Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанії Росії: Іркутська Ангара 2G AGU- офіційний сайт

  1. Про компанію
  2. Процес реєстрації на рейс
  3. Флот повітряних суден
  4. Правила провозу багажу
  5. Додаткові послуги та акції

Авіакомпанія «Ангара» є одним з найбільш затребуваних авіаперевізників Східного Сибіру і Іркутської області, яка займає 70% всього регіонального ринку авіаперевезень. Компанію «Ангара» по праву можна назвати однією з найуспішніших. Заснована в 2000 році, вона змогла об'єднатися з авіакомпанією «Іркутськ Авіа», стати частиною групи компаній «Істленд» і розширити свій флот до 34 одиниць, включаючи вантажні, пасажирські і вертолітні суду. Щомісяця літаки авіаперевізника здійснюють приблизно 140 рейсів в різних напрямках. Авіакомпанія «Ангара» є одним з найбільш затребуваних авіаперевізників Східного Сибіру і Іркутської області, яка займає 70% всього регіонального ринку авіаперевезень

Пілот і стюардеси авіакомпанії на тлі літака

Про компанію

Базовими аеропортами авіакомпанії Ангара є Нижнеудинск, Киренск і Іркутськ . Останній з них вважається найбільшим і володіє розвинутою виробничою базою - комплекс ангарів для літаків і вертольотів, місця стоянок і т.д. Саме звідси лайнери основного іркутського авіаперевізника здійснюють найбільшу кількість літакових вильотів.

Кожен клієнт авіаперевізника «Ангара» повинен знати, куди звернутися у разі виникнення будь-яких непередбачених обставин. Для цього необхідно знати наступну інформацію про авіакомпанію:

  • Компанія розташовується за адресою: місто Іркутськ, вулиця Ширямова, будинок 2;
  • Отримати довідкову інформацію можна за телефонами: +7395287830 або +7395287831;
  • Офіційна адреса електронної пошти - [email protected] ;
  • Офіційний сайт авіаперевізника - http://www.angara.aero ;
  • Кодування IATA- 2G;
  • Кодування ICAO - AGU;
  • Внутрішній код - ІК.

Цікавий факт. Авіакомпанія Іркутська Ангара є основним пасажирським перевізником, які мають транспортне сполучення з усіма іркутськими аеропортами. Крім цього, перевізник виконує безліч значимих для базового аеропорту «Іркутськ» пошукових, рятувальних робіт (патрулювання, охорона лісів і т.д.).

)

Салон пасажирського літака Ан-148 авіакомпанії Ангара

Процес реєстрації на рейс

Зареєструватися на рейс авіакомпанії «Ангара» можна в будь-якому аеропорту, звідки здійснюється виліт за 3-4 години до посадки. Особливою популярністю серед клієнтів авіаперевізника користується реєстрація на рейс через інтернет. Зробити це необхідно за 3-24 години до вильоту.

Переваги онлайн реєстрації на авіарейс «Ангари» ( https://angara.aero/height/register/ ):

  • Можливість вибору будь-якого вподобаного місця;
  • Самостійна роздруківка посадкового талона;
  • Якщо пасажир подорожує тільки з ручною поклажею, то йому не потрібно після прибуття в аеропорт звертатися до реєстраційної стійку.

Так як посадка на рейс починається за 40 хвилин до відльоту літака, то необхідно прибути в аеропорт завчасно, щоб пройти всі обов'язкові передпольотний процедури. Під час непрямих перельотів авіаперевізник пропонує зручні стикування з пересадкою на літаки інших авіакомпаній, а також преференції в разі затримки або технічних неполадок (розміщення в готелях, організація харчування, надання комфортних умов для пасажирів з дітьми). Щоб ознайомитися з докладними умовами реєстрації на рейс Ангара авіакомпанія пропонує відвідати свій офіційний сайт.

