Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купувати квитки в США дешево

  1. Як купувати квитки в США дешево Дешеві авіаквитки в США - один з основних інгредієнтів бюджетного...
  2. Квитки в США: куди летіти?
  3. Авіаквитки в США: коли купувати?
  4. Дешеві авіаквитки в США: де купувати?
  5. Розпродажі авіаквитків в США
  6. Як купувати квитки в США дешево: кілька корисних порад
  7. США: внутрішні перельоти
  8. Бюджетні авіакомпанії США (лоукостер)
  9. Лайфхак: як я економлю на готелях і страховці
  10. Як купувати квитки в США дешево
  11. Коли краще їхати в США
  12. Квитки в США: куди летіти?
  13. Авіаквитки в США: коли купувати?
  14. Дешеві авіаквитки в США: де купувати?
  15. Розпродажі авіаквитків в США
  16. Як купувати квитки в США дешево: кілька корисних порад
  17. США: внутрішні перельоти
  18. Бюджетні авіакомпанії США (лоукостер)
  19. Лайфхак: як я економлю на Готель и страховці

Як купувати квитки в США дешево

Дешеві авіаквитки в США - один з основних інгредієнтів бюджетного подорожі по цій країні і мрія тих, хто вже отримав свою самостійну американську візу , А перед її отриманням забронював собі житло по всьому маршруту . У цій статті я детально розповім, як я зазвичай купую свої авіаквитки в США.

Бонуси для читачів блогу Allmyworld:

Зміст статті:

• Коли краще їхати в США
• Квитки в США - куди летіти?
Авіаквитки в США: коли купувати?
• Де купувати дешеві авіаквитки
• Розпродажі авіаквитків в США
• Як купувати квитки в США дешево - кілька корисних порад
• США: внутрішні перельоти
• Бюджетні авіакомпанії (лоукостер)
• Американські лоукостер: особистий досвід і корисні поради

Ні для кого давно вже не секрет, що всі квитки за привабливими тарифами купуються не в авіакасах, турагентствах і аеропортах, а за допомогою спеціалізованих сайтів-агрегаторів авіаквитків - наприклад, Aviasales і Skyscanner Ні для кого давно вже не секрет, що всі квитки за привабливими тарифами купуються не в авіакасах, турагентствах і аеропортах, а за допомогою спеціалізованих сайтів-агрегаторів авіаквитків - наприклад,   Aviasales   і   Skyscanner . Найчастіше на них можна знайти квиток на потрібний напрямок з дворазовою вигодою в порівнянні з покупкою в турагентстві. Цей момент набуває особливої ​​важливості для тривалих перельотів за океан - будь то США, Таїланд або Бразилія.

Відстань від Москви до Нью-Йорка - близько 9000 км, причому більша частина шляху доводиться на Атлантичний океан. Якщо ви не Федір Конюхов, то вибору у вас особливого немає - в Америку доведеться летіти на літаку. Прямі рейси з московського Шереметьєво в аеропорт Нью-Йорка Джон Фітцджералд Кеннеді (JFK) здійснюють дві авіакомпанії: російський "Аерофлот" (з Москви в Нью-Йорк, Вашингтон, Майамі, Лос-Анджелес) і американська Delta. Політ триває 10 годин, однак через різницю в часі від першої доби перебування в Америці губляться лише пара годин. Прямих рейсів з Санкт-Петербурга в США немає, але це не є серйозною проблемою: жителі Північної столиці, які бажають придбати дешеві квитки в США, вважають за краще літати в Чикаго з Гельсінкі, розташованого в 385 км від Санкт-Петербурга, літаками компанії American Airlines.

Природно, в більшість найбільших міст США можна дістатися з пересадками в основних хабах Європи і Азії, і цей спосіб може бути дуже фінансово привабливий у порівнянні з прямими рейсами, особливо в період з квітня по вересень: в цей час в США спрямовуються учасники програми work- and-travel, що неабияк підвищує середні ціни на квитки в США.

Коли краще їхати в США

США - досить велика країна (4-ме місце в світі по розміру території) і в будь-який час року там можна знайти регіони з погодою, комфортною для подорожі. Літо вважається в Америці високим туристичним сезоном і саме на цей час найкраще планувати відвідування Аляски з її арктичним кліматом; в Нью-Йорку, розташованому на широті Ташкента і Сухумі, найкомфортніше в квітні-травні і з вересня по листопад; до Великих Озер і в національні парки поблизу Лас-Вегаса найкраще їхати ранньої осені; купальний сезон у Флориді триває з березня по жовтень - крім того, в цю пору року можна відвідати Вейл - гірськолижну "мекку" Америки. Також зима підійде любителям американського футболу: в січні проходить Суперкубок; крім того, взимку в Новому Орлеані проходить фестиваль Mardi Gras ( "Масляна") і День бабака.

Також зима підійде любителям американського футболу: в січні проходить Суперкубок;  крім того, взимку в Новому Орлеані проходить фестиваль Mardi Gras ( Масляна) і День бабака

Літо, Брайтон, пляж

Квитки в США: куди летіти?

Через великій території країни на ціну авіаквитка буде істотно впливатимуть вибір аеропорту призначення. Якщо вас цікавить в першу чергу Східне узбережжя, тоді вам сам бог велів шукати квитки в Нью-Йорк (до слова, з Москви вони зазвичай найдешевші), якщо є бажання оглянути знамениті американські національні парки, доторкнутися до лиску Голлівуду і побачити своїми очима широченний пляж Санта-Моніки, тоді треба шукати квиток до Лос-Анджелеса, а якщо в першу чергу привертає можливість повалятися взимку на пляжі - то вам пряма дорога в Майамі. Звичайно, можна до Майамі і Лос-Анджелеса і по землі дістатися (і це подорож, швидше за все, буде одним з найяскравіших подій в житті), але наземний транспорт в Америці недешевий і вищезгадані переїзди віднімуть неабияку частку вашого відпустки.

Отже, ціна квитків в США залежить від авіакомпанії, міст вильоту і прильоту, від сезону, а також наявності розпродажів на потрібні дати і від проміжку між перельотами туди і назад. Крім того, на ціну квитка найбезпосереднішим чином впливає тариф. Тарифи на один і той же рейс розрізняються по класу обслуговування - зазвичай це "бізнес", "перший" і "економ". Найпопулярніші і найбільш швидко розкуповують - квитки тарифу "економ", які, в свою чергу, також різняться за вартістю - вона залежить від умов обміну і повернення авіаквитків.

Нижче наводжу календар низьких цін на авіаквитки з Москви в Нью-Йорк, Лос-Анджелес і Майамі:

Авіаквитки в США: коли купувати?

