Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

трансатлантичні круїзи

  1. Вибір маршруту трансатлантичного круїзу
  2. Кращі лайнери для здійснення трансатлантичних круїзів

Туроператор Круїзний Дім «МК» пропонує не тільки вибрати і купити трансатлантичний круїз по Карибах в США, але і оформити круїзний пакет з трансфером, з авіаперельотом і з екскурсіями. Вартість круїзів з Європи на Кариби за такою системою може бути до 15% дешевше, ніж загальна вартість послуг, замовлених окремо.

Вибір маршруту трансатлантичного круїзу

Туристи можуть також вибрати круїз через Атлантичний океан з США або з островів Карибського моря в Європу. Таким чином, знову здійснюватиме - це унікальна можливість поєднати в одній подорожі круїз по Середземномор'ю і круїз по Карибських островах , А також вибрати зручне для себе напрямок. Тривалість круїзів через Атлантику - від 15 ночей і більше.

Трансатлантичні маршрути цих круїзів включають відвідування численних країн і островів: Бермудських, Багамських, Пуерто-Ріко, Антигуа, Барбадосу, Бразилії, Гваделупи, Мартініки, островів Сент-Кітс і Невіс, Британських Віргінських островів, приватного острова компанії Royal Caribbean Int. Лабаді, Гренади, Гваделупи, Теркса і Кайкоса, флоридського курортного півострова Кі Уест, Святої Лючії, Куби, Домініки та Домініканської республіки, Колумбії, Гренадін, Гватемали, Чилі.

Трансатлантичні круїзи з Європи в США по Карибах починаються з європейських міст, а також по шляху відвідують: Картахена, Малага, Кадіс, Аліканте, Лісабон, Тулон, Котор, Марсель, Валенсія, острів Мадейра, Азорські острови, Канарські острови, Сицилію, Мальту, Корфу, Гібралтар і навіть Марокко.

Круїзи з Європи в США по Карибах дуже популярні серед російських туристів, так як дозволяють за відносно короткий час і за дешевою ціною відвідати численні країни. Наприклад, на о. Мартініці мандрівників чекають надзвичайно красиві архітектурні пам'ятки, казкові сади з тропічної природою, водоспади, на о. Гваделупа - величезні смуги золотистих пляжів і чудові місцеві продукти - шоколад, ром, кава, на о. Барбадос - екзотика і місцевий колорит, а також великий вибір товарів в магазинах дьюті-фрі, на о. Антигуа - прекрасно збереглася колоніальна архітектура, величезний ринок спецій, фруктів і сувенірів, унікальний Пташиний острів.

Кращі лайнери для здійснення трансатлантичних круїзів

оскільки трансатлантичні круїзи в США значний час проводять в морі, то варто вибирати найбільш інноваційні суду з найсучаснішою інфраструктурою розваг, щоб було цікаво проводити час на борту лайнера. Наприклад, варті уваги лайнери круїзної компанії MSC: MSC Seaside і MSC Seaview - є найновішими лайнерами цієї круїзної компанії. Дуже цікаві лайнери круїзних компаній Royal Caribbean Int. і Celebrity Cruises з їх абсолютно новими кораблями, наприклад, Symphony of the Seas або кращі суду круїзної компанії Norwegian Cruise Line - Norwegian Bliss і Norwegian Epic .

Відправитися в трансатлантичний круїз з Європи по Карибах на величезному океанському лайнері в умовах сервісу 5-зіркового готелю - це унікальна можливість чудово провести відпустку всією сім'єю!

Новости