Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як знайти і купити дешеві авіаквитки в Таїланд з Києва

  1. Як знайти і купити дешеві авіаквитки в Таїланд з Києва У цій статті я поділюся з вами своїм досвідом...
  2. В який аеропорт Таїланду краще летіти з України
  3. Прямі перельоти Київ-Бангкок
  4. Наскільки дешевше летіти до Таїланду з пересадками?
  5. Дешеві квитки в Таїланд з Києва з пересадками і без
  6. Ціни на місяць з Києва до Бангкока, в одну сторону
  7. Корисні інструменти для пошуку авіаквитків з Києва в Таїланд
  8. Скільки летіти на літаку в Таїланд з України за часом?
  9. Правила в'їзду в Таїланд
  10. Корисна інформація для тих, хто збирається в Таїланд
  11. Ще цікаві статті про подорожі:
  12. Скільки коштує квиток до Таїланду з України? Від чого залежить ціна на квитки
  13. В який аеропорт Таїланду краще летіти з України
  14. Прямі перельоти Київ-Бангкок
  15. Наскільки дешевше летіти до Таїланду з пересадками?
  16. Дешеві квитки в Таїланд з Києва з пересадками і без
  17. Ціни на місяць з Києва до Бангкока, в одну сторону
  18. Корисні інструменти для пошуку авіаквитків з Києва в Таїланд
  19. Скільки летіти на літаку в Таїланд з України за часом?
  20. Правила в'їзду в Таїланд
  21. Корисна інформація для тих, хто збирається в Таїланд

Як знайти і купити дешеві авіаквитки в Таїланд з Києва

У цій статті я поділюся з вами своїм досвідом пошуку дешевих авіаквитків в Бангкок. Я детально розповім, на яких сайтах купити дешеві авіаквитки з Києва в Бангкок, якими авіакомпаніями літати дешевше, а якими - комфортно. Поділюся важливими моментами, які варто враховувати при перельоті з пересадками, і розповім про правила в'їзду в Таїланд, коли потрібен зворотний квиток.

Поділюся важливими моментами, які варто враховувати при перельоті з пересадками, і розповім про правила в'їзду в Таїланд, коли потрібен зворотний квиток

Зі статті ви дізнаєтесь:

Скільки коштує квиток до Таїланду з України? Від чого залежить ціна на квитки

За нашими спостереженнями, нормальна ціна на прямий авіарейс в Бангкок з Києва буде в межах 450 $ -600 $. Рейс з пересадками коштує дешевше, але не набагато: вартість авіаквитків варіюється від 350 $ до 500 $.

Є кілька факторів, що впливають на ціну авіаквитків в Таїланд:

  • місто вильоту - найдешевші авіаквитки в Таїланд з Києва (Бориспіль);
  • місто прильоту - найдешевше летіти в головний аеропорт Бангкока Суварнабхумі . Якщо далі ви летите на якийсь із курортів Таїланду лоукостером, обов'язково закладіть годин 5 для пересадки, тому що доведеться їхати в інший аеропорт Бангкока - Дон Муанг. Для тих, у кого квитки на виліт з Дон Муанг, з Суварнабхумі ходить безкоштовний автобус. Детальніше в статті про Дон Муанг →
  • пересадки - вигідно купувати чи прямий переліт від МАУ, або перельоти з 1-ої пересадкою від Turkish Airlines або Air Astana;
  • авіакомпанія - у різних авіакомпаній різний рівень сервісу. Найдешевші квитки в Таїланд у МАУ. Найкомфортніше летіти до Таїланду Катарами (Qatar Airlines).
  • сезонність - в кінці вересня - початку жовтня найдешевші перельоти. Авіаквитки в Таїланд варто купувати в серпні, можна знайти варіант по 350 $. Квитки з Таїланду найдешевші на початку січня. Чим ближче травень, тим квитки дорожче. Влітку дешевих квитків немає взагалі.

Відповідь на питання «коли купувати авіаквитки в Таїланд» простий: купуйте влітку, в серпні, на жовтень-листопад. На початку вересня можете сміливо брати квитки на грудень і січень.

Якщо бачите скачки курсу, то пам'ятайте одне важливе правило: в ніч з вівторка на середу авіакомпанії перераховує ціни на авіаквитки за новим курсом. На внутрішніх рейсах ціни виростають не сильно, а от закордонні напрямки дорожчають значно.

