Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

✈ Авіакомпанія Bravo Airways | Офіційний сайт Aviascanner

Українська авіакомпанія Bravo Airways була зареєстрована в 2012 році для здійснення пасажирських регулярних і чартерних перевезень Українська авіакомпанія Bravo Airways була зареєстрована в 2012 році для здійснення пасажирських регулярних і чартерних перевезень. Її головний офіс розташований в Києві, а базовими аеропортами вважаються харківський і два київських ( «Жуляни» і «Боріспль»).

Bravo Airways організовує рейси до Чорногорії, Греції, Кіпру, Болгарії, Туреччини, а з 2016 року її лайнери стали відправлятися на Мальту і в Албанію. У міста Туреччини (Анталія, Даламан, Бодрум), літаки відправляються з Києва. У болгарське місто Бургас можна купити квиток Bravo Airways зі столиці України, Львова і Харкова. У Чорногорію (Тіват) рейси відправляються з Харкова і Києва, а вильоти до Албанії (Тірана) і Мальти (Валетта) відбуваються тільки з київських.

Флот Bravo Airways Україна сформований з середньомагістральних лайнерів - Boeing 737 і Boeing McDonnel Douglas (MD-82/83). Всі вони були зроблені і відправлені на експлуатацію в 90-х роках, але їх капітальний ремонт компанія проводить регулярно кожні 15 місяців. Останній раз він робився напередодні літнього сезону 2016 року, коли було запущено нове внутрішнє сполучення Київ - Одеса. Пріоритетним вектором розвитку компанії останні кілька років став розвиток регулярних внутрішніх рейсів. Але при цьому підтримуються чартерні міжнародні перевезення.

Контакти Bravo Airways:
вул.Ванди Василевської, 7, 04116
Кiev, Ukraine,
Telephone / Fax: +38 (044) 377 77 00.
Email: [email protected]
Офіційний сайт компанії Bravo Airways: http://bravoairways.kiev.ua

всі авіакомпанії

Новости