Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Orenair (Оренбурзькі авіалінії)

  1. Послуги авіакомпанії Orenair
  2. повітряний флот
  3. Схема салону Боїнг 777-200ER
  4. Схема салону Боїнг 737-800
  5. тарифи авіакомпанії
  6. Контактна інформація

Авіакомпанія Оренбурзькі авіалінії - це російський авіаперевізник, основи якої розташовуються в містах: Оренбург і Москва

Авіакомпанія Оренбурзькі авіалінії - це російський авіаперевізник, основи якої розташовуються в містах: Оренбург і Москва. Компанія здійснює регулярні рейси з транспoртіровкой як людей, так і вантажів. Крім цього компанією здійснюється обслуговування своїх і транзитних літаків, патруль газових і нафтових магістралей.

Оренбурзькі авіалінії беруть участь в наданні екстреної медичної допомоги, в пошуково-рятувальних операціях по Оренбурзькій та Омської областей. У повітряному парку Orenair є повітряні судна двох моделей, які здійснюють регулярні рейси і чартери в різні точки планети.

У повітряному парку Orenair є повітряні судна двох моделей, які здійснюють регулярні рейси і чартери в різні точки планети

Послуги авіакомпанії Orenair

Як і в багатьох компаніях-авіаперевізників, на сьогоднішній день, авіакомпанія Orenair надає ряд актуальних для сучасності послуг, таких як: можна забронювати квитки онлайн, є онлайн-табло, реєстрація так само може здійснюватися через веб. Можливість замовлення квитків і на чартерні перельоти на лайнерах авіакомпанії через інтернет. Можна так само оформити спеціальну доставку вантажів в потрібну точку світу, оформити доставку пошти одним з регулярних маршрутів авіакомпанії «Оренбурзькі авіалінії».

При бажанні пасажира під час реєстрації йому надається можливість вибору місця в лайнері. Пасажирам за їхнім бажанням пропонується оформити страховку від непередбачених випадків. Разом з бронюванням можна зробити замовлення і здійснити оплату квитка на Аероекспрес.

Ціна на авіаквитки авіаперевізника коливаються в залежності від категорії пасажирів. Дітям і молодим громадянам, надаються знижки на квитки. Діти, які досягли певного віку, можуть навіть літати на повітряних судах компанії без супроводу дорослих.

Категорії пасажирів на пенсії за вислугою років, з наявністю пенсійного документа, також надаються певні пільгові тарифи. Старі громадяни можуть не пред'являти пенсійне посвідчення. Група пасажирів (більше шести персон), які летять разом за єдиним маршрутом, обслуговується за особливими тарифами. Трансферні пасажири обслуговуються спеціальним відділом.

Авіакомпанія Orenair набуває все більшої популярності у пасажирів в першочергово завдяки регулярному оновленню маршрутів і напрямків, з конкурентоспроможними цінами на квитки, в порівнянні з іншими російських авіа-операторами. На сьогоднішній день Orenair планує розвивати свій повітряний потенціал, зокрема завдяки покупці нових повітряних суден, що дають можливість перевезення більшої кількості людей з максимальним комфортом. Зростає чисельність авіарейсів компанії, а так само створюються різні нові перспективні напрямки авіаперельотів.

В даний час метою організації «Оренбурзькі авіалінії» є збільшення обороту пасажирів, при цьому вже в першій половині 2014 року, була помітна тенденція приросту пасажирообіг, що в перспективі може привести до розширення сфери діяльності авіакомпанії Orenair.

повітряний флот

Компанія має в розпорядженні 19 повітряних суден, 16 Boeing 737-800 і 3 Boeing 777-200 ER.

Схема салону Боїнг 777-200ER

Схема салону Боїнг 777-200ER

  • Загальна кількість місць: 364;
  • Крейсерська швидкість: 905 км / год;
  • Дальність польоту 14 260 км;
  • Довжина літака: 63,7 м;
  • Розмах крил: 60,9 м.

Схема салону Боїнг 737-800

Схема салону Боїнг 737-800

  • Загальна кількість місць: 168-189;
  • Крейсерська швидкість: 852 км / год;
  • Дальність польоту: 5 765 км;
  • Довжина літака: 39,5 м;
  • Розмах крила: 34,3 м.

тарифи авіакомпанії

Крім цього, авіакомпанія «Оренбурзькі авіалінії» здійснює політику спеціальних тарифів і різних акції на деякі не надто популярні авіарейси. для залучення більшої кількості клієнтів.
Компанія здійснює співробітництво з залізницями Німеччини і пропонує особливу унікальну послугу - комбінацію повітряного і залізничного маршрутів перевезення пасажирів.

Пасажири компанії можуть скористатися економ або бізнес класом. Постійні клієнти, що визначилися з вибором послуг даного перевізника, мають можливість взяти участь у програмі лояльності «Respect» і отримувати різні бонуси і знижки на квитки по кожному перельоту. Квитки на рейси авіаційної компанії можна придбати будь-яким, найбільш зручним способом: через мережі інтернет, в касах аеропорту або в турагентствах.

Код ІАТА: R2, Код ІКАО: ORB

Контактна інформація

  • Адреса: 460049, Орeнбургская область, Орeнбургскій район, Аеропорт.
  • Телефон: +7 (3532) 67-65-80
  • Email: [email protected]
  • Офіційний сайт Оренбурзьких Авіаліній:

Новости