Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як замовити і купити субсидовані авіаквитки до Криму: програми, тарифи, замовлення

  1. Як замовити і купити субсидовані авіаквитки до Криму: програми, тарифи, замовлення Влітку цього року...
  2. Програми пільгових авіаквитків в Крим від російських авіакомпаній
  3. Ціни на пільгові квитки на літак до Криму
  4. Як і де купити дешеві авіаквитки в Крим росіянам
  5. Як замовити і купити субсидовані авіаквитки до Криму: програми, тарифи, замовлення
  6. Субсидовані авіаквитки до Криму від держави
  7. Програми пільгових авіаквитків в Крим від російських авіакомпаній
  8. Ціни на пільгові квитки на літак до Криму
  9. Як і де купити дешеві авіаквитки в Крим росіянам

Як замовити і купити субсидовані авіаквитки до Криму: програми, тарифи, замовлення

Влітку цього року Крим став одним з найбажаніших місць відпочинку серед росіян. У зв'язку з цим були розглянуті додаткові можливості для забезпечення комфортного відпочинку: відкриті поромні сполучення з Кримом і нові авіарейси з деяких міст Росії. Зокрема, була створена програма субсидування авіаперевезень.

Субсидовані авіаквитки до Криму від держави

З початку літа 2014 року Уряд Російської Федерації запустило нову програму субсидії на бюджетні авіаквитки до Криму на період літнього сезону. На держпрограму додаткового фінансування з бюджету було виділено близько 680 млн. Рублів. З початку літа 2014 року Уряд Російської Федерації запустило нову програму субсидії на бюджетні авіаквитки до Криму на період літнього сезону

У травні були підписані постанови Уряду Російської Федерації, пов'язані з субсидуванням авіаперевезень в Крим, зокрема, - Правила надання з федерального бюджету субсидій організаціям повітряного транспорту з метою забезпечення доступності повітряних перевезень пасажирів в Сімферополь і в зворотному напрямку. Як зазначено в документі, мінімальна частота авіарейсів до Криму - два рейси на тиждень, при цьому перевізник не втрачає права на отримання субсидії.

Пороми до Криму з Росії   - як дістатися на півострів з Новоросійська, з Анапи, через Порт Кавказ Пороми до Криму з Росії - як дістатися на півострів з Новоросійська, з Анапи, через Порт Кавказ.

Читайте нашу статтю про особливості відпочинку в Криму за системою «Все включено».

Інфраструктура пансіонату «Перлина Криму»: http://poravkrym.ru/resorts/south/zhemchuzhina-kryma-gurzuf.html

Програма субсидування діє на період з 1 червня по 31 жовтня 2014 включно. Субсидовані авіаквитки - це квитки за пільговими цінами для певних категорій громадян. Так, половину вартості авіаквитка в Крим оплачує держава, тобто перевізник продає квиток за зниженою вартістю, а решту суми (50%) компенсує перевізнику держава.

Турист оплачує лише половину вартості авіаквитка. А з огляду на те, що на відпочинок до Криму їдуть переважно сім'ями, що складаються з 2-4 чоловік, різниця у вартості (а, відповідно, і економія) виходить вельми відчутна. Наприклад, сім'я, що складається з 3-х чоловік (мама, тато і дитина у віці до 12 років) зможе придбати за пільговими цінами квитки з Кемерово всього за 10-13 тисяч рублів, тоді як повна вартість таких квитків обійшлася б сім'ї в 35- 40 тисяч рублів.

Скористатися цим щедрим пропозицією можуть не тільки росіяни, а й громадяни інших держав, які в силу якихось причин вилітають до Криму із зазначених міст.

