Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лоукостер Перемога: за і проти

  1. Авіакомпанія Перемога: новини
  2. Плюси авіакомпанії Перемога Аеро
  3. Як спіймати найдешевші квитки від Перемога Аеро
  4. Правила пошуку дешевих авіаквитків від лоукостера Перемога
  5. Ціни на додаткові послуги Перемога Аеро
  6. Платності лоукостера Перемога
  7. Літаки Перемоги, відгуки про авіакомпанію

Лоукостер Перемога, Перемога Аеро, Перемога Авіа - що це? Відправитися на відпочинок, заощадивши на авіаквитках? Чому б і ні! Головне, знайти ці авіаквитки.

Сьогодні я розповім про лоукостер Перемога, він же Перемога Аеро, Перемога Авіа, відгуки, про особливості бронювання авіаквитків на сайті і правила авіакомпанії, які варто враховувати, щоб ваша «Перемога» не перетворилася в «Біду», як в казці про капітана Врунгеля.

Авіакомпанія Перемога: новини

Чудова новина, авіакомпанія Перемога розширює горизонти. Одне із знакових подій - відкриття напряму Чорногорія, доступні перельоти в 2 міста - Тіват і Подгорицу. До речі, нагадую, що віза для відвідин Чорногорії для росіян не потрібно, тому бажаючих на такі авіаквитки дуже і дуже багато. Більше, ніж в Мілан, Кельн, Ларнаки. Все-таки необхідність оформлення шенгенської візи зменшила запал деяких мандрівників. А відкриття продажів в Чорногорію не було супер дешевим. Зараз авіаквитки коштують по 11000 руб. Там що ціни зовсім не низькі.

Для того, щоб зловити найдешевші квитки від Перемога Аеро, читайте наші рекомендації нижче.

Плюси авіакомпанії Перемога Аеро

Плюси лоукостера Перемога - це, звичайно, низькі ціни на перельоти. Нові 12 літаків Перемоги - Boeing 737-800. В даний час авіакомпанія Перемога здійснює перельоти по популярним російським напрямками, а також відкритий ряд європейських напрямків: Братислава, Відень, Кельн, Ларнака, Мілан, Мюнхен, Пафос, Цюріх.

Як спіймати найдешевші квитки від Перемога Аеро

Купити найдешевші авіаквитки лоукостера Перемога хочуть все, і бажаючих відхопити такі квитки і заощадити на подорожі, дуже і дуже багато. Тому закінчуються вони дуже швидко. Через пару годин авіаквитків по акції вже немає. А перші 2 години, коли починаються продажі, 99% часу займають спроби зайти на сайт, який висить безпросвітно.

Але шанси все-таки є. Якщо побачите відповідні вам квитки, не роздумуючи, купуйте. Інакше їх купить хтось інший. До речі, від того, як швидко ви оформите оплату, теж залежить, встигнете ви чи ні зловити солодкі ціни по 999 рублів. Буває і таке, що поки ви оформляли замовлення, квитки вже розкупили. Дотримуючись вказівок нижче, щоб бути серед тих щасливчиків, які зможуть забронювати квитки по 999 рублів.

Правила пошуку дешевих авіаквитків від лоукостера Перемога

1.Держіте при собі дані закордонного паспорта. Не обов'язково носити з собою сам заграннік, просто збережіть номер, дату видачі та строк дії і тримайте їх під рукою. Раптом продажі почнуться раптово, а ви не підготовлені?

2.Держіте при собі кредитну або дебетову карту з мінімальним набором засобів, яких вистачить для покупки дешевого авіаквитка. А краще запам'ятайте цифри своєї карти, так ви не будете витрачати час при оплаті обраного авіаквитка на сайті Перемога Аеро. А значить, шансів у вас буде більше, ніж у нерозторопних Капуш.

3.В день розпродажу підготуйте кілька пристроїв для виходу в інтернет. Як показує практика, більша кількість туристів купують авіаквитки Перемога Аеро з комп'ютера. А значить, комп'ютерна версія більш завантажена і туго міркує. Це м'яко сказано. Висить на протязі перших двох годин. А коли відвисає, квитків уже немає.

