Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанії Італії: Меридіан IG ISS - офіційний сайт російською мовою

  1. про історію
  2. куди літають
  3. Класи обслуговування і умови
  4. Харчування на борту
  5. Перевезення дітей і тварин
  6. Як перевозиться багаж
  7. порядок реєстрації
  8. Додаткові послуги
  9. бонуси
  10. Відео

Компанія Meridiana Fly - найбільший італійський авіаперевізник, стабільно займає друге місце за обсягами пасажирських перевезень після знаменитої авіакомпанії Alitália. Такого визнання і популярності ця приватна компанія зуміла домогтися в чималому ступені завдяки орієнтованості на забезпечення бюджетних перевезень для своїх клієнтів. Не випадково на частини напрямків компанія позиціонується як лоукостер і виставляється з вельми вигідними цінами на авіаперельоти. Компанія Meridiana Fly - найбільший італійський авіаперевізник, стабільно займає друге місце за обсягами пасажирських перевезень після знаменитої авіакомпанії Alitália

Літак в небі

Компанія, яка пережила на своєму віку непрості періоди реорганізації, сьогодні є стабільним постачальником якісних і доступних перевезень в масштабах повітряного простору Італії , Виконуючи там регулярні і чартерні рейси. Вона відмінно справляється з обов'язками перевізника на рейсах по Європейському регіону, організовує також і трансконтинентальні рейси. Ось чому послуги «Меридіана Флай» затребувані як серед італійських мандрівників, так і серед туристів інших європейських країн.

про історію

Історія компанії триває понад півстоліття, проте в її сьогоднішньому вигляді, з новою назвою, термін існування не настільки великий.

Італійська авіакомпанія Meridiana Fly - це майже піввікова історія польотів, що почалася ще в 1963 році. Тоді було створено підприємство Alisarda, що стало прабатьком сучасної «Меридіани». Італія того часу переживала черговий туристичний бум, і знаменитий мільярдер, затятий шанувальник гірських лиж і яхтового спорту принц Карім Ага-хан Четвертий взявся за облаштування тоді ще мало розвиненого для туризму Смарагдового узбережжя Сардинії .

Ця зона незабаром перетворилася в одне з найбільш фешенебельних курортних місць світу, а зрослі потреби в турперевозках вирішено було задовольняти створенням власної авіакомпанії.

Взявши курс спочатку тільки на здійснення чартерних рейсів, з часом компанія відвойовувала собі все більше повітряного простору, змінивши до 1990-х років ім'я на Meridiana.

Частинка «Флай» додалася в результаті злиття в 2010 році з ще одним перевізником - компанією Eurofly, яка також працює на італійських авіалініях. Це стало вимушеним заходом для того, щоб спільно пережити складності кризового періоду в європейській економіці. Об'єднання двох аерогігантов не тільки адміністративно, а й технічно дало новий поштовх до розвитку. Проведення ребрендингу принесло не тільки зміну назви, а й зміна орієнтиру на свіжі напрямки діяльності, що призвело до зростання пасажиропотоку і збільшення доходів компанії.

Підсумок: в даний час вона динамічно розвивається і навіть змогла в 2011 році поглинути відомого італійського чартерного перевізника - компанію Air Italy.

Сьогодні компанія - це авторитетний авіаперевізник на внутрішніх і міжнародних авіалініях, що займає 123 місце в рейтингу Skae Trax, рівень сервісу та обслуговування оцінений в три зірки.

Компанія має кілька базових аеропортів, головний з яких знаходиться в Ольвії (Коста Смеральда), де розташована і штаб-квартира компанії. Крім цього є також інші хаби:

Код ІАТА - IG.

Код ІКАО - ISS.

Адреса російського представництва в Москві - вул. Велика Садова, буд.10, офіс 20.

Тел .: +7 495 699 5219, +7 495 981 1400.

Офіційний сайт італійської авіакомпанії «Meridiana Fly» - www.meridiana.it .

Це цікаво! Щорічний обсяг пасажиропотоку всередині Італії та за кордоном у цій компанії складає більше 4 мільйонів чоловік.

куди літають

В даний час компанія Meridiana Fly пропонує широкий вибір рейсів, включаючи перельоти в межах національних авіаліній і міжнародних авіарейсів середньої і короткої дальності. Завдяки цьому, а також наявності розгалуженої мережі аеропортів в основних курортних і туристичних точках Італії можна легко дістатися не тільки в італійську Сіцілію, Неаполь або на Сардинію, а й в інші напрямки:

  • Канарські острови;
  • Єгипет;
  • Греція;
  • Червоне море.

З Мілана і римського Фьюмічіно далекомагістральними рейсами можна долетіти на Мальдіви , Маврикію, Домініканську Республіку, Бразилію, Кенію. Всього в маршрутній сітці авіакомпанії туристи знайдуть близько 90 напрямків, в тому числі як по Італії (32), так і міжнародного (48) і міжконтинентального (7) напрямків з охопленням 25 країн світу.

