Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія "Аерофлот"

  1. Новини авіакомпанії Аерофлот "Аерофлот" - найбільший російський авіаперевізник, який був заснований...
  2. маршрутна мережа
  3. Правила провезення ручної поклажі
  4. Правила провозу багажу
  5. Норма багажу за вагою
  6. Норма багажу за кількістю місць
  7. Класи обслуговування і компоновка салонів
  8. Клас "Комерсант"
  9. Бізнес клас
  10. Клас "Президент"
  11. Клас "Прем'єр"
  12. Програма лояльності "Аерофлот Бонус"
  13. Альянс
  14. Квитки на рейси "Аерофлоту"
  15. Реєстрація на рейс
  16. Представництва в Москві
  17. Представництва в Санкт-Петербурзі
  18. Представництва в Новосибірську
  19. Представництва у Владивостоці
  20. Особистий досвід
  21. Відгуки та історії поїздок
  22. Франкфурт - Ріо (Грудень 2016)
  23. Чим годують в комфорт і бізнес-класі Аерофлоту (Весна 2016)
  24. статті

Новини авіакомпанії Аерофлот

"Аерофлот" - найбільший російський авіаперевізник, який був заснований в 1923 році. Базується в Москві в міжнародному аеропорту Шереметьєво .

Міжнародний код IATA: SU. Код ICAO: AFL.

"Аерофлот"

- лауреат премії "Зірка Travel.ru" в номінаціях "Краща авіакомпанія":
2003 рік - за напрямками СНД, Європа, Близький Схід і Азія,
2004 рік - за напрямками СНД, Південно-Східна Азія, Австралія і Океанія, Європа, Північна Америка, Близький Схід і Азія,
2005 рік - за напрямками СНД, Європа, Близький Схід і Азія, Північна Америка, Південно-Східна Азія, Австралія і Океанія,
2006 рік - за напрямками СНД (в тому числі всередині Росії), Південно-Східна Азія, Австралія і Океанія, Континентальна Африка, Європа, Центральна і Південна Америка,
2008 і 2009 роки - за напрямками СНД (в тому числі всередині Росії) і Північна Америка,
2007, 2010 і 2011 роки - у напрямку СНД (в тому числі всередині Росії)

Літаковий парк

Cамолетний парк "Аерофлоту" складається з 149 повітряних суден, 40% з них - сучасні авіалайнери сімейства Airbus А320, Boeing В767 і Sukhoi SuperJet-100. Флот постійно оновлюється і поповнюється новою вітчизняною і зарубіжною технікою, яка відповідає рівню міжнародних стандартів. На даний момент в літаковому парку авіакомпанії знаходяться: Airbus A330, Airbus A321, Airbus A320 , Airbus A319, Boeing 767 Boeing 777, Boeing 737, Іл-96 і Sukhoi SuperJet 100-95В.

На даний момент в літаковому парку авіакомпанії знаходяться: Airbus A330, Airbus A321,   Airbus A320   , Airbus A319,   Boeing 767   Boeing 777, Boeing 737, Іл-96 і Sukhoi SuperJet 100-95В

Airbus A321 // aeroflot.ru

ru

Airbus A320 // aeroflot.ru

ru

Airbus A320 // aeroflot.ru

ru

Airbus A321 // aeroflot.ru


маршрутна мережа

Авіакомпанія здійснює перельоти в наступні країни:

Термінал Напрямок термінал B (Шереметьєво-1) Афіни, Донецьк, Дніпропетровськ, Київ, Мінськ, Сімферополь Термінал D Барселона, Вашингтон, Вільнюс, Гавана, Ганновер, Гамбург, Делі, Дрезден, Дюссельдорф, Єреван, Караганда, Київ, Копенгаген, Ларнака, Луанда, Лос-Анджелес, Лондон, Мадрид, Мілан, Мінськ, Мюнхен, Нью-Йорк, Пунта-Кана, Париж, Рим, Рига, Салоніки, Сімферополь, Стокгольм, Стамбул, Ташкент, Тель-Авів, Токіо, Торонто, Улан Батор, Франкфурт, Ханой, Гельсінкі, Хургада, Чита, Ейлат Термінал E Амстердам, Бухарест, Відень, Венеція, Загреб, Дубай, Копенгаген, М лага, Ніцца, Осло, Париж, Прага, Рига, Спліт, Таллінн Термінал F (Шереметьєво-2) Амстердам, Афіни, Анталья, Баку, Бейрут, Бангкок, Белград, Берлін, Бішкек, Болонья, Брюссель, Будапешт, Варшава, Гонконг, Женева, Делі, Іракліон, Каїр, Київ, Карлові Вари, Мале, Пекін, Прага, Софія, Сеул, Тегеран, Хургада, Цюріх, Шанхай, Шарм-Ель-Шейх

Карта маршрутів на сайті авіакомпанії "Аерофлот" .

Правила провезення ручної поклажі

Норми для провезення ручної поклажі в салоні:

  • 1 місце багажу вагою до 15 кг (бізнес-клас, класи "Прем'єр", "Президент" і "Комерсант")
  • 1 місце багажу вагою до 10 кг (економічний клас)

У сумі трьох вимірів розмір не повинен перевищувати 115 см (55? 40? 20).

Правила провозу багажу

Норми безкоштовного провозу багажу залежать від напрямку польоту та класу обслуговування. Існують дві системи норм провезення багажу: вагова (weight concept) і система кількості місць (piece concept).

Норма багажу за вагою

Дорослі і діти старше 2-х років:

  • 30 кг (бізнес-клас і класи "Прем'єр", "Президент" і "Комерсант")
  • 20 кг (економічний клас)

Діти до 2-х років без окремого місця:

  • 10 кг (бізнес-клас, класи "Прем'єр", "Президент", "Комерсант" і економічний клас)

Учасникам програми "Аерофлот Бонус" срібного рівня (тільки для рейсів з кодом SU) + 10 кг. Учасникам програми "Аерофлот Бонус" золотого рівня (тільки для рейсів з кодом SU) + 20 кг.

Норма багажу за кількістю місць

Для перельотів в / з США, а також в країни Близького і Середнього Сходу (крім рейсів в Ташкент і Бішкек), Азії, Африки норма безкоштовного провозу багажу в економічному класі становить 2 місця.

Для перельотів в \ з Канкуна норма безкоштовного провозу багажу як в бізнес, так і в економічному класі становить 1 місце вагою до 15 кг.

Учасникам програми "Аерофлот Бонус" срібного рівня (тільки для рейсів з кодом SU) + 1 місце (клас "Президент" і економічний клас). Учасникам програми "Аерофлот Бонус" золотого рівня (тільки для рейсів з кодом SU) + 2 місця (клас "Президент" і економічний клас).

Класи обслуговування і компоновка салонів

економічний клас

В економічному класі конфігурація крісел залежить від типу літака. На літаках Іл-96 конфігурація крісел 3-3-3, на далекомагістральних Boeing-767 - 2-3-2, на ближньому і середньомагістральних Airbus A319, A320 і А321 і Ту-154 крісла встановлені в конфігурації 3-3.

На нічних рейсах і рейсах, тривалість яких перевищує 6 годин, надаються плед, подушка, окуляри для сну і беруші. Залежно від напрямку, часу вильоту і тривалості польоту, надається холодний або гарячий сніданок, холодний або гарячий вечерю і закуски. Протягом усього польоту доступні соки і прохолодні напої. За додаткову плату можна придбати алкогольні напої.

Різноманітні аудіо- та відеопрограми на літаках Boeing-767 надаються на напрямках Петропавловськ-Камчатський, Владивосток, Бомбей, Ханой, Гонконг, Пекін, Шанхай, Токіо, Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Торонто і Вашингтон.

