Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки Київ-Тель-Авів. Де дешевше купувати, основні особливості

  1. Авіаквитки Київ - Тель - Авів ✡ Відео: Спочатку я хотів написати статтю «Авіаквитки Київ - Тель...
  2. Пошук дешевих авіаквитків Київ - Тель-Авів
  3. 1. Для початку я завжди заходжу на сайт bravoavia.com.ua ,
  4. 2. Відмінний пошуковик дешевих авіаквитків СКАЙСКАНЕР !
  5. 3. Данська пошуковик авіаквитків momondo .
  6. 4. Непоганий пошуковик авіаквитків російський Aviasales.ru .
  7. 5. Перевіряємо ціну безпосередньо в МАУ і EL AL (UP) .
  8. 6. Тепер розглянемо пропозиції інших агентств з продажу авіаквитків.
  9. Як я переплатив 2000 Грн на авіаквитках
  10. висновки

Авіаквитки Київ - Тель - Авів ✡

Відео:

Спочатку я хотів написати статтю «Авіаквитки Київ - Тель - Авів. Де дешевше «. В якій я б зі знанням справи розповів де яка ціна, і як краще купити НАЙДЕШЕВШІ авіаквитки Київ - Тель-Авів. Адже досвіду в купівлі авіаквитків у мене предостатньо. Купую вже не в перший, і не другий раз. Вартість авіаквитка Київ - Тель-Авів у мене завжди виходить дешевше на одних і тих же сайтах. Загалом досвід є, і до того ж, я завжди намагаюся розглянути всі можливі варіанти, і знайти з них найоптимальніший! Пора ділитися досвідом!

Але не тут то було! Все змінюється, життя не стоїть на місці. У сфері продажу авіаквитків зараз найжорстокіша конкуренція! Як виявилося, не так то просто в наш жорстокий час купити найдешевший авіаквиток Київ - Тель Авів.

Продажі авіаквитків впали в рази, а фірм з продажу не зменшилася. Гривня обвалилася по відношенню до долара більш ніж в 3 рази, при цьому вартість життя зросла, а зарплати у багатьох людей в кращому випадку залишилися такими ж! Закордонні подорожі багатьом людям просто стали не по кишені. Трохи згладжує ситуацію те, що впала вартість палива (в доларах). Але все одно, залишилися високими ціни на готелі, харчування, проживання, трансфери, та й самі авіаквитки зросли в ціні. Чи не в 3 рази звичайно, але все одно виросли.

У цій невеликій статті я спробую відповісти не тільки на питання «Де можна дешевше купити авіаквитки Київ - Тель-Авів", але і розкрити деякі «підводні камені» такого бронювання.

Ну що ж. Про все по порядку.

Отже, моя стратегія пошуку полягає в тому, що я спочатку перевіряю ціни на авіаквитки в вже перевірених, надійних компаніях, з якими вже був досвід співпраці. Потім перевіряю ціни на обраний мною рейс в інших авіаагентств, і порівнюю. Обираю найдешевший варіант.

______________________________________________________________________________

Вихідні дані мого перельоту. Потрібні авіаквитки Київ - Тель-Авів на травневі свята (орієнтовно з 3.05.2015 по 17.05.2015). Двоє дорослих плюс дівчинка 15 років (у всіх авіакомпаніях вважається за дорослого, тобто 3 дорослих). Оплата карткою через інтернет. Зручний час вильоту - днем ​​(не люблю нічні перельоти). З собою планується багаж з двох валіз.

____________________________________________________________________________

Київ - Тель-Авів. Особливості перевезення багажу

багаж

На момент написання статті, з України до Ізраїлю виконують рейси дві авіакомпанії - МАУ (Ukraine International) і ізраїльська EL AL. Причому EL AL виконує рейси під брендом UP. Тому, зверніть увагу на те, що в вартість авіаквитків у цій авіакомпанії не включений багаж. З собою Ви можете взяти тільки ручну поклажу вагою до 8 кг, а за валізу в багажному відсіку доведеться доплатити 35 $ = 928грн (якщо замовте багаж заздалегідь), або 70 $ = 1855грн (якщо зробите це вже в аеропорту). Багато бюджетні авіакомпанії світу практикують таке з багажем, але для українців дуже часто це стає несподіванкою. Детальніше почитати про цю умову UP можна на їхньому сайті тут.