На мій погляд, дуже вдалий час для покупки квитків в США це за 6-7 тижнів до вильоту. Звичайно, можна і за рік купити квитки за економним тарифами, але в цьому випадку є небезпека того, що а) у вас зміняться плани б) не всі авіакомпанії виставили свої квитки в продаж і пізніше можуть з'явитися ще більш вигідні пропозиції. Що стосується покупки квитків в останній момент, то я б не радив сподіватися на це: Нью-Йорк це не Бангкок і не Гоа, і рейси туди з Москви не настільки масові, щоб була серйозна ймовірність зловити непродані квитки безпосередньо перед вильотом.

Дешеві авіаквитки в США: де купувати?

Для покупки авіаквитків я зазвичай користуюся двома пошуковими системами - Aviasales і Skyscanner Для покупки авіаквитків я зазвичай користуюся двома пошуковими системами -   Aviasales   і   Skyscanner   - і купую там, де ціни нижчі в даний момент на цікавить мене напрямок: - і купую там, де ціни нижчі в даний момент на цікавить мене напрямок:

Розпродажі авіаквитків в США

Після того, як основний російський конкурент «Аерофлоту» - авіакомпанія "Трансаеро" - наказав довго жити, у нашій головній авіакомпанії зник основний мотив знижувати ціни на квитки: вона і так стала майже монополістом по більшості напрямків. Слава богу, хоч якусь конкуренцію "Аерофлоту" складають зарубіжні авіакомпанії - але у них немає прямих рейсів з російських в американські міста, так що виграючи в грошах, ви неминуче програєте в часі. А в разі трансокеанського перельоту втрата часу може бути дуже суттєвою. Проте, можна спробувати зловити розпродажі авіаквитків в основні міста США у British Airways, AirFrance, Lufthansa, KLM, Iberia і інших - для цього підпишіться на безкоштовні електронні розсилки різних спецпропозицій і акцій на сайтах цікавлять вас авіакомпаній, і ви будете завжди в курсі найвигідніших цін. Зазвичай знижки на квитки в США трапляються навесні і восени і можуть досягати 50%. Самі ж дорогі квитки зазвичай бувають на Різдво, російські новорічні канікули і на три літніх місяці. Також важливо пам'ятати, що дешеві квитки, куплені по спецпропозиції, майже завжди бувають безповоротними.

Якщо Ви купуєте квиток на стикувальний рейс з пересадкою в європейському аеропорту дуже бажано крім американської мати ще й шенгенську візу, інакше доведеться весь час між рейсами стирчати в транзитній зоні аеропорту. А якщо у вас стикувальні квитки c прильотом в один аеропорт, а вильотом з іншого, тоді ви без дійсного шенгену просто не зможете полетіти далі з Європи в Америку.

Якщо вас цікавить переліт з азіатської частини Росії на Західне узбережжя США, має сенс звернути увагу на азіатські авіакомпанії: Emirates, Etihad Airways, China Eastern Airlines і інші. У разі тривалих стикувань проблема з ними та ж, що і у "європейців" - бажано мати візу країни транзиту.

Як купувати квитки в США дешево: кілька корисних порад

Нижче я розповім у деяких нюансах ціноутворення і електронного продажу авіаквитків в США, а також наведу кілька рекомендацій, дотримання яких цілком може заощадити вам неабияку суму грошей.

По-перше: дешеві квитки в США найчастіше трапляються в другій половині дня в понеділок, вівторок і в суботу.

По-друге: найбільш привабливі ціни зазвичай бувають у квитків з вильотом у вівторок, середу і четвер. І навпаки, зазвичай немає сенсу шукати дешеві квитки в США з вильотом в вихідні дні, п'ятницю і понеділок.

По-третє: ціни на квитки в США ростуть перед американськими і російськими святами. У першому випадку додому летять експати і співробітники російських представництв американських фірм, а в другому - вже росіяни, що мають можливість і бажання провести вихідні за океаном.

По-четверте: "правильні" квитки треба купувати в "правильне" час. Як правило, найдешевші авіаквитки продаються з 22:00 до опівночі. Точного пояснення цього факту у мене немає, але багато мандрівників (і я в їх числі) помічав даний ціновий феномен. Мабуть, у авіакомпаній є певний план продажів і відповідно до нього в кінці дня вони намагаються "скинути" непродані за день квитки, знизивши на них ціну.

США: внутрішні перельоти

Звичайно ж, можна відносно дешево долетіти з Москви до Нью-Йорка, а вже з нього місцевими лоукостерами (яких в Америці, де бізнес зведений практично в ранг релігії, безліч) до будь-якого з великих американських міст. Власне, я зазвичай так і роблю: наприклад, з Москви в Нью-Йорк я зазвичай лечу Аерофлотом, з Нью-Йорка в Чикаго трапляються дуже привабливі ціни у Spirit Airlines; з Чикаго до Сан-Франциско можна швидко і з цілком стерпним комфортом долетіти з United, ну а з Сан-Франциско до Лос-Анджелеса цілком реально і на автобусі доїхати, там дороги годин на шість.

Бюджетні авіакомпанії США (лоукостер)

Нерідко авіаквитки між містами США можуть коштувати дешевше, ніж квитки на автобус або поїзд. Крім того, з огляду на розміри країни, далеко не скрізь можна доїхати на автобусі - а навіть якщо туди доїдеш, навряд чи зможеш потім отримувати задоволення від огляду визначних пам'яток. Отже, при серйозному подорожі по США без літака часто не обійтися - і тут туриста дуже виручає велика кількість бюджетних авіакомпаній, що працюють на американському ринку - наприклад, Southwest Airlines, AirTran і Jet Blue. Сервіс у американських лоукостерів може бути досить "сердитим" (це не "розслаблена" Азія, де лоукостер часто може бути комфортніше звичайної авіакомпанії), і без повноцінного харчування, а й ціна може буває дуже вигідною. Причому майже всі рейси американських лоукостерів прекрасно знаходить агрегатор Aviasales :

Якщо ж через форму пошуку Aviasales знайти потрібні квитки не вдалося, можна спробувати вручну перевірити сайти компаній - можливо, в цьому випадку пощастить.

Бюджетні авіакомпанії США:

✓ Southwest Airlines - www.southwest.com- найбільший лоукостер в світі за кількістю перевезених пасажирів. Перельоти в основному по Східному узбережжю США, а також між найбільшими містами Заходу і на Кариби.
Ручна поклажа: Дозволяється проносити в салон особисті речі і рюкзак (сумку) розміром не більше 61 * 40 * 25 см.
Зареєстрований багаж: Вага не повинен перевищувати 50 фунтів (22 кг) і бути не більше 157 см по сумі трьох вимірів. Штраф за перевищення встановлених норм - 75 $. Особливо обмовляється, що якщо вага валізи перевищує 100 фунтів (44 кг), і / або його обсяг більше 203 см, то на борт його не приймуть навіть зі сплатою штрафу. Один пасажир може зареєструвати не більше двох місць багажу (якщо це дозволяє обраний тариф).

