Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

6 способів купити дешеві квитки в Італію в 2019. Безкоштовні квитки

  1. 6 способів купити дешеві квитки в Італію в 2019. Безкоштовні квитки У цій статті я розповім, як можна...
  2. Як купити авіаквитки в Італію
  3. Яким пошуковиком користуватися при купівлі авіаквитків в Італію
  4. Прямі рейси в Італію
  5. В Італії з пересадкою в Європі
  6. В Італії з Європи
  7. В Італії з Прибалтики та Фінляндії
  8. Чартери в Італію і сезонні напрямки
  9. Безкоштовні квитки в Італію
  10. 6 способів купити дешеві квитки в Італію в 2019. Безкоштовні квитки
  11. Знайти авіаквитки до Італії
  12. Як купити авіаквитки в Італію
  13. Яким пошуковиком користуватися при купівлі авіаквитків в Італію
  14. Прямі рейси в Італію
  15. В Італії з пересадкою в Європі
  16. В Італії з Європи
  17. В Італії з Прибалтики та Фінляндії
  18. Чартери в Італію і сезонні напрямки
  19. Безкоштовні квитки в Італію

6 способів купити дешеві квитки в Італію в 2019. Безкоштовні квитки

У цій статті я розповім, як можна дістатися до Італії з Росії, Прибалтики, Фінляндії та Європи; як купити дешеві авіаквитки в Італію і як полетіти в Італію безкоштовно.

Знайти авіаквитки до Італії

Зміст статті
Як купити авіаквитки в Італію
Прямі рейси в Італію
Рейси до Італії через Європу
В Італії з Європи
В Італії з Фінляндії і Прибалтики
Чартери в Італію
Безкоштовні квитки в Італію

Перш за все, дістатися до Італії можна як прямими рейсами (з великих російських міст і країн СНД, і з Європи), а також з пересадками. Як правило, квитки з пересадками дешевше, а часом це - єдиний можливий спосіб долетіти до Італії.

Прямі рейси здійснюються з таких російських міст, як Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург і деяких інших. У літній період до регулярних рейсів додаються чартери (в Ріміні, на Сицилію).

Як купити авіаквитки в Італію

У блозі вже було кілька статей про те, як заощадити на авіаквитках, наприклад, тут я розкривала 20 секретів бюджетних перельотів, а тут розповідала покроково, як знайти найдешевші авіаквитки через один з пошуковиків.

Читайте також «Як купити дешеві авіаквитки на Сицилію»

Якщо коротко, щоб купити квитки якомога дешевше, необхідно

  • планувати заздалегідь
  • бути мобільним
  • Порівнювати ціни на сайтах а / к і в декількох пошукових системах

Купити квитки в Італію можна декількома способами:

  • На сайті авіакомпанії. Купівля на сайті авіакомпанії - це завжди максимально надійно і безпечно, але не завжди зручно (потрібно порівняти кілька сайтів) і не завжди дешево.
  • Метапоісковікі (я користуюся aviasales.ru і skyscanner.ru ). Користуватися ними максимально зручно, протягом декількох хвилин можна порівняти ціни на десятки рейсів різних авіакомпаній. Найчастіше, квитки при покупці через метапоісковікі обходяться на кілька тисяч рублів дешевше. При цьому, купуєте Ви не у самого пошукача, а на сайті авіакомпанії або сайті агентства.
  • На сайті туроператорів. Цим варіантом теж варто скористатися, особливо, якщо мова йде про покупку авіаквитків на чартерні рейси або «горящих» авіаквитках.
  • У розділі Travel великих банків, наприклад, Тінькофф або Альфа-банк. Як правило, квитки трохи дорожче, але це дозволяє швидше накопичити на безкоштовний переліт.
  • Отримати безкоштовний авіаквиток, накопичивши на нього «милі», користуючись банківськими картами

Читайте також «5« мильних »карт для безкоштовних польотів»

Яким пошуковиком користуватися при купівлі авіаквитків в Італію

Насправді, я рекомендую порівнювати ціни в обох наведених мною пошукових системах. Якщо Ви точно знаєте, коли і куди Ви хочете полетіти, то можна скористатися aviasales.ru. Можна підписатися на їх розсилку, і зловити найвигідніший квиток. Підписатися можна прямо з цієї сторінки.

