Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Знижки на авіаквитки

  1. Як дізнатися, чи є знижки на авіаквитки
  2. додаткові знижки

Знижки люблять все. Іноді можна дуже вдало підгадати пору розпродажів і полетіти на край світу практично задарма. Як можна придбати авіаквитки зі знижкою і заощадити?

Як можна придбати авіаквитки зі знижкою і заощадити

Найпростіший спосіб отримати значну знижку на авіаквитки - раннє бронювання. Глибина бронювання (максимальний термін до вильоту, за який можна забронювати авіаквиток ) Може досягати 360 днів. При такому бронюванні можна розраховувати на знижку. Її величина відрізняється залежно від обраної авіакомпанії, але іноді можна купити квиток майже в два рази дешевше.

Другий надійний спосіб отримати авіаквитки по знижкам - літати «туди-назад» однієї і тієї ж авіакомпанією. За «вірність марці» авіакомпанія знижує ціну на авіаквиток.

Як дізнатися, чи є знижки на авіаквитки

Іноді авіакомпанії влаштовують розпродажі авіаквитків, влаштовують акції та спеціальні пропозиції. Найчастіше вони приурочені до свят, наприклад, до новорічних (різдвяних) канікул. Розмір знижки та умови її отримання встановлює кожна авіакомпанія самостійно.

У багатьох авіакомпаніях діють програми лояльності - різні клубні карти, на яких накопичуються бонуси або милі, які можна обміняти на квиток. Вони зараховуються кожен раз, коли ви робите переліт. Кількість миль (бонусів) може залежати від відстані, яку ви пролетіли або від суми, витраченої на квиток. Ця пропозиція вигідно для тих, хто літає дуже часто. Накопичених миль може вистачити і на внутрішньо-, і на міжнародний переліт - все залежить від умов зарахування та кількості миль (бонусів) на картці. За такими програмами можна отримати авіаквитки зі знижкою, або розплатитися балами (бонусами, милями) за весь переліт цілком. З умовами можна ознайомитися на сайті авіакомпанії.

додаткові знижки

Які знижки на авіаквитки можна отримати ще? Багато зарубіжні авіакомпанії надають молодіжні знижки - іноді до 30% від вартості авіаквитка. Знижки надаються власникам карт ISIC і EURO <26. Студентам варто уважно вивчити тарифну політику авіакомпанії, якщо вони хочуть отримати знижку і заощадити на авіаперельоті.

Ще один спосіб отримати знижку від авіакомпанії - здійснювати організовані, групові перельоти. Групою вважається 10 і більше мандрівників, які купують квитки. Знижки невеликі, але це все ж краще, ніж її відсутність.

Якщо ви хочете бути в курсі всіх акцій на авіаквитки, підписуйтесь на спецпропозиції від провідних авіакомпаній . Вигідні авіаквитки також можна відстежити за допомогою сервісу з відстеження кращих цін у місяці .

вступайте в групу Туту.ру ВКонтакте - Вас чекають спецпропозиції, безкоштовні консультації фахівців і живе спілкування.

ру ВКонтакте   - Вас чекають спецпропозиції, безкоштовні консультації фахівців і живе спілкування

Як можна придбати авіаквитки зі знижкою і заощадити?

Новости