Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Знижки студентам і пенсіонерам на авіаквитки

Авіакомпанії постійно проводять різноманітні акції та впроваджують бонусні системи, які дозволяють значно економити на перельотах, головне це постійно стежити за ними і бути в курсі подій.

Авіакомпанії постійно проводять різноманітні акції та впроваджують бонусні системи, які дозволяють значно економити на перельотах, головне це постійно стежити за ними і бути в курсі подій

Для пенсіонерів та студентів існує окремі знижкові програми, які дають можливість цій групі населення, літати з більш дешевими авіаквитками. Наприклад, по статистики, за 2009 рік такі знижки отримали 7 тисяч осіб, в 2018 році - 8 тисяч осіб, а ось в 2014 році це число збільшилося більш ніж в два рази і дорівнює 16.5 тисячам осіб.

Всі спеціальні пільги і акції вказані на нашому. Якщо ви хочете точно дізнатися про наявність знижок (так як не всі авіакомпанії їх надають), то спробуйте і пошукати потрібні вам дати і напрямки перельоту, потім виберіть кращу пропозицію і перейти по посилання на опис авіаперевізника. Після натискання на кнопку « знайти «, І вказівки вами бажаного перельоту, ви зможете подивитися всі основні тарифи та знижки, які діють у авіакомпаній саме на ваш рейс.

На даний момент, чотири перевізника постійно роблять знижки студентам і пенсіонерам на авіаквитки - « Аерофлот »,« Якутія »,« Трансаеро »І« Владивосток Авіа ».

Новости