Якщо ж Ви не знаєте, коли і куди Ви хочете відправитися в Італію, то я рекомендую skyscanner.ru . Тут можна ввести місто відправлення і країну (а не місто) призначення. Також можна не вказувати конкретні дати, а вказати лише місяць, або вибрати, щоб показувалися найдешевші ціни протягом року.

Також можна не вказувати конкретні дати, а вказати лише місяць, або вибрати, щоб показувалися найдешевші ціни протягом року

Результати пошуку

Результати пошуку

Прямі рейси в Італію

Прямі рейси в Італію здійснюються наступними авіакомпаніями:

Аерофлот, Alitalia (прямі рейси в Рим , Мілан, Венецію, Болонью з Москви і Санкт-Петербурга). Вильоти з Шереметьєво.

Перемога (прямі рейси з Москви в Пізу і Бергамо ). Виліт з аеропорту Внуково.

S7 / Meridiana (прямі польоти з Москви в Турин , Геную , Пізу, Неаполь, Ворону, Катанію). Рейси з аеропорту Домодєдово.

Уральські авіалінії (прямі рейси з Москви до Венеції, з Єкатеринбурга в Рим)

В Італії з пересадкою в Європі

Вибір рейсів розширюється, якщо дивитися і на рейси з пересадкою в одному з Європейських міст. Так, Чеські авіалінії (стикування в Празі) вилітають не тільки з Москви і Санкт-Петербурга, але і з Єкатеринбурга, Казані, Нижнього Новгорода, Ростова-на-Дону.

Також можна розглянути переліт зі стикуванням в Гельсінкі авіакомпанією Finnair.

Або AirBaltic зі стикуванням в Ризі

Або навіть на літаку кращої авіакомпанії Європи Turkish Airlines через Стамбул.

Вибір рейсів з Москви і Санкт-Петербурга ще більше - це і SWISS, і Lufthansa, і KLM, Air France і так далі

Рекомендую шукати не на сайтах а / к, а через пошуковик skyscanner , Де, до речі, в пошук можна ввести не конкретний італійське місто, а всю країну. Також важливо постійно моніторити ціни на квитки, стежити за акціями та розпродажами. На моїх скронях, представлених в цій частині статті - базові ціни, які, навіть з першого погляду не здаються дешевими. Якщо почати планувати відпустку заздалегідь і отследівать авіаквитки, то купити їх можна дешевше (відсотків на 20-30 точно).

В Італії з Європи

Для активних мандрівників підійде варіант так званої самостійної стикування. Тобто, Ви можете купити авіаквитки однієї або різних авіакомпаній і залишити час на стиковку в одному з європейських міст (в цьому випадку я рекомендую залишати великий запас часу, або навіть брати ночівлю, щоб оглянути місто). Наприклад, з Москви можна придбати авіаквиток в Будапешт авіакомпанією Wizz air, а з Будапешта вилетіти в Італію, ось, наприклад, авіапереліт в аеропорт Болоньї :

Також можна купити авіаквитки в Меммінген або Кельн (авіакомпанія Перемога). А з цих аеропортів вилетіти в Італію. Для цього подивіться сайти таких європейських лоукост авіакомпаній, як Ryanair.com, Vueling.com, Volotea (при реєстрації за посиланням 10 € на рахунок). З Кельна в Італію можна дістатися лоукостом TuiFly.

Читайте також «Як купити дешеві авіаквитки в Мюнхен»

Прямі рейси з Німеччини здійснюються в Мілан, Рим, Болонью, Венецію, Пізу, Барі, Палермо і т.д.

