Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Ред Вінгс (Red Wings)

  1. Історія авіакомпанії Red Wings Airlines
  2. напрямки авіакомпанії
  3. Популярні напрямки авіакомпанії Ред Вінгс
  4. Правила перевезення багажу
  5. класи обслуговування
  6. Як купити квиток компанії «Ред Вінгс»
  7. Реєстрація на рейс онлайн Red Wings
  8. Найближчі плани перевізника
  9. Контактна інформація

Російська авіакомпанія Red Wings вже встигла зарекомендувати себе як одна з найкращих компаній країни. «Червоні крила» з кожним роком стають все краще і надійніше, тому кількість їх пасажирів зростає.

Головним аеропортом компанії Red Wings є московський Домодєдово, звідки авіаперевізник виконує рейси по 17 напрямам. Додатковими хабами авіакомпанії служать аеропорти Санкт-Петербурга, Сімферополя і Сочі.

Історія авіакомпанії Red Wings Airlines

Почалося все в 1999 році, тоді ще була заснована авіакомпанія «Авіалінії 400». Це була маленька компанія, що мала всього парочку літаків. У 2007 році її перейменували в Red Wings Airlines, і вона почала активно розвиватися.

Red Wings не раз ставали найкращою авіакомпанією року, це траплялося в 2008 і 2010. На сьогоднішній день Red Wings виконують безліч рейсів як регулярних, так і чартерних, маршрутна мережа з кожним роком збільшується, додаються нові міста польотів.

Red Wings мають багато партнерів, серед них туроператор «Данко», «Пакс», Rentalcars і інші.

напрямки авіакомпанії

Red Wings базується в Москві, тому головним аеропортом є - Домодєдово. Саме звідти можна зробити подорожі в великі міста Росії і інших країн. Також Red Wings Airlines літають з Санкт-Петербурга, Ростова-на-Дону, Тюмені, Мінеральних Вод і так далі. Можна зробити перельоти за маршрутами:

  • Москва - Мурманськ
  • Москва - Білгород
  • Москва - Батумі
  • Москва - Анталья
  • Москва - Барселона
  • Москва - Ріміні
  • Москва - Пальма-де-Майорка
  • Санкт-Петербург - Тіват
  • Санкт-Петербург - Неаполь
  • Санкт-Петербург - Катанія
  • Санкт-Петербург - Барселона

Також компанія має безліч регулярних рейсів до Криму з різних країн Росії. До Сімферополя можна полетіти з Калінінграда, Мурманська, Архангельська, Оренбурга, Самари, Сиктивкара, Омська, Тюмені та інших міст.

Компанія Red Wings Airlines проводить чартерні перевезення для туристичних груп. Напрямки залежать від сезону, недавно Red Wings літали в Хургаду, Тіват, Шарм-ель-Шейх.

Популярні напрямки авіакомпанії Ред Вінгс

Літаки авіакомпанії Red Wings

Зараз в Red Wings налічується близько 8 літаків, але компанія планує розширити карту польотів, тому на замовлення у «Ред Вінгс» знаходяться ще близько 30 літаків, які надійдуть в експлуатацію приблизно в 2019 році. А зараз Red Wings Airlines мають:

  • ТУ-204 - модель більшості літаків «Ред Вінгс». Більше такої кількості немає ні у кого. Літаки вміщають в себе до 220 пасажирів, розвивають швидкість 850 км / ч. Такі лайнери перевозять пасажирів тільки економ-класу. Виконують рейси не тільки з Росії, але і за кордон.
  • Ту-214 - ще один російський літак, вважається вдосконаленою моделлю ТУ-204. Вміщує в себе 158 пасажирів, розвиває швидкість приблизно 810-850 кілометрів на годину, може виконувати політ дальністю в 7 тисяч кілометрів.
Російська авіакомпанія Red Wings вже встигла зарекомендувати себе як одна з найкращих компаній країни

Літак авіакомпанії Red Wings

Правила перевезення багажу

На офіційному сайті авіакомпанії Red Wings можна знайти багато корисної інформації. Найважливішою, як завжди, є інформація про нормах провезення багажу. У Red Wings Airlines виділяють три тарифу - «Базовий», «Стандарт» і «Спрощений». Залежно від тарифу відрізняються правила провезення безкоштовного багажу і ручної поклажі. У «Червоних крил» вони такі:

  • Багаж в «Спрощеному» тариф (Light) не передбачений взагалі. Для «Базового» і «Стандартного» доступний багаж, вага якого не більше 23 кг, а вимірювання за трьома показниками не більше 203 см.
  • Ручна поклажа в «Спрощеному» тариф має вагу 10 кілограмів, а габарити не повинні перевищувати 55 * 40 * 20. Для тарифу «Стандарт» доступна ручна поклажа вагою 5 кг, габарити її такі ж. Базовий тариф включає ручну поклажу вагою 10 кг.