Самі квитки у EL AL дешевше на 2-3 тис грн в обидва боки на 3-х чоловік, але в нашому випадку, я порахував що 2 валізи в обидві сторони, це як мінімум додатково 2 * 2 * 35 = 140 доларів = 140 * 26,5 = 3710 грн. З огляду на це, квитки у МАУ виходять вже дешевше, ніж у UP. Тому, я вирішив відразу шукати квитки від українського авіаперевізника.

Також, не забувайте враховувати, що у МАУ в один квиток економ класу включено валізу до 20 кг, причому якщо Вас їде троє, то це не означає що Ви можете взяти 2 валізи по 30 кг. Ні. Ви можете взяти або 3 валізи до 20 кг кожен, або менше кількість валіз, але до 20 кг кожен валізу. У UP Ваш чемодан за 35 $ -70 $ може вміщати 23 кг.

Норми перевезення багажу в Ель Аль см. тут

Норми перевезення багажу в МАУ см. тут

З цим розібралися. Тепер давайте приступимо до безпосереднього пошуку авіаквитків.

Пошук дешевих авіаквитків Київ - Тель-Авів

Серед агентств з продажу авіаквитків дуже велика конкуренція. Тому дуже часто вони йдуть на різного

Тому дуже часто вони йдуть на різного

Дешеві ??? авіаквитки

роду хитрощі, що б створити видимість того, що ціна у них найнижча. Дуже часто, останнім часом для цього використовують різницю в курсі

грн НБУ / грн БАНК / долар / євро.

При бронюванні авіаквитків є кілька стадій, і на кожній стадії, ціна відрізняється від попередньої. Тому, що б з'ясувати реальну ціну, необхідно дійти до самого останнього етапу - оплата авіаквитків за допомогою карти. Але і це ще не все! (як виявилося). Далі я опишу свій останній досвід бронювання авіаквитків.

Раніше, я вже бронював квитки через Skyscanner і bravoavia , Тому з них і почнемо.

1. Для початку я завжди заходжу на сайт bravoavia.com.ua ,

і роблю там пошук авіаквитків на потрібні мені дати. Мені подобається, що на цьому сайті є календар цін, за яким можна вибрати найбільш оптимальні дати і числа, коли переліт буде найдешевшим. Це дуже зручно, якщо у Вас є можливість трохи варіювати дати поїздки. Тут, по табличці КАЛЕНДАР ЦІН, легко можна відкоригувати свої плани, і спланувати поїздку більш раціонально, з урахуванням сусідніх дат, ви можете вибрати саме ті числа, коли переліт буде найдешевшим:

Але враховуйте, що цей календар цін складений не на основі реальних цін, а на основі тих цін, які користувачі знайшли при пошуку авіаквитків, тобто реальні ціни на конкретні дати можуть відрізнятися.

Найкраще проводити пошук дешевих авіаквитків за календарем з сайту: matrix.itasoftware.com

На сайті bravoavia можна заощадити 20 євро на авіаквитках, просто зареєструвавшись на сайті. Для цього просто перейдіть за посиланням і зареєструйтеся. Після чого Вам прийде на пошту ваучер, номер якого Ви вказали при бронюванні квитків.

