Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бронювання квитків на літак, купити авіаквитки в інтернеті

  1. Історія
  2. багаж
  3. Програми для часто літаючих пасажирів

Більше 20 років «Загір'я» допомагає своїм клієнтам вигідно і з зручністю подорожувати по планеті. Компанія з 2000 року входить в десятку кращих авіа-агентів України, з 2001 року має акредитацію IATA. Перші українські чартерні рейси на Сейшели і Мальдіви були організовані нашою командою. Агенти «Загір'я» не тільки знаходять і виписують авіаквиток. Кожне замовлення ретельно відбирається по поєднанню ціни, зручності маршруту і можливих додаткових послуг, що цікавлять туриста.

Придбати авіаквиток можна по-різному: на zagorye.ua або особисто консультуючись у нашого агента. Ви можете звернутися до наших фахівців по телефону (044) 465-93-93 і домовитися про всі деталі маршруту, а також переваги щодо перельоту і оплаті. Такий формат дозволить запобігти ризикам покупки «наосліп» і розібратися у всіх особливості обраного Вами напрямку. Агент допоможе вибрати кращі місця, проконсультує на предмет найбільш зручних стикувань і супутніх послуг, а також запропонує вигідні тарифи.

Для тих же, хто звик оформляти авіаквитки самостійно, - наш модуль онлайн-бронювання квитків. Він опрацьований таким чином, щоб Ви могли при найменшій кількості переходів вибрати і купити найбільш вигідний квиток. Великою перевагою в питанні ціни і маршруту є доступ до більш ніж 180 low cost авіакомпаній. Безпека трансакції забезпечує надійність системи, написаної і базується у Франкфурті і сертифікованої найвищим рівнем захисту протоколів PCI DSS 1. Ми також готові прийняти і 3D secure карти - із заповненням Ваших даних безпосередньо на сайті банку, що приймає платіж.

Історія

26 грудня 1995 вперше в історії України був організований перший чартерний рейс на Сейшели (стаття в газеті «Seychelles Weekend Nation»).

26 грудня 1995 вперше в історії України був організований перший чартерний рейс на Сейшели (стаття в газеті «Seychelles Weekend Nation»)

Seychelles Weekend Nation

За підсумкам 1997 роки ми були визнані кращим агентством України з продажу авіаквитків Air France і отримали три безкоштовні квитки в Нью-Йорк на Конкорді.

З 2000 року ми є членами Золотого Клубу Амадеус ( «десятка» провідних українських авіаагентств).

C 2001 року «Загір'я» - акредитований агент IATA (# 72320485).

З 2001 по 2007 рік - ми призначені агенти з продажу квитків Singapore Airlines і c 2002 по 2008 рік - призначені агенти з продажу квитків Emirates.

У грудні 2002 року ми були першими в Україні, хто організував перший чартерний рейс на Мальдіви.

1 вересня 2005 роки ми стали першим агентством на території колишнього СРСР, включеним в свою національну систему IATA BSP (Ukraine).

C 2008 року наша дочірня компанія «Аероклуб-АМС» стала генеральним агентом (GSA) авіакомпанії Singapore Airlines в Україні.

Загальний обсяг продажів авіаквитків за 2009 рік склав 12 млн. Доларів США (15 000 пасажирів).

Навесні 2010 року ми стали одними з перших, хто став використовувати найсучаснішу, зручну і просту систему бронювання авіаквитків.

У 2011 році наша дочірня компанія «Аероклуб-АМС» стала офіційним дистриб'ютором авіакомпанії FlyDubai і офіційним партнером імміграційного управління Дубая.

багаж

Авіакомпанії застосовують дві принципово різні норми безкоштовного багажу - «вагова система» і «система місць»
Авіакомпанії застосовують дві принципово різні норми безкоштовного багажу - «вагова система» і «система місць».

Вагова система застосовується практично у всьому світі при перельоті між країнами, за винятком польотів в США, Канаду і деяких інших напрямків, де поширена «система місць». Система передбачає обмеження багажу за вагою.

Як правило, існують такі норми безкоштовного провозу багажу:

для пасажирів першого класу - 40 кг
для пасажирів бізнес-класу - 30 кг
для пасажирів економічного класу - 20 кг

Однак кожна авіакомпанія може застосовувати свої норми безкоштовного провозу багажу. При купівлі авіаквитка поцікавтеся нормою, передбаченою Вашим квитком.

У разі, якщо вага вашого багажу перевищує норму безкоштовного провозу, Вам необхідно буде оплатити різницю. Вартість «зайвого» кілограма у всіх авіакомпаній різна, але, як правило, становить 1-1,5% відсотка від нормального тарифу економічного класу в одну сторону.

Система місць застосовується при польотах в США, Канаду і ряд країн Центральної і Південної Америки, а також при польотах всередині багатьох країн.

Кожен пасажир може безкоштовно везти з собою одне місце багажу. Це місце має важити не більше 23-х кілограм, а сума вимірювань не повинна перевищувати 158 сантиметрів (ширина + довжина + висота). Як правило, така норма встановлена ​​для всіх категорій пасажирів, незалежно від класу обслуговування.

