Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель «Атлантік» в Феодосії: відпочинок, який сподобається всім

Мандрівникам, які бажають викупатися в теплих хвилях Чорного моря, добре розслабитися і забути про роботу або осоружному побут, слід зупинитися на час відпочинку в готелі «Атлантик» в Феодосії, який розташований недалеко від Золотого пляжу.

Літній відпочинок в Феодосії - чудове рішення для туристів, що віддають перевагу проводити час цікаво, весело і з користю Літній відпочинок в Феодосії - чудове рішення для туристів, що віддають перевагу проводити час цікаво, весело і з користю. Безліч розваг, унікальних пам'яток і архітектурних пам'яток, а також цілюще повітря курорту дозволяють без перебільшення назвати його одним з кращих в Криму.

Мандрівникам, які бажають викупатися в теплих хвилях Чорного моря, добре розслабитися і забути про роботу або осоружному побут, слід зупинитися на час відпочинку в готелі «Атлантик», який розташований недалеко від Золотого пляжу.

Для того щоб номери дочекалися своїх постояльців, бажано заздалегідь подбати про їх бронювання. Зробити це зручно на сайті готелю в режимі онлайн. Також тут можна знайти контактні дані закладу і більш детально розглянути фотографії номерів і всієї території готелю.

Готель Атлантік в Феодосії підійде для організації різних заходів на узбережжі Чорного моря. Для цього можна скористатися зручним конференц-залом.

Ресторан готелю пропонує насолодитися смаком чудових страв, представлених в асортименті. Ненав'язливе і бездоганне обслуговування дозволить забути на час відпочинку про стоянні біля плити і стомлюючої готуванні.

Завжди радий гостям сучасний, популярний серед туристів готель «Атлантік» Феодосія - красиве курортне місто, де він є одним з кращих закладів, відомих високим рівнем обслуговування. На території готелю розташований басейн з підігрівом, наповнений чистою водою, ідеально охолоджуючої в літню спеку. Поруч з ним знаходиться майданчик для дітей, де малюки зможуть пограти з друзями.

Постояльці готелю мають можливість оселитися в двох-, трьох- і чотиримісних номерах, обладнаних усім необхідним. Сучасний стиль інтер'єрів, розслаблююча обстановка дозволить зробити відпочинок приємним і комфортним. На території готелю є апартаменти, що складаються з чотирьох кімнат і розраховані на розміщення семи чоловік. Номер має два балкона і обладнаний кухнею.

Трикімнатний номер «Люкс» розрахований на п'ять чоловік, оснащений меблями і побутовими приладами. Він підійде для сімейного розміщення або проживання компанії друзів.

Для любителів добре попаритися в готелі розташована затишна сауна з обробкою в сучасному стилі.

На сайті готелю можна подивитися фотографії, які наочно демонструють її кращі пропозиції.

Забронювати номер в готелі "Атлантик"

Новости