Щотижневе кількість рейсів компанії - понад півтори тисячі.

Весь перелік і розклад рейсів розміщені на офіційному сайті авіакомпанії в розділі «Розклад рейсів» - https://www.meridiana.it/it-IT/flight-info/timetable . Сайт іншомовний, але, скориставшись послугою автоперекладачем сайту, можна дізнатися все необхідне російською мовою.

Замовлення квитків - https://www.meridiana.it/it-IT .

Прямі рейси з Москви, з аеропорту Домодєдово, можна подивитися тут - https://www.airitaly.com/ru-RU/flight-info/timetable .

com/ru-RU/flight-info/timetable

З Росії до Італії

Крім цього, є можливість скористатися пропозицією дешевих квитків лоукостера на спеціалізованих сайтах. Наприклад, Skyscanner обіцяє замовлення без додаткових комісій.

Зверніть увагу! Офіційний сайт meridiana.it пропонує інформацію на італійською, англійською, французькою, іспанською, німецькою). У новій версії російської сторінки поки немає. Варто знати, що компанія реалізує квитки як на власні рейси, так і на літаки інших компаній-перевізників, з якими працює по партнерських програмах. Про всю інформації рекомендується справлятися при бронюванні квитків.

Парк літаків компанії

Флот компанії є повністю оновленим і досить різноманітним, що відображає результати злиття двох авіакомпаній.

Сьогодні він в основному представлений літаками Boeing 737 (700 і 800), 767-300. Є також аеробуси Airbus A320 на 180 пасажиро-місць, ці місця відрізняються підвищеною комфортністю, а весь салон в цих семи аеробуси компанії надзвичайно святково оформлений. Крім цього в парку літаків компанії є Boeing 737 покоління Next Generation, а також далекомагістральні Boeing 767 і близькомагістральні MD-82.

Літак Airbus A330 компанії «Меридіана Флай»

Всього в парку є близько 30 повітряних суден, середній вік літаків - 18,3 років. Парк включає в себе десяток досить екзотичних на сьогодні McDonnell Douglas MD82. Незвичайність літаків в тому, що вони відповідають підвищеним екологічним вимогам, а також оснащені відповідно до новітніх технологій обладнання салону. Використовуються літаки даного типу на внутрішніх рейсах, і відгуки отримують самі позитивні.

До числа недавніх придбань «Меридіана» можна віднести покупку двох останніх моделей лайнерів Boeing 737-300 WL. На думку керівників Meridiana Fly, це не є межею поновлення і чисельності парку.

Класи обслуговування і умови

«Меридіана Флай» пропонує пасажирам обслуговування різних класів:

  • економ-клас - політ проходить в зручних шкіряних кріслах, пропонуються на вибір напої прохолодні і гарячі;
  • бізнес-клас - шкіряні крісла більш комфортні за рахунок системи підтримки спини і електрокерування становищем спинки. Наявність індивідуальної підсвічування і монітора, великий вибір розважальної програми з кліпами, фільмами та ін. Підвищена комфортність від збільшеного відстані між кріслами.

Салон бізнес-класу

Харчування на борту

Харчування на борту включає в себе сніданок, обід або вечерю (за часом перельоту і часу вильоту). За 48 годин можна оформити замовлення на спеціальне харчування. У польоті рівня бізнес-класу пропонують карту відмінних вин, в тому числі доставлених з Флоренції. Вони доповнюють вишукане меню з традиційних страв Середземномор'я.

Що ще в меню? Звичайні далекі і среднедальніе маршрути супроводжуються харчуванням пасажирів у вигляді безкоштовних десертів і закусок, які, за відгуками, смачні, хоча і невеликі за розмірами.

Харчування на борту

Перевезення дітей і тварин

Компанія пропонує послугу з перевезення дітей без супроводу дорослих з контролем за ними від посадки і до прийняття батьками / зустрічаючими. Це платна послуга, її замовляють заздалегідь.

Перевезення немовлят до 2 років допускається без оплати і без надання місця. Важливо тільки подбати заздалегідь про зворотне квитку для тих хлопців, які в період подорожі перейдуть дворічний рубіж, щоб не було проблем з вильотом назад.

Для малюків надається безкоштовна люлька (при міжконтинентальних перельотах). Можна також взяти з собою в салон коляску, якщо вона складна і не займає багато місця. У будь-якому випадку, персонал на борту намагається задовольнити потреби матері і дитини в наданні малюкові спального місця. Також немовлятам передбачено особливе харчування, про необхідність якого потрібно також попередити компанію заздалегідь.

Що стосується тварин, то це той рідкісний випадок, коли на борт лайнера допускаються пасажири з домашніми вихованцями. На літак можна прихопити з собою до чотирьох улюбленців, але не більше пари клітин. Послуга оформляється заздалегідь, бронь замовляється не менше ніж за 12 годин.

