Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Турклуб Саквояж Херсон - турфірма Херсон і турагентство Херсон туристичне агентство. - Туристичне агентство «Саквояж»

Турклуб Саквояж Херсон - турфірма Херсон і турагентство Херсон туристичне агентство.

Якщо Ви на нашому сайті турклубу Саквояж - значить Вам подобається подорожувати! Туристичний клуб «Саквояж» є туристичним агентом по всіх країнах світу. Ми працюємо тільки з надійними і перевіреними туроператорами. Наші туристичні партнери:

Ми організуємо Вам незабутній відпочинок на будь-яке свято: тури на травневі свята з Херсона, авіатури на травневі з Херсона до Туреччини, тури на Великдень, тури на День Незалежності, тури на День Святого Валентина, тури на 8 березня, тури на Новий рік, Різдво і ще безліч різних турів. Сьогодні існує дуже багато турів за кордон, турів в далекі країни. Кожна людина за невелику суму може купити тур з Херсона в будь-яку країну. Тури, путівки ваблять новими враженнями, невідомими і новими місцями, культурою, їжею, традиціями. Особливо актуальні гарячі тури Херсон, завдяки яким, людина отримавши хорошу знижку, оговтується в захоплюючу подорож буквально на наступний день, після того, як вирішив поїхати у відпустку, на відпочинок на море, відпочинок на лижах і т.д. Якщо Вас цікавить історія держав, відвідування театрів, музеїв, пропонуємо автобусні тури до Європи з Херсона, горящі путівки Херсон.

Менеджери нашої турфірми проконсультують Вас і допоможуть підібрати підходящий тур.

1. Одна з провідних туристичних компаній України, що включає туроператора і мережу турагентств TUI: TUI Україна (TUI Ukraine), TUI Group (TUI Fun & Sun, Club Magic Life, Suneo Club та інші сімейні клуби TUI Тукан). Тури до Єгипту, Туреччини, Іспанії, Чехії, Італії, Андорру, ОАЕ, Франції.

2. Аккорд-тур - туроператор, туристична компанія: авіа тури, дитячі тури, індивідуальні тури, автобусні тури, путівки в Європу, Скандинавію, Прибалтику, Польщу, Словаччину, Угорщину. Аккорд-тур Львів - Україна, відпустка, відпочинок, подорож, море.

3. Coral - туристична компанія CORAL TRAVEL: кращі курорти і готелі в 27 країнах світу - Туреччини, Іспанії, Греції, Єгипті, Таїланді, Тунісі, Марокко, Ізраїлі, ОАЕ, Китаї, Кубі, Індії, Маврикії, Танзанії, Домініканській Республіці, Індонезії , Мальдівах, В'єтнамі, Сейшелах, Шрі-Ланці, Сінгапурі, Мексиці, Камбоджі, Йорданії, Андоррі, Австрії. Ведучий туроператор по Тайланду, Росії, Ізраїлю, ОАЕ, Андоррі.

4. Anex tour - одна з провідних туроператорских компаній. Тури в Андорру, В'єтнам, Єгипет, Іспанію, Мексику, Таїланд, Туреччину, Чехію. Напрямки, путівки і тури в Туреччина, Іспанія, Греція. Туроператор Anex Tour (Анекс Тур) - продаж турів до Туреччини, Єгипту, Таїланд, Іспанію. Пошук турів.

5. Tours & Tickets - туристична мережа, в яку входить 85 турагентств. Весь асортимент турів, які є на туристичному ринку, а також ексклюзивні тури, яких немає у інших.

6. Pegas - туристична компанія «Пегас Туристік» визнана лідером українського ринку подорожей і туризму. Відпочинок в найкрасивіших місцях Болгарії, Туреччини, Єгипту, Тунісу, Греції, Індії, Таїланду, Індонезії, Китаю, Андорри, Домінікани, Кіпру, Іспанії, Куби, Кенії, ОАЕ, В'єтнаму і Мексики. Гарячі тури, популярні курорти і найкращі готелі, найкращі ціни: Туреччина, Єгипет, Іспанія, Таїланд, ОАЕ. Квитки на регулярні рейси.

7. Join up - кращі тури на відпочинок. Авіа тури, Домінікана, Європа, Єгипет, Ізраїль, Куба, США, Туреччина. Широкий вибір турів більш, ніж в 40 країн світу, включаючи подорож по Україні за найвигіднішими цінами.

8. Вчора в асортименті оператора Тез Тур такі напрямки, як: Австрія, Андорра, Болгарія, Угорщина, Греція, Домінікана, Єгипет, Іспанія, Італія, Китай, Кіпр, Куба, Мальдіви, Мексика, ОАЕ, Таїланд, Франція, Шрі-Ланка .

9. Також турклуб Саквояж співпрацює з туроператорів TPG. TPG - це тури в Грецію, Кіпр. ТПГ - є національним оператором України, який надає тури в понад 120 країн світу з вильотом з Києва, Одеси, Запоріжжя, Дніпра, Львова, Харкова.

Турклуб Саквояж - офіційний дилер мобільного зв'язку за кордоном :

Турклуб Саквояж - офіційний дилер   мобільного зв'язку за кордоном   :

1. TravelSiM - вигідний роумінг. Турклуб Саквояж - офіційний дилер компанії Travel SIM Україна (Тревел Сім Україна) в Херсоні: моментальна активація стартових пакетів, поповнення рахунку (свого або родичів за кордоном), збереження українського номеру, купити TravelSIM карту. Завжди в наявності стартові пакети.

2. Оператор туристичних SIM-карт "NovaSIM". Роумінг NovaSIM - вигідний роумінг, безкоштовні вхідні, найдешевші вихідні в роумінгу, без абонплати в 160 країнах світу.

3. Туристична СІМ-карта ГудЛайн. Продаж міжнародних туристичних сім-карт «ГудЛайн», що діють більш ніж в 170-ти країнах світу. Тарифи, точки продажу - турклуб Саквояж, поповнення.

Менеджери турклубу Саквояж, турфірма Херсон, завжди раді підібрати і прорахувати тур на дату Вашої відпустки. Надіслати запит на прорахунок туру . зателефонувати в турфірму Херсон Саквояж. На сайті описані тури з Херсона, пошук туру он-лайн , тури в Єгипет , тури в Туреччину , тури на Мальдіви , тури по Україні , Тури в ОАЕ, автобусні тури в Європу , гірськолижні тури , Оздоровчі та лікувальні тури, відпочинок в Залізному Порту . підібрати тур он-лайн . підібрати автобусний тур он-лайн. Пошук авіаквитків он-лайн . Для Вас відкриті два офіси туристичного клубу Саквояж в Херсоні. Головний офіс турклубу Саквояж: вул. Залізнична, 22. Офіс в ТРЦ Фабрика, 2 чергу. Тепер купити тур Херсон стало ще простіше. Вибір турів з Херсона величезний, але який же тур купити? Професіоналізм менеджерів турфірми дозволить вибрати з величезного числа пропозицій саме той тур, про який Ви мріяли. Наші співробітники особисто досліджують більшість турів, що пропонуються на сайті. Нам дуже важливо продавати «не кота в мішку», а ідеальний відпочинок для наших туристів!

Наші нагороди і досягнення .

Наші   нагороди і досягнення

Пора на відпочинок! Відпочивайте з турклубом Саквояж! Відпочивайте краще за всіх!

Вибір турів з Херсона величезний, але який же тур купити?

Новости