Після чого Вам прийде на пошту ваучер, номер якого Ви вказали при бронюванні квитків

Курси Привату на момент мого бронювання

Після того як Ви виберете найоптимальніші дати польоту, запишіть вартість квитків на ці дати від компанії bravoavia (Не забувайте врахувати свою знижку в 20 євро). Тут також слід зазначити, що Бравоавіа спочатку показує ціни в гривнях, але при бронюванні вже показує ціну в євро. Тобто моя сума 14668,37 грн (з урахуванням знижки) = 575,98евро автоматом перетворилася в 575,98 * 29 = 16703 грн (29- курс продажу євро Приватбанку для карт на момент бронювання). Ось така от різниця за рахунок курсу! Але і це ще не все! Але про це пізніше. Слід зауважити, що багато компаній з продажу авіаквитків користуються всякими хитрощами, і ціна в кінцевому підсумку виростає за рахунок курсу або якихось інших хитрощів. Якщо у Вас карта в євро, то Вам простіше. Якщо у Вас карта гривнева, то перевіряйте курс EUR / UAH. У мене Приватбанк, тому я завжди дивлюся курс у них на сайті: privatbank.ua (Внизу сторінки, праворуч).

До речі, Приватбанк теж запустив систему пошуку авіаквитків , Де я також перевірив ціни на свої дати, вартість авіаквитків у них вийшла - 15894 грн.

Скайсканнер

2. Відмінний пошуковик дешевих авіаквитків СКАЙСКАНЕР !

Це мета-пошуковик авіаквитків, один з найпотужніших на російськомовному просторі інтернету. Skyscanner - це посередник між агентствами з продажу авіаквитків і покупцями. Але за рахунок своєї великої бази, популярності, і хорошої знижки, яку вони мають у всіх авіакомпаній, ціни у них часто нижче, ніж в агентствах і авіакомпаніях. При пошуку авіаквитка, часто зупиняю свій вибір саме на Skyscanner . Саме так і вийшло в цей раз. Але про це пізніше.

Скайсканнер видав мені кілька варіантів з цінами: 15568грн і 15602грн.

3. Данська пошуковик авіаквитків momondo .

Дуже схожий на skyscanner , Але у мене завжди тут виходить дорожче. Найнижчу ціну Момондо запропонував від агентства ticket.ua, і перенаправив на цей сайт. Але ця ціна 15805грн діє тільки при оплаті якимись картами Visa Credit. При оплаті звичайної картою Visa і MasterCard ціна стає вже 16200грн.

4. Непоганий пошуковик авіаквитків російський Aviasales.ru .

Але проблема в тому, що він російський. При пошуку вони відразу видають дуже непогану ціну в гривнях, але при подальшому перерахунку з рублів в гривні, в кінцевому підсумку, ціна виходить дуже висока, в порівнянні з іншими. Це виходить за рахунок того, що компанія російська, і пошук відбувається через російські агентства, в рублях. І оплата також в рублях. Тому перевіряйте курс руб / грн в Вашому банку на момент оплати. Ціни на мої дати вийшли: 17856грн і 17875 грн.

5. Перевіряємо ціну безпосередньо в МАУ і EL AL (UP) .

У моєму випадку вийшло 15894грн в МАУ , а EL AL видав варіанти перельоту тільки своїми рейсами, а вони мені не підходять через дорогий багажу.

6. Тепер розглянемо пропозиції інших агентств з продажу авіаквитків.

Для цього в пошуковику google наберіть фразу: « Авіаквитки Київ - Тель-Авів «, Або« дешеві авіаквитки «, Або« авіаквитки онлайн «, Або просто" авіаквитки «.

І потім починайте на кожному висвітиться сайті забивати необхідні дати і інші параметри пошуку, і перевіряти вартість авіаквитків. Потім записуєте на листочок (або в табличку на комп'ютері) назва сайту, і вийшла вартість. Назва сайту і ціну бажано записувати для того, що б не прораховувати вартість квитків двічі на одних і тих же сайтах, тому що ці сайти можуть зустрічатися в списку по кілька разів, а назви у всіх дуже часто схожі (багато починаються на avia). Сайтів, які продають квитки на літак дуже багато. Тому досліджуйте, шукайте найнижчі ціни в залежності від того, скільки у Вас є вільного часу, і на скільки сильно Ви хочете заощадити.

Особисто у мене ця процедура відняла багато часу, і в результаті вийшла ось така табличка:

Зазначу, що не завжди я проходив процес до кінця. Якщо ціна була вищою, ніж я вже знайшов до того, то я обмежувався тільки тією ціною, що сайт видавав відразу. Ну немає сенсу проходити процедуру заповнення всіх паспортних даних, адже ціна все одно нижче не буде, може бути тільки вище.

Як я переплатив 2000 Грн на авіаквитках

Але то що я написав раніше - це все лірика. Тепер приступимо до найцікавішого.

Я все зробив саме так, як описав раніше. Прорахував ціни на різних сайтах. І прийшов до висновку, що хоч як крути, все одно кращу ціну видає пошукова система Skyscanner (При бронюванні через bravoavia ) .

Тільки я не приділив належної уваги тому факту, що при бронюванні безпосередньо через bravoavia , Цей сайт мені видавав в кінцевому підсумку ціну в євро:

При бронюванні через Skyscanner написи про те, що оплата відбувається в євро не було, і я їм повірив:

Це і стало моєю фатальною помилкою Це і стало моєю фатальною помилкою. Я оплатив авіаквитки в сумі 15588,18 грн. Але з карти у мене зняли 17942,44 грн !!! Я спочатку дуже здивувався такому факту, і став обурюватися, але на довідці Приватбанку, мені дівчина пояснила, що сталася ПОДВІЙНА КОНВЕРТАЦІЯ ВАЛЮТИ. Пошуковик авіаквитків Бравоавіа - це Швейцарська компанія. Ціну за авіаквитки вони порахували за офіційним курсом НБУ: 15588,18 = 664,95 долара. Банк же перерахував 664,95 долара вже за комерційним курсом на день оплати: 664,95 * 26,5 = 17621,18.

Але і це ще не все. Вони чомусь перераховуватися не 15558,18грн, а 15854,61 = 15854,61 / 23,4426 = 676,32 долара = 676,32 * 26,5 = 17922,38грн. А з карти у мене зняли ще на 20 грн більше.

Загалом, ось така кумедна математика. Хотів як дешевше, а отримав по одній з найвищих цін. Скасувати бронювання можна, але гроші не повертаються. Доводити що або марно. Гроші пішли з карти практично моментально.

Що б у Вас не сталося те ж саме, рекомендую оплачувати доларової картою (або в євро). Якщо карта гривнева, то перед оплатою, встановіть на мапі заборона подвійної конвертації. Тоді такі транзакції будуть відхилені банком.

Раніше я вже бронював квитки і через Skyscanner , І через bravoavia , Таких проблем не було. Зараз це пов'язано саме з відзнакою офіційного курсу НБУ від комерційного.

Ось така історія. Так старався, шукав квитки дешевше, витратив багато часу, а в результаті купив набагато дорожче!


висновки

Раніше було вигідно бронювати авіаквитки Київ - Тель - Авів через агентства-посередники. Зараз, через нестабільність курсу, і різниці між Офіційний курсом гривні і долара, таке броніровніе - це лотерея, в якій виграти можна копійки, а програти тисячі. Якщо у Вас гривнева карта, то не варто випробовувати долю. Заходьте на сайт МАУ , І сміливо бронюйте авіаквитки у них. Там немає ніяких прихованих націнок і конвертацій гривня-євро-долар.

Мені було б цікаво дізнатися про Ваш досвід пошуку авіаквитків з Києва до Ізраїлю. Напишіть про це в коментарях.

Дякую за увагу, буду радий, якщо ця стаття допомогла Вам визначитися з вибором квитків.

Вдалих Вам подорожей!

Дивіться також відео: Оренда авто в Ізраїлі

і інші відео з нашої поїздки тут

і інші відео з нашої поїздки   тут



Новости