Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Aegean Airlines - дешеві авіаквитки в Грецію!

  1. Офіційний сайт Aegean Airlines
  2. Багаж і ручна поклажа у авіакомпанії Aegean Airlines

Грецькі авіалінії Aegean здійснюють прямі перельоти в багато аеропорти Греції і позводяет замовляти дешеві авіаквитки. Головний авіахаб авіакомпанії - Афіни . Тобто швидше за все пасажирам будуть запропоновані рейси саме в Афіни:

  • авіаквиток Київ - Афіни - від 30 євро;
  • авіаквиток Москва - Афіни - від 100 євро;
  • авіаквиток Санкт-Петербург - Афіни;
  • авіаквиток Варшава - Афіни;
  • авіаквиток Краків - Афіни.

І інші рейси.

Через Афіни ви можете долетіти на різні грецькі острови, якщо туди немає прямих і дешевих авіаквитків від інших авіакомпаній.

Грецькі авіалінії Aegean здійснюють прямі перельоти в багато аеропорти   Греції   і позводяет замовляти дешеві авіаквитки

Офіційний сайт Aegean Airlines

Офіційний сайт Aegean Airlines дозволяє замовити квитки безпосередньо там, але ціна не відливається від сайтів-консолідаторів. На сайті є російськомовна версія. Зате ви можете порівняти вартість з іншими авіакомпаніями, які можуть бути прямими конкурентами зі схожими умовами транспортування - такими як МАУ, якщо мова йде про: авіаквиток Київ - Афіни і Київ - Ларнака або wizzair, коли мова заходить про квиток на літак Київ - Ларнака ( Кіпр). Тим самим Aegean можна віднести до лоукост з України .

На офіційному сайті авіакомпанії є календар низьких цін, але на нашому є графік низьких тарифів, що включають всі авіакомпанії, заснований на пошуках інших користувачів - дуже зручний інструмент для тих, хто хоче бути впевнений, що дійсно купує дешевий авіаквиток.

Відвідати офіційний сайт Aegean Airlines слід перед поїздкою, щоб зареєструватися на рейс і роздрукувати посадковий талон. Також вам знадобитися зайти на ru.aegeanair.com якщо ви захочете докупити якісь послуги (наприклад, багажне місце). Все про багаж і ручну поклажу ви також можете на сайті авіакомпанії Aegean Airlines.

Багаж і ручна поклажа у авіакомпанії Aegean Airlines

після пошуку і покупки дешевих авіаквитків , Друге питання, яке цікавить пасажирів - це багаж і ручна кдаль в обраній авіакомпанії. Особливо це актуально для тих авіаперевізників, які "приміряли" на себе роль лоукост - частково або повністю.

Ручна поклажа не повинна перевищувати за вагою 8 кг. Максимальні розміри: 25х45х56 см.

Норми провезення ручної поклажі на рейсах Aegean Airlines залежать від класу авіаквитків:

  • "Подорож без нічого" - одна штука, розмірами 25х45х56 см до 8 кг ваги.
  • "Гнучкий" - одна штука, розмірами 25х45х56 до 8 кг ваги.
  • "Бізнес-клас" - одна штука, розмірами 25х45х56 до 8 кг ваги. + Ще одна маленька сумка до 5 кг і розмірами до 45х35х20.

Якщо ви подорожуєте з немовлям до 2-х років, без надання йому місця, то для нього можна взяти в ручну поклажу сумку, розмірами до 55х40х23 см і вагою до 6 кг.

Також на борт можна взяти пакет з dutty-free аеропорту, який герметично закритий і надано магазином.

Зареєстрований багаж для тарифу "подорож без нічого" йде за додаткову плату, а у всіх інших випадках залежить від тарифу:

  • Економ-клас - «Гнучкий» - 1 одиниця багажу вагою до 23 кг сумою розмірів не більше - 158 см (62 дюйми)
  • Бізнес-клас - 2 одиниці багажу вагою до 32 кг кожна сумою розмірів не більше - 158 см (62 дюйми)
  • Miles + Bonus Gold - 1 одиниця багажу вагою 32/23 кг в залежності від тарифу бронювання
  • статус Gold в Star Alliance 20 кг (44 фунти) якщо на рейсах є обмеження.

Якщо ви купили авіаквиток Aegean Airlines за тарифом, в який не входить сплачений багаж, але чемодан ви все ж плануєте взяти, то вам слід оплатити цю послугу окремо на сайті авіакомпанії. Тарифи залежать від маршруту і класу купленого авіаквитків і часу покупки. Якщо оплачувати багаж в аеропорту, то на європейських рейсах вийде 35-40 євро, а за передоплатою на сайті авіакомпанії 20-27 євро.

Дивіться також:

Дивіться також:

Корисно? Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді!

Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді

Новости