В який аеропорт Таїланду краще летіти з України

Якщо ви запитаєте, в якій аеропорт Таїланду краще летіти, я відповім: залежить від курорту, де ви будете відпочивати. У Таїланді більше десятка міжнародних аеропортів, але якщо літак в Таїланді летить з України, то варіантів не так вже й багато:

  • Найдешевші квитки в Таїланд з України продаються в Бангкок. З Бангкока можна недорого дістатися в будь-яку точку Таїланду або на лоукостерів (перельоти від 15 $), або на автобусах. Транспортна система в Таїланді розвинена дуже добре. Квитки на потяги та автобуси можна заздалегідь забронювати на цьому сайті →
  • Якщо ви летите на Пхукет з Києва, то вигідніше прилетіти спочатку в Бангкок, а звідти взяти переліт AirAsia або Malindo. Авіаквитки з України на Пхукет все одно з пересадкою і цінник в середньому на 5 тис. Гривень дорожче, ніж переліт з України в Бангкок.
  • З Києва можна полетіти в Крабі з однією пересадкою в Копенгагені. За ціною - хороший варіант, якщо плануєте відпочивати в Крабі або на Пхукеті.
  • З Одеси можна полетіти в Бангкок з однією пересадкою. Ціна перельоту Одеса-Бангкок не сильно відрізняється від ціни на літак Київ-Бангкок.
  • З Харкова теж можна полетіти в Таїланд з однією пересадкою за ціною перельоту «Київ - Бангкок». Найвигідніші ціни у МАУ.
  • На ко Чанге немає аеропорту, добиратися тільки з пересадкою в Бангкоку. Детальніше в статті « Як дістатися на ко Чанг «.
  • Якщо ви летите відпочивати на Самуї , Вигідніше буде дістатися до Бангкока, а звідти трансфером від AirAsia на сам острів. Детальніше в статті « Як дістатися на острів Самуї «.

Прямі перельоти Київ-Бангкок

Якщо летіти прямим рейсом з Києва до Бангкока, то займе це 9 годині 30 хвилин. Прямі рейси в Бангкок виконує МАУ. В середньому квиток коштує 450 $ в одну сторону.

Важливо! МАУ скасували безкоштовний Чекин на всі рейси. Не забувайте проходити реєстрацію онлайн, щоб не платити в аеропорту зайвого.

Розклад рейсів Київ-Бангкок у МАУ і ціни на авіаквитки:

Наскільки дешевше летіти до Таїланду з пересадками?

Як я вже говорила, нормальна ціна на прямий авіарейс в Бангкок з Києва буде в межах 450 $ -600 $. Рейс з пересадками коштує дешевше, але не набагато.

З пересадками долетіти до Таїланду можна за 350 $ -500 $. Мінімальна ціна за переліт до Таїланду з пересадкою на січень-лютий становить 350 $, середня ж ціна - 450 $, тобто по суті як за прямою рейс.

Іноді дуже хороші ціни, скажімо прямо, найнижчі, на квитки в Таїланд з пересадкою в Москві. З Москви літає багато рейсів до Таїланду, і вартість квитків дійсно низька. Але потрібно розуміти, що це буде переліт з 3-ма пересадками: Київ - Мінськ, Мінськ - Москва, Москва - Таїланд. Кому може підійти такий варіант? Тим, хто хоче полетіти на Пхукет або в Паттайї, куди з Москви є прямі рейси.

З пересадками в Бангкок літають наступні авіакомпанії:

  • Emirates літає через Дубай (ОАЕ)
  • Etihad - через Абу-Дабі (ОАЕ)
  • FlyDubai - через Дубай (ОАЕ)
  • Cathay Pacific - через Гонконг
  • Qatar Airways - через Доху (Катар)
  • China Southern Airlines - через Гуанчжоу (Китай)
  • Air Astana - через Астану і Алмати
  • Turkish Airlines - через Стамбул

Варто враховувати, що авіакомпанії виконують рейси не кожен день, а за своїм розкладом. Якщо ви не знайшли рейсів Qatar Airways в середу, перевірте сусідні дні тижня.

на Авіасейлс є ще різні варіанти перельотів через Європу, наприклад, через Копенгаген, коли до Копенгагена летиш WizzAir, а звідти в Таїланд вже нормальним перевізником. Вузьке місце тут якраз WizzAir, у якого багаж не включений у вартість квитка. Квиток з багажём може обійтися не дешевше, ніж переліт через Туреччину, який швидше.