Клас "Комерсант"

Клас "Комерсант" - це покращений економічний клас на літаках Airbus А319, А320 і А321 на основних європейських напрямках і деяких інших напрямках середньої дальності (від 2 до 5 годин польоту). Реєстрація проводиться на стійках бізнес-класу, гарантовано місце на початку салону. Забезпечується пріоритетна доставка багажу, дозволено брати багаж в салон літака за нормами бізнес-класу (1 місце до 15 кг). Пасажирам видається ваучер в зони харчування в Шереметьєво-2 на 11 євро.

На борту - покращене харчування економічного класу з наданням гарячого блюда рівня бізнес класу (від 3 годин польоту). Крім того, безкоштовні алкогольні напої, горішки і сухофрукти, сервіровка столика серветкою і металевими столовими приборами. Пропонуються додаткові предмети комфорту: пледи на денних рейсах від 3-х годин і нічних рейсах від 2-х годин, подушка на нічних рейсах від 3-х годин і на денних рейсах від 4,5 годин, окуляри для сну і беруші на денних рейсах від 3-х годин і на нічних рейсах від 2-х годин.

Бізнес клас

Пасажирам пропонуються дорожні комплекти. На далеких рейсах дорожній комплект складається з туалетного приладдя, м'яких шкарпеток, ріжка для взуття, берушей і очок для сну, зволожуючих серветок, паперових хусток, зубної щітки і пасти, можливо користування подушкою і пледом. На рейсах середньої протяжності дорожній набір складається з сумочки з туалетним приладдям, шкарпеток, берушей, окулярів для сну і ріжка для взуття.

В залежності від часу доби пропонується меню з різноманітних свіжоприготовлених страв. Харчування складається з холодної закуски і вибору з трьох гарячих страв. Протягом усього польоту доступні легкі аперитиви, соки, прохолодні, гарячі і алкогольні напої.

На літаках Boeing-767 пропонуються різноманітні аудіо- та відеопрограми.

Клас "Президент"

Бізнес-клас підвищеної комфортності на далеких (від 6 годин польоту), трансатлантичних, азіатських, а також на деяких транссибірських маршрутах. На літаках Boeing 767, Boeing 777 і Airbus A330 встановлені спеціальні крісла, які розкладаються до положення ліжка і мають 4 режиму: "зліт-посадка", "для читання", "напівлежачи" і "комфортний сон".

Клас "Прем'єр"

Клас "Прем'єр" - це покращений бізнес-клас на пріоритетних європейських напрямках і деяких інших напрямках середньої дальності (від 2 до 5 годин польоту). На борту лайнерів Airbus А319, 320, 321 і Sukhoi SuperJet 100-95В встановлені крісла з двома режимами: "зліт-посадка" і "комфортабельне".

Програма лояльності "Аерофлот Бонус"

Для часто літаючих пасажирів авіакомпанія пропонує програму "Аерофлот Бонус", за допомогою якої можна накопичувати милі і отримувати різні привілеї. Володарі "срібного" і "золотий" карт стають членами Клубу Елітних учасників програми. Привілеї та послуги:

  • пріоритет при бронюванні і реєстрації;
  • запрошення в зал очікування бізнес і першого класу;
  • можливість безкоштовного провозу додаткового багажу;
  • нарахування 25% і 50% додаткових елітних миль за кожен політ.

Більш детально з інформацією про програму "Аерофлот Бонус", можна ознайомитися на сайті .

Альянс

Авіакомпанія "Аерофлот" є провідним членом альянсу SkyTeam .

Квитки на рейси "Аерофлоту"

Забронювати квитки на рейси авіакомпанії "Аерофлот" можна на сайті Travel.ru в розділі бронювання авіаквитків .

Переоформлення та повернення квитків, куплених на сайті "Аерофлоту", відбувається в офісах авіакомпанії. За оформлення, переоформлення та повернення квитка в офісах "Аерофлоту" на території РФ стягуються додаткові збори в розмірі 25 євро для міжнародних повітряних перевезень і 10 євро для перевезень на території РФ. Введення додаткового збору не скасовує збір 10 євро за послугу конвертації електронного квитка в паперовий. За оформлення, переоформлення та повернення авіаквитків в офісах "Аерофлоту" за кордоном стягується збір у розмірі 25 євро. Виняток становлять квитки з тарифом FULL, власники яких можуть проводити всі зазначені операції по телефону і безкоштовно.