✓ JetBlue - www.jetblue.com - одна з небагатьох бюджетних авіакомпаній, якій вдається мати один з найвищих рейтингів у США і іменуватися "4-зіркової авіакомпанією"; працює в основному на сході США, а також між найбільшими західними містами, літає в Колумбію, Коста-Ріку та на Кариби.
Ручна поклажа: Дозволені особисті речі і одне місце багажу не більше 60 * 40 * 25 см.
Зареєстрований багаж: Безкоштовно можна здати лише один чемодан вагою не більше 50 фунтів (22 кг) і сумарним розміром за трьома вимірами не більше 157 см. При перевазі або б про льшем обсязі доведеться заплатити штраф 100 $. За другу валізу доведеться доплатити 50 $, за третій - 100 $.

✓ Alaska airlines - www.alaskaair.com - недорогі перельоти на Аляску, Гаваї і заходом США.
Ручна поклажа: дозволяються особисті речі (наприклад, ноутбук) і одне місце багажу не більше 25 * 43 * 61 см.
Зареєстрований багаж: Безкоштовного нормативу немає, за перші два місця доведеться заплатити по 25 $ (вагою не більше 50 фунтів), за кожне наступне - по 75 $.

✓ AirTran Airways - дешеві перельоти по Східному узбережжю США. В даний час лоукостер AirTran належить компанії SouthWest.
Ручна поклажа: особисті речі і одна сумка (рюкзак).
Зареєстрований багаж: Безплатно не дозволяється, перше місце буде коштувати 25 $, друге 35 $, сумарно весь зареєстрований багаж повинен важити не більше 100 фунтів (44 кг) і мати розміри не більше 61 * 40 * 25 см. Перевага і перевищення обсягу призведе до штрафу 75 $.

✓ Allegiant Air - www.allegiantairtickets.com - авіарейси по Неваді (Лас-Вегас), Каліфорнії, Флориді і на Гаваї.
Ручна поклажа: дозволені одна сумка або ноутбук розмірами не більше 40 * 38 * 17 см. Якщо вага ручної поклажі перевищує 25 фунтів (11 кг), а розмір - 56 * 36 * 23 см, то за неї доведеться доплатити від 15 до 43 $ за при купівлі квитка онлайн або під час реєстрації на рейс в аеропорту (в останньому випадку сума складе 50 $).
Зареєстрований багаж: Вага не більше 40 фунтів (18 кг), об'єм - не більше 203 см по сумі трьох вимірів. За перше і друге місця багажу при реєстрації онлайн потрібно буде доплатити від 15 до 43 $ за польотний сегмент (по є при перельоті стикувальними рейсами сума зросте відповідно), якщо реєструвати багаж на стійці в аеропорту, сума виросте до 50 $ за перші два місця і до 100 $ за третє і четверте. Рейси на Гаваї: за перше і друге місця доведеться заплатити 75 $, а кожне наступне - по 100 $. Штраф за надмірну вагу складе від 50 $ до 75 $.

✓ Island Air - www.islandairx.com- дешеві рейси з міст Західного узбережжя на Гаваї.
Ручна поклажа: безкоштовно не дозволяється, тільки особисті речі.
Зареєстрований багаж: Обмежено за вагою 45 фунтами (20 кг), в разі перевищення доведеться заплатити 0,75 $ за кожен фунт понад норматив за кожен польотний сегмент (тобто якщо у вас рейс з однією пересадкою, сума штрафу збільшується на два).

✓ Virgin America - www.virginamerica.com - дітище ексцентричного Річарда Бренсона, вдале поєднання низьких тарифів з прийнятним рівнем комфорту. Спеціалізується на перельотах між найбільшими містами Східного і Західного узбережжя, а також в Мексику.

Ручна поклажа: Допускається одна особиста сумка не важче 30 фунтів (13 кг).
Зареєстрований багаж: За умови доплати 25 $ можна зареєструвати до 10 валіз (!), Вага кожного не повинен перевищувати 50 фунтів (22 кг). Штраф за надмірну вагу залежить від його величини: 51-70 фунтів (23-32 кг) обійдеться в 50 $, 71-99 фунтів (32-45 кг) - вже в 100 $. Перевищення загального дозволеного обсягу (157см) буде коштувати 75 $ за кожне місце багажу.

✓ Frontier Airlines - www.flyfrontier.com - регіональний американський лоукостер, базується в Денвері і літає майже по всій території США.

Ручна поклажа: Дозволяється безкоштовно проносити в салон особисті, якщо їх розміри не більше 45 * 35 * 20 см. Якщо ваша ручна поклажа більше і важче цих параметрів, але при цьому менше 61 * 40 * 25 см і легше 35 фунтів (15 кг) , за неї доведеться доплатити 25 $ під час купівлі квитка або 50 $ при реєстрації на рейс в аеропорту.
Зареєстрований багаж: За перше місце багажу треба буде заплатити 20 $ при онлайн-реєстрації, або 25 $ під час реєстрації в аеропорту. За друге місце - 30 $, за третє вже 75 $. Штраф за перевищення встановленого обсягу (61 * 40 * 25 см) складе 50 $, якщо валізу важче 50 фунтів (22 кг) доведеться заплатити 75 $. Слід враховувати, що Frontier Airlines не приймає багаж важче 100 фунтів (44 кг).

✓ Spirit Airlines - www.spiritair.com - американська бюджетна компанія, по моєму досвіду все ОК, крім одного випадку з надмірно завзятої співробітницею в нью-йоркському аеропорту La Guardia (про це нижче). Spirit літає між найбільшими містами США, а також в Канаду (Монреаль і Торонто), країни Латинської та Південної Америк і на Кариби. Нюанс: бажано зареєструватися на рейс з дому і заздалегідь роздрукувати посадковий талон, його друк в аеропорту обійдеться в 10 $.
Ручна поклажа: Дозволено взяти в салон сумку розміром не більше 40 * 35 * 30 см. Якщо ваша ручна поклажа більше, її потрібно зареєструвати під час бронювання квитка і доплатити 35 $, якщо зробити це під час онлайн-реєстрації на рейс - 45 $, на стійці в аеропорту - вже 50 $, якщо ж перевищення ваги і обсягу виявиться у гейта - все 100 $.
Зареєстрований багаж: Перше місце багажу (за умови його реєстрації за час бронювання квитка) буде коштувати 30 $, під час онлайн-реєстрації за нього доведеться заплатити вже 40 $, на стійці в аеропорту - 45 $, біля гейта - 100 $.
Друге місце багажу: при покупці квитки 40 $, під час онлайн-реєстрації - 50 $, на стійці в аеропорту - 55 $, біля гейта - 100 $.
Третє, четверте і п'яте місця багажу: при покупці квитка - 85 $, під час онлайн-реєстрації - 95 $, в аеропорту - 100 $, біля гейта - 100 $.
Вимога до ваги всіх валіз - не більше 41 фунта (18 кг). Штрафи за надмірну вагу: 41-50 фунтів (18-22 кг) - 25 $; 51-70 фунтів (23-32 кг) - 50 $; 71-99 фунтів (32-45 кг) - 100 $. Штраф за перевищення допустимого обсягу (158 см) складе 100 $, якщо валізу виявиться більше 203 см - 150 $.