У найперший раз ми летіли в Таїланд з Києва Аеросвітом. Зараз цієї авіакомпанії вже не існує, тому нічого говорити не буду.

Ми літали в Бангкок на рейсі AirAstana з Києва. Запам'яталося, що на борту нам видали сині шкарпетки і Карагандинское пиво, а під час пересадки в Астані казахстанська пограничница, хитаючи головою, примовляла «І куди це ви все, в Таїланд?» Літак не найновіший, але стюарди і стюардеси привітні.

Літали в Бангкок Аерофлотом - ніяких нарікань, все чітко. Тільки валізу один не прилетів 🙂 Доставили в готель кур'єром на наступний день.

Літали в Таїланд і через Москву, авіакомпанією S7 з пересадкою в Новосибірську. В аеропорту Москви ніяких питань не було, але в Новосибірську нас не хотіли реєструвати на рейс, тому що ми не робили візу заздалегідь в Києві, а розраховували отримати візу по прибуттю. Співробітниця S7 не знала про таку можливість для українців і в цілому повела себе по хамськи.

China Southern Airlines ми літали на Мальдіви і нам зовсім не сподобалося: купа китайців, в літаку шум, гам і неймовірний срач.

Дешеві квитки в Таїланд з Києва з пересадками і без

Один з найдешевших варіантів - летіти Royal Jordanian Airlines з пересадкою в Аммані, Air Astana з пересадкою в Алмати. Іноді бувають хороші ціни на прямі рейси у МАУ (UIA) .

Ціни на місяць з Києва до Бангкока, в одну сторону

З нашого досвіду, більше однієї пересадки краще не брати. Ну і брати не занадто довгі пересадки, або такі, щоб встигнути подивитися місто пересадки. Правда, тут є свої тонкощі. По-перше, час прильоту в пункт пересадки. По-друге, візовий режим країни, де відбувається пересадка. Не факт, що без візи можна залишити транзитну зону.

Якщо летіти з пересадками, то варто враховувати місцевий час прибуття. Можливо, зекономлені гроші доведеться витратити на таксі або готель в аеропорту, якщо літак прилітає в невдалий час.

Корисні інструменти для пошуку авіаквитків з Києва в Таїланд

1. Обов'язково перевірте ціни і на Skyscanner і на Авіасейлс . Багато хто любить Скайсканер, але ціна, яку знаходить Скайсканер, часто не відповідає тій, що пропонує авіакомпанія. Ми стикалися з цим вже не раз, тому вважаємо за краще Авіасейлс .

2. На цій сторінці зібрані всі найдешевші квитки в Бангкок, знайдені за останні 24 години →

3. Календар низьких цін на рейси Київ-Бангкок:

4. Гарячі авіаквитки різних сайтів:

5. Гарячі тури в Таїланд →

Ще один невеликий лайфхак. Деякі авіакомпанії пропонують спеціальний молодіжний тариф зі зниженими цінами. У різних компаній під словом молодь маються на увазі люди різного віку. Наприклад, Ви можете скористатися цим тарифом у Air Astana, якщо вам до 25 років.

Лайфхак: якщо замовити sim-карту для зв'язку в Таїланді заздалегідь на сайті Клуки , Можна заощадити більше 5 $.

Як це працює:

  1. перейдіть на сайт Клуки →
  2. Сімка вже зі знижкою 150 батів (4,5 $);
  3. Виберіть аеропорт, в який прилітаєте: Суварнапумі або Дон Муанг;
  4. Сплатіть сімку на сайті (ось, до речі, додаткова знижка 100 батів (Ще приблизно 3 $));
  5. На ваш email прийде підтвердження і інструкція;
  6. В аеропорту Бангкока, після того, як отримаєте багаж і вийдете в зал прибуття, йдете в кіоск Klook і забираєте сімку.

Скільки летіти на літаку в Таїланд з України за часом?

Летіти на літаку з Києва до Таїланду (аеропорт Бангкока) 9. годині 25 хвилин, якщо рейс прямий.

Якщо з пересадками, то мінімум 13 годин 40 хвилин (пересадка або в Стамбулі, або в Досі).

Дорога з Києва на Пхукет з однією пересадкою займає 14 годин.

