Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквиток до Києва

  1. Авіаквитки з Києва в Росію через Мінськ
  2. Автобуси з Києва до Росії
  3. Авіаквитки в Ізраїль: Київ - Тель-Авів
  4. Авіаквитки з Києва до Грузії
  5. Авіаквитки в Канаду з Києва
  6. Авіаквитки з Києва до Польщі
  7. Авіаквиток Київ - Варшава
  8. Авіаквитки з Києва в Італію і Рим
  9. Авіаквитки Київ - Баку
  10. Аеропорти Києва
  11. аеропорт Бориспіль
  12. аеропорт Жуляни
  13. Авіарейси з Києва

Авіаквитки до Києва, столиці і головний авіахаб України , Ви можете знайти на сайті, тим більше, що сюди літають не тільки звичайні авіакомпанії, на кшталт Міжнародних авіаліній України (МАУ), а й лоукостів з України , Тобто бюджетних авіакомпаній таких як wizzair , ryanair , Vueling, airBaltic, flydubai, azal та інші.

Всередині України найцікавіший авіапереліт це авіарейс Київ - Одеса , Який доставить пасажирів прямо до Чорного моря і в його головну "Перлину"! Ах, Одеса! Втім, замінити авіаквиток Київ - Одеса можна поїздкою на поїзді. Вартість квитків залежить від маршруту і класу поїзда та стартує від 125 грн. У той час як авіаквиток коштує від 500 грн.

Щоб знайти дешеві авіаквитки в Київ потрібно:

  • шукати рейси заздалегідь;
  • порівнювати між собою всі авіакомпанії;
  • цікавитися вартістю авіаквитків на лоукост;
  • відслідковувати акції авіакомпаній.

У будь-якому випадку на сайті ви зможете знайти відповідні для себе авіаквитки за низькими цінами. Ви можете шукати за всім авіакомпаніям, включаючи лоукост. Хоча перед покупкою все ж радимо вам перевірити ціну квитків на літаки на сайті авіакомпанії.

Авіаквитки з Києва в Росію через Мінськ

Авіаквитки в Росію з Києва ви можете замовити з пересадкою. Як правило такі авіарейси дозволяють пасажирам кошторису транспорт в Мінську, іноді в Кишиневі, Тбілісі і багатьох інших великих аеропортах регіону. Ціна залежить і від перевізника і від часу покупки. З авіакомпанією Belavia переліт займе у середньому 4 години і коштувати буде близько 70-100 євро в одну сторону. Крім того з Києва до Мінська можна доїхати автобусом, що значно здешевить поїздку:

Авіаквиток в Москву дозволить продовжити авіаподорож по Росії .

Автобуси з Києва до Росії

Але пам'ятайте, що прекрасна альтернатива - міжнародні автобуси Київ - Москва . Вони знаходяться в дорозі довше, ніж літаки, а й стоять мало не в 10 разів дешевше! Також у продажу є квитки на автобуси Київ - Санкт-Петербург .

Авіаквитки в Ізраїль: Київ - Тель-Авів

У Тель Авів літає авіакомпанія Ель Аль Ізраїль і авіаквиток в один бік коштує близько 80-100 євро. Також прямі авіарейси МАУ. Слід окремо зазначити, що багаж не входить у вартість цих квитків на літаки - його потрібно докуповувати окремо на сайті авіакомпанії, рейс якої обраний в якості транспорту в Ізраїль . Уточнити ціну авіаквитків можна на конкретну дату.

Авіаквитки з Києва до Грузії

Авіаквитки в Грузію, а точніше в Тбілісі можна знайти на сайті. В Грузію також дуже зручно добиратися саме повітряним транспортом, хоча з Одеси є прямий автобус в Тбілісі (єдиний рейс автобуса в Грузію з України). Безпосередньо з Києва в Тбілісі літають YanAir, Georgian Airways і МАУ. Квиток на літак коштує близько 100 євро, а може і дешевше. Кращий час для подорожі до Грузії - осінь.

Авіаквитки в Канаду з Києва

Авіаквитки в Канаду, а точніше в Торонто, Ванкувер, Сіетл, Монтеаль, Оттаву можна замовити на сайті. Природно, рейси будуть з пересадками. Ціна квитка Київ - Торонто з пересадкою в Стокгольмі і Рейк'явіку буде коштувати від 12000 грн, тобто близько 400 євро! Втім, якщо погратися з датами, можна знайти і дешевше - за 10000 грн. або 350 євро. Перельоти не включають багаж. Відносно недорого і з багажем в 23 кг можна долетіти через Варшаву з польської авіакомпанією LOT, але в будь-якому випадку, шукайте інші вигідні рейси. Ближче до заме ви зможете знайти авіаквитки ще дешевше.

Авіаквитки з Києва до Польщі

З Києва до Польщі можна запросто долетіти на літаку. Авіаквитки безпосередньо є в Київ, Вроцлав, Краків, Катовіце, Познань. Альтернативою можна назвати квитки на автобуси до Польщі з Києва, але авіаквиток доставить на місце набагато швидше.

Більшість аеропортів Польщі міжнародні і в багато літають лоукости, що дозволяє дешево і вільно подорожувати по Європі.

Авіаквиток Київ - Варшава

На сайті ви можете знайти півторагодинний переліт на літаку Київ - Варшава. Авіарейс виконують відразу три авіакомпанії: лоукост Wizzair, українська МАУ (або UIA), польська LOT. У всіх багаж не включений у вартість авіаквитка Київ - Варшава . Вартість авіаперельоту - від 55 євро, але ви зможете знайти авіаквитки і дешевше - все залежить від часу пошуку і покупки. Однозначно можна утверждвть, що нічого відвідати Польщу дуже дешево.

