Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Iberia (Іберія)

  1. Основні історичні моменти
  2. Популярні напрямки
  3. Все найкраще для клієнта в авіакомпанії Іберія
  4. Економ- і бізнес-класи
  5. великі події
  6. Контактна інформація

Авіакомпанія Іберія відраховує свою історію з 28 червня 1927 року

Авіакомпанія Іберія відраховує свою історію з 28 червня 1927 року. Саме в цей день дана організація була відкрита фінансистом Horacio Echeberrieta і німецькою компанією в повітряної сфері Люфтганза. 1,1 мільйона песет- саме такий обсяг фінансових коштів спочатку був спрямований на розвиток Іберії. Стартовий політ був здійснений рівно через півроку після заснування. Перший час основною функцією компанії було здійснення поштових перевезень між Мадридом і Барселоною (за наказом уряду Іспанії).

Основні історичні моменти

В кінці вересня 1944 року авіакомпанія Iberia стає частиною Національного інституту промисловості Іспанії (INI). Даний авіаперевізник вперше після закінчення Другої Світової Війни (в 1946 році) здійснив переліт з пасажирами між Європою і Південною Америкою (рейс Мадрид - Буенос-Айрес). Через 7 років почалися масові трансатлантичні перельоти. Це головним чином було пов'язано з наступним моментом: були скасовані візи в Іспанію для громадян США після підписання Мадридської угоди.

Популярні напрямки

10 перевезених мільйонів пасажирів за рік-саме такою цифрою вже до початку 1980 років мала компанія Іберія. До 2002 року послугами даної авіакомпанії користувалося вже в 50 раз більшу кількість клієнтів. В цей же рік від дня заснування минуло 75 років. У лютому 2006 року в розпорядження Iberia був переданий новий термінал в Мадриді. Це служило підставою для нового ступеня в розвитку перевізника.

Все найкраще для клієнта в авіакомпанії Іберія

Компанія славиться якісним обслуговуванням своїх пасажирів. У 2005 році представила для своїх клієнтів новинку Бізнес-клас Плюс на борту Airbus А340. Розробка для найвимогливіших і високо шанованих споживачів. У 2009 році керівництво іспанської авіакомпанії заявило про намір відремонтувати і привести в належний вигляд все економ-класи на бортах. Є однією з перших, хто запровадив автоматизоване бронювання авіаквитків, що дуже зручно: здійснювати це можна в будь-якому мрії, де є вихід в інтернет, в будь-який час доби. Сюди ж можна віднести і технічне обслуговування всіх літаків аеропортів Іспанії на найвищому рівні.

Економ- і бізнес-класи

Саме на ці категорії поділяються всі повітряні рейси авіакомпанії Іберія. Останній клас доступний практично на всій рейсах. Пасажири в бізнес-класі мають доступ до хорошого безкоштовного харчування. До того ж у них є привілеї і на землі: пріоритетна реєстрація і посадка. Тут же існує послуга бізнес клуб.

Вона поширюється на всі середні по тривалості рейси. Вона відповідає за комфортний і затишний переліт пасажирів в спеціальних схильних до трансформації кріслах. Бізнес-клас плюс можна знайти на далекомагістральних маршрутах. Він являє собою окрему каюту з телевізором і всіма зручностями. Пасажири економ-класу отримують безкоштовні закуски і напої.

великі події

Компанія стає членом авіаційного альянсу Oneworld в 1999 році. Є однією зі складових об'єднання Iberia Group. Його друга частина-Iberia Regional, керівником якої зареєстрований незалежний перевізник Air Nostrum. Об'єднані компанії займаються пасажирськими та вантажними перевезеннями, забезпеченням і створенням харчування на бортах, технічним оснащенням літаків, здійснюють рейси більш ніж в 100 пункти призначення.

8 квітня 2010 року Iberia Group об'єднується з перевізником British Airways. Власники і керівники обох компаній сприйняла операцію дійсно стоїть тільки через півроку і оголосили про це 29 листопада 2010 року. International Airlines Group- така назва нової об'єднаної компанії. Вона здійснює свою роботу з січня 2011 року, проте обидві авіакомпанії здійснюватимуть свою діяльність за колишніми напрямками і брендам. Вік повітряних суден авіакомпанії Іберія становить близько 9 років. Дані за січень 2015 року.

Контактна інформація

  • Офіційний сайт Iberia:
  • Телефон: +34915878787.
  • Факс: +34915877043.
  • Email: [email protected].
  • Адреса: CalleVelazkuez130, 28006Madrid, Spain.

Читайте також: авіакомпанія Lufthansa .

Новости