Програми пільгових авіаквитків в Крим від російських авіакомпаній

Всього в програму державного субсидування на авіаперевезення пасажирів до Криму потрапили 17 російських міст:

  • Архангельськ,
  • Єкатеринбург,
  • Самара,
  • Іркутськ,
  • Нижньовартовськ,
  • Казань,
  • Кіров,
  • Сургут,
  • Красноярськ,
  • Нижній Новгород,
  • Новосибірськ,
  • Кемерово
  • Перм,
  • Уфа,
  • Томськ,
  • Тюмень,
  • Челябінськ.

Про свою готовність виконувати субсидовані рейси до Республіки Крим ( аеропорт Сімферополя ) Заявили 8 великих авіакомпаній: АК Барс Аеро, Алроса, Нордавіа, Red Wings, Сибір, Уральські авіалінії, Якутія і Ямал.

Всі зазначені компанії уклали договір з Росавіації, в яких прописані готовність діяти за правилами субсидованих авіаперевезень і зобов'язання не встановлювати ціни на пільгові квитки вище, ніж це зазначено в договорі. Поступово про своє рішення стати добровольцем і приєднатися до програми субсидованих авіаперевезень заявляють все нові авіакомпанії.

У число міст, що беруть участь в програмі пільгових авіаперевезень, не входять Москва і Санкт-Петербург. Керівництво авіакомпаній пояснюють цей факт тим, що з цих міст вже відбуваються рейси до Криму і немає необхідності вводити додаткові рейси. У число міст, що беруть участь в програмі пільгових авіаперевезень, не входять Москва і Санкт-Петербург

Скільки коштує квиток на прямий рейс до Криму? Ціни на такі рейси на порядок вище пільгових - ціна на квиток з Санкт-Петербурга до Криму коливається від 8600 до 15 тисяч рублів, а мінімальний поріг цін на квитки з Москви до Сімферополя встановлений в розмірі 7500 рублів.

В офіційних документах зазначено, що пільгові тарифи діють для всіх категорій громадян. Але з огляду на, що потік бажаючих полетіти до Криму в порівнянні з минулим роком значно зріс, деякі авіакомпанії ввели ряд обмежень за віком або соціальним статусом. Наприклад, в Іркутську (який є найдорожчим їх усіх міст, які увійшли до програми субсидування) далеко не всі бажаючі зможуть скористатися дешевими квитками: вони доступні тільки людям молодше 23 років, особам, які досягли пенсійного віку, інвалідам I групи (а також супроводжуючим їх особам ) і дітям-інвалідам (і супроводжуючим їх особам).

Кількість рейсів залежить від попиту на авіаперевезення, пасажиропотоку. Компанія S7 Airlines (Сибір) відкрила додаткові рейси з Новосибірська до Сімферополя, які будуть відбуватися по понеділках. Кількість місць, передбачених в рамках пільгового продажу квитків - 120.

До недавнього часу купити дешеві авіаквитки в Крим можна було через лоукостера Добролет (дочку Аерофлоту). Ціни на авіаквитки в Криму з Москви до Сімферополя були від 4 тис. Рублів. Але в зв'язку з європейськими санкціями, авіакомпанія призупинила польоти в усьому напрямках, в тому числі і на півострів.

Ціни на пільгові квитки на літак до Криму

Вартість пільгових авіаквитків знаходиться в діапазоні от 2000 до 6800 рублів (ціна квитків в один бік, у вартість включено всі додаткові збори). Вартість квитка залежить від дальності польоту і обраного напрямку.

В рамках цієї програми діє ряд знижок на провезення дітей. Так, діти до 2-х років будуть здійснювати перельоти безкоштовно - якщо при цьому він не займає окремого місця. Але якщо ви хочете, щоб малюк перебував у сусідньому кріслі - доведеться заплатити (не більше ніж 75% від загальної вартості квитка).

На дітей від 2 до 12 років діє знижка на авіапереліт - від 25% від вартості обраного тарифу.