✓ Sun Country - www.suncountry.com - ще одна бюджетна авіакомпанія США, літає між найбільшими містами Західного (Лос-Анджелес, Сан-Дієго, Лас-Вегас) і Східного узбережжя (Бостон, Нью-Йорк, Вашингтон, Саванна, Орландо) .
Ручна поклажа: дозволяється одне місце (сумка або рюкзак).
Зареєстрований багаж: не повинен перевищувати 157 см за обсягом і 50 фунтів (22 кг) за вагою. Перший валізу - 20 $ при купівлі квитка, 25 $ - в аеропорту; другий чемодан - 30 $ при купівлі квитка, 35 $ - в аеропорту; кожний наступний - 75 $. Штраф за перевищення ваги від 50 до 99 фунтів - 75 $, важче 99 фунтів НЕ борт не беруть. Штраф за перевищення сумарного обсягу (понад 157 см) - 75 $.

✓ United Express - www.united.com - бюджетний підрозділ авіакомпанії United, рейси по всій материковій території США.
Ручна поклажа: Допускається сумка (рюкзак) розміром не більше 43 * 25 * 22 см.
Зареєстрований багаж: Безкоштовно, якщо валізу буде не важче 50 фунтів (22 кг) і сумарним об'ємом не більше 158 см.

✓ WestJet Airlines - www.westjet.com - канадський лоукостер, крім Канади літає також в США і на Кариби. другий за величиною авіаперевізник країни. Виконує понад 380 щоденно рейсів в аеропорті Канади, США, Мексики и стран Карибського басейну. Ручна поклажа: Допускається сумка (рюкзак) сумарним об'ємом 53 * 38 * 23 см і ще одна річ розміром 41 * 33 * 15см.

Зареєстрований багаж не повинен бути важче 50 фунтів (22 кг) і не перевищувати обсяг 157 см. При дотриманні цих умов перше місце багажу полетить безкоштовно, за друге доведеться доплатити 24 $, за третє і кожне наступне - за 59 $.

Мій особистий досвід перельотів по США бюджетними авіакомпаніями в цілому позитивний, крім одного випадку з компанією AirTran, яка перенесла мій рейс з Орландо в Вашингтон на годину вперед і я в підсумку запізнився на свій літак. Співробітник авіакомпанії на стійці реєстрації клятвено запевняв, що вони інформували мене про зміну часу вильоту за три місяці по електронній пошті, і я нібито це зміна підтвердив.

Я потім найретельнішим чином перевірив свою електронну пошту - може, я чогось не пам'ятаю? - і не знайшов від компанії AirTran ніяких інформаційних повідомлень, тільки рекламний спам. В результаті AirTran відвіз мене до Вашингтона наступного ранку без будь-якої додаткової оплати, але мені довелося заплатити за ніч в готелі в аеропорту Орландо.

Ще можу згадати невеликий інцидент зі співробітницею лоукостера Spirit в аеропорту La Guardia в Нью-Йорку. Я летів звідти в Чикаго без нічого, з одним лише невеликим рюкзаком, який планував провезти з собою в салоні як ручну поклажу. Але так як рюкзачок у мене хитрий, на коліщатках, я до стійки реєстрації підійшов не несучи його на спині, а спокійно катя за собою. Співробітницю на реєстрації обурила така нахабність і вона навіть хотіла відмовити мені в праві взяти рюкзак з собою в салон з мотивуванням "у ручній поклажі не може бути коліс!", Але в підсумку переговори завершилися успішно і до взаємного задоволення сторін.

На завершення статті дозволю собі дати ще пару рад щодо перельотів по США з лоукостерами.

Зазвичай дешевше летіти не в мегаполіс, а невеликий сусіднє містечко - не в Майамі, а в Форт Лодердейл, не в Сіеттл, а в Біллінгем, не в Сан-Франциско, а в Оакленд. Як правило, ці невеликі міста добре інтегровані в транспортну систему сусіда-мегаполісу і дістатися наприклад, з Оакленда в Сан-Франциско особливих проблем не складе, правда, відніме більше часу.

Ранкові та вечірні рейси у авіакомпаній-лоукостерів зазвичай відчутно дешевше денних - логічно, всі хочуть виспатися і спокійно доїхати до аеропорту, а не їхати туди серед ночі на таксі, так як автобуси ще не ходять. Так що якщо у вас є можливість бюджетно дістатися до аеропорту в 4 ранку - можливо, це дозволить вам неабияк заощадити. Але рекомендую заздалегідь уточнити всі слизькі моменти: цілком ймовірно, що в цей час в аеропорт можна буде доїхати лише на таксі, причому по "нічному" тарифу, і ця поїздка може виявитися дорожче ціни авіаквитка. Ще нюанс: на ранкові рейси немає потреби приїжджати занадто рано - припустимо, якщо виліт призначено на 5 ранку, то дуже велика ймовірність того, що о 3:30 на стійці реєстрації ще нікого не буде.

Сподіваюся, після прочитання цієї статті ви без зусиль зможете купити дешеві авіаквитки в США. Якщо вам є що додати до викладеної мною інформації - прошу робити це в коментарях, щоб інші читачі могли скористатися вашими порадами.

Лайфхак: як я економлю на готелях і страховці

Крім традиційних і всім добре відомих інструментів - таких як Booking або Hotellook, останнім часом з'явилися нові онлайн-сервіси, сильно полегшують життя мандрівникові і приємно бережуть товщину його гаманця. Одним з них - Roomguru - я постійно користуюся сам і рекомендую всім друзям і знайомим. Даний сервіс порівнює ціни на об'єкт відразу в 30 системах бронювання, і пропонує вам найцікавіші варіанти. Крім того, він відстежує знижки та спеціальні пропозиції.

Готелі в США зі знижками від Roomguru

Що стосується хорошою працює туристичної страховки, то її і раніше було непросто знайти, а зараз стало ще складніше через постійні стрибки курсу рубля щодо світових валют. Останні кілька років я для своїх подорожей страховки оформляю через онлайн-сервіс Cherehapa - тут є можливість порівняти продукти різних страховиків і вибрати те, що найкраще підходить саме вам:

Корисні статті про США:

Пам'ятки Нью-Йорка: що подивитися в місті - багато фото і карта найцікавіших місць!

Віза в США самостійно - покрокова інструкція
Як забронювати житло в США: специфіка та рекомендації

PS Добавляйтесь в групи в Facebook www.facebook.com/allmyworld.ru, Google+ www.google.com/allmyworld.ru і В Контакте vk.com/allmyworld.ru, а також підписуйтесь на оновлення сайту Allmyworld.ru поштою, щоб стежити за виходом нових статей про самостійні подорожі по всьому світу.

