Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити дешеві авіаквитки в Дубаї (ОАЕ)

  1. Прямим перельотом або з пересадками?
  2. Round-trip
  3. бронювання
  4. Порівняння цін через спеціальні сервіси і сайти покупки квитків
  5. вибір дати
  6. Вибір аеропорту для вильоту
  7. На якому авіаперевізнику зупинитися?
  8. літак
  9. Кількість пасажирів
  10. Беріть багаж тільки з ручною поклажею
  11. Спосіб оплати
  12. пільгові знижки
  13. Система знижок агентств

Як купити дешеві квитки в Дубай

Вартість перельоту залежить від безлічі факторів: від обраної авіакомпанії, кількості рейсів, тарифів, кількості багажу, способу оплати, умов повернення квитка, часу, дати вильоту, що здійснюються пересадок на шляху прямування та іншого.

Отже, кілька порад про те, як купити дешеві авіаквитки в Дубаї.

Прямим перельотом або з пересадками?

Як показують спостереження, ціни на прямі перельоти трохи дорожче проміжних рейсів.

Перельоти в Дубаї з України вам запропонують такі авіаперевізники: Aeroflot (Аерофлот), Turkish Airlines (Туркіш Ейрлайнс), Emirates (Емірейтс), UIA (МАУ), flyDubai (Флай Дубай), S7 Airlines (Ес Севен), Transaero Airlines (Транс Аеро ), Qatar Airways (Катар Ейрлайнс), Lufthansa (Люфтганза), Azerbaijan Airlines (Азербайджан Ейрлайнс), Royal Jordanian Airline, British Airways (Брітіш Ейрлайнс), Qantans Airways, Tyrolean Airways, Swiss.

Перельоти в Дубаї з України вам запропонують такі авіаперевізники: Aeroflot (Аерофлот), Turkish Airlines (Туркіш Ейрлайнс), Emirates (Емірейтс), UIA (МАУ), flyDubai (Флай Дубай), S7 Airlines (Ес Севен), Transaero Airlines (Транс Аеро ), Qatar Airways (Катар Ейрлайнс), Lufthansa (Люфтганза), Azerbaijan Airlines (Азербайджан Ейрлайнс), Royal Jordanian Airline, British Airways (Брітіш Ейрлайнс), Qantans Airways, Tyrolean Airways, Swiss

При виборі транзитного рейсу з пересадками врахуйте вартість податків і аеропортових зборів. Можливо, все разом вам обійдеться як повноцінний квиток на чартерний рейс.
Якщо зібралися скористатися чартерними авіаперевезеннями, майте на увазі, що назад гроші за невикористаний квиток можете не отримати.

Round-trip

Купуйте квитки туди і назад відразу. Цей прийом працює на зменшення витрат вашого гаманця і може досягати 30% від первісної вартості. Зворотний квиток обійдеться дешевше, якщо ваша поїздка буде запланована не менше ніж на 3 дні і не більше одного місяця.

Виліт в будній день обходиться дешевше, як і на ранні або пізні рейси. Кращими днями для перельоту в Дубай є вівторок, середа, іноді - понеділок.

Найдорожча вартість перельоту назад - в суботу. До суботи перельоти сприймаються як «по робочих моментах» і стоять вище. Тому плануйте повернення в неділю або будній день.

бронювання

Буває, що «гарячі» квитки коштують менше куплених заздалегідь. Це викликано тим, що авіакомпанії намагаються по максимуму завантажити літак. Однак економити дозволяє бронювання за 2-3 місяці, а не оплата перельоту за тиждень до вильоту. У більшості авіакомпаній початок продажу квитків починається за рік до здійснення подорожі.

Порівняння цін через спеціальні сервіси і сайти покупки квитків

Слідкуйте за зміною вартості квитків через спеціалізовані пошукові системи. Вони показують, скільки коштує квиток в Дубаї в різних авіакомпаніях і турагентствах.

В інтернеті представлено неісчісляемое кількість різних сайтів, які обіцяють підібрати найдешевші варіанти перельоту. оптимальним є Aviasales.ru . Тут представлені пропозиції 728 авіакомпаній, 45 агентств і 5 систем бронювання.

Тут представлені пропозиції 728 авіакомпаній, 45 агентств і 5 систем бронювання

Вартість на такому сервісі може бути трохи нижче, ніж на самому сайті авіаперевізника, тому що в більшості випадків у них укладені партнерські відносини. І там вказуються спеціальні пропозиції.