Ціни на квитки за пільговою ціною:

НапрямокЦінаНапрямокЦіна

Архангельськ 3000 Новосибірськ 4800 Єкатеринбург 3000 Перм 2800 Іркутськ 6800 Самара 2000 Казань 2200 Сургут 4200 Кемерово 5000 Томськ 5000 Кіров 2500 Тюмень 3400 Красноярськ 5600 Уфа 2500 Нижньовартовськ 4400 Челябінськ 3000 Нижній Новгород 2000

Всі ціни взяті з сайту Росавіації, вказані за переліт в одну сторону, включаючи збори.

Але це аж ніяк не означає, що всі без винятку місця в літаку будуть продаватися за пільговими цінами. Кількість місць заявлено певної квоти. Авіаперевізник сам вирішує, яку кількість місць буде виділено під субсидувати вартість - все або ж якась частина.

Статистика показує, що за пільговою ціною продається кожен шостий квиток до Криму.

Як і де купити дешеві авіаквитки в Крим росіянам

Забронювати і купити авіаквитки в Крим за пільговими цінами можна на офіційних сайтах авіаперевізників через Інтернет. Початковий варіант передбачав прямі продажі через каси авіакомпаній, але потім від нього відмовилися: щоб уникнути скандалів, тисняви ​​і черг. Тепер бажаючі можуть придбати квитки за зниженими цінами тільки через сайт.

Можна зателефонувати в найближчу до вашого міста авіакомпанію і уточнити наявність квитків і місця їх продажу (через сайт або касу аеропорту) Можна зателефонувати в найближчу до вашого міста авіакомпанію і уточнити наявність квитків і місця їх продажу (через сайт або касу аеропорту).

Онлайн бронювання авіаквитків в Крим і назад відбувається також в системі Авіакаса - https://www.aviakassa.com

Так як продажі пільгових авіаквитків в Крим почалися ще в кінці травня на сайтах авіаперевізників, деякі пасажири змушені повертати куплені раніше за пільговими цінами квитки в зв'язку з тим, що плани на літо змінилися, і поїздка відбутися не може. Ці повернуті квитки з'являються на сайтах автоматично, так що є шанс їх придбати.

На сайті знайти форму онлайн-бронювання квитків, ввести в порожні поля місто вильоту і точку прильоту, дати вильоту, вказати кількість пасажирів (дорослих і дітей) - програма підбере відповідні рейси, і залишиться тільки вибрати з них найбільш для вас оптимальний.

Корисні статті:


Як замовити і купити субсидовані авіаквитки до Криму: програми, тарифи, замовлення

Влітку цього року Крим став одним з найбажаніших місць відпочинку серед росіян. У зв'язку з цим були розглянуті додаткові можливості для забезпечення комфортного відпочинку: відкриті поромні сполучення з Кримом і нові авіарейси з деяких міст Росії. Зокрема, була створена програма субсидування авіаперевезень.

Субсидовані авіаквитки до Криму від держави

З початку літа 2014 року Уряд Російської Федерації запустило нову програму субсидії на бюджетні авіаквитки до Криму на період літнього сезону. На держпрограму додаткового фінансування з бюджету було виділено близько 680 млн. Рублів. З початку літа 2014 року Уряд Російської Федерації запустило нову програму субсидії на бюджетні авіаквитки до Криму на період літнього сезону

У травні були підписані постанови Уряду Російської Федерації, пов'язані з субсидуванням авіаперевезень в Крим, зокрема, - Правила надання з федерального бюджету субсидій організаціям повітряного транспорту з метою забезпечення доступності повітряних перевезень пасажирів в Сімферополь і в зворотному напрямку. Як зазначено в документі, мінімальна частота авіарейсів до Криму - два рейси на тиждень, при цьому перевізник не втрачає права на отримання субсидії.

Пороми до Криму з Росії   - як дістатися на півострів з Новоросійська, з Анапи, через Порт Кавказ Пороми до Криму з Росії - як дістатися на півострів з Новоросійська, з Анапи, через Порт Кавказ.

Читайте нашу статтю про особливості відпочинку в Криму за системою «Все включено».