Тел .: 00 39 0789 52682 - це номер call-центру за замовленням перевезення тварин в даній компанії. Ціна на перевезення становить від 40 до 70 євро в пасажирському салоні, від 60 до 100 євро в багажному відсіку (в залежності від дальності перельоту).

Як перевозиться багаж

Компанія використовує ті ж стандарти, що діють при перевезенні ручної поклажі і багажу в інших європейських компаніях. Вони відповідають Національну програму безпеки, тому перешкоджають перевозити певні предмети, заборонені міжнародними правилами авіаперевезень.

Допускається перевезення одного місця ручної поклажі вагою не більше 8 кг з обмеженнями за обсягом: сума всіх трьох вимірів поклажі обмежена 55 см.

Норми провозу багажу залежать від тарифу: з 2016 року в компанії діють три тарифу (Light, Classic, Premium). У найдешевшому тарифі Light передбачений перевезення одного місця ручної поклажі розміром 55x40x20 см і вагою не більше 8 кг.

Середній тариф Classic допускає провезення здається багажу сумарним обсягом не більше 158 см і вагою не вище 23 кг. Якщо між першим і другим тарифом різниця не така істотна і складає від 10 до 20 євро, то тариф Premium відчутно дорожче, зате він передбачає можливість перевезення двох сумок вагою до 23 кг за кожне місце.

Бізнес-клас Меридіани називається Electra, в ньому норма становить 30 кг. Багаж понад допустимого в тарифі оплачується додатково з розрахунку 70 євро, третє місце багажу коштуватиме вже додатково 150 євро. Можна також безкоштовно розміщувати в багажному відділенні дитячу коляску не більше 10 кг вагою.

Існує програма лояльності, яка має на увазі особливі умови для пасажирів, що літають літаками компанії часто. За цією програмою можна придбати квитки FLY-PASS, в цьому випадку вага безкоштовного багажу економ-класу буде 30 кг, бізнес-класу - 30 кг за два валізи або сумки.

порядок реєстрації

Реєстрація на рейс проводиться, як і зазвичай, у стійок при вильоті. Компанія за програмою лояльності для пасажирів, які регулярно користуються її послугами, пропонує виділену реєстрацію, як і для пасажирів бізнес-класу.

Онлайн-реєстрація з вильотом з Москви не здійснюється, хоча можна вибрати завчасно місце в літаку. Посилання на сайт, де можна здійснити такий онлайн-вибір - https://www.meridiana.it/seatwci/RecallPNR.aspx?language=it .

Зареєструватися он-лайн можна з вильотом з наступних аеропортів:

  • Bologna ,
  • Cagliari,
  • Catania,
  • Florence,
  • Milan Linate / Malpensa,
  • Naples,
  • Olbia,
  • Rome,
  • Turin,

Початок реєстрації - за сім днів до вильоту, а закінчення - за дві години. Онлайн-реєстрація платна, якщо пасажир бажає вибрати місце, ціна оплати залежить від класу обслуговування. При реєстрації за 30 годин до вильоту і пізніше пасажир може безкоштовно скористатися залишилися місцями на вибір.

Додаткові послуги

При перенесенні або затримки рейсів клієнт отримує повідомлення на електронну пошту, що зручно.

Для розваги на борту пропонують випуски корпоративного журналу з однойменною компанії назвою і звичайної світської і розважальної, в основному, туристичного напрямку інформацією. Дальні перельоти скрашуються інтерактивними програмами з фільмами, іграми, музикою. Короткі перельоти доповнюються короткометражними документальними фільмами або невеликими комедіями і мультиками.

бонуси

«Hi-Fly» - назва бонусної програми лояльності, стимулюючої постійних клієнтів. Це відома система накопичення милею польоту. Щоб стати учасником програми, пасажир повинен мати наліт не менше 12 тисяч миль або ж витратити на квитки компанії 350 євро в рік.

Віддані перевізнику пасажири мають карти: «Золота» і «Червона». Це не тільки швидкий доступ до покупки квитків, реєстрації на рейс, але і знижки в ціні, перебування в залі очікування vip. Спеціальний каталог компанії пропонує постійним мандрівникам придбати безкоштовно за накопичені від польотів бали потрібні кожному товари. Наприклад, фірмові рушники або дитяче постільна білизна, фен, халат для душу та інші корисності.

Літати комфортно і недорого

Відео

Авіакомпанія «Meridiana fly» в престижному рейтингу британського агентства Skytrax відзначена серед тризіркових авіакомпаній світу, що означає якісну роботу середнього рівня. При цьому безумовним плюсом можна відзначити поєднання доступної ціни, приємною для більшості пасажирів, з хорошим європейського рівня сервісом і наявністю сучасного і безпечного літакового парку.

Що ще в меню?
Aspx?

Новости