За кожне додаткове місце доведеться заплатити від 2500 рублів, також доведеться переплатити за надмірну вагу, якщо він до 32 кг - це 2500 рублів, а якщо більше, то це 5000 рублів. За кожне додаткове місце доведеться заплатити від 2500 рублів, також доведеться переплатити за надмірну вагу, якщо він до 32 кг - це 2500 рублів, а якщо більше, то це 5000 рублів

Безкоштовно можна провозити тварин, причому в ручній поклажі теж. За це доведеться заплатити, як за додаткове місце. Їх слід провозити в спеціальних клітинах, не можна випускати тварину під час польоту. Про те, що ви плануєте летіти з вихованцем, потрібно повідомити Red Wings за 48 годин. А ось дитячі коляски можна безкоштовно пронести в літак, якщо вага коляски не більше 12 кг. Її слід скласти і віддати працівникам.

Крім ручної поклажі Red Wings дозволяють провозити безкоштовно на борту літака парасольку, дзеркальну фотокамеру, ноутбук, букет квітів, тростину, папку з паперами, верхній одяг і інші предмети. Помістити їх доведеться під сидіння або покласти на верхню полицю.

При цьому слід дотримуватися загальноприйнятих правил провозкі багажу і ручної поклажі. Забороняється перевозити небезпечні речовини і предмети, як в багажі, так і в ручній поклажі. У ручній поклажі не має бути рідини більше літра, все повинно бути в тюбиках по 100 мл, заборонено провозити гострі предмети. Не забувайте, що до рідин відносять косметику, варення, ікру, паштети, зубну пасту і багато іншого, що складно назвати «рідиною». Але при цьому з собою на борт можна взяти термометр, дитяче харчування (в будь-якій кількості), порожні ємності, їжу (але без їдкого запаху).

Недотримання правил загрожує штрафом або конфіскацією вилученого предмета.

класи обслуговування

Всі літаки авіакомпанії мають однокласових компоновку - економ. Під час перельоту пасажирам надається базовий набір послуг. У вартість квитків на більшість рейсів входить харчування і гарячі напої. Деталі меню можна уточнити в контактному центрі компанії.

Для пасажирів, які бажають летіти з підвищеним комфортом, доступна послуга «Місця підвищеної комфортності». Її вартість становить 1000 рублів для дорослого і 500 рублів для дитини. Крім того, пасажири можуть самостійно вибрати місце на борту під час реєстрації квитка. Вартість такої послуги - приблизно 200 рублів.

Як купити квиток компанії «Ред Вінгс»

Купити квиток у Red Wings Airlines можна прямо на сайті, не виходячи з дому. Для цього вам потрібно зареєструватися, вибрати маршрут, далі оплатити квитки, після чого вам надішлють електронний квиток на пошту. До того ж за добу до рейсу відкривається онлайн-реєстрація, це дуже економить час, адже вам не доведеться стояти чергу в аеропорту. Також на сайті ви зможете повернути або обміняти квиток, але найчастіше за це доводиться платити певну суму, а при поверненні вам виплатять лише частину грошей.

Реєстрація на рейс онлайн Red Wings

Досягнення авіакомпанії «Червоні крила»

Компанія активно розвивається, пасажиропотік збільшується з кожним роком. На 2016 Red Wings перевезли близько мільйона чоловік, за цим показником вони входять в двадцятку авіакомпаній країни. Звичайно, були результати і краще, але головне, що компанія продовжує розвиток. Red Wings мають 5,45% затримок на рейс, що досить не погано.

Але без пригод також не обходиться. Наприклад, у 2012 році у Внуково літак Red Wings викотився за межі злітно-посадкової смуги. Загинули 5 осіб. Далі були численні перевірки, з'ясувалося, що є технічні несправності в літаках. Це подія примусила компанію задуматися про технічну складову, було виявлено кілька порушень, які Red Wings Airlines постаралися виправити.

Найближчі плани перевізника

В цілому, Red Wings - успішна, швидко розвивається компанія. Її вибирають багато пасажирів. Авіакомпанія може порадувати приємними цінами, незвичайними маршрутами, хорошим сервісом. Тому Red Wings Airlines є провідною авіакомпанією Росії, у якій багато планів на подальші роки. В цілому, Red Wings - успішна, швидко розвивається компанія

Вже до 2019 року повітряний флот компанії зросте більш, ніж в два рази, відкриються нові напрямки, адже компанія Red Wings планує більше зарубіжних рейсів. А також збільшиться кількість чартерних рейсів для туристів, адже постійно відкриваються нові туристичні напрямку, які замінюють Туреччину і Єгипет.

Контактна інформація

  • Адреса: 119027, м.Москва, Заводське шосе, д. 19
  • Рік заснування: 1999
  • Основний аеропорт: Москва (аеропорт Домодєдово)
  • Телефон: +7 (495) 212-12-51
  • Email: [email protected]
  • Офіційний сайт авіакомпанії «Ред Вінгс»: https://flyredwings.com
  • Код ІАТА: WZ
  • Код ІКАО: RWZ

Фото літаків авіакомпанії Red Wings

Введіть свій маршрут і виберіть найбільш доступний переліт від Aviasales.ru

Новости