Інфраструктура пансіонату «Перлина Криму»: http://poravkrym.ru/resorts/south/zhemchuzhina-kryma-gurzuf.html

Програма субсидування діє на період з 1 червня по 31 жовтня 2014 включно. Субсидовані авіаквитки - це квитки за пільговими цінами для певних категорій громадян. Так, половину вартості авіаквитка в Крим оплачує держава, тобто перевізник продає квиток за зниженою вартістю, а решту суми (50%) компенсує перевізнику держава.

Турист оплачує лише половину вартості авіаквитка. А з огляду на те, що на відпочинок до Криму їдуть переважно сім'ями, що складаються з 2-4 чоловік, різниця у вартості (а, відповідно, і економія) виходить вельми відчутна. Наприклад, сім'я, що складається з 3-х чоловік (мама, тато і дитина у віці до 12 років) зможе придбати за пільговими цінами квитки з Кемерово всього за 10-13 тисяч рублів, тоді як повна вартість таких квитків обійшлася б сім'ї в 35- 40 тисяч рублів.

Скористатися цим щедрим пропозицією можуть не тільки росіяни, а й громадяни інших держав, які в силу якихось причин вилітають до Криму із зазначених міст.

Програми пільгових авіаквитків в Крим від російських авіакомпаній

Всього в програму державного субсидування на авіаперевезення пасажирів до Криму потрапили 17 російських міст:

  • Архангельськ,
  • Єкатеринбург,
  • Самара,
  • Іркутськ,
  • Нижньовартовськ,
  • Казань,
  • Кіров,
  • Сургут,
  • Красноярськ,
  • Нижній Новгород,
  • Новосибірськ,
  • Кемерово
  • Перм,
  • Уфа,
  • Томськ,
  • Тюмень,
  • Челябінськ.

Про свою готовність виконувати субсидовані рейси до Республіки Крим ( аеропорт Сімферополя ) Заявили 8 великих авіакомпаній: АК Барс Аеро, Алроса, Нордавіа, Red Wings, Сибір, Уральські авіалінії, Якутія і Ямал.

Всі зазначені компанії уклали договір з Росавіації, в яких прописані готовність діяти за правилами субсидованих авіаперевезень і зобов'язання не встановлювати ціни на пільгові квитки вище, ніж це зазначено в договорі. Поступово про своє рішення стати добровольцем і приєднатися до програми субсидованих авіаперевезень заявляють все нові авіакомпанії.

У число міст, що беруть участь в програмі пільгових авіаперевезень, не входять Москва і Санкт-Петербург. Керівництво авіакомпаній пояснюють цей факт тим, що з цих міст вже відбуваються рейси до Криму і немає необхідності вводити додаткові рейси. У число міст, що беруть участь в програмі пільгових авіаперевезень, не входять Москва і Санкт-Петербург

Скільки коштує квиток на прямий рейс до Криму? Ціни на такі рейси на порядок вище пільгових - ціна на квиток з Санкт-Петербурга до Криму коливається від 8600 до 15 тисяч рублів, а мінімальний поріг цін на квитки з Москви до Сімферополя встановлений в розмірі 7500 рублів.

В офіційних документах зазначено, що пільгові тарифи діють для всіх категорій громадян. Але з огляду на, що потік бажаючих полетіти до Криму в порівнянні з минулим роком значно зріс, деякі авіакомпанії ввели ряд обмежень за віком або соціальним статусом. Наприклад, в Іркутську (який є найдорожчим їх усіх міст, які увійшли до програми субсидування) далеко не всі бажаючі зможуть скористатися дешевими квитками: вони доступні тільки людям молодше 23 років, особам, які досягли пенсійного віку, інвалідам I групи (а також супроводжуючим їх особам ) і дітям-інвалідам (і супроводжуючим їх особам).