Дешевих вам авіаквитків в США і вдалої подорожі!
Ваш Роман Мироненко

Як купувати квитки в США дешево

Дешеві авіаквитки в США - один з основних інгредієнтів бюджетного подорожі по цій країні і мрія тих, хто вже отримав свою самостійну американську візу , А перед її отриманням забронював собі житло по всьому маршруту . У цій статті я детально розповім, як я зазвичай купую свої авіаквитки в США.

Бонуси для читачів блогу Allmyworld:

Зміст статті:

• Коли краще їхати в США
• Квитки в США - куди летіти?
Авіаквитки в США: коли купувати?
• Де купувати дешеві авіаквитки
• Розпродажі авіаквитків в США
• Як купувати квитки в США дешево - кілька корисних порад
• США: внутрішні перельоти
• Бюджетні авіакомпанії (лоукостер)
• Американські лоукостер: особистий досвід і корисні поради

Ні для кого давно вже не секрет, що всі квитки за привабливими тарифами купуються не в авіакасах, турагентствах і аеропортах, а за допомогою спеціалізованих сайтів-агрегаторів авіаквитків - наприклад, Aviasales і Skyscanner Ні для кого давно вже не секрет, що всі квитки за привабливими тарифами купуються не в авіакасах, турагентствах і аеропортах, а за допомогою спеціалізованих сайтів-агрегаторів авіаквитків - наприклад,   Aviasales   і   Skyscanner . Найчастіше на них можна знайти квиток на потрібний напрямок з дворазовою вигодою в порівнянні з покупкою в турагентстві. Цей момент набуває особливої ​​важливості для тривалих перельотів за океан - будь то США, Таїланд або Бразилія.

Відстань від Москви до Нью-Йорка - близько 9000 км, причому більша частина шляху доводиться на Атлантичний океан. Якщо ви не Федір Конюхов, то вибору у вас особливого немає - в Америку доведеться летіти на літаку. Прямі рейси з московського Шереметьєво в аеропорт Нью-Йорка Джон Фітцджералд Кеннеді (JFK) здійснюють дві авіакомпанії: російський "Аерофлот" (з Москви в Нью-Йорк, Вашингтон, Майамі, Лос-Анджелес) і американська Delta. Політ триває 10 годин, однак через різницю в часі від першої доби перебування в Америці губляться лише пара годин. Прямих рейсів з Санкт-Петербурга в США немає, але це не є серйозною проблемою: жителі Північної столиці, які бажають придбати дешеві квитки в США, вважають за краще літати в Чикаго з Гельсінкі, розташованого в 385 км від Санкт-Петербурга, літаками компанії American Airlines.

Природно, в більшість найбільших міст США можна дістатися з пересадками в основних хабах Європи і Азії, і цей спосіб може бути дуже фінансово привабливий у порівнянні з прямими рейсами, особливо в період з квітня по вересень: в цей час в США спрямовуються учасники програми work- and-travel, що неабияк підвищує середні ціни на квитки в США.

Коли краще їхати в США

США - досить велика країна (4-е місце в світі за розміром території) і в будь-який час року там можна знайти регіони з погодою, комфортною для подорожі. Літо вважається в Америці високим туристичним сезоном і саме на цей час найкраще планувати відвідування Аляски з її арктичним кліматом; в Нью-Йорку, розташованому на широті Ташкента і Сухумі, найкомфортніше в квітні-травні і з вересня по листопад; до Великих Озер і в національні парки поблизу Лас-Вегаса найкраще їхати ранньої осені; купальний сезон у Флориді триває з березня по жовтень - крім того, в цю пору року можна відвідати Вейл - гірськолижну "мекку" Америки. Також зима підійде любителям американського футболу: в січні проходить Суперкубок; крім того, взимку в Новому Орлеані проходить фестиваль Mardi Gras ( "Масляна") і День бабака.

Також зима підійде любителям американського футболу: в січні проходить Суперкубок;  крім того, взимку в Новому Орлеані проходить фестиваль Mardi Gras ( Масляна) і День бабака

Літо, Брайтон, пляж

Квитки в США: куди летіти?

Через великій території країни на ціну авіаквитка буде істотно впливатимуть вибір аеропорту призначення. Якщо вас цікавить в першу чергу Східне узбережжя, тоді вам сам бог велів шукати квитки в Нью-Йорк (до слова, з Москви вони зазвичай найдешевші), якщо є бажання оглянути знамениті американські національні парки, доторкнутися до лиску Голлівуду і побачити своїми очима широченний пляж Санта-Моніки, тоді треба шукати квиток до Лос-Анджелеса, а якщо в першу чергу привертає можливість повалятися взимку на пляжі - то вам пряма дорога в Майамі. Звичайно, можна до Майамі і Лос-Анджелеса і по землі дістатися (і це подорож, швидше за все, буде одним з найяскравіших подій в житті), але наземний транспорт в Америці недешевий і вищезгадані переїзди віднімуть неабияку частку вашого відпустки.

Отже, ціна квитків в США залежить від авіакомпанії, міст вильоту і прильоту, від сезону, а також наявності розпродажів на потрібні дати і від проміжку між перельотами туди і назад. Крім того, на ціну квитка найбезпосереднішим чином впливає тариф. Тарифи на один і той же рейс розрізняються по класу обслуговування - зазвичай це "бізнес", "перший" і "економ". Найпопулярніші і найбільш швидко розкуповують - квитки тарифу "економ", які, в свою чергу, також різняться за вартістю - вона залежить від умов обміну і повернення авіаквитків.

Нижче наводжу календар низьких цін на авіаквитки з Москви в Нью-Йорк, Лос-Анджелес і Майамі:

Авіаквитки в США: коли купувати?

На мій погляд, дуже вдалий час для покупки квитків в США це за 6-7 тижнів до вильоту. Звичайно, можна і за рік купити квитки за економним тарифами, але в цьому випадку є небезпека того, що а) у вас зміняться плани б) не всі авіакомпанії виставили свої квитки в продаж і пізніше можуть з'явитися ще більш вигідні пропозиції. Що стосується покупки квитків в останній момент, то я б не радив сподіватися на це: Нью-Йорк це не Бангкок і не Гоа, і рейси туди з Москви не настільки масові, щоб була серйозна ймовірність зловити непродані квитки безпосередньо перед вильотом.

Дешеві авіаквитки в США: де купувати?