Бюджетні перельоти Київ - Паттайя зустрічаються рідко. Прямих рейсів немає, тільки якщо пощастить купити чартер. Рейс з пересадкою займає від 14 годин.

Правила в'їзду в Таїланд

Наостанок давайте поговоримо про правила в'їзду в Таїланд. Як не як, це важливо знати.

  1. У деяких авіакомпаніях відмовляються садити на літак, якщо немає зворотного квитка з Таїланду. Наприклад, в S7, МАУ, Air Astana - скрізь у нас просили показати зворотні квитки з Таїланду, незважаючи на 2-х кратну візу в паспорте.Чтоби не витрачати гроші на бронь зворотного квитка, ми робимо безкоштовну бронь і показуємо її. Що це таке і з чим її їдять, ми написали в окремій статті - « Як зробити бронь зворотного квитка «.
  2. Якщо ви не оформили візу в Таїланд в Києві заздалегідь, то на кордоні можна отримати штамп на 30 днів. Штамп безкоштовний, але при собі потрібно мати еквівалент 10 тис. Батів готівки на людину або 20 тис. Батів на родину і зворотні квитки з Таїланду. Якщо цього не буде при собі, імміграційний офіцер цілком може не впустити вас в Таїланд, прецедентів було вже велика кількість.
  3. Протягом перших 24-х годин перебування в Таїланді іноземець зобов'язаний зареєструватися в Імміграційному офісі. Зазвичай за іноземців це роблять готелі, гестхауса, власники апартаментів. Якщо ви приїхали у відпустку на 2 тижні, турбуватися нема про що. Якщо у вас тур. віза, то проконтролліруйте цей момент. Оскільки тайці уже штрафують незарегістріроваанних.
  4. Якщо ви прилетіли в Тай регулярним рейсом, то полетіти чартером не вийде. Так, таке правило: як прилетів, так і летиш. Тобто туристи, які прилетіли чартерним рейсом, повинні полетіти чартерним. Прилетіли регулярним, повинні полетіти регулярним.

Чому це важливо? Тому що часто буває вигідно летіти з Таїланду чартером. Якщо раніше тайці закривали очі на порушення цього правила, то зараз все змінилося.

Звідки тайці дізнаються, що я прилетів чарторм / регулярним рейсом? Прилітаючи в Тай, ви заповнюєте міграційну картку. Там вказується номер рейсу, за яким легко пробити, чартер це був чи регулярка. Тому двічі подумайте, перш ніж ризикувати.

Що робити?

  1. У Таї багато лоукостів, і часом може бути дешевше прилетіти в Хошимін (В'єтнам) / Гонконг на AirAsia і звідти чартером летіти додому. У В'єтнамі таких правил немає.
  2. У спеціальній контори, яка продає квитки на чартер, робиться дозвіл на виліт чартером. На Пхукеті такий дозвіл коштував 35 $.

Корисна інформація для тих, хто збирається в Таїланд

На нашому блозі ви зможете знайти багато цікавої і корисної інформації про Таїланді, і про особливості життя в Таїланді , І про курорти Тая, і про визначні пам'ятки країни. Зміст і повний список статей ви знайдете в розділі « Путівник по Таїланду «.

До речі, збираючись у Тай, не забудьте купити страховку - медицина в Таїланді дорога. Детальний керівництво, на що звертати увагу при виборі страховки, теж є на нашому блозі .

Якщо вам допомогла ця стаття, а інформація виявилася корисною, ми будемо вдячні, якщо ви поділитеся нею з друзями в Фейсбуці 🙂 Дякую!

Гарного і незабутнього відпочинку в Таїланді!

Привіт!
Мене звуть Тетяна, і я рада бачити вас на блозі «Життя непередбачуване!».
Я люблю подорожувати, а в блозі ділюся своїми враженнями, порадами та іншими корисними нотатками.

Сподобалася стаття? Поділіться їй!

Буду дуже вдячна, якщо ви оціните цю статтю:

Сайти, які допомагають мені:

  • Знайти дешеві авіаквитки - Aviasales і SkyScanner .
  • Заощадити гроші на готелі - RoomGuru .
  • Зняти квартиру у господаря - Airbnb .
  • Взяти авто в оренду в будь-якому аеропорту або місті - Rentalcars .
  • Знайти квитки на автобуси, пороми і потяги по Азії - 12go.asia .
  • Забронювати таксі з / в аеропорту - Kiwitaxi .
  • Купити вхідні квитки та екскурсії зі знижками - Klook .
  • Знайти екскурсії від місцевих жителів - Tripster .
  • Вибрати Турстраховки - Instore.travel і Cherehapa .
  • Знайти тур за найкращою ціною - Travelata і Level.Travel .