Авіаквитки можуть раптово з'являтися за низькими цінами і так само швидко розпродаватися, тому реагувати необхідно миттєво. Щоб знайти дешеві авіаквитки в ОАЕ ви можете скористатися віджетом нижче:

Плюс календар низьких цін допоможе зорієнтуватися з датою вильоту і прильоту. Про це нижче.

вибір дати

Якщо поїздка вам дозволяє зрушити переліт на 1-3 дні і більше, подивіться вартість перельоту на сусідні дні. Динаміку зміни цін в різні дні можна визначити через календар низьких цін, який з'являється над результатами пошуку рейсів.

Літайте не в сезон відпусток. Ціна на перельоти зростає в період відпусток і напередодні свят.

Вибір аеропорту для вильоту

Перегляньте вартість вильоту з сусіднього міста. Ціна за виліт з Києва може обійтися значно дорожче, ніж скажімо, з Одеси, чи навпаки. Також можна істотно знизити ціну на квиток якщо летіти не в аеропорт Дубаї, а скажімо в Шарджу.

Також можна істотно знизити ціну на квиток якщо летіти не в аеропорт Дубаї, а скажімо в Шарджу

Д'юті фрі в аеропорту Дубаї

На якому авіаперевізнику зупинитися?

Вибір авіакомпанії, як і класу обслуговування, впливає на ціну перельоту. Так, в бюджетних або лоу-кост фірмах, можна придбати квитки за низькою вартістю. Однак і сервіс може бути нижче, ціна за перевіз вантажу вище, а можливості повернути гроші за не використаний квиток може зовсім не бути. Однією low-cost компанією, яка здійснює перельоти з України в Дубай є flyDubai (Флай Дубай).

літак

Чим в ньому більше місць, ніж економніше модель апарату (менша витрата палива) і чим скромніше клас обслуговування, тим дешевше вартість перельоту.

Кількість пасажирів

Ціна квитка зменшується, якщо організувати перевезення групи від 5 туристів. Але майте на увазі, що якщо ви користуєтеся сервісом з підбору авіарейсу, система вам видасть тільки ті варіанти, де вся група буде перебувати в одному класі. Але якщо розглянути окремо квитки, можна знайти кілька квитків в економ-класі, а інші докупити в бізнес-класі.

Беріть багаж тільки з ручною поклажею

З квитком на переліт пасажир отримує право на провезення багажу в салоні і в багажному відділенні, що відповідає зазначеним нормам в правилах авіакомпанії. За надмірну вагу доводиться доплачувати. І ціна може змінюватися залежно від тривалості перельоту, напрямки, класу авіаквитка.

Спосіб оплати

Деякі компанії-перевізники або агентства з продажу квитків мають партнерські відносини з банківськими організаціями, що дозволяє економити, оплачуючи квиток банківською карткою того або іншого банку.

пільгові знижки

Для студентів, молодих людей до 25 років, пенсіонерів та дітей ціни на авіаквитки коштують дешевше від 15%.
Також багато авіакомпаній проводять акції і надають знижки на квитки в Дубай, приклад діючих знижок і акцій нижче:

Система знижок агентств

Буває так, що турфірма отримала бонуси або квоту на спеціальні тарифи. Також в честь особливих заходів (наприклад, ювілей авіаперевізника) випускаються квитки на літак в Дубаї за меншою вартістю.

Зазвичай такі пропозиції мають обмеження за кількістю місць і швидко розкуповуються. Тому введіть у звичку переглядати спеціальні пропозиції авіакомпаній. Для цього або самостійно переглядайте сайти або підпишіться на електронну розсилку новин.

Деякі компанії пропонують бонусні програми для постійних клієнтів. Система знижок грунтується на накопиченні миль пройдених маршрутів, придбанні товарів у компаній-партнерів або простої реєстрації на сайті.

Також існують web-тарифи - авіакомпанії пропонують купувати квитки на авіарейси за зниженими тарифами через свій сайт або сервіс партнерів, таких як АвіаСейлс .

Також існують web-тарифи - авіакомпанії пропонують купувати квитки на авіарейси за зниженими тарифами через свій сайт або сервіс партнерів, таких як   АвіаСейлс

Квиток на переліт - це лише маленький крок на шляху великих відкриттів, але без нього ніяк не обійтися.

Прямим перельотом або з пересадками?
Прямим перельотом або з пересадками?

Новости