Для покупки авіаквитків я зазвичай користуюся двома пошуковими системами - Aviasales і Skyscanner Для покупки авіаквитків я зазвичай користуюся двома пошуковими системами -   Aviasales   і   Skyscanner   - і купую там, де ціни нижчі в даний момент на цікавить мене напрямок: - і купую там, де ціни нижчі в даний момент на цікавить мене напрямок:

Розпродажі авіаквитків в США

Після того, як основний російський конкурент «Аерофлоту» - авіакомпанія "Трансаеро" - наказав довго жити, у нашій головній авіакомпанії зник основний мотив знижувати ціни на квитки: вона і так стала майже монополістом по більшості напрямків. Слава богу, хоч якусь конкуренцію "Аерофлоту" складають зарубіжні авіакомпанії - але у них немає прямих рейсів з російських в американські міста, так що виграючи в грошах, ви неминуче програєте в часі. А в разі трансокеанського перельоту втрата часу може бути дуже суттєвою. Проте, можна спробувати зловити розпродажі авіаквитків в основні міста США у British Airways, AirFrance, Lufthansa, KLM, Iberia і інших - для цього підпишіться на безкоштовні електронні розсилки різних спецпропозицій і акцій на сайтах цікавлять вас авіакомпаній, і ви будете завжди в курсі найвигідніших цін. Зазвичай знижки на квитки в США трапляються навесні і восени і можуть досягати 50%. Самі ж дорогі квитки зазвичай бувають на Різдво, російські новорічні канікули і на три літніх місяці. Також важливо пам'ятати, що дешеві квитки, куплені по спецпропозиції, майже завжди бувають безповоротними.

Якщо Ви купуєте квиток на стикувальний рейс з пересадкою в європейському аеропорту дуже бажано крім американської мати ще й шенгенську візу, інакше доведеться весь час між рейсами стирчати в транзитній зоні аеропорту. А якщо у вас стикувальні квитки c прильотом в один аеропорт, а вильотом з іншого, тоді ви без дійсного шенгену просто не зможете полетіти далі з Європи в Америку.

Якщо вас цікавить переліт з азіатської частини Росії на Західне узбережжя США, має сенс звернути увагу на азіатські авіакомпанії: Emirates, Etihad Airways, China Eastern Airlines і інші. У разі тривалих стикувань проблема з ними та ж, що і у "європейців" - бажано мати візу країни транзиту.

Як купувати квитки в США дешево: кілька корисних порад

Нижче я розповім у деяких нюансах ціноутворення і електронного продажу авіаквитків в США, а також наведу кілька рекомендацій, дотримання яких цілком може заощадити вам неабияку суму грошей.

По-перше: дешеві квитки в США найчастіше трапляються в другій половині дня в понеділок, вівторок і в суботу.

По-друге: найбільш привабливі ціни зазвичай бувають у квитків з вильотом у вівторок, середу і четвер. І навпаки, зазвичай немає сенсу шукати дешеві квитки в США з вильотом в вихідні дні, п'ятницю і понеділок.

По-третє: ціни на квитки в США ростуть перед американськими і російськими святами. У першому випадку додому летять експати і співробітники російських представництв американських фірм, а в другому - вже росіяни, що мають можливість і бажання провести вихідні за океаном.

По-четверте: "правильні" квитки треба купувати в "правильне" час. Як правило, найдешевші авіаквитки продаються з 22:00 до опівночі. Точного пояснення цього факту у мене немає, але багато мандрівників (і я в їх числі) помічав даний ціновий феномен. Мабуть, у авіакомпаній є певний план продажів і відповідно до нього в кінці дня вони намагаються "скинути" непродані за день квитки, знизивши на них ціну.

США: внутрішні перельоти

Звичайно ж, можна відносно дешево долетіти з Москви до Нью-Йорка, а вже з нього місцевими лоукостерами (яких в Америці, де бізнес зведений практично в ранг релігії, безліч) до будь-якого з великих американських міст. Власне, я зазвичай так і роблю: наприклад, з Москви в Нью-Йорк я зазвичай лечу Аерофлотом, з Нью-Йорка в Чикаго трапляються дуже привабливі ціни у Spirit Airlines; з Чикаго до Сан-Франциско можна швидко і з цілком стерпним комфортом долетіти з United, ну а з Сан-Франциско до Лос-Анджелеса цілком реально і на автобусі доїхати, там дороги годин на шість.

Бюджетні авіакомпанії США (лоукостер)

Нерідко авіаквитки між містами США можуть коштувати дешевше, ніж квитки на автобус або поїзд. Крім того, з огляду на розміри країни, далеко не скрізь можна доїхати на автобусі - а навіть якщо туди доїдеш, навряд чи зможеш потім отримувати задоволення від огляду визначних пам'яток. Отже, при серйозному подорожі по США без літака часто не обійтися - і тут туриста дуже виручає велика кількість бюджетних авіакомпаній, що працюють на американському ринку - наприклад, Southwest Airlines, AirTran і Jet Blue. Сервіс у американських лоукостерів може бути досить "сердитим" (це не "розслаблена" Азія, де лоукостер часто може бути комфортніше звичайної авіакомпанії), і без повноцінного харчування, а й ціна може буває дуже вигідною. Причому майже всі рейси американських лоукостерів прекрасно знаходить агрегатор Aviasales :

Якщо ж через форму пошуку Aviasales знайти потрібні квитки не вдалося, можна спробувати вручну перевірити сайти компаній - можливо, в цьому випадку пощастить.

Бюджетні авіакомпанії США:

✓ Southwest Airlines - www.southwest.com- найбільший лоукостер в світі за кількістю перевезених пасажирів. Перельоти в основному по Східному узбережжю США, а також між найбільшими містами Заходу і на Кариби.
Ручна поклажа: Дозволяється проносити в салон особисті речі і рюкзак (сумку) розміром не більше 61 * 40 * 25 см.
Зареєстрований багаж: Вага не повинен перевищувати 50 фунтів (22 кг) і бути не більше 157 см по сумі трьох вимірів. Штраф за перевищення встановлених норм - 75 $. Особливо обмовляється, що якщо вага валізи перевищує 100 фунтів (44 кг), і / або його обсяг більше 203 см, то на борт його не приймуть навіть зі сплатою штрафу. Один пасажир може зареєструвати не більше двох місць багажу (якщо це дозволяє обраний тариф).

✓ JetBlue - www.jetblue.com - одна з небагатьох бюджетних авіакомпаній, якій вдається мати один з найвищих рейтингів у США і іменуватися "4-зіркової авіакомпанією"; працює в основному на сході США, а також між найбільшими західними містами, літає в Колумбію, Коста-Ріку та на Кариби.
Ручна поклажа: Дозволені особисті речі і одне місце багажу не більше 60 * 40 * 25 см.
Зареєстрований багаж: Безкоштовно можна здати лише один чемодан вагою не більше 50 фунтів (22 кг) і сумарним розміром за трьома вимірами не більше 157 см. При перевазі або б про льшем обсязі доведеться заплатити штраф 100 $. За другу валізу доведеться доплатити 50 $, за третій - 100 $.