Ще цікаві статті про подорожі:

Як знайти і купити дешеві авіаквитки в Таїланд з Києва

У цій статті я поділюся з вами своїм досвідом пошуку дешевих авіаквитків в Бангкок. Я детально розповім, на яких сайтах купити дешеві авіаквитки з Києва в Бангкок, якими авіакомпаніями літати дешевше, а якими - комфортно. Поділюся важливими моментами, які варто враховувати при перельоті з пересадками, і розповім про правила в'їзду в Таїланд, коли потрібен зворотний квиток.

Поділюся важливими моментами, які варто враховувати при перельоті з пересадками, і розповім про правила в'їзду в Таїланд, коли потрібен зворотний квиток

Зі статті ви дізнаєтесь:

Скільки коштує квиток до Таїланду з України? Від чого залежить ціна на квитки

За нашими спостереженнями, нормальна ціна на прямий авіарейс в Бангкок з Києва буде в межах 450 $ -600 $. Рейс з пересадками коштує дешевше, але не набагато: вартість авіаквитків варіюється від 350 $ до 500 $.

Є кілька факторів, що впливають на ціну авіаквитків в Таїланд:

  • місто вильоту - найдешевші авіаквитки в Таїланд з Києва (Бориспіль);
  • місто прильоту - найдешевше летіти в головний аеропорт Бангкока Суварнабхумі . Якщо далі ви летите на якийсь із курортів Таїланду лоукостером, обов'язково закладіть годин 5 для пересадки, тому що доведеться їхати в інший аеропорт Бангкока - Дон Муанг. Для тих, у кого квитки на виліт з Дон Муанг, з Суварнабхумі ходить безкоштовний автобус. Детальніше в статті про Дон Муанг →
  • пересадки - вигідно купувати чи прямий переліт від МАУ, або перельоти з 1-ої пересадкою від Turkish Airlines або Air Astana;
  • авіакомпанія - у різних авіакомпаній різний рівень сервісу. Найдешевші квитки в Таїланд у МАУ. Найкомфортніше летіти до Таїланду Катарами (Qatar Airlines).
  • сезонність - в кінці вересня - початку жовтня найдешевші перельоти. Авіаквитки в Таїланд варто купувати в серпні, можна знайти варіант по 350 $. Квитки з Таїланду найдешевші на початку січня. Чим ближче травень, тим квитки дорожче. Влітку дешевих квитків немає взагалі.

Відповідь на питання «коли купувати авіаквитки в Таїланд» простий: купуйте влітку, в серпні, на жовтень-листопад. На початку вересня можете сміливо брати квитки на грудень і січень.

Якщо бачите скачки курсу, то пам'ятайте одне важливе правило: в ніч з вівторка на середу авіакомпанії перераховує ціни на авіаквитки за новим курсом. На внутрішніх рейсах ціни виростають не сильно, а от закордонні напрямки дорожчають значно.

В який аеропорт Таїланду краще летіти з України

Якщо ви запитаєте, в якій аеропорт Таїланду краще летіти, я відповім: залежить від курорту, де ви будете відпочивати. У Таїланді більше десятка міжнародних аеропортів, але якщо літак в Таїланді летить з України, то варіантів не так вже й багато:

  • Найдешевші квитки в Таїланд з України продаються в Бангкок. З Бангкока можна недорого дістатися в будь-яку точку Таїланду або на лоукостерів (перельоти від 15 $), або на автобусах. Транспортна система в Таїланді розвинена дуже добре. Квитки на потяги та автобуси можна заздалегідь забронювати на цьому сайті →
  • Якщо ви летите на Пхукет з Києва, то вигідніше прилетіти спочатку в Бангкок, а звідти взяти переліт AirAsia або Malindo. Авіаквитки з України на Пхукет все одно з пересадкою і цінник в середньому на 5 тис. Гривень дорожче, ніж переліт з України в Бангкок.
  • З Києва можна полетіти в Крабі з однією пересадкою в Копенгагені. За ціною - хороший варіант, якщо плануєте відпочивати в Крабі або на Пхукеті.
  • З Одеси можна полетіти в Бангкок з однією пересадкою. Ціна перельоту Одеса-Бангкок не сильно відрізняється від ціни на літак Київ-Бангкок.
  • З Харкова теж можна полетіти в Таїланд з однією пересадкою за ціною перельоту «Київ - Бангкок». Найвигідніші ціни у МАУ.
  • На ко Чанге немає аеропорту, добиратися тільки з пересадкою в Бангкоку. Детальніше в статті « Як дістатися на ко Чанг «.
  • Якщо ви летите відпочивати на Самуї , Вигідніше буде дістатися до Бангкока, а звідти трансфером від AirAsia на сам острів. Детальніше в статті « Як дістатися на острів Самуї «.