Щоб уникнути цього, спробуйте купити авіаквитки з мобільної версії Перемога Авіа. Наприклад, мені вдалося відкрити мобільну версію сайту лоукостера Перемога і купити дешеві авіаквитки під час старту продажів в Ларнаку, в той час як колеги з комп'ютера так і не змогли навіть зайти на сайт.

4.Следіте за новинами на сайті Травелінка.ру , Щоб першими дізнатися, коли буде старт продажів нових напрямків авіакомпанії Перемога.

5. Вивчіть правила бронювання і вартість зборів лоукостера Перемога. Попереджений значить озброєний.

Ціни на додаткові послуги Перемога Аеро

Лоукостер Перемога дійсно пропонує дуже низькі ціни на авіаквитки, проте вартість додаткових послуг, буває, перевершує вартість самих квитків. Навіть якщо ви вже бувалий мандрівник і користувалися послугами європейських лоукостерів і знаєте про доплати, раджу ознайомитися з доплатами «победовскімі», вони вище, ніж в Європі.

У Перемоги платне все, і якщо знехтувати їх правилами, або просто їх не знати, то поїздка може вийти набагато дорожче, ніж у старшого брата Аерофлоту.

У Перемоги платне все, і якщо знехтувати їх правилами, або просто їх не знати, то поїздка може вийти набагато дорожче, ніж у старшого брата Аерофлоту

Платності лоукостера Перемога

1.Платно купувати авіаквитки на сайті лоукостера Перемога. Збір за обробку платежу з банківської карти 2%. Збір за оплату авіаквитків в Евросети 3%. Без комісії оплатити авіаквитки Перемоги можна тільки в терміналі в аеропорту. Ясна річ, їхати у Внуково мало кому захочеться.

2.Платний багаж понад 10 кг лоукостера Перемога. Багаж до 20 кг коштує 1500 руб. на сайті, а в аеропорту - 3000 руб. Рюкзак або пакет не можна проносити з собою в літак безкоштовно. Причому, якщо на сайті це коштує 999 рублів, то в аеропорту ви заплатите вже 1500-2000 руб. Безкоштовно: в вартість перельоту включений багаж до 10 кг на кожного пасажира. Але взяти його в салон ви не зможете. Він здається в багажне відділення. З собою: одна сумка, папка або портфель в салон. Все інше - за гроші, причому чималі.

3.Платний повернення квитка Перемога Авіа - 2000 рублів.

4.Платний дзвінок в колл-центр лоукостера Перемога - 60 руб. за хвилину. Якщо виникли питання, краще вирішуйте їх самостійно.

5. Платні зміни в дані пасажира - 4000 руб.

6. Збір за зміну дати вильоту Перемога Аеро - 2000 руб.

6. Платний вибір місць в салоні лоукостера Перемога - від 199 до 1000 руб.

7. Збір Перемога Аеро за провезення багажу, купленого в дьюті фрі - 700 руб.

Літаки Перемоги, відгуки про авіакомпанію

Реєстрація на рейси Перемоги також відбувається в режимі «найменших витрат» перевізника: у кількох стійках реєстрації оформляються одночасно пасажири 3-4 рейсів Перемоги. В даний момент авіапарк лоукостера Перемога налічує 12 нових літаків Boeing 737-800.

Літаки лоукостера Перемога мають свої особливості. Всередині два ряди по три місця пасажирів, всі сидіння не відкидаються і простір для ніг невелика. У літаку агітує НЕ смітити, тому що бортпровідники самі займаються прибиранням літаків. У літаках Перемога Аеро немає бізнес-класу, а значить туалети доступні як в хвостовій, так і в носовій частині літака.

У літаках Перемоги немає харчування на борту, навіть за гроші. Перед посадкою вам запропонують купити напої і закуски, в самому літаку навіть немає місця для провізії. Багато рейсів поворотні, щоб не платити за стоянку в аеропорту, відправляються назад через 35 хвилин після посадки. Це може виглядати наступним чином: в один вихід спускаються прилетіли пасажири, а до іншого вже підходять на зворотний рейс. Створюється враження великої маршрутки. Однак, варто зазначити, при всьому при цьому, персонал Перемога Авіа важливий і приємний.

Найпопулярніші напрямки

Відправитися на відпочинок, заощадивши на авіаквитках?
Раптом продажі почнуться раптово, а ви не підготовлені?

Новости