в Новосибірську;
  • Домодєдово в Москві;
  • Кольцово в Єкатеринбурзі.

Офіційний сайт авіакомпанії "Уральські авіалінії» - www.uralairlines.ru дозволить кожному клієнту детально познайомитися з наданими компанією акціями, знижками, бонусними пропозиціями, рейсами, напрямками, цінами, тарифами, парком літаків і т.д.

Основне представництво компанії розташовується за адресою: 620025, Росія, місто Єкатеринбург, пров. Ранковий, 1г. Для довідки, уточнення інформації або замовлення квитків можна зателефонувати за контактним номером телефону +78007700262. Номер факсу +73432726000. Також авіакомпанія має контактний e-mail - [email protected] .

Цікавий факт. 2016 рік ознаменувався для компанії знаковою нагородою, отриманої під час проведення національної російської премії в даній галузі під назвою «Крила Росії». Крім цього, авіаперевізник «UralAirlines» був переможцем в номінації «Краща інженерно-технічна служба» за підсумками 2015 року, «Внутрішні авіаперевезення в групі I», «Електронна комерція».

Крім цього, авіаперевізник «UralAirlines» був переможцем в номінації «Краща інженерно-технічна служба» за підсумками 2015 року, «Внутрішні авіаперевезення в групі I», «Електронна комерція»

Церемонія вручення нагород премії «Крила Росії» в 2016 році

Як зареєструватися на авіарейс

У кожному маршрутному листку або квитку, купленому на касі, вказується час відправки авіалайнера, тому кожному пасажиру необхідно прибути на місце реєстрації в аеропорту з невеликим запасом часу. Якщо людина не встигла до моменту закінчення реєстраційної процедури, то він не допускається на рейс. Якщо запланований внутрішній переліт з Єкатеринбурга і великих міст Росії, то прибути в аеропорт необхідно за півтори години до вильоту. Що стосується міжнародних рейсів, то оптимальний час прибуття до місця вильоту - 3 години до вильоту. Процедура реєстрації не займає багато часу і зазвичай закінчується за 40 хвилин до відправлення літака.

Які документи можуть знадобитися і умови реєстрації:

  • Паспорт, що належить громадянину, на ім'я якого був заброньований авіаквиток;
  • Маршрутна квитанція або квиток, куплений на касі;
  • Пасажиру дозволяється брати з собою на борт невелику сумку вагою не більше 5 кг для економ або промо-класу, і до 15 кг - для тарифу типу Комфорт і Бізнес;
  • Якщо вага багажної сумки перевищує вищезазначені норми, то слід зареєструвати його у стійки за годину до відправки літака, що прописано в умовах провезення багажу;
  • Якщо людиною був обраний метод саморегистрации в аеропорту, то йому видається талон на посадку для вільної розсадження. При цьому потрібно пам'ятати, що самостійна реєстрація закінчується за годину до вильоту;
  • Пасажирам, які належать до особливої ​​категорії і які замовлять відповідну послугу, потрібно звернутися до реєстраційної стійки.

Авіакомпанія передбачає реєстрацію запозднівшіхся пасажирів, які не встигли прибути до завершення реєстраційного часу за окрему плату. Також для клієнтів авіаперевізника «Уральські авіалінії» існує можливість онлайн-реєстрації на веб-сайті http://www.uralairlines.ru/your-flight/register/online/ .

Зареєструватися на рейси авіперевозчіка «Уральські авіалінії» можна також, зателефонувавши в кол-центр за номером +74999202252. Для онлайн-реєстрації на авіарейс знадобиться повідомлення оператору всієї необхідної інформації і подальша роздруківка маршрутного листа, який прийшов на вказану адресу електронної пошти.

Реєстрація пасажирів на авіарейс від Уральських авіаліній

Стикування від авіакомпанії

Трансферні перевезення від авіаперевізника «UralAirlines» - це унікальна можливість для кожної людини заощадити на перельоті. Організація зручних стикувань і час пересадки з одного авіарейсу на інший з очікуванням до 24 годин, безкоштовне харчування та проживання у готелі в разі, якщо сталася затримка літака через метеорологічні умови чи з технічних причин - далеко не всі переваги трансферів від авіаперевізника.

Перевізник гарантує зручну своєчасну стикування на кожній дільниці трансферу, а також забезпечує мінімальне стикувальний час.

Важливо! Максимальна стикувальний час не повинно перевищувати 24 години. Якщо з вини компанії «Уральські авіалінії» стикування не була здійснена вчасно або розклад рейсів було змінено, то перевізник займеться пошуком відповідного нового маршруту для пасажира і внесе зміни, що відбулися в маршрутний квиток.

