Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купівля авіаквитків онлайн на сайті SkyExpress

  1. Крок 2 «Вибір рейсів»
  2. Крок 3 «Інформація про пасажирів»
  3. Крок 4 «Додаткові послуги»
  4. Крок 5 «Оплата Замовлення»

- Виберіть бажаний напрям (звідки - куди) і дати вильотів. Поставте галочку «і назад», якщо Вас цікавлять зворотні рейси.
- Вкажіть кількість і склад пасажирів (дорослі / діти). Максимально в одному замовленні може бути оформлено 6 пасажирів, в тому числі діти.
- Виберіть клас обслуговування (економ, бізнес або перший) і цікаву для Вас авіакомпанію, якщо у вас є переваги. Якщо Ви залишите в поле «Авіакомпанія» параметр «будь-хто», то зможете переглянути рейси всіх авіакомпаній, що літають в обраному напрямку. Поставте галочку в полі «Тільки прямі рейси», якщо Вас не цікавлять варіанти з стикувальними рейсами.
- Завершіть введення інформації кнопкою «Знайти рейси».
- Виберіть бажаний напрям (звідки - куди) і дати вильотів

Крок 2 «Вибір рейсів»

На 2-му кроці відображаються всі знайдені по заданих параметрах рейси. За замовчуванням ціни на авіаквитки розташовані по зростанню, але, використовуючи посилання «Повна вартість», список можна впорядкувати і по зменшенню ціни. Сортування списку також може бути виконана з будь-якого параметру в заголовку: досить клацнути мишею на імені параметра (Виліт, Приліт, Пересадки, В дорозі). Використовуйте фільтри для відображення рейсів цікавить вас авіакомпанії (при необхідності позначте кілька авіакомпаній в випадаючому списку), визначених аеропортів, або часу вильоту або прильоту. Для перегляду тільки прямих польотів активуйте прапорець «без пересадок». Ви можете фільтрувати список рейсів за кількома параметрами одночасно. Вартість авіаквитків в списку польотів надається повністю з усіма зборами. За замовчуванням виводиться вартість авіаквитків в російських рублях. Для подання в інших валютах - американських доларах або євро - виберіть відповідне найменування з спадаючого списку під посиланням з назвою валюти.
На 2-му кроці відображаються всі знайдені по заданих параметрах рейси

Крок 3 «Інформація про пасажирів»


На 3-му кроці процедури бронювання вам необхідно ввести дані пасажирів, для яких ви бронюєте квиток.
* Будьте уважні при заповненні форми даних про пасажирів, оскільки при розбіжності даних паспорта (або іншого документа для перельоту) і введених вами, авіакомпанія може відмовити в реєстрації на рейс.
Ім'я та прізвище заповнюються мовою, обраному авіакомпанією. Система знає про таку вимогу і запропонує вам заповнити поля в кожному конкретному випадку кирилицею або латиницею. Бронюючи переліт в межах РФ для іноземця, вам, швидше за все, доведеться вводити дані російською мовою. По можливості максимально точно відтворіть звучання прізвища та імені кирилицею. Якщо у вас виникають труднощі з транслітерацією, зверніться в службу підтримки клієнтів за телефонами вказаними на сайті.
Після заповнення поля «громадянство» шляхом вибору зі спадаючого списку стають доступні поля реквізитів документа для перельоту. В якості такого документа можуть використовуватися: російський паспорт, закордонний паспорт, свідоцтво про народження для дітей до 14 років, національний паспорт, інший документ. У разі відсутності в документі терміну дії рекомендується ввести в якості терміну дії документа будь-яку майбутню дату, пізніше тієї, на яку заброньовано переліт.
По завершенні введення даних пасажирів система пропонує вам ввести номер телефону для зв'язку та адресу електронної пошти - E-mail. Вкажіть номер телефону і E-mail клієнта або пасажира, для якого ви бронюєте авіаквиток. Дана інформація є виключно важливою, оскільки використовується для оповіщення в разі проблем з оформленням замовлення, скасування рейсу або зміни часу вильоту.
Для Вам для уточнення всіх авіаквитків ознайомтеся з умовами обміну і повернення . Для цього необхідно клацанням мишки відкрити умови обміну і повернення.

На 3-му кроці процедури бронювання вам необхідно ввести дані пасажирів, для яких ви бронюєте квиток

Крок 4 «Додаткові послуги»

На даному етапі є оформлення страховки перельоту і багажу від компанії Альфастрахування, а також страхування для виїжджаючих за кордон. Для цього активуйте прапорці навпроти імен пасажирів, зазначених у замовленні, для яких така страховка оформляється.

Крок 5 «Оплата Замовлення»

На цьому кроці Вам будуть запропоновані всі доступні для Вашого бронювання способи оплати . Виберіть відповідний для Вас спосіб і натисніть «оплатити». При онлайн оплаті Ви відразу перейдете на сторінку платіжної системи.

На цьому кроці Вам будуть запропоновані всі доступні для Вашого бронювання   способи оплати
Натисніть "Оплатити" і система направить Вас в безпечний і захищений режим платіжної системи для введення даних банківської карти.

Після оплати електронний авіаквиток буде відправлений на ту електронну адресу, яку ви вказали при введенні даних про пасажирів. Також квиток буде доступний для скачування на сторінці з докладною інформацією про ваше замовлення в розділі «Статус замовлення» аж до вильоту рейсу.
З будь-яких питань, пов'язаних з оформленням авіаквитків ви можете звернутися в цілодобовому режимі в службу підтримки клієнтів за вказаними на сайті телефонами.
Повернутися на головну сторінку - Як купити авіаквиток в Санкт-Петербург через інтернет

Новости