Для жителів України і Білорусі - квитки в Італію з Польщі (Гданськ, Краків, Варшава) - за символічні гроші Для жителів України і Білорусі - квитки в Італію з Польщі (Гданськ, Краків, Варшава) - за символічні гроші.

Недорогі рейси в Італію є з міст Греції, Хорватії, Іспанії. Шукати їх рекомендую через skyscanner.ru

До речі, дістатися до Італії з Європи (або з одного італійського міста в інший) можна не тільки на авіа, але і скориставшись автобусами, наприклад, flixbus , Або залізничним транспортом. Знайти відповідний рейс можна через сервіс omio.com

В Італії з Прибалтики та Фінляндії

В основному, цей варіант актуальний для жителів Санкт-Петербурга, Ленінградської області і, власне, Прибалтійських країн і Фінляндії.

Шукайте квитки на сайті лоукост авіакомпаній, таких, як Ryanair, Airbaltic, Easyjet, Norwegian. Або на скайсканере. Він добре бачить лоукост рейси.

А / к Norwegian (на ній ми літали в Рованіємі - був новий літак з безкоштовним вайфай на борту) пропонує польоти з Гельсінкі в Рим, Венецію.

З Талліна можна полетіти в Мілан на Ryanair або Easyjet. В Мілан, Барі і Рим можна бюджетно дістатися з Вільнюса

Дістатися до Гельсінкі, Таллінна або Вільнюса не складе труднощів. Крім жд, можна купити квиток на автобус, наприклад, Lux Express. Також квитки шукайте квитки з Москви, Санкт-Петербурга, Мінська на сайті busfor.ru

Чартери в Італію і сезонні напрямки

Влітку з багатьох міст можна полетіти в Італію прямими рейсами - регулярними або чартерними. Наприклад, на літній сезон - 2017 Alitalia запустила прямі рейси з Москви в Катанію (Сицилія). Також чартерні рейси на Сицилію є і з Єкатеринбурга (а / к Уральські авіалінії). Щорічно з декількох російських міст (Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург, Казань, Новосибірськ та ін.) Влітку є чартери в курортний Ріміні (Уральські авіалінії, Vim Avia, Red Wings ...). Купити квитки на чартерні рейси можна в складі туру, але іноді можна купити тільки квитки - коли залишаються непродані квитки туроператори або авіакомпанії «викидають» за кілька днів до вильоту «горять» авіаквитки. Відстежити їх можна через сайти туроператорів, сайти авіакомпаній, або на skyscanner.

Безкоштовні квитки в Італію

Так-так, ви не помилилися. Можливо і таке інше. Щоб зробити безкоштовний (або майже безкоштовний) переліт до Італії (або будь-яку іншу країну), Вам необхідно вибрати «правильну» банківську карту. Користуючись спеціальними ( «мильними») картами, Ви отримуєте бали або милі, які згодом зможете витратити на авіаквиток. Але при виборі карти, важливо читати умови. Перше, на що варто звернути увагу - це на те, чи буде квиток повністю безкоштовним, або доведеться оплатити збори. По-друге, потрібно дізнатися про термін дії миль, щоб не вийшло так, що поки Ви збираєте милі на квиток, вони вже згорять. І по-третє, подивитися, скільки миль необхідно набрати на безкоштовний авіаквиток і прикинути Ваші витрати по карті - чи вигідно Вам взагалі користуватися такою картою. Огляд «мильних» карт читайте в статті «5 мильних карт для безкоштовних перельотів» .

Якщо коротко, я порахувала, чи вигідно використовувати 5 різних карт і прийшла до висновку, що накопичити на безкоштовний (дійсно, безкоштовний) авіаквиток можливо з кредитною карткою Tinkoff All Airlines (при замовленні за посиланням перший рік обслуговування 0 рублів, прочитати про карту докладно - в моєї статті ). До речі, при оформленні карти ще й страховка на цілий рік безкоштовно!

