Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як перевірити квиток Уральські авіалінії

  1. Як перевірити бронь квитка Уральських авіаліній
  2. Як перевірити електронний авіаквиток Уральських авіаліній
  3. Пошук і бронювання квитків авіакомпанії URAL AIRLINES

Ви забронювали / купили квитки Уральських авіаліній (U6) через сайт авіакомпанії, онлайн тревел агентства або в звичайній авіакасі поруч з будинком і тепер хочете перевірити свою бронь і упевнитися, що все в порядку? Для цього можна скористатися спеціалізованими інтернет сервісами або зробити перевірку через офіційний сайт авіакомпанії Ural Airlines.

При створенні броні квитка на офіційному сайті авіакомпанії U6, через ресурс онлайн тревел агентства, мобільний додаток або в офісі авіакаси кожному бронювання з глобальної дистрибутивної системи (GDS) присвоюється унікальний номер замовлення - PNR (Passenger Name Record).

Як правило, номер PNR (номер замовлення) відображається в підтвердженні бронювання або маршрутної квитанції авіаквитка, які вам надсилають на електронну пошту і може називатися:

Номер броні: ABC123 / 1G
Код бронювання: ABC123 / 1H
BOOKING REF: ABC123 / 1A
BOOKING REF: ABC123 / 1S

Номер броні у авіакомпанії Уральські авіалінії складається з 6 довільних букв і цифр (наприклад: ABC123). За номером через символ «/» може зазначатися глобальна дистрибутивная система (GDS), через яку зроблено бронь.

1A - GDS AMADEUS
1G - GDS GALILEO
1H - GDS СИРЕНА-ТРЕВЕЛ
1S - GDS SABRE

Авіакомпанія У6 зберігає ресурс місць своїх рейсів в GDS AMADEUS. При цьому дозволяє бронювати і продавати авіаквитки через інші популярні глобальний дистрибутивні системи Сирена-Тревел, Galileo і Sabre. Більш докладно про перевірку бронювання авіаквитків через онлайн сервіси основних GDS, використовувані в Росії ми писали в статті «Перевіряємо бронь авіаквитка» .

Тепер розглянемо покроково спосіб перевірки квитків на рейси Ural Airlines через офіційний сайт авіаперевізника.

Як перевірити бронь квитка Уральських авіаліній

Для того, щоб перевірити чи все в порядку з вашим бронюванням, необхідно зайти на офіційний сайт авіакомпанії www.uralairlines.ru і вибрати розділ «Перевірка замовлення».

ru і вибрати розділ «Перевірка замовлення»

Після натискання на розділ «Перевірка замовлення» вам відкриється форма з 2 полями, в які потрібно внести дані по вашому бронювання. В поле «Номер замовлення» введіть 6 символьний код бронювання, в поле «Прізвище» - прізвище пасажира з вашого замовлення.

В поле «Номер замовлення» введіть 6 символьний код бронювання, в поле «Прізвище» - прізвище пасажира з вашого замовлення

Далі ви будете перенаправлені на сторінку замовлення, де зможете подивитися: Статус замовлення (заброньовано / анульований), інформацію про пасажирів в замовленні, контакти пасажирів (телефон, ел. Пошту). Польотні деталі по рейсу будуть розташовані нижче, ви зможете ще раз перевірити номер рейсу, дату вильоту, час вильоту / прибуття, клас обслуговування і тип літака.

Польотні деталі по рейсу будуть розташовані нижче, ви зможете ще раз перевірити номер рейсу, дату вильоту, час вильоту / прибуття, клас обслуговування і тип літака

Як перевірити електронний авіаквиток Уральських авіаліній

Якщо ви вже оплатили замовлення і отримали маршрут квитанцію з номером електронного авіаквитка авіакомпанії Уральські авіалінії, то перевірити реальність квитка ви можете також через офіційний сайт авіакомпанії U6. Перевіряти квиток потрібно не по номеру (такого функціоналу немає), а також як і в прикладі вище за кодом бронювання і прізвища пасажира. Тільки тепер на сторінці замовлення під інформацією про пасажирів відобразяться номера ваших оформлених електронних авіаквитках. Крім того зі сторінки замовлення можна відправити ваші квитки на друк або на електронну пошту.

Крім того зі сторінки замовлення можна відправити ваші квитки на друк або на електронну пошту

Таким чином ви можете перевірити всі ваші замовлення і електронні квитки на рейси Уральських авіаліній через офіційний сайт і контролювати своє бронювання.

© AIRAGENT

Пошук і бронювання квитків авіакомпанії URAL AIRLINES

Подивитися розклад рейсів, забронювати авіаквитки авіакомпанії Уральські авіалінії онлайн Ви можете на нашому сайті в розділі АВІАКВИТКИ .

На головну

Новости