Правила перевезення багажу

Особисті речі пасажира можуть перевозитися як у вигляді ручної поклажі, так і у вигляді реєструється багажу, максимальний розмір сумки повинен варіюватися в межах наступних норм: 50 * 50 * 100 см. Для кожної тарифної групи діють свої умови багажної перевезення. Норми безплатної транспортування багажу для кожного тарифу наступні:

  1. Пасажири, які летять Промо-класом, можуть перевозити ручну поклажу вагою до 5 кілограмів. Дитячий або дорослий зареєстрований багаж не повинен перевищувати 10 кг;
  2. Клієнти, які купили квитки класу Економ або Преміум-Економ можуть провозити з собою ручну поклажу вагою до 5 кг. Дорослий зареєстрований багаж не повинен перевищувати 23 кг, а дитячий - 10 кг;
  3. Пасажирам класу Бізнес Лайт надається 2 місця ручної поклажі з загальною вагою до 15 кг. Зареєстрований багаж на дорослого - 32 кг, на дитину - 10 кг, також допускається безкоштовна транспортування одного комплекту спортивного інвентарю;
  4. Люди, які летять Бізнес-класом, можуть взяти з собою на борт дві сумки вагою до 15 кг. Зареєстрований багаж на дорослого - 2 місця до 32 кг, на дитину - до 10 кг.

Додаткова інформація. У випадках, коли загальна вага зареєстрованого і незареєстрованого багажу, включаючи ручну поклажу, не перевищує норму в 10 кг, то кількість місць в багажному відсіку, незалежно від тарифікації, не обмежується.

За додаткову плату в розмірі від 35 євро дозволяється провозити масивне спортивне спорядження, велику техніку і транспортні засоби, музичні інструменти, рослини вагою понад 5 кг та інші великогабаритні предмети.

Навантаження багажу на борт літака Уральських авіаліній

Харчування на борту

Харчування на борту літаків «Уральські авіалінії» - це найважливіша частина комфортабельного перельоту, якій компанія приділяє велику увагу. Залежно від напрямку, тривалості польоту, віку та вподобань пасажирів розробляється спеціальне меню, мінливий раз в 14 днів. Якщо клієнт летить чартерним рейсом, то тип харчування встановлюється туристичним оператором.

Для пасажирів бізнес-класу компанія «Uralairlines» приготувала смачні вишукані закуски, ароматні десерти на будь-який смак, гарячі і основні страви, безалкогольні та спиртні напої. Передбачається різноманітне меню: вегетаріанське, мусульманське, дитяче або рибне. Всі страви подаються в якісній посуді з фірмовим логотипом компанії «Уральські авіалінії».

Пасажири економ-класу можуть покуштувати на борту смачні гарячі страви і холодні закуски, напої (сік, чай, кава, вода). Також доступна послуга спецхарчування або додаткового дитячого харчування за окрему плату.

Важлива інформація! Замовити додаткове харчування можна при реєстрації через онлайн-сервіс, при покупці квитка на касі або зателефонувавши на гарячу лінію компанії. Дану послугу надає авіакомпанія в містах: Єкатеринбург, СПБ, Москва, Сочі, Іркутськ і т.д.

Економічне харчування на рейсі Тель-Авів - Єкатеринбург

Подорож з дітьми

Авіаперевізник «Уральські авіалінії» надає своїм найменшим пасажирам комфортабельні умови перельоту. До переліку доступних послуг для дітей входить:

  • Провезення безкоштовного багажу вагою до 10 кг, а також ручної поклажі - до 5 кг. Старшим дітям дозволяється брати на борт сумки вагою до 10 кг;
  • Спеціально розроблене дитяче меню, що складається з легких і простих в пережовуванні продуктів. Дитина може спробувати смачні десерти, крекери, страви з риби і м'яса, соки, кисломолочні продукти і багато іншого;
  • Провезення дитячої люльки;
  • Надання теплого пледа для комфортного сну.

Крім цього, на борту дозволяється провезення власного дитячого харчування.

парк літаків

У 2006 році авіапарк компанії «Уральські авіалінії» був повністю переоснащено. На сьогоднішній момент флот складається з 42 сучасних літаків, в тому числі лайнерів A320, A321, A319, середній вік яких становить 15 років.

Технічні параметри авіалайнерів:

  1. AirbusA319 - загальне число місць 134, дальність польоту - до 6800 км, швидкість крейсера розвивається до 850 км / год. Довжина літака становить 33.84 метра, розмах крил - 34.1 м, ширина пасажирського салону досягає 3.7, а довжина - 8 м. Максимальна злітна маса дорівнює 75.5 тисяч кг;
  2. AirbusA320 - загальна кількість пасажирських місць 156, дальність польоту -до 5600 км, швидкість лайнера - 850 км / год. Довжина літального апарату становить 37.57 метрів, розмах крил - 33.91 м, ширина салону досягає 3.7, а довжина - 4 м. Максимальна вага для зльоту дорівнює 77 тисяч кг;
  3. AirbusA321 - самий місткий апарат, кількість пасажирських місць 220. Дальність польоту - до 5600 км, швидкість крейсера розвивається до 850 км / год. Довжина авіалайнера -51 метра, розмах крил - 34.1 м, пасажирський салон в довжину досягає 34.44 м, а в ширину - 3.7 метрів. Максимальна злітна маса дорівнює 89 тисяч кг.

