Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Etihad Airways.Інформація про авіакомпанії Етіхад Ейрвейз.


IATA код авіакомпанії: EY   Міжнародна назва авіакомпанії: Etihad Airways (Етіхад Ейрвейз)   Бонусна програма для частолетающіх пасажирів:   Авіаційний альянс: не входить в альянси   Сайт авіакомпанії Етіхад:   www

IATA код авіакомпанії: EY

Міжнародна назва авіакомпанії: Etihad Airways (Етіхад Ейрвейз)

Бонусна програма для частолетающіх пасажирів:

Авіаційний альянс: не входить в альянси

Сайт авіакомпанії Етіхад: www.etihadairways.com

Офіс представництва Etihad Airways в Москві: +7 (495) 662 8089, + 7 (495) 645 3707
Офіс представництва Etihad Airways в Санкт-Петербурзі: продаж авіаквитків в акредитованих BSP IATA агентствах


Фотографія: Літак авіакомпанії Etihad Airways. © www.air-agent.ru

Подивитися адреси і телефони представництва в інших містах

Etihad Airways - національна компанія Об'єднаних Арабських Еміратів. Авіакомпанія була заснована в липні 2003 року Указом Шейха, а основним аеропортом був обраний Абу Дабі , Столиця ОАЕ. Компанія Етіхад початку комерційну діяльність в листопаді 2003 року.

Базуючись в Абу-Дабі, столиці ОАЕ, компанія почала свою діяльність з оплати початкового акціонерного капіталу в розмірі 500 млн.дірхамов ОАЕ, прагнучи одночасно до досягнення двох цілей: створити авіакомпанію під прапором ОАЕ і оточити пасажирів справжнім арабським гостинністю. Це прагнення знайшло відображення в назві компанії - на арабському слово «Етіхад» означає «об'єднані» і символізує зв'язок між сім'ю Еміратами ОАЕ.

Авіакомпанія Етіхад Ейрвейз розпочала свою діяльність, здійснивши перший офіційний рейс до міста-оазис Аль-Айн в еміраті Абу-Дабі 5 листопада 2003 року. Через тиждень, 12 листопада 2003 року, компанія почала комерційні перевезення, встановивши авіасполучення з Бейрутом.

Авіакомпанія розвивається з феноменальною швидкістю, майже кожен місяць додаючи новий напрямок своїх польотів. У червні 2006 р був встановлений рекорд - 30 напрямків за 30 місяців. Зараз це понад 50 міст в Європі, Азії, Африці, Австралії, Північній Америці, на Близькому Сході.

Серед інших значущих досягнень за останні роки роботи авіакомпанії Етіхад:

• Безпрецедентний замовлення нових літаків на суму 8 млрд.дол.США у 2004 році (п'ять літаків Боїнг 777-300ER і 24 літаки виробництва Airbus, включаючи A380).
• Перший прямий рейс з ОАЕ в Женеву (червень 2004 року), Брюссель і Торонто (в жовтні 2005 року).
• Перший безпосадочний рейс з Абу-Дабі в Йоганнесбург.
• Премія року «Краща в світі нова авіалінія» (2004, 2005 і 2006 роки в конкурсі World Travel Awards).
• Премія за кращу розкладне спальне крісло в світі (13-ий конкурс World Travel Awards, 2006 рік).

Будучи національною авіакомпанією Об'єднаних Арабських Еміратів, Etihad Airways прагне реалізувати в своїй роботі справжнє арабська гостинність з його багатими традиціями, делікатним ставленням, теплотою і гостинністю і при цьому підвищити престиж Абу-Дабі як гостинного центру, що з'єднує Схід і Захід.

Мета авіакомпанії Етіхад Ейрвейз - створення глобальної авіакомпанії 21 століття з новим поглядом на концепцію гостинності в сфері повітряних перевезень.

Авіакомпанія відноситься до кожного пасажира на своїх рейсах як до бажаного гостя, що знаходить відображення в унікальному підході до обслуговування, пропонованого у всіх класах. Дотримуючись новому підходу до обслуговування в повітрі і на землі, Etihad Airways прагне до того, щоб гості авіакомпанії насолоджувалися почуттям свободи під час перельоту.

Крім створення розслаблюючій атмосфери, Етіхад прагне до абсолютної безпеки польотів, а також екологічної безпеки, відповідаючи суворим міжнародним стандартам в цих областях.

Авіакомпанія Etihad Airways завжди враховує Ваші побажання. Саме тому в авіакомпанії постійно впроваджують в свою роботу нововведення, враховуючи найдрібніші деталі і прагнуть до відмінної якості і досконалості.

Кожен пасажир Etihad - це бажаний гість.
Цей простий девіз лежить в основі всього, що робить авіакомпанія - від завдань першорядної важливості, як, наприклад, гарантії того, що у Етіхад Ейрвейз найсучасніші літаки, до непомітних деталей, як, наприклад, каталоги фільмів на рейсах авіакомпанії.

Авіакомпанії Etihad Airways виконує прямі регулярні рейси з Москви аеропорт Домодєдово в Абу-Дабі. Завдяки великій маршрутної мережі арабської авіакомпанії пасажирам з Росії доступні популярні напрямки Південно-Східної Азії, Африки і Австралії.

Пошук і бронювання квитків авіакомпанії Etihad Airways
Подивитися розклад рейсів, забронювати авіаквитки авіакомпанії Етіхад Ейрвейз онлайн Ви можете на нашому сайті в розділі АВІАКВИТКИ .

Подивитися всі новини авіакомпанії Etihad Airways

На головну

Новости