Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як перевірити квиток Аерофлоту за номером і прізвища

  1. Якщо авіаквитки Аерофлоту оформлені
  2. Якщо авіаквитки Аерофлоту не оформлені
  3. При бронюванні квитка на сайті Аерофлоту
  4. При бронюванні на рейс Аерофлоту в агентстві або на сайті ОТА
  5. Пошук і бронювання квитків авіакомпанії Аерофлот

Знайти, забронювати і купити авіаквитки на рейси авіакомпанії Аерофлот через інтернет сьогодні стало досить просто. Завдяки розвитку онлайн технологій пасажири отримали можливість купувати квитки на літаки Аерофлоту не тільки звертаючись в традиційні каси, але й через офіційний сайт авіакомпанії. Крім того останнім часом для пошуку і бронювання авіаквитків мандрівники все більше використовують інтернет ресурси онлайн тревел агентств (ОТА) і метапоісковіков, а також додатки для мобільних пристроїв. При цьому після бронювання у багатьох виникає питання: «Як я можу перевірити своє бронювання електронного квитка на рейс Аерофлоту?». Давайте розберемо всі основні способи перевірки броні авіаквитків національного перевізника Росії.

При створенні броні квитка на офіційному сайті авіакомпанії Аерофлот, через ресурс онлайн тревел агентства, мобільний додаток або в офісі авіакаси кожному бронювання з глобальної дистрибутивної системи (GDS) присвоюється унікальний номер замовлення - PNR (Passenger Name Record).

Зазвичай номер PNR відображається в підтвердженні бронювання або маршрутної квитанції авіаквитка і може називатися:

Номер броні: XWY784 / 1G
Код бронювання: XWY784 / 1H
BOOKING REF: XWY784 / 1A
BOOKING REF: XWY784 / 1S
BOOKING REF: XWY784 / SU

Код броні, як правило, складається з 6 символів (наприклад: XWY784). За номером через символ «/» може зазначатися глобальна дистрибутивная система (GDS), через яку створюється бронь.

1A - GDS AMADEUS
1G - GDS GALILEO
1H - GDS СИРЕНА-ТРЕВЕЛ
1S - GDS SABRE
SU - код бронювання в системі Аерофлоту

Більш докладно про перевірку замовлень через основні системи бронювання, які використовуються в Росії, читайте в статті «Перевіряємо бронь авіаквитка» . Авіакомпанія Аерофлот зберігає ресурс місць своїх рейсів в GDS SABRE. Але дозволяє бронювати і продавати авіаквитки і через інші популярні глобальний дистрибутивні системи. Тому набуваючи авіаквиток на літаки Аерофлоту, наприклад, через сайт онлайн тревел агентства можна отримати підтвердження бронювання з двома номерами BOOKING REF.

Виглядати це може ось так:

BOOKING REF: AMADEUS: XWY784, AIRLINE: SU / YWX876

Це означає, що агентство використовує систему бронювання AMADEUS, в ній створено бронювання на рейс Аерофлоту з номером XWY784, а «рідна» системі бронювання Аерофлоту броні присвоєно номер YWX876. Давайте тепер розглянемо покроково спосіб перевірки квитків на літак Аерофлоту через офіційний сайт авіаперевізника.

Заходимо на сайт www.aeroflot.ru, вибираємо розділ онлайн - сервіси / перевірити бронювання (див. Нижче).

Знайти, забронювати і купити авіаквитки на рейси   авіакомпанії Аерофлот   через інтернет сьогодні стало досить просто

Далі, в поля «Код бронювання (PNR)» вводимо номер з прикладу (YWX876), а в полі «Прізвище» - прізвище пасажира і натискаємо «Пошук» (див. Нижче).

Нижче)

Якщо авіаквитки Аерофлоту оформлені

Після введення номера бронювання і прізвища пасажира вам відкриється інформація по зробленій броні і авіаквитків. Таким чином ви зможете перевірити реальність оплачених авіаквитків і подивитися деталі замовлення. Крім того з відритого замовлення ви можете відправити дані з бронювання собі на e-mail, роздрукувати авіаквитки на принтері або зберегти на комп'ютері. Для отримання оперативної інформації від авіакомпанії Аерофлот щодо змін в замовленні можна ввести адресу електронної пошти і номер мобільного телефону.

Для отримання оперативної інформації від авіакомпанії Аерофлот щодо змін в замовленні можна ввести адресу електронної пошти і номер мобільного телефону

На сторінці «Інформація про бронювання» відображаються дані про всіх пасажирів в броні, номера авіаквитків (у Аерофлоту починаються з 555), статус замовлення (сплачений / не сплачено), статусах авіаквитків (випущений / не випущено).

Нижче по екрану розташовується детальна інформація про рейси, аеропортам і часу вильоту / прильоту, класам бронювання, типу обслуговування на борту, типу повітряного судна, типу харчування, часу в польоті.

Якщо авіаквитки Аерофлоту не оформлені

Після введення коду бронювання Аерофлоту і прізвища пасажира вам відкриється інформація по зробленому замовленням. Але на відміну від прикладу вище з оформленими авіаквитками, на сторінці «Інформація про бронювання» поле «Квитки» буде пусте. Далі, в залежності від того, де був створений замовлення інформація буде відрізнятися:

При бронюванні квитка на сайті Аерофлоту

У розділі «Інформації про оплату» статус замовлення буде «не сплачено», статус квитків буде «не випущені», з'явитися поле «Вартість» і кнопка «Оплатити». Нижче під «*» буде вказано тайм-ліміт вашого бронювання - до якого часу потрібно здійснити оплату броні. Якщо оплату не справити в зазначений термін - бронювання анулюється.

Якщо оплату не справити в зазначений термін - бронювання анулюється

При бронюванні на рейс Аерофлоту в агентстві або на сайті ОТА

У розділі «Інформації про оплату» статус замовлення буде «Замовлення не може бути оплачений», статус квитків буде «не випущені», оплатити таке замовлення і оформити авіаквитки можна тільки в агентстві, де створювалося бронювання.

У розділі «Інформації про оплату» статус замовлення буде «Замовлення не може бути оплачений», статус квитків буде «не випущені», оплатити таке замовлення і оформити авіаквитки можна тільки в агентстві, де створювалося бронювання

Таким чином ви можете перевірити всі ваші замовлення і електронні квитки через офіційний сайт Аерофлоту і контролювати своє бронювання.

© AIRAGENT

Пошук і бронювання квитків авіакомпанії Аерофлот

Подивитися розклад рейсів, забронювати авіаквитки авіакомпанії Аерофлот онлайн Ви можете на нашому сайті в розділі АВІАКВИТКИ .

На головну

При цьому після бронювання у багатьох виникає питання: «Як я можу перевірити своє бронювання електронного квитка на рейс Аерофлоту?

Новости