На цьому я закінчую свою розповідь про дешеві і безкоштовних авіаквитках в Італію. Сподіваюся, з допомогою моїх порад, Ви зможете купити найвигідніші квитки, а тому, зекономлені гроші можна з чистою совістю витратити на шопінг :)

Якщо Вам цікаво отримувати анонс статей про Італію та подорожі на електронну пошту, то Ви можете підписатися на розсилку. Зробити це можна на окремій сторінці .

Оцініть, будь ласка, цю статтю:

6 способів купити дешеві квитки в Італію в 2019. Безкоштовні квитки

У цій статті я розповім, як можна дістатися до Італії з Росії, Прибалтики, Фінляндії та Європи; як купити дешеві авіаквитки в Італію і як полетіти в Італію безкоштовно.

Знайти авіаквитки до Італії

Зміст статті
Як купити авіаквитки в Італію
Прямі рейси в Італію
Рейси до Італії через Європу
В Італії з Європи
В Італії з Фінляндії і Прибалтики
Чартери в Італію
Безкоштовні квитки в Італію

Перш за все, дістатися до Італії можна як прямими рейсами (з великих російських міст і країн СНД, і з Європи), а також з пересадками. Як правило, квитки з пересадками дешевше, а часом це - єдиний можливий спосіб долетіти до Італії.

Прямі рейси здійснюються з таких російських міст, як Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург і деяких інших. У літній період до регулярних рейсів додаються чартери (в Ріміні, на Сицилію).

Як купити авіаквитки в Італію

У блозі вже було кілька статей про те, як заощадити на авіаквитках, наприклад, тут я розкривала 20 секретів бюджетних перельотів, а тут розповідала покроково, як знайти найдешевші авіаквитки через один з пошуковиків.

Читайте також «Як купити дешеві авіаквитки на Сицилію»

Якщо коротко, щоб купити квитки якомога дешевше, необхідно

  • планувати заздалегідь
  • бути мобільним
  • Порівнювати ціни на сайтах а / к і в декількох пошукових системах

Купити квитки в Італію можна декількома способами:

  • На сайті авіакомпанії. Купівля на сайті авіакомпанії - це завжди максимально надійно і безпечно, але не завжди зручно (потрібно порівняти кілька сайтів) і не завжди дешево.
  • Метапоісковікі (я користуюся aviasales.ru і skyscanner.ru ). Користуватися ними максимально зручно, протягом декількох хвилин можна порівняти ціни на десятки рейсів різних авіакомпаній. Найчастіше, квитки при покупці через метапоісковікі обходяться на кілька тисяч рублів дешевше. При цьому, купуєте Ви не у самого пошукача, а на сайті авіакомпанії або сайті агентства.
  • На сайті туроператорів. Цим варіантом теж варто скористатися, особливо, якщо мова йде про покупку авіаквитків на чартерні рейси або «горящих» авіаквитках.
  • У розділі Travel великих банків, наприклад, Тінькофф або Альфа-банк. Як правило, квитки трохи дорожче, але це дозволяє швидше накопичити на безкоштовний переліт.
  • Отримати безкоштовний авіаквиток, накопичивши на нього «милі», користуючись банківськими картами

Читайте також «5« мильних »карт для безкоштовних польотів»

Яким пошуковиком користуватися при купівлі авіаквитків в Італію

Насправді, я рекомендую порівнювати ціни в обох наведених мною пошукових системах. Якщо Ви точно знаєте, коли і куди Ви хочете полетіти, то можна скористатися aviasales.ru. Можна підписатися на їх розсилку, і зловити найвигідніший квиток. Підписатися можна прямо з цієї сторінки.

Якщо ж Ви не знаєте, коли і куди Ви хочете відправитися в Італію, то я рекомендую skyscanner.ru . Тут можна ввести місто відправлення і країну (а не місто) призначення. Також можна не вказувати конкретні дати, а вказати лише місяць, або вибрати, щоб показувалися найдешевші ціни протягом року.