Прямі перельоти Київ-Бангкок

Якщо летіти прямим рейсом з Києва до Бангкока, то займе це 9 годині 30 хвилин. Прямі рейси в Бангкок виконує МАУ. В середньому квиток коштує 450 $ в одну сторону.

Важливо! МАУ скасували безкоштовний Чекин на всі рейси. Не забувайте проходити реєстрацію онлайн, щоб не платити в аеропорту зайвого.

Розклад рейсів Київ-Бангкок у МАУ і ціни на авіаквитки:

Наскільки дешевше летіти до Таїланду з пересадками?

Як я вже говорила, нормальна ціна на прямий авіарейс в Бангкок з Києва буде в межах 450 $ -600 $. Рейс з пересадками коштує дешевше, але не набагато.

З пересадками долетіти до Таїланду можна за 350 $ -500 $. Мінімальна ціна за переліт до Таїланду з пересадкою на січень-лютий становить 350 $, середня ж ціна - 450 $, тобто по суті як за прямою рейс.

Іноді дуже хороші ціни, скажімо прямо, найнижчі, на квитки в Таїланд з пересадкою в Москві. З Москви літає багато рейсів до Таїланду, і вартість квитків дійсно низька. Але потрібно розуміти, що це буде переліт з 3-ма пересадками: Київ - Мінськ, Мінськ - Москва, Москва - Таїланд. Кому може підійти такий варіант? Тим, хто хоче полетіти на Пхукет або в Паттайї, куди з Москви є прямі рейси.

З пересадками в Бангкок літають наступні авіакомпанії:

  • Emirates літає через Дубай (ОАЕ)
  • Etihad - через Абу-Дабі (ОАЕ)
  • FlyDubai - через Дубай (ОАЕ)
  • Cathay Pacific - через Гонконг
  • Qatar Airways - через Доху (Катар)
  • China Southern Airlines - через Гуанчжоу (Китай)
  • Air Astana - через Астану і Алмати
  • Turkish Airlines - через Стамбул

Варто враховувати, що авіакомпанії виконують рейси не кожен день, а за своїм розкладом. Якщо ви не знайшли рейсів Qatar Airways в середу, перевірте сусідні дні тижня.

на Авіасейлс є ще різні варіанти перельотів через Європу, наприклад, через Копенгаген, коли до Копенгагена летиш WizzAir, а звідти в Таїланд вже нормальним перевізником. Вузьке місце тут якраз WizzAir, у якого багаж не включений у вартість квитка. Квиток з багажём може обійтися не дешевше, ніж переліт через Туреччину, який швидше.

У найперший раз ми летіли в Таїланд з Києва Аеросвітом. Зараз цієї авіакомпанії вже не існує, тому нічого говорити не буду.

Ми літали в Бангкок на рейсі AirAstana з Києва. Запам'яталося, що на борту нам видали сині шкарпетки і Карагандинское пиво, а під час пересадки в Астані казахстанська пограничница, хитаючи головою, примовляла «І куди це ви все, в Таїланд?» Літак не найновіший, але стюарди і стюардеси привітні.

Літали в Бангкок Аерофлотом - ніяких нарікань, все чітко. Тільки валізу один не прилетів 🙂 Доставили в готель кур'єром на наступний день.

Літали в Таїланд і через Москву, авіакомпанією S7 з пересадкою в Новосибірську. В аеропорту Москви ніяких питань не було, але в Новосибірську нас не хотіли реєструвати на рейс, тому що ми не робили візу заздалегідь в Києві, а розраховували отримати візу по прибуттю. Співробітниця S7 не знала про таку можливість для українців і в цілому повела себе по хамськи.