Зазвичай за додаткове місце багажу стягується збір від 80 до 120 USD, якщо воно відповідає вищезазначеним умовам (23/158). Кожна авіакомпанія має свої встановлені тарифи. Однак при системі місць авіакомпаніями застосовуються дуже жорсткі обмеження за розмірами наднормативного багажу, і перевезення негабаритного багажу може обійтися дорожче вашого перельоту.

Якщо Ваш переліт складається з одного прямого рейсу, то проблем не виникає. В аеропорту відправлення багаж здається, в аеропорту прибуття багаж виходить. Якщо Вашу подорож складається з декількох стикувальних перельотів, доля Вашого багажу безпосередньо залежить від авіаквитка. Найпростіший випадок - Ви летите весь маршрут однією авіакомпанією. В цьому випадку, в аеропорту відправлення Ви і Ваш багаж реєструєтеся відразу до першого пункту, де Ви зупиняєтеся більш ніж на добу. Якщо Ваша перевезення оформлена одним квитком, але за участю різних авіакомпаній, чи реєструвати Ваш багаж до кінцевого пункту чи ні, залишається на розсуд представника авіакомпанії. Але поцікавитися у співробітника реєстрації, чи є така можливість - Ваше право.

Іноді, щоб оптимізувати вартість перевезення, агент може запропонувати Вам оформити перевезення кількома окремими квитками. Можливо, що це дозволить заощадити значну суму, але відповідальність за реєстрацію багажу на подальший переліт повністю ляже на Вас.

Слід пам'ятати, що в ряді країн, наприклад у США, багаж проходить митний контроль в пункті першого вльоту в країну, і, отже, отримувати його доведеться.
Слід пам'ятати, що в ряді країн, наприклад у США, багаж проходить митний контроль в пункті першого вльоту в країну, і, отже, отримувати його доведеться

Майже всі авіакомпанії дозволяють провозити в салоні тільки кішок і собак (до 8-ми кілограм). Всі інші тварини летять в спеціальному відділі багажного відсіку (на всі рейси, що прямують по напрямку до Великобританії, перевезення будь-яких тварин заборонене).

Оскільки максимальна кількість тварин варіюється від типу повітряного судна і компонування салону (зазвичай від 1-го до 4-х), то слід заздалегідь подбати про бронювання запиту для вихованця. Незалежно від того, в салоні летить тварина або багажному відділенні, вона перевозиться в спеціальному контейнері.

Вимоги до контейнерів однакові для всіх авіакомпаній. Контейнер повинен забезпечувати тварині можливість стояти, ширина повинна бути дорівнює подвійній ширині тварини, мати доступ повітря, як мінімум з двох сторін і мати непромокальне дно. Контейнер можна придбати в авіакомпанії або зоомагазині.

У більшості випадків перевезення тварини оплачується як наднормативний багаж (в залежності від того, яка система «вагова» або «система місць» використовується на даному напрямку). Як правило, тварина не може враховуватися в якості безкоштовно яку провозять норми багажу.
У більшості випадків перевезення тварини оплачується як наднормативний багаж (в залежності від того, яка система «вагова» або «система місць» використовується на даному напрямку)

Для незареєстрованого багажу відведено одне місце в салоні, причому його вага входить в дозволену норму безкоштовного багажу.

Незареєстрований багаж не повинен перевищувати встановлених розмірів, т. Е. Поміщатися на полицю або під сидіння. Понад встановлену норму безкоштовного провозу багажу можна також захопити в літак:

  • дамську сумочку або папку для паперів
  • друковані видання для читання в польоті
  • харчування для дитини і дитячу дорожню колиску
  • парасольку або тростину
  • пальто або плащ
  • нестандартний багаж

Якщо у Вас нестандартний багаж, то Вам необхідно знати, що умови перевезення такого багажу для кожної авіакомпанії різні. До того ж про перевезення такого багажу необхідно інформувати авіакомпанію заздалегідь.

Нестандартним багажем є тендітні та цінні предмети (музичні інструменти, антикваріат тощо.), Які перевозяться тільки в салоні літака.

До нестандартного багажу відноситься також спортивний інвентар - це велосипеди (в тому числі і тандеми), спорядження для гольфу, серфінгу, лижі (в тому числі водні і гірські).
До нестандартного багажу відноситься також спортивний інвентар - це велосипеди (в тому числі і тандеми), спорядження для гольфу, серфінгу, лижі (в тому числі водні і гірські)

При виявленні втрати, пошкоджень або недостачі речей необхідно до виходу із залу прильоту звернутися в Службу Lost and Found авіакомпанії для складання акта. Для цього необхідна письмова опис втрачених речей і номера багажних бирок. У більшості випадків багаж знаходиться, і авіакомпанія доставляє його за адресою, вказаною в акті.

У разі, якщо Ваш багаж втрачено або непоправно зіпсований, перевізник відшкодує Вам збитки. Сума компенсації залежить від авіакомпанії, але не перевищує 50 USD за кілограм.