Також можна не вказувати конкретні дати, а вказати лише місяць, або вибрати, щоб показувалися найдешевші ціни протягом року

Результати пошуку

Результати пошуку

Прямі рейси в Італію

Прямі рейси в Італію здійснюються наступними авіакомпаніями:

Аерофлот, Alitalia (прямі рейси в Рим , Мілан, Венецію, Болонью з Москви і Санкт-Петербурга). Вильоти з Шереметьєво.

Перемога (прямі рейси з Москви в Пізу і Бергамо ). Виліт з аеропорту Внуково.

S7 / Meridiana (прямі польоти з Москви в Турин , Геную , Пізу, Неаполь, Ворону, Катанію). Рейси з аеропорту Домодєдово.

Уральські авіалінії (прямі рейси з Москви до Венеції, з Єкатеринбурга в Рим)

В Італії з пересадкою в Європі

Вибір рейсів розширюється, якщо дивитися і на рейси з пересадкою в одному з Європейських міст. Так, Чеські авіалінії (стикування в Празі) вилітають не тільки з Москви і Санкт-Петербурга, але і з Єкатеринбурга, Казані, Нижнього Новгорода, Ростова-на-Дону.

Також можна розглянути переліт зі стикуванням в Гельсінкі авіакомпанією Finnair.

Або AirBaltic зі стикуванням в Ризі

Або навіть на літаку кращої авіакомпанії Європи Turkish Airlines через Стамбул.

Вибір рейсів з Москви і Санкт-Петербурга ще більше - це і SWISS, і Lufthansa, і KLM, Air France і так далі

Рекомендую шукати не на сайтах а / к, а через пошуковик skyscanner , Де, до речі, в пошук можна ввести не конкретний італійське місто, а всю країну. Також важливо постійно моніторити ціни на квитки, стежити за акціями та розпродажами. На моїх скронях, представлених в цій частині статті - базові ціни, які, навіть з першого погляду не здаються дешевими. Якщо почати планувати відпустку заздалегідь і отследівать авіаквитки, то купити їх можна дешевше (відсотків на 20-30 точно).

В Італії з Європи

Для активних мандрівників підійде варіант так званої самостійної стикування. Тобто, Ви можете купити авіаквитки однієї або різних авіакомпаній і залишити час на стиковку в одному з європейських міст (в цьому випадку я рекомендую залишати великий запас часу, або навіть брати ночівлю, щоб оглянути місто). Наприклад, з Москви можна придбати авіаквиток в Будапешт авіакомпанією Wizz air, а з Будапешта вилетіти в Італію, ось, наприклад, авіапереліт в аеропорт Болоньї :

Також можна купити авіаквитки в Меммінген або Кельн (авіакомпанія Перемога). А з цих аеропортів вилетіти в Італію. Для цього подивіться сайти таких європейських лоукост авіакомпаній, як Ryanair.com, Vueling.com, Volotea (при реєстрації за посиланням 10 € на рахунок). З Кельна в Італію можна дістатися лоукостом TuiFly.

Читайте також «Як купити дешеві авіаквитки в Мюнхен»

Прямі рейси з Німеччини здійснюються в Мілан, Рим, Болонью, Венецію, Пізу, Барі, Палермо і т.д.

Для жителів України і Білорусі - квитки в Італію з Польщі (Гданськ, Краків, Варшава) - за символічні гроші Для жителів України і Білорусі - квитки в Італію з Польщі (Гданськ, Краків, Варшава) - за символічні гроші.