Кількість рейсів залежить від попиту на авіаперевезення, пасажиропотоку. Компанія S7 Airlines (Сибір) відкрила додаткові рейси з Новосибірська до Сімферополя, які будуть відбуватися по понеділках. Кількість місць, передбачених в рамках пільгового продажу квитків - 120.

До недавнього часу купити дешеві авіаквитки в Крим можна було через лоукостера Добролет (дочку Аерофлоту). Ціни на авіаквитки в Криму з Москви до Сімферополя були від 4 тис. Рублів. Але в зв'язку з європейськими санкціями, авіакомпанія призупинила польоти в усьому напрямках, в тому числі і на півострів.

Ціни на пільгові квитки на літак до Криму

Вартість пільгових авіаквитків знаходиться в діапазоні от 2000 до 6800 рублів (ціна квитків в один бік, у вартість включено всі додаткові збори). Вартість квитка залежить від дальності польоту і обраного напрямку.

В рамках цієї програми діє ряд знижок на провезення дітей. Так, діти до 2-х років будуть здійснювати перельоти безкоштовно - якщо при цьому він не займає окремого місця. Але якщо ви хочете, щоб малюк перебував у сусідньому кріслі - доведеться заплатити (не більше ніж 75% від загальної вартості квитка).

На дітей від 2 до 12 років діє знижка на авіапереліт - від 25% від вартості обраного тарифу.

Ціни на квитки за пільговою ціною:

НапрямокЦінаНапрямокЦіна

Архангельськ 3000 Новосибірськ 4800 Єкатеринбург 3000 Перм 2800 Іркутськ 6800 Самара 2000 Казань 2200 Сургут 4200 Кемерово 5000 Томськ 5000 Кіров 2500 Тюмень 3400 Красноярськ 5600 Уфа 2500 Нижньовартовськ 4400 Челябінськ 3000 Нижній Новгород 2000

Всі ціни взяті з сайту Росавіації, вказані за переліт в одну сторону, включаючи збори.

Але це аж ніяк не означає, що всі без винятку місця в літаку будуть продаватися за пільговими цінами. Кількість місць заявлено певної квоти. Авіаперевізник сам вирішує, яку кількість місць буде виділено під субсидувати вартість - все або ж якась частина.

Статистика показує, що за пільговою ціною продається кожен шостий квиток до Криму.

Як і де купити дешеві авіаквитки в Крим росіянам

Забронювати і купити авіаквитки в Крим за пільговими цінами можна на офіційних сайтах авіаперевізників через Інтернет. Початковий варіант передбачав прямі продажі через каси авіакомпаній, але потім від нього відмовилися: щоб уникнути скандалів, тисняви ​​і черг. Тепер бажаючі можуть придбати квитки за зниженими цінами тільки через сайт.

Можна зателефонувати в найближчу до вашого міста авіакомпанію і уточнити наявність квитків і місця їх продажу (через сайт або касу аеропорту) Можна зателефонувати в найближчу до вашого міста авіакомпанію і уточнити наявність квитків і місця їх продажу (через сайт або касу аеропорту).

Онлайн бронювання авіаквитків в Крим і назад відбувається також в системі Авіакаса - https://www.aviakassa.com

Так як продажі пільгових авіаквитків в Крим почалися ще в кінці травня на сайтах авіаперевізників, деякі пасажири змушені повертати куплені раніше за пільговими цінами квитки в зв'язку з тим, що плани на літо змінилися, і поїздка відбутися не може. Ці повернуті квитки з'являються на сайтах автоматично, так що є шанс їх придбати.

На сайті знайти форму онлайн-бронювання квитків, ввести в порожні поля місто вильоту і точку прильоту, дати вильоту, вказати кількість пасажирів (дорослих і дітей) - програма підбере відповідні рейси, і залишиться тільки вибрати з них найбільш для вас оптимальний.

Корисні статті:


Скільки коштує квиток на прямий рейс до Криму?
Скільки коштує квиток на прямий рейс до Криму?

Новости