Багаж вважається втраченим після 21 дня розшуку, до цього моменту це тільки затримка. На придбання речей першої необхідності виплачується сума 50 USD в Україні і то не всіма авіакомпаніями. За пошкоджений або загублений багаж виплачується 20 USD за 1 кілограм.

Програми для часто літаючих пасажирів

Багато авіакомпаній (особливо, міжнародні гіганти) мають свої бонусні програми для часто літаючих пасажирів. Але заводити картку на кожну необхідності немає, оскільки всі великі авіакомпанії мають єдині картки для своїх альянсів.

Ставши учасником програми для часто літаючих пасажирів, Ви отримаєте суттєві переваги і зручності.

Adria Airways   ,   Aegean   ,   Air Canada   ,   Air China   ,   Air New Zealand   ,   ANA   ,   Asiana Airlines   ,   Austrian Airlines   ,   Blue1   ,   British Midland Airways   ,   Brussels Airlines   ,   Continental Airlines   ,   Croatia Airlines   ,   Egypt Air   ,   LOT Polish Airlines   ,   Lufthansa   ,   SAS Scandinavian Airlines System   ,   Shanghai Airlines   ,   Singapore Airlines   ,   South African Airways   ,   Spanair   ,   Swiss International Air Lines   ,   TAM Airlines   ,   TAP Portugal   ,   Thai Airways   ,   Turkish Airlines   ,   United Airlines   ,   US Airways
Adria Airways , Aegean , Air Canada , Air China , Air New Zealand , ANA , Asiana Airlines , Austrian Airlines , Blue1 , British Midland Airways , Brussels Airlines , Continental Airlines , Croatia Airlines , Egypt Air , LOT Polish Airlines , Lufthansa , SAS Scandinavian Airlines System , Shanghai Airlines , Singapore Airlines , South African Airways , Spanair , Swiss International Air Lines , TAM Airlines , TAP Portugal , Thai Airways , Turkish Airlines , United Airlines , US Airways

Aer Lingus   ,   American Airlines   ,   British Airways   ,   Cathay Pacific   ,   Finnair   ,   Iberia   ,   LAN Chile   ,   Qantas
Aer Lingus , American Airlines , British Airways , Cathay Pacific , Finnair , Iberia , LAN Chile , Qantas

Aeroflot   ,   AeroMexico   ,   Air France   ,   Alitalia   ,   CSA Czech Airlines   ,   Delta Air Lines   ,   KLM Royal Dutch Airlines   ,   Korean Air
Aeroflot , AeroMexico ,
Air France , Alitalia ,
CSA Czech Airlines , Delta Air Lines ,
KLM Royal Dutch Airlines , Korean Air

Вступити в програму може будь-яка людина (абсолютно безкоштовно), заповнивши спеціальну анкету на сайті авіакомпанії. На Вашу електронну адресу авіакомпанія надішле номер тимчасової картки. Через деякий час (1-2 місяці) авіакомпанія надішле Вам вступний пакет документів, постійну пластикову картку учасника і правила участі в даній програмі.

Найбільшого поширення набули три види заохочень часто літаючих пасажирів:

      1. Безкоштовний квиток.
      2. Безкоштовний upgrade (підвищення класу обслуговування). Наприклад, можливість летіти в бізнес-класі, маючи оплачений квиток економічного класу.
      3. Безкоштовна туристична поїздка, безкоштовна готель, безкоштовна оренда автомобіля і т. П.

До додаткових заохочень для часто літаючих пасажирів відносяться:

      1. Більш висока ймовірність підтвердження місць з листа очікування.
      2. Додатковий безкоштовний багаж.
      3. Доступ до залів очікування бізнес і першого класу (так звані «Business Lounge»).

Для того, щоб отримати певну кількість балів, необхідно:

      • Найголовніше - купити квиток. Майте на увазі, що на ряд тарифів (зазвичай «promotion» - рекламні, «supersaver» - дуже дешеві спеціальні тарифи) деякі авіакомпанії бали не нараховують.
      • Вказати оператору при бронюванні (або виписки) авіаквитка номер своєї картки учасника.
      • Пред'явити вашу картку при реєстрації на рейс. (Зберегти посадковий талон на той випадок, якщо авіакомпанія з якої-небудь причини окуляри вам за даний політ не нарахували).
      • Багато авіакомпаній мають партнерів в сфері наземного обслуговування (готелі, компанії з оренди автомобілів і т. П.). Тому, при використанні подібних послуг, Ви також можете пред'явити свою картку учасника.

Ви завжди зможете перевірити свій баланс, правильність нарахування балів за спеціальним телефоном (назвавши свій PIN-код), вказаною в правилах участі програми або на сайті бонусної програми даної авіакомпанії.

Бали Ви отримуєте незалежно від того, де Ви купили квиток - в офісі авіакомпанії або в авіаагентств. Головне - внести номер Вашої картки в бронювання або показати її при реєстрації на рейс. Нарахування балів відбувається за фактом здійснення перельоту, а не за фактом покупки квитка.

З усіх питань, пов'язаних з кількістю балів, отриманням безкоштовних квитків і інших бонусів за програмами, просимо звертатися в офіси відповідних авіакомпаній.

Новости