Реєстрація на рейс

На більшість рейсів "Аерофлоту" можлива онлайн-реєстрація, а на деякі - і мобільна реєстрація.

Платна послуга Space + дозволяє вибрати місце із збільшеною відстанню між рядами крісел в салоні економічного класу. Вартість: на середньомагістральних рейсах з вильотом з Росії - 1000 руб., На середньомагістральних рейсах з вильотом з-за кордону - 25 євро, на далекомагістральних рейсах з вильотом з пункту Росії - 2000 руб., На далекомагістральних рейсах з вильотом з-за кордону - 50 євро. Вартість послуги за напрямом Москва - Лондон складає з Москви - 1800 руб., З Лондона - 45 євро.

Представництва в Москві

Адреса: 119002, Москва, Арбат, 10 тел .: (495) 223-5555 факс: (499) 500-7595 час: Пн-Сб: 9:00 - 20:30, Нд: 9:00 - 16:30 E -mail: [Email protected] www: www.aeroflot.ru Адреса: 127051, г. Москва, ул. Петрівка, 20/1 Години роботи офісу: Пн-Сб: 9:00 - 20:30, Нд: 9:00 - 16:30 тел .: (495) 223-5555 тел .: 8-800-333-55- 55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний) з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) факс: (495) 621-5131 E-mail: [Email protected] www: www.aeroflot.ru Адреса: 129327, г. Москва, ул. Єнісейська, 19 Години роботи офісу: Пн-Сб: 9:00 - 20:30, Нд: 9:00 - 16:30 тел .: (495) 223-5555 тел .: 8-800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний) з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) факс: (495) 186-2092 e-mail: [Email protected] www: www.aeroflot.ru Адреса: 119017, г. Москва, ул. П'ятницька, 37/19 тел .: (495) 223-5555 тел .: 8-800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний) з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. За хвилину без урахування ПДВ) факс: (495) 953-6673, 953-6993 e-mail: [Email protected] www: www.aeroflot.ru Адреса: 107031, г. Москва, Кузнецький міст, 3 - філія офісу групових і блок-чартерних перевезень ДУСП тел .: (495) 628-4154 тел .: 8-800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний) з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) факс: (495) 628-4154 www: www.aeroflot.ru e-mail: [Email protected] , [Email protected] Адреса: 107031, г. Москва, Кузнецький міст, 3 Години роботи офісу: Пн-Сб: 9:00 - 20:30, Нд: 9:00 - 16:30 тел .: (495) 223-5555 тел .: 8 -800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний) з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) факс: (495) 924-8054 e-mail: [Email protected] www: www.aeroflot.ru Адреса: 119049, м.Москва, Коровій Вал, 7 Години роботи офісу: Пн-Сб: 9:00 - 20:30, Нд: 9:00 - 16:30 тел .: (499) 238-8035 тел .: 8 -800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний) з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) e-mail: [Email protected] www: www.aeroflot.ru Адреса: 119034, м.Москва, Фрунзенська наб., Д. 4 - оформлення перевезень за договорами Години роботи офісу: Пн-Сб: 9:00 - 20:30, Нд: 9:00 - 16:30 тел .: (495 ) 223-5555 тел .: 8-800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний) з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) факс: (495) 246-4974 e-mail: [Email protected] www: www.aeroflot.ru Адреса: Шереметьєво, термінал D Години роботи офісу: цілодобово (2 перерви по 15 хвилин: 8.45 - 9.00; 19.45 - 20.00) тел .: (495) 223-5555 тел .: 8-800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний)
з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) факс: (495) 246-4974 Адреса: Шереметьєво, термінал E Години роботи офісу: цілодобово (2 перерви по 15 хвилин: 8.45 - 9.00; 19.45 - 20.00 ) тел .: (495) 223-5555 тел .: 8-800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний)
з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) факс: (495) 246-4974 Адреса: Шереметьєво, термінал F Години роботи офісу: цілодобово (2 перерви по 15 хвилин: 8.45 - 9.00; 19.45 - 20.00 ) тел .: (495) 223-5555 тел .: 8-800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний)
з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) факс: (495) 246-4974