China Southern Airlines ми літали на Мальдіви і нам зовсім не сподобалося: купа китайців, в літаку шум, гам і неймовірний срач.

Дешеві квитки в Таїланд з Києва з пересадками і без

Один з найдешевших варіантів - летіти Royal Jordanian Airlines з пересадкою в Аммані, Air Astana з пересадкою в Алмати. Іноді бувають хороші ціни на прямі рейси у МАУ (UIA) .

Ціни на місяць з Києва до Бангкока, в одну сторону

З нашого досвіду, більше однієї пересадки краще не брати. Ну і брати не занадто довгі пересадки, або такі, щоб встигнути подивитися місто пересадки. Правда, тут є свої тонкощі. По-перше, час прильоту в пункт пересадки. По-друге, візовий режим країни, де відбувається пересадка. Не факт, що без візи можна залишити транзитну зону.

Якщо летіти з пересадками, то варто враховувати місцевий час прибуття. Можливо, зекономлені гроші доведеться витратити на таксі або готель в аеропорту, якщо літак прилітає в невдалий час.

Корисні інструменти для пошуку авіаквитків з Києва в Таїланд

1. Обов'язково перевірте ціни і на Skyscanner і на Авіасейлс . Багато хто любить Скайсканер, але ціна, яку знаходить Скайсканер, часто не відповідає тій, що пропонує авіакомпанія. Ми стикалися з цим вже не раз, тому вважаємо за краще Авіасейлс .

2. На цій сторінці зібрані всі найдешевші квитки в Бангкок, знайдені за останні 24 години →

3. Календар низьких цін на рейси Київ-Бангкок:

4. Гарячі авіаквитки різних сайтів:

5. Гарячі тури в Таїланд →

Ще один невеликий лайфхак. Деякі авіакомпанії пропонують спеціальний молодіжний тариф зі зниженими цінами. У різних компаній під словом молодь маються на увазі люди різного віку. Наприклад, Ви можете скористатися цим тарифом у Air Astana, якщо вам до 25 років.

Лайфхак: якщо замовити sim-карту для зв'язку в Таїланді заздалегідь на сайті Клуки , Можна заощадити більше 5 $.

Як це працює:

  1. перейдіть на сайт Клуки →
  2. Сімка вже зі знижкою 150 батів (4,5 $);
  3. Виберіть аеропорт, в який прилітаєте: Суварнапумі або Дон Муанг;
  4. Сплатіть сімку на сайті (ось, до речі, додаткова знижка 100 батів (Ще приблизно 3 $));
  5. На ваш email прийде підтвердження і інструкція;
  6. В аеропорту Бангкока, після того, як отримаєте багаж і вийдете в зал прибуття, йдете в кіоск Klook і забираєте сімку.

Скільки летіти на літаку в Таїланд з України за часом?

Летіти на літаку з Києва до Таїланду (аеропорт Бангкока) 9. годині 25 хвилин, якщо рейс прямий.

Якщо з пересадками, то мінімум 13 годин 40 хвилин (пересадка або в Стамбулі, або в Досі).

Дорога з Києва на Пхукет з однією пересадкою займає 14 годин.

Бюджетні перельоти Київ - Паттайя зустрічаються рідко. Прямих рейсів немає, тільки якщо пощастить купити чартер. Рейс з пересадкою займає від 14 годин.

Правила в'їзду в Таїланд

Наостанок давайте поговоримо про правила в'їзду в Таїланд. Як не як, це важливо знати.

  1. У деяких авіакомпаніях відмовляються садити на літак, якщо немає зворотного квитка з Таїланду. Наприклад, в S7, МАУ, Air Astana - скрізь у нас просили показати зворотні квитки з Таїланду, незважаючи на 2-х кратну візу в паспорте.Чтоби не витрачати гроші на бронь зворотного квитка, ми робимо безкоштовну бронь і показуємо її. Що це таке і з чим її їдять, ми написали в окремій статті - « Як зробити бронь зворотного квитка «.
  2. Якщо ви не оформили візу в Таїланд в Києві заздалегідь, то на кордоні можна отримати штамп на 30 днів. Штамп безкоштовний, але при собі потрібно мати еквівалент 10 тис. Батів готівки на людину або 20 тис. Батів на родину і зворотні квитки з Таїланду. Якщо цього не буде при собі, імміграційний офіцер цілком може не впустити вас в Таїланд, прецедентів було вже велика кількість.
  3. Протягом перших 24-х годин перебування в Таїланді іноземець зобов'язаний зареєструватися в Імміграційному офісі. Зазвичай за іноземців це роблять готелі, гестхауса, власники апартаментів. Якщо ви приїхали у відпустку на 2 тижні, турбуватися нема про що. Якщо у вас тур. віза, то проконтролліруйте цей момент. Оскільки тайці уже штрафують незарегістріроваанних.
  4. Якщо ви прилетіли в Тай регулярним рейсом, то полетіти чартером не вийде. Так, таке правило: як прилетів, так і летиш. Тобто туристи, які прилетіли чартерним рейсом, повинні полетіти чартерним. Прилетіли регулярним, повинні полетіти регулярним.