✓ Alaska airlines - www.alaskaair.com - недорогі перельоти на Аляску, Гаваї і заходом США.
Ручна поклажа: дозволяються особисті речі (наприклад, ноутбук) і одне місце багажу не більше 25 * 43 * 61 см.
Зареєстрований багаж: Безкоштовного нормативу немає, за перші два місця доведеться заплатити по 25 $ (вагою не більше 50 фунтів), за кожне наступне - по 75 $.

✓ AirTran Airways - дешеві перельоти по Східному узбережжю США. В даний час лоукостер AirTran належить компанії SouthWest.
Ручна поклажа: особисті речі і одна сумка (рюкзак).
Зареєстрований багаж: Безплатно не дозволяється, перше місце буде коштувати 25 $, друге 35 $, сумарно весь зареєстрований багаж повинен важити не більше 100 фунтів (44 кг) і мати розміри не більше 61 * 40 * 25 см. Перевага і перевищення обсягу призведе до штрафу 75 $.

✓ Allegiant Air - www.allegiantairtickets.com - авіарейси по Неваді (Лас-Вегас), Каліфорнії, Флориді і на Гаваї.
Ручна поклажа: дозволені одна сумка або ноутбук розмірами не більше 40 * 38 * 17 см. Якщо вага ручної поклажі перевищує 25 фунтів (11 кг), а розмір - 56 * 36 * 23 см, то за неї доведеться доплатити від 15 до 43 $ за при купівлі квитка онлайн або під час реєстрації на рейс в аеропорту (в останньому випадку сума складе 50 $).
Зареєстрований багаж: Вага не більше 40 фунтів (18 кг), об'єм - не більше 203 см по сумі трьох вимірів. За перше і друге місця багажу при реєстрації онлайн потрібно буде доплатити від 15 до 43 $ за польотний сегмент (по є при перельоті стикувальними рейсами сума зросте відповідно), якщо реєструвати багаж на стійці в аеропорту, сума виросте до 50 $ за перші два місця і до 100 $ за третє і четверте. Рейси на Гаваї: за перше і друге місця доведеться заплатити 75 $, а кожне наступне - по 100 $. Штраф за надмірну вагу складе від 50 $ до 75 $.

✓ Island Air - www.islandairx.com- дешеві рейси з міст Західного узбережжя на Гаваї.
Ручна поклажа: безкоштовно не дозволяється, тільки особисті речі.
Зареєстрований багаж: Обмежено за вагою 45 фунтами (20 кг), в разі перевищення доведеться заплатити 0,75 $ за кожен фунт понад норматив за кожен польотний сегмент (тобто якщо у вас рейс з однією пересадкою, сума штрафу збільшується на два).

✓ Virgin America - www.virginamerica.com - дітище ексцентричного Річарда Бренсона, вдале поєднання низьких тарифів з прийнятним рівнем комфорту. Спеціалізується на перельотах між найбільшими містами Східного і Західного узбережжя, а також в Мексику.

Ручна поклажа: Допускається одна особиста сумка не важче 30 фунтів (13 кг).
Зареєстрований багаж: За умови доплати 25 $ можна зареєструвати до 10 валіз (!), Вага кожного не повинен перевищувати 50 фунтів (22 кг). Штраф за надмірну вагу залежить від його величини: 51-70 фунтів (23-32 кг) обійдеться в 50 $, 71-99 фунтів (32-45 кг) - вже в 100 $. Перевищення загального дозволеного обсягу (157см) буде коштувати 75 $ за кожне місце багажу.

✓ Frontier Airlines - www.flyfrontier.com - регіональний американський лоукостер, базується в Денвері і літає майже по всій території США.

Ручна поклажа: Дозволяється безкоштовно проносити в салон особисті, якщо їх розміри не більше 45 * 35 * 20 см. Якщо ваша ручна поклажа більше і важче цих параметрів, але при цьому менше 61 * 40 * 25 см і легше 35 фунтів (15 кг) , за неї доведеться доплатити 25 $ під час купівлі квитка або 50 $ при реєстрації на рейс в аеропорту.
Зареєстрований багаж: За перше місце багажу треба буде заплатити 20 $ при онлайн-реєстрації, або 25 $ під час реєстрації в аеропорту. За друге місце - 30 $, за третє вже 75 $. Штраф за перевищення встановленого обсягу (61 * 40 * 25 см) складе 50 $, якщо валізу важче 50 фунтів (22 кг) доведеться заплатити 75 $. Слід враховувати, що Frontier Airlines не приймає багаж важче 100 фунтів (44 кг).

✓ Spirit Airlines - www.spiritair.com - американська бюджетна компанія, по моєму досвіду все ОК, крім одного випадку з надмірно завзятої співробітницею в нью-йоркському аеропорту La Guardia (про це нижче). Spirit літає між найбільшими містами США, а також в Канаду (Монреаль і Торонто), країни Латинської та Південної Америк і на Кариби. Нюанс: бажано зареєструватися на рейс з дому і заздалегідь роздрукувати посадковий талон, його друк в аеропорту обійдеться в 10 $.
Ручна поклажа: Дозволено взяти в салон сумку розміром не більше 40 * 35 * 30 см. Якщо ваша ручна поклажа більше, її потрібно зареєструвати під час бронювання квитка і доплатити 35 $, якщо зробити це під час онлайн-реєстрації на рейс - 45 $, на стійці в аеропорту - вже 50 $, якщо ж перевищення ваги і обсягу виявиться у гейта - все 100 $.
Зареєстрований багаж: Перше місце багажу (за умови його реєстрації за час бронювання квитка) буде коштувати 30 $, під час онлайн-реєстрації за нього доведеться заплатити вже 40 $, на стійці в аеропорту - 45 $, біля гейта - 100 $.
Друге місце багажу: при покупці квитки 40 $, під час онлайн-реєстрації - 50 $, на стійці в аеропорту - 55 $, біля гейта - 100 $.
Третє, четверте і п'яте місця багажу: при покупці квитка - 85 $, під час онлайн-реєстрації - 95 $, в аеропорту - 100 $, біля гейта - 100 $.
Вимога до ваги всіх валіз - не більше 41 фунта (18 кг). Штрафи за надмірну вагу: 41-50 фунтів (18-22 кг) - 25 $; 51-70 фунтів (23-32 кг) - 50 $; 71-99 фунтів (32-45 кг) - 100 $. Штраф за перевищення допустимого обсягу (158 см) складе 100 $, якщо валізу виявиться більше 203 см - 150 $.

✓ Sun Country - www.suncountry.com - ще одна бюджетна авіакомпанія США, літає між найбільшими містами Західного (Лос-Анджелес, Сан-Дієго, Лас-Вегас) і Східного узбережжя (Бостон, Нью-Йорк, Вашингтон, Саванна, Орландо) .
Ручна поклажа: дозволяється одне місце (сумка або рюкзак).
Зареєстрований багаж: не повинен перевищувати 157 см за обсягом і 50 фунтів (22 кг) за вагою. Перший валізу - 20 $ при купівлі квитка, 25 $ - в аеропорту; другий чемодан - 30 $ при купівлі квитка, 35 $ - в аеропорту; кожний наступний - 75 $. Штраф за перевищення ваги від 50 до 99 фунтів - 75 $, важче 99 фунтів НЕ борт не беруть. Штраф за перевищення сумарного обсягу (понад 157 см) - 75 $.

