Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Aegean Airlines

  1. Літаки авіакомпанії Aegean Airlines
  2. Напрямки авіакомпанії Aegean Airlines
  3. Провезення багажу в авіакомпанії Aegean Airlines
  4. Представництво в Москві

Aegean Airlines - найбільша грецька авіакомпанія, що виконує рейси з Афін в інші міста Греції, а також за межі країни Aegean Airlines - найбільша грецька авіакомпанія, що виконує рейси з Афін в інші міста Греції, а також за межі країни. За ціновою політикою її можна віднести до бюджетної авіакомпанії, але не лоукост! Базується авіакомпанії Aegean Airlines в Афінському міжнародному аеропорту «Елефтеріос Венізелос», також має додаткові хаби в аеропорту «Салоніки» (Македонія) і в аеропорту «Іракліон Нікос Казандзакіс".

Літаки авіакомпанії Aegean Airlines

Літаки авіакомпанії Aegean Airlines

Повітряний флот авіакомпанії Aegean Airlines складається з Аеробусів: A319, A320, A321 із середнім віком літаків - 5 років. На борту кожного літака встановлені нові і сучасні системи безпеки: бортова система попередження зіткнень, система попередження небезпечного зближення із землею, цифрова навігаційна система. Марка літака В наявності Додатково замовлено Аеробус A319-100 2 одиниць - Аеробус A320-200 28 одиниць 5 одиниць Аеробус A321-200 6 одиниць -

Напрямки авіакомпанії Aegean Airlines

Авіакомпанія Aegean Airlines надає послуги авіаперельотів в 48 пунктів призначення (15 внутрішніх рейсів і 33 міжнародних). Внутрішні маршрути авіакомпанії: Афіни, Ханья, Хіос, Александруполіс, Іракліон, Салоніки, Каламата, Корфу, Кос, Міконос, Мітіліні, Родос, Самос, Санторіні.

Міжнародні напрямки: Гамбург, Амстердам, Абердін, Ганновер, Барселону, Венецію, Берлін, Москва, Глазго, Дублін, Единбург, Каїр, Стамбул, Ларнака, Лісабон, Лондон, Мадрид, Манчестер, Мілан, Мюнхен, Белфаст, Болонья, Нью-Йорк , Ніцца, Дюссельдорф, Париж, Порту, Рим, Штутгарт, Страсбург, Франкфурт і Тель-Авів.

Послуги авіакомпанії Aegean Airlines доступні також і для жителів Москви. Літаки цієї авіакомпанії виконують прямі і стикувальні рейси з московського аеропорту «Домодєдово»:

Прямий рейс Москва - Афіни (час у дорозі 3 год 15 м)
Прямий рейс Москва - Салоніки (час у дорозі 3 год 20 м)

У літній період авіакомпанія Aegean Airlines здійснює рейси в курортні грецькі міста з Санкт-Петербурга, Казані, Ростова-на-Дону.

Провезення багажу в авіакомпанії Aegean Airlines

✈ Ручна поклажа   Кожен пасажир має право перевозити з собою в одній ручної поклажі до 8 кг з максимальними розмірами 55х40х20 смРучна поклажа
Кожен пасажир має право перевозити з собою в одній ручної поклажі до 8 кг з максимальними розмірами 55х40х20 см.

Зареєстрований багаж
Норма безкоштовного провозу зареєстрованого багажу в авіакомпанії Aegean Airlines на одного пасажира становить: тариф Flex - 1 місце вагою не більше 23 кг, тариф Business - 2 місця вагою до 32 кг кожна.

Для провезення додаткового багажу пасажиру слід здійснити оплату в аеропорту або під час бронювання квитка онлайн.

Детская коляска
Дитячі товари (коляска або колиска) провозяться в салоні безкоштовно.

Забронювати квитки Ви можете безпосередньо на офіційному сайті авіакомпанії Aegean Airlines або знайти їх через нашу пошукову форму.

Представництво в Москві

Телефон +7 495 234 65 00
Факс +7 (495) 647-1083
Офіційний сайт www.aegeanair.com

Поділіться з друзями
і заощаджуйте разом з ними:

Новости