Важлива інформація! Щоб здійснити веб-реєстрацію на авіарейс через мобільний пристрій, необхідно встановити на нього останню версію браузера. При перельоті з Бодайбо, Кіренська і Ербогачен в Іркутськ послуга реєстрації через інтернет недоступна.

Флот повітряних суден

Парк літаків регіонального сибірського авіаперевізника Ангара має 34 лайнерами. В їх число входять:

  1. П'ять близькомагістральних узкофюзеляжних літаків для перевезення пасажирів АН-148-100Е, місткістю 75 осіб. Максимальна швидкість лайнера - 780 км / год, дальність польоту становить 4400 км;
  2. Сім турбогвинтових літаків для перевезення пасажирів на малі і середні відстані. На борту одного лайнера може розташуватися 48 осіб. Максимальна швидкість апарату складає 460 км / год, а дальність польоту - 2 тисячі км;
  3. Два військово-транспортних літальних апарати АН-26-100, розвиваючих максимальну швидкість до 440 км / год. Дозволена дальність польоту - 2550 км. На борту літака може розміститися 43 пасажири;
  4. Шістнадцять радянських багатоцільових вертольотів МІ-8 з різноманітною модифікацією. Максимальна швидкість апарату - 225 км / год, а дальність польоту - 900 км. На борту кожного вертольота є 22 місця.

Завдяки такому великому літакового парку основна авіакомпанія Сибіру Ангара може здійснювати не тільки регулярні, але і чартерні пасажирські перевезення.

Завдяки такому великому літакового парку основна авіакомпанія Сибіру Ангара може здійснювати не тільки регулярні, але і чартерні пасажирські перевезення

Вертоліт авіакомпанії Ангара Мі-8 під час польоту

Правила провозу багажу

Пасажир будь-якого класу і віку, що летить лайнерів авіакомпанії «Ангара», має право на безкоштовний провіз багажної сумки і ручної поклажі, відповідним за своїми розмірами і вагою встановленим нормам. Для кожного класу бронювання і типу літака існують свої стандарти перевезення багажу.

До основних норм відносяться наступні вимоги:

  • Пасажирам, перелітає літаками АН-24, АН-26 або вертольотом Мі-8, дозволено брати на борт багаж, що не перевищує 20 кг з урахуванням ручної поклажі;
  • Люди, які подорожують на авіалайнері АН-148, можуть брати з собою багажну сумку і ручну поклажу загальною вагою не більше 20 кілограм;
  • При перельоті рейсом з Іркутська в мирний , Новосибірська в Мирний і назад вага ручної поклажі з загальним зареєстрованим багажем не може становити більше 25 кг;
  • Якщо дорослі подорожують з маленькими дітьми не старше двох років без надання окремого місця, то для дитини дозволена ручна поклажа вагою до 10 кілограм.

Головна авіакомпанія сибірського регіону Ангара залишає за собою право змінювати умови безкоштовного багажного перевезення відповідно до закону Російської Федерації про мінімальний допустимий вазі багажу не нижче 10 кг.

Додаткові послуги та акції

На бортах лайнерів авіакомпанії «Ангара» діє кілька тарифів, таких як VIP і стандартний. Незалежно від тарифного плану, кожен пасажир під час перельоту може скуштувати смачні страви, які припадуть до смаку дорослим і дітям, а також насолодитися спиртними і безалкогольними напоями. Меню залежить від дальності польоту. Для самих маленьких пасажирів дозволено брати на борт літака дитяче харчування, коляску або люльку.

Для самих маленьких пасажирів дозволено брати на борт літака дитяче харчування, коляску або люльку

Напої на борту літаків авіакомпанії «Ангара»

Що стосується акційних пропозицій авіаперевізника «Ангара», то всі пасажири, що належать до пільгових категорій громадян, можуть літати субсидованими рейсами з Іркутська в Маму, Ербогачен, Нижнеангарск, Таксимо, а також з Красноярська в Нижньовартовськ і з Братська в Талакан .

Відео

Новости