Недорогі рейси в Італію є з міст Греції, Хорватії, Іспанії. Шукати їх рекомендую через skyscanner.ru

До речі, дістатися до Італії з Європи (або з одного італійського міста в інший) можна не тільки на авіа, але і скориставшись автобусами, наприклад, flixbus , Або залізничним транспортом. Знайти відповідний рейс можна через сервіс omio.com

В Італії з Прибалтики та Фінляндії

В основному, цей варіант актуальний для жителів Санкт-Петербурга, Ленінградської області і, власне, Прибалтійських країн і Фінляндії.

Шукайте квитки на сайті лоукост авіакомпаній, таких, як Ryanair, Airbaltic, Easyjet, Norwegian. Або на скайсканере. Він добре бачить лоукост рейси.

А / к Norwegian (на ній ми літали в Рованіємі - був новий літак з безкоштовним вайфай на борту) пропонує польоти з Гельсінкі в Рим, Венецію.

З Талліна можна полетіти в Мілан на Ryanair або Easyjet. В Мілан, Барі і Рим можна бюджетно дістатися з Вільнюса

Дістатися до Гельсінкі, Таллінна або Вільнюса не складе труднощів. Крім жд, можна купити квиток на автобус, наприклад, Lux Express. Також квитки шукайте квитки з Москви, Санкт-Петербурга, Мінська на сайті busfor.ru

Чартери в Італію і сезонні напрямки

Влітку з багатьох міст можна полетіти в Італію прямими рейсами - регулярними або чартерними. Наприклад, на літній сезон - 2017 Alitalia запустила прямі рейси з Москви в Катанію (Сицилія). Також чартерні рейси на Сицилію є і з Єкатеринбурга (а / к Уральські авіалінії). Щорічно з декількох російських міст (Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург, Казань, Новосибірськ та ін.) Влітку є чартери в курортний Ріміні (Уральські авіалінії, Vim Avia, Red Wings ...). Купити квитки на чартерні рейси можна в складі туру, але іноді можна купити тільки квитки - коли залишаються непродані квитки туроператори або авіакомпанії «викидають» за кілька днів до вильоту «горять» авіаквитки. Відстежити їх можна через сайти туроператорів, сайти авіакомпаній, або на skyscanner.

Безкоштовні квитки в Італію

Так-так, ви не помилилися. Можливо і таке інше. Щоб зробити безкоштовний (або майже безкоштовний) переліт до Італії (або будь-яку іншу країну), Вам необхідно вибрати «правильну» банківську карту. Користуючись спеціальними ( «мильними») картами, Ви отримуєте бали або милі, які згодом зможете витратити на авіаквиток. Але при виборі карти, важливо читати умови. Перше, на що варто звернути увагу - це на те, чи буде квиток повністю безкоштовним, або доведеться оплатити збори. По-друге, потрібно дізнатися про термін дії миль, щоб не вийшло так, що поки Ви збираєте милі на квиток, вони вже згорять. І по-третє, подивитися, скільки миль необхідно набрати на безкоштовний авіаквиток і прикинути Ваші витрати по карті - чи вигідно Вам взагалі користуватися такою картою. Огляд «мильних» карт читайте в статті «5 мильних карт для безкоштовних перельотів» .

Якщо коротко, я порахувала, чи вигідно використовувати 5 різних карт і прийшла до висновку, що накопичити на безкоштовний (дійсно, безкоштовний) авіаквиток можливо з кредитною карткою Tinkoff All Airlines (при замовленні за посиланням перший рік обслуговування 0 рублів, прочитати про карту докладно - в моєї статті ). До речі, при оформленні карти ще й страховка на цілий рік безкоштовно!

На цьому я закінчую свою розповідь про дешеві і безкоштовних авіаквитках в Італію. Сподіваюся, з допомогою моїх порад, Ви зможете купити найвигідніші квитки, а тому, зекономлені гроші можна з чистою совістю витратити на шопінг :)

Якщо Вам цікаво отримувати анонс статей про Італію та подорожі на електронну пошту, то Ви можете підписатися на розсилку. Зробити це можна на окремій сторінці .

Оцініть, будь ласка, цю статтю:

Новости