Авіаквитки з Києва в Італію і Рим

У Рим з Києва літають безпосередньо цілих три авіакомпанії:

  • лоукост Vueling;
  • Alitalia - італійська авіакомпанія;
  • МАУ - міжнародні авіалінії України.

Аеропорт прибуття у всіх трьох - основний аеропорт Рима Фьюмічіно (FCO), а вилітають Vueling і Alitalia з Жулян, а МАУ - з Борисполя.

Вартість квитків ви можете перевірити на сайті через загальний пошук. Причому дуже часто найдешевше авіаквиток Київ - Рим можна купити на лоукост wizzair і ryanair. Уточнюйте вартість квитка на літак в Рим на свої дати через пошук авіаквитків по всім авіакомпаніям.

Також можна спланувати переліт з пересадкою в Італію, але не в столицю. Зробіть пошук авіаквитків в Італію в інші великі аеропорти країни: Венеція (Марко Поло і Тревізо), Мілан (Бергамо і Мальпенса), Болонья, Флоренція, Неаполь та інші.

Авіаквитки Київ - Баку

Ви можете замовити підходящі авіаквитки в Азербайджан . Тим більше, що є прямий рейс Київ - Баку! Коштують квитки недорого, оскільки в цьому питанні є конкуренція - літають дві авіакоспаніі. Щодня здійснює переліт Київ - Баку український авіаперевозвік МАУ і 4 рази на тиждень літає лоукост-відділення AZAL. Ціна авіаквитків в Баку від 30 євро в оду сторону без багажу.

Аеропорти Києва

Аеропортів у Києві два:

  • Аеропорт Бориспіль - перебувати в 35 км від центру міста;
  • Аеропорт "Київ" в Жулянах - перебувати в межах міста.

аеропорт Бориспіль

Аеропорт Бориспіль - основний аеровокзал не тільки для Києва, а й для України. Звідси досить дороге таксі за українськими мірками, зате є автобус-трансфер skybus до ж / д вокзалу. Купити квитки на нього ви можете як у водія, так і на сайті. Ціна квитка: Київ - Київ аеропорт Бориспіль - 84 грн. Від центрального автовокзалу можна знайти квитки за 54 грн. Рейс цілодобовий. Таксі до Борисполя коштує близько 400 грн.

Таксі до Борисполя коштує близько 400 грн

аеропорт Жуляни

Аеропорт "Київ" Жуляни - це другий київський аеропорт, який приймає в основному лоукост і чартерні рейси. Він фактично знаходиться в межах міста і доїхати до нього можна як на громадському транспорті, так і на таксі.

Невеликі автобуси-маршрутки:

  • № 565 доставить до станцій метро: Шулявська, Дорогожичі, Петрівка;
  • № 496 і 499 доставить до станції метро Лук'янівська.

тролейбуси:

  • №9 їде до метро Площа Льва Толстого (в центр міста);
  • №22 едек через станцію метро Шулявська і Дорогожичі.

Авіарейси з Києва

Деякі авіарейси з Києва припускають прямий переліт, але система авіасполучення в світовому масштабі дозволяє долетіти з Києва в будь-який аеропорт світу, включаючи напрямки: Москва, Мінськ, Тель-Авів (Ізраїль), Тбілісі, Санкт-Петербург, Торонто, Батумі, Стамбул, Барселона , Баку, Париж, Єреван, Варшава, Анталія, Нью-Йорк, Рим, Вільнюс, Кутаїсі, Мілан, Астана, Лондон, Прага, Пекін, Калінінград, Алмати, Ларнака, Хургада, Ташкент, Єкатеринбург, Лісабон, Шарм-ель-Шейх , Афіни, Тіват, Гданськ, Краснодар, Берлін, Мюнхен, Кіпр, Дубаї, Рига, Новосибірськ, Чорного рія, Бургас, Венеція, Вроцлав, Аліканте, Сочі, Франкфурт, Амстердам, Будапешт, Самара, Стокгольм, Мурманськ, Уфа, Бангкок, Осло, Анкара, Кельн, Сідней, Шанхай, Таллінн, Малага, Перм, Сеул, Софія, Гамбург, Дортмунд, Цюріх, Казань, США, Белград, Валенсія, Познань, Брюссель, Тенеріфе, Салоніки, Гуанчжоу, Ніцца, Гонконг, Копенгаген, Майамі, Каїр, Штутгарт, Туніс, Краків, Катанія, Токіо, Вашингтон, Болонья, Гельсінкі, Братислава, Бодрум, Кишинів, Балі, Варна, Делі, Ганновер, Бішкек, Підгірці, Мальта, Сінгапур, Багами, Дублін, Амман, Тегеран, Ванкувер, Сіетл, Ханой, Бостон, Неаполь, Мадрид, Сан-Франциско, Ізмір, Женева, Будва, Ямайка, Пафос, Мексика, Ейлат, Адлер, Канкун, Спліт, Денпасар, Щецін, Варна, Богота, Оттава, Шрі-Ланка, Турку, Марокко, Хайфа, Родос, Бергамо, Монреаль, Нікосія, Меммінгем, Лас-Вегас, Ліон, Камбоджа, Відень, Тулуза, Флорида, Палермо, Куба, Пунта Кана, Буенос Айрес, Мехіко, Нанкін і інші!

Корисно? Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді!

Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді

Корисно?

Новости