Представництва в Санкт-Петербурзі

Адреса: 191025, м.Санкт-Петербург, вул. Рубінштейна, 1/43 Години роботи офісу: з 9.30 до 20.30 (у неділю - до 16.30) тел .: (812) 438-5583 тел .: 8-800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний) з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) факс: (812) 572-4310

Представництва в Новосибірську

Адреса: 630091 Новосибірськ, Червоний проспект, 28 Години роботи офісу: щодня 08: 00-19: 00, перерва 13: 00-14: 00 тел .: (383) 223-0589, 223-1576, 217-9693 тел .: 8-800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний) з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. за хвилину без урахування ПДВ) факс: (383) 217-9698 Адреса: м Новосибірськ Аеропорт Толмачево, оф. 45 Години роботи офісу: цілодобово тел .: (383) 216-9897 тел .: 8-800-333-55-55 з регіонів Росії (по Росії дзвінок безкоштовний) з мобільного телефону: 0933 (вартість: 50 руб. За хвилину без обліку ПДВ) факс: (383) 216-9899

Представництва у Владивостоці

Адреса: 690001, Владивосток, ул.Светланская, 143, касовий зал Години роботи офісу: щодня: 08: 00-20: 00, перерва: 13: 30-14: 00 тел .: 8 (423) 220-54-03 факс : 8 (423) 209-041; 205-403 www: www.aeroflot.ru Адреса: 692800, Приморський край, г.Артём, ул.Портовая, 45 час: пн-чт 09.00-18.00, пт 09.00-15.30, перерва 13.30-14.00, сб-нд вихідні тел .: 8 (423) 376-7549,
8 (423) 376-7549 e-mail: [Email protected] , [Email protected] www: www.aeroflot.ru

Особистий досвід

Відгуки та історії поїздок

Японія. організаційне (Листопад 2016)

За два тижні ми пронеслися на швидкісних поїздах через всю країну, побували в Токіо, Кіото і Хіросімі, зустріли світанок на вершині Фудзі.

Франкфурт - Ріо (Грудень 2016)

У Франкфурті зупинилися на пару днів на Католицьке Різдво.

Чим годують в комфорт і бізнес-класі Аерофлоту (Весна 2016)

Летів я в Бангкок Аерофлотом. Туди комфорт-класом, назад бізнесом. Комфорт-клас Аерофлоту я досі не бачив. Трохи ширше ніж в економі місце, більше простору витягнути ноги.

статті

  • Сухий Суперджет-100. Огляд з пасажирського крісла , "Ru_travel", 08.05.13
  • Компанія "Аерофлот". Маршрут Москва - Владивосток - Москва , "Travel.ru", 23.12.12
  • Перший політ Суперджета Аерофлотом , "Ru_travel", 18.06.11
  • Польоти вагітних: Наші стюардеси до пологів завжди готові , "Iностранец", 02.09.98
  • Новости "Аеpофлота": до Нью-Йорка - з кайфом , "Iностранец", 01.07.98
  • Аерофлот не бреше, але просить почекати , "Iностранец", 15.04.98
  • У Колумбії, але не за кокаїном , "Iностранец", 25.03.98
  • Новини Аерофлоту. В Америку ціни смішні, а в Німеччину - обхохочешься , "Iностранец", 25.03.98
  • Авіакомпанія Aeroflot (SU), Росія (Аерофлот)
    Національний перевізник.
    Онлайн продаж авіаквитків, інформація про авіакомпанії, розклад регулярних рейсів, табло аеропортів, спеціальні тарифи і пропозиції, корисна інформація для пасажирів.
  • Програма лояльності "Аерофлот Бонус"
    Авіакомпанія "Аерофлот" і інші учасники альянсу SkyTeam. Реєстрація в програмі лояльності. Накопичення милею і їх реалізація. Елітні рівні участі.

Новости