Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки в Ізраїль від Free Travel

  1. Авіаквитки Москва - Ізраїль
  2. Авіаквиток Київ - Тель-Авів
  3. Лоукости в Ізраїль

На сайті ви можете знайти авіаквитки в Ізраїль з багатьох напрямків, не тільки з Росії або України. Враховуйте, що з багатьох європейських столиць в Тель-Авів літають не тільки основні авіакомпанії, але і лоукост . здійснюйте пошук по всім авіакомпаніям , Щоб знайти дешеві квитки на літаки .

Важливо пам'ятати, що Ізраель є дні, коли ви можете опинитися без сервісу - єврейські свята і вихідні, коли ніхто не працює з релігійних міркувань: Ту-Бішват, Пурим, Песах (Великдень), Йом ха-Ацмаут (День незалежності), Шавуот, Рош-а-Шана (Єврейський новий рік), Йом Кіпур, Суккот, Шміні-Ацерет і Симхат-Тора, Ханука. Шаббат - субота, сьомий день тижня, коли євреї не працюють, тому не бажано планувати свої відвідини Ізраїлю на ці дні (або сподіватися на якийсь сервіс).

Авіаквитки Москва - Ізраїль

Ціна авіаквитка з Москви до Ізраїлю (туди і назад) коштує від 8000 рублів і це з пересадками, наприклад в Белграді. Прямий рейс буде в півтора рази дорожче. Але це якщо купувати авіаквитки, наприклад, на місяць вперед.

Пошук авіаквитків Москва - Ізраїль найкраще здійснювати по всім авіакомпаніям, щоб купувати квитки за найвигіднішими тарифами. Єдине, що слід врахувати - це входить у вартість провезення тільки ручної поклажі, а й багаж. Також пам'ятайте, що у звичайних авіакомпаній норма провозу ручної поклажі не 10 кг, а 7-8 в залежності від авіакомпанії.

З сумного: лоукостер Перемога в Тель-Авів не літає.

Авіаквиток Київ - Тель-Авів

Авіаквитки в Ізраїль з України це як правило рейс Київ - Тель-Авів, а з інших міст авіакомпанії роблять пересадку в Києві. Квитки з Києва в більшості своїй найдешевші, оскільки пов'язують між собою два великих транспортних вузла України та Ізраїлю, а значить - забезпечують значний пасажиропотік. Сказати точно про ціни важко - вони дуже різні в залежності від дати вильоту і прильоту.

Авіарейс з Києва до Ізраїлю триватиме близько трьох годин.

Варіантів долетіти до Ізраїлю (Тель Авів) з Києва кілька. Прямі рейси двох авіакомпаній:

  • шукати дешевий авіапереліт від МАУ - тоді квитки коштуватимуть коло 80 євро (в обидві сторони), або на сайті МАУ безпосередньо - і вибирати, де дешевше.
  • шукати на сайті авіакомпанії Ель Аль / EL Al (теж літають Київ-Тель-Авів).

Якщо є шенгенська віза, то є ще третій варіант - підібрати дешеву комбінацію лоукостів. Наприклад, з Wizzair можна знайти квитки з пересадками в Катовиці, Варшаві, Вільнюсі, Будапешті та інших містах, але вигода за вартістю буде не великий і багато пасажирів вважатимуть її недостатньою при втраті часу. Без пересадки на сьогоднішній момент долетіти до Ізраїлю не вийде - ВіззЕйр зараз не літає безпосередньо в Тель Авів .

Абсолютно всі варіанти не включають багаж. Тобто безкоштовно можна провезти тільки ручну поклажу .

  • МАУ. Ручна поклажа в економ класі: до 7 кг, розмір 55 х 40 х 20 см (додатково на рейсах МАУ можна взяти: дамську сумочку, невеликий фотоапарат або бінокль, ноутбук, пресу для читання, тростину або парасольку, одну одиницю верхнього одягу, милиці) . Ви можете замовити попередньо провезення багажу. Вартість - від 50-60 євро.
  • EL Al. Допустимі габарити ручній поклажі: до 8 кг, 56х45х25. Замовлення багажу до 23 кг попередньо обійдеться в 35 євро, в аеропорту - 70 євро.

Що з МАУ, що з EL Al виходить 4500 грн (один пасажир туди і назад) або близько того. Вибирай ті, що прилітають - відлітають в неділю, або в будні, у вівторок, наприклад. У п'ятницю і суботу буде гривень на 100-200 дорожче. Але за великим рахунком можна і в вихідний купити. Різниця в ціні на загальному тлі невелика.

Лоукости в Ізраїль

Лоукости в Ізраїль літають і у великій кількості. Інша проблема, що вони не покривають відрізок шляху Київ - Тель-Авів і Москва-Тель-Авів.

Що стосується України, з цим завданням нібито повинен справлятися перевізник UP, хоча фактично це рейси ізраїльського EL AL, але по факту їх вартість така ж, як і у МАУ. Більш того - рейси підключені до глобальних систем бронювання, що дозволяє комбіріновать перельоти туди і назад і отримувати кращу ціну.

Лоукости в Ізраїль з Європи:

  • wizzair;
  • ryanair;
  • easyjet.

Щоб дізнатися актуальну інформацію, слід відвідати їх сайти, але це буде цікаво лише власникам діючої на момент поїздки шенгенської візи. В інших випадках прямий переліт з Києва або рейс з пересадкою з Москви - найкраще рішення.

Корисно? Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді!

Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді

Корисно?

Новости