Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТК "Скарабей"

-> Лікувальні тури на курорти світу -> Екскурсійні тури в Грецію

Екскурсійні тури в Грецію

Курорти Греції:

інформація:

Туристична компанія "Скарабей" пропонує Вам відвідати Грецію - землю Стародавньої Еллади, яка подарувала світові велику культуру і цивілізацію, відвідати країну, яка подарувала світу Олімпійські ігри, які є по теперішній час символом дружби всіх народів, колиска демократії.

Якщо Ви хочете насолодитися фарбами в їх первозданній чистоті, ласкаво просимо в Грецію. Найчистіше блакитне небо, бірюзове море, білосніжні пляжі, смарагдові оливкові гаї. У Греції є все, щоб Ви отримували задоволення від спілкування з цією країною. А щоб Ваше подорож стало ще приємніше, не пропустіть спеціальні пропозиції від компанії "Скарабей" на тури, перельоти до Афін!

Бажаємо Вам приємно провести довгоочікувану відпустку в Греції і пропонуємо відвідати місця з багатою історією, пам'ятки, пам'ятники культури, що представляють великий інтерес і в наш час.

Розкішні пляжі Греції, відмічені Голубими прапорами за чистоту узбережжя, великий вибір готелів, чудова кухня - все це, завдяки чому Ви проведете свою відпустку в Греції з максимальним комфортом. Ви можете самі переконатися в красі і величі грецької природи, побувати в тих місцях, які благословили самі грецькі боги. Професійні грецькі гіди зі знанням російської мови проведуть для Вас екскурсії по чарівним місцям античної культури Греції і будуть супроводжувати Вас під час екскурсій по археологічним місцях і музеям.

Компанія "Скарабей! Готова надати Вам широкий спектр послуг з організації індивідуальних екскурсійних програм, відпочинку в Спа готелях, бронювання авіаквитків Москва-Афіни-Москва, замовлення трансферу від аеропорту до курортів і багато іншого, в залежності від Ваших побажань. Мета туристичної компанії" Скарабей ", щоб Ваш відпочинок