✓ United Express - www.united.com - бюджетний підрозділ авіакомпанії United, рейси по всій материковій території США.
Ручна поклажа: Допускається сумка (рюкзак) розміром не більше 43 * 25 * 22 см.
Зареєстрований багаж: Безкоштовно, якщо валізу буде не важче 50 фунтів (22 кг) і сумарним об'ємом не більше 158 см.

✓ WestJet Airlines - www.westjet.com - канадський лоукостер, крім Канади літає також в США і на Кариби. другий за величиною авіаперевізник країни. Виконує понад 380 щоденних рейсів в аеропорти Канади, США, Мексики і країн Карибського басейну. Ручна поклажа: Допускається сумка (рюкзак) сумарним об'ємом 53 * 38 * 23 см і ще одна річ розміром 41 * 33 * 15см.

Зареєстрований багаж не повинен бути важче 50 фунтів (22 кг) і не перевищувати обсяг 157 см. При дотриманні цих умов перше місце багажу полетить безкоштовно, за друге доведеться доплатити 24 $, за третє і кожне наступне - за 59 $.

Мій особистий досвід перельотів по США бюджетними авіакомпаніями в цілому позитивний, крім одного випадку з компанією AirTran, яка перенесла мій рейс з Орландо в Вашингтон на годину вперед і я в підсумку запізнився на свій літак. Співробітник авіакомпанії на стійці реєстрації клятвено запевняв, що вони інформували мене про зміну часу вильоту за три місяці по електронній пошті, і я нібито це зміна підтвердив.

Я потім найретельнішим чином перевірив свою електронну пошту - може, я чогось не пам'ятаю? - і не знайшов від компанії AirTran ніяких інформаційних повідомлень, тільки рекламний спам. В результаті AirTran відвіз мене до Вашингтона наступного ранку без будь-якої додаткової оплати, але мені довелося заплатити за ніч в готелі в аеропорту Орландо.

Ще можу згадати невеликий інцидент зі співробітницею лоукостера Spirit в аеропорту La Guardia в Нью-Йорку. Я летів звідти в Чикаго без нічого, з одним лише невеликим рюкзаком, який планував провезти з собою в салоні як ручну поклажу. Але так як рюкзачок у мене хитрий, на коліщатках, я до стійки реєстрації підійшов не несучи його на спині, а спокійно катя за собою. Співробітницю на реєстрації обурила така нахабність і вона навіть хотіла відмовити мені в праві взяти рюкзак з собою в салон з мотивуванням "у ручній поклажі не може бути коліс!", Але в підсумку переговори завершилися успішно і до взаємного задоволення сторін.

На завершення статті дозволю собі дати ще пару рад щодо перельотів по США з лоукостерами.

Зазвичай дешевше летіти не в мегаполіс, а невеликий сусіднє містечко - не в Майамі, а в Форт Лодердейл, не в Сіеттл, а в Біллінгем, не в Сан-Франциско, а в Оакленд. Як правило, ці невеликі міста добре інтегровані в транспортну систему сусіда-мегаполісу і дістатися наприклад, з Оакленда в Сан-Франциско особливих проблем не складе, правда, відніме більше часу.

Ранкові та вечірні рейси у авіакомпаній-лоукостерів зазвичай відчутно дешевше денних - логічно, всі хочуть виспатися і спокійно доїхати до аеропорту, а не їхати туди серед ночі на таксі, так як автобуси ще не ходять. Так що якщо у вас є можливість бюджетно дістатися до аеропорту в 4 ранку - можливо, це дозволить вам неабияк заощадити. Але рекомендую заздалегідь уточнити всі слизькі моменти: цілком ймовірно, що в цей час в аеропорт можна буде доїхати лише на таксі, причому по "нічному" тарифу, і ця поїздка може виявитися дорожче ціни авіаквитка. Ще нюанс: на ранкові рейси немає потреби приїжджати занадто рано - припустимо, якщо виліт призначено на 5 ранку, то дуже велика ймовірність того, що о 3:30 на стійці реєстрації ще нікого не буде.

Сподіваюся, після прочитання цієї статті ви без зусиль зможете купити дешеві авіаквитки в США. Якщо вам є що додати до викладеної мною інформації - прошу робити це в коментарях, щоб інші читачі могли скористатися вашими порадами.

Лайфхак: як я економлю на Готель и страховці

Кроме традіційніх и всім добре відоміх ІНСТРУМЕНТІВ - таких як Booking або Hotellook, останнім часом з'явилися Нові онлайн-сервіси, сильно полегшують життя мандрівнікові и приємно бережуть товщина его гаманця. Одним з них - Roomguru - я Постійно користуюся сам и рекомендую всім друзям и знайомиться. Даній сервіс порівнює ціни на об'єкт відразу в 30 системах бронювання, и предлагает вам найцікавіші варіанти. Кроме того, ВІН відстежує знижки та СПЕЦІАЛЬНІ Пропозиції.

Готелі в США зі знижками від Roomguru

Що стосується хорошою працює туристичної страховки, то її і раніше було непросто знайти, а зараз стало ще складніше через постійні стрибки курсу рубля щодо світових валют. Останні кілька років я для своих подорожей страховки оформляю через онлайн-сервіс Cherehapa - тут є можливість порівняти продукти різних страховиків і вибрати те, що найкраще підходить саме вам:

Корисні статті про США:

Пам'ятки Нью-Йорка: що подивитися в місті - багато фото і карта найцікавіших місць!

Віза в США самостійно - покрокова інструкція
Як забронювати житло в США: специфіка та рекомендації

PS Добавляйтесь в групи в Facebook www.facebook.com/allmyworld.ru, Google+ www.google.com/allmyworld.ru і В Контакте vk.com/allmyworld.ru, а також підписуйтесь на оновлення сайту Allmyworld.ru поштою, щоб стежити за виходом нових статей про самостійні подорожі по всьому світу.

Дешевих вам авіаквитків в США і вдалої подорожі!
Ваш Роман Мироненко

Квитки в США: куди летіти?
Авіаквитки в США: коли купувати?
Дешеві авіаквитки в США: де купувати?
Авіаквитки в США: коли купувати?
Дешеві авіаквитки в США: де купувати?
Дешеві авіаквитки в США: де купувати?
Я потім найретельнішим чином перевірив свою електронну пошту - може, я чогось не пам'ятаю?
Дешеві авіаквитки в США: де купувати?
Я потім найретельнішим чином перевірив свою електронну пошту - може, я чогось не пам'ятаю?

Новости