Цікавий факт. Раніше в експлуатації авіакомпанії Уральські авіалінії були тільки судна радянського виробництва. В їх число входили АН-12, АН-24, ТУ-134, ТУ-154, ІЛ-86.

В їх число входили АН-12, АН-24, ТУ-134, ТУ-154, ІЛ-86

Airbus A320 в польоті

базовий аеропорт

Головний аеропорт авіаперевізника «Уральські авіалінії» - Кольцово . Він розташовується за адресою: Росія, 620025, місто Єкатеринбург, вулиця Спутников, 6. На сьогоднішній день Кольцово - це найбільший міжнародний повітряний порт Росії.

Завдяки досвідченому персоналу і злагодженій роботі аеропорту Єкатеринбург пов'язаний з багатьма країнами і містами світу. Дізнатися детальну інформацію про рейсах, що здійснюються Уральськими Авіалініями, часу відльоту і прибуття, розкладі можна на офіційному сайті компанії або, зателефонувавши в довідкову службу аеропорту за номером +73432242367.

види тарифів

На бортах літаків авіаперевізника «UralAirlines» існує кілька тарифів різного рівня комфортності та обслуговування: бізнес, комфорт і економ-клас.

Особливості кожного з них:

  1. Бізнес-клас - високий рівень комфорту і обслуговування на борту літака і в аеропорту. Пасажирам даного класу надається можливість проходження реєстрації у окремій стійки, смс-оповіщення про дані рейсу, знаходження в окремому салоні, розташованому в передній частині авіалайнера і оснащеного зручними кріслами. Також для клієнтів передбачено безкоштовне харчування, свіжа преса, постільні приналежності, окремий туалет, проїзд на автобусі від терміналу до місця посадки;
  2. Бізнес Лайт - мало чим відрізняється від попереднього тарифу, єдина відмінність полягає в тому, що розміщення може бути в салоні Комфорт. Також тут подаються безкоштовні напої, харчування, вина, а обслуговування проводиться окремим бортпровідником. Вага ручної поклажі не повинен перевищувати 15 кг (надається 2 місця), зареєстрований багаж - до 32 кг;
  3. Комфорт - це тариф був введений в 2007 році і за умовами наближений до бізнес-класу. Переваги тарифікації - вартість перельоту дешевше на 10-15%;
  4. Промо - це унікальна можливість здійснити комфортний переліт за доступною ціною. На борту лайнера пропонуються напої, стандартне харчування, газети або журнали за наявності;
  5. Економ і Преміум-економ - мало чим відрізняється від Промо, єдина відмінність полягає в можливості провезення багажу вагою до 23 кг.

Перелік основних напрямків

Авіалайнери компанії Уральські авіалінії щодня здійснює сотні міжнародних та внутрішніх перельотів з аеропортів Москви, Єкатеринбурга, Новосибірська та інших великих міст.

Найпопулярніші напрямки:

  • Єреван ,
  • Тбілісі,
  • Куляб,
  • Мінеральні води ,
  • Сімферополь,
  • Бодрум,
  • Пальма-де-Майорка,
  • Анапа,
  • Калінінград,
  • Барселона,
  • Єкатеринбург,
  • Батумі,
  • Сочі,
  • Ростов-на-Дону,
  • Лісабон ,
  • Геленджик ,
  • Анталья і багато інших.

Бонусна програма, акції та знижки

Найбільший авіаперевізник Росії «Уральські авіалінії» пропонує своїм клієнтам численні бонусні програми, акції та знижки. Найпопулярніша програма лояльності носить назву «Крила», завдяки якій кожен пасажир може отримати гарантовану знижку на переліт або зниження вартості провозу додаткового багажу. Переваги накопичуваних бонусів - можливість моментального використання після отримання на рахунок, покупка ліцензійної продукції авіакомпанії, оплата авіаквитків після накопичення балів.

Переваги накопичуваних бонусів - можливість моментального використання після отримання на рахунок, покупка ліцензійної продукції авіакомпанії, оплата авіаквитків після накопичення балів

Фірмові товари з логотипом компанії, які можна придбати на борту літака

Також компанія пропонує до уваги пасажирів нову програму співпраці для юридичних осіб під назвою «Корпоративний клієнт» для людей, які часто літають у відрядження. Завдяки зручному сервісу співробітники авіакомпанії беруть на себе турботу про бронювання номерів в готелі, оформлення візи, організації трансферів, замовленні квитків і т.д. Все це дозволяє літати в будь-яку точку світу з комфорт, отримуючи при цьому приємну знижку в 10% на кожен рейс.

Відео

Новости