Чому це важливо? Тому що часто буває вигідно летіти з Таїланду чартером. Якщо раніше тайці закривали очі на порушення цього правила, то зараз все змінилося.

Звідки тайці дізнаються, що я прилетів чарторм / регулярним рейсом? Прилітаючи в Тай, ви заповнюєте міграційну картку. Там вказується номер рейсу, за яким легко пробити, чартер це був чи регулярка. Тому двічі подумайте, перш ніж ризикувати.

Що робити?

  1. У Таї багато лоукостів, і часом може бути дешевше прилетіти в Хошимін (В'єтнам) / Гонконг на AirAsia і звідти чартером летіти додому. У В'єтнамі таких правил немає.
  2. У спеціальній контори, яка продає квитки на чартер, робиться дозвіл на виліт чартером. На Пхукеті такий дозвіл коштував 35 $.

Корисна інформація для тих, хто збирається в Таїланд

На нашому блозі ви зможете знайти багато цікавої і корисної інформації про Таїланді, і про особливості життя в Таїланді , І про курорти Тая, і про визначні пам'ятки країни. Зміст і повний список статей ви знайдете в розділі « Путівник по Таїланду «.

До речі, збираючись у Тай, не забудьте купити страховку - медицина в Таїланді дорога. Детальний керівництво, на що звертати увагу при виборі страховки, теж є на нашому блозі .

Якщо вам допомогла ця стаття, а інформація виявилася корисною, ми будемо вдячні, якщо ви поділитеся нею з друзями в Фейсбуці 🙂 Дякую!

Гарного і незабутнього відпочинку в Таїланді!

Вітаю!
Мене звуть Тетяна, і я рада бачити вас на блозі «Життя непередбачуване!».
Я люблю подорожувати, а в блозі ділюся своїми враженнями, порадами та іншими корисними нотатками.

Сподобалася стаття? Поділіться їй!

Буду дуже вдячна, якщо ви оціните цю статтю:

Сайти, які допомагають мені:

  • Знайти дешеві авіаквитки - Aviasales і SkyScanner .
  • Заощадити гроші на готелі - RoomGuru .
  • Зняти квартиру у господаря - Airbnb .
  • Взяти авто в оренду в будь-якому аеропорту або місті - Rentalcars .
  • Знайти квитки на автобуси, пороми і потяги по Азії - 12go.asia .
  • Забронювати таксі з / в аеропорту - Kiwitaxi .
  • Купити вхідні квитки та екскурсії зі знижками - Klook .
  • Знайти екскурсії від місцевих жителів - Tripster .
  • Вибрати Турстраховки - Instore.travel і Cherehapa .
  • Знайти тур за найкращою ціною - Travelata і Level.Travel .

Ще цікаві статті про подорожі:

Кому може підійти такий варіант?
Запам'яталося, що на борту нам видали сині шкарпетки і Карагандинское пиво, а під час пересадки в Астані казахстанська пограничница, хитаючи головою, примовляла «І куди це ви все, в Таїланд?
Скільки летіти на літаку в Таїланд з України за часом?
Чому це важливо?
Звідки тайці дізнаються, що я прилетів чарторм / регулярним рейсом?
Що робити?
Сподобалася стаття?
Кому може підійти такий варіант?
Запам'яталося, що на борту нам видали сині шкарпетки і Карагандинское пиво, а під час пересадки в Астані казахстанська пограничница, хитаючи головою, примовляла «І куди це ви все, в Таїланд?
Скільки летіти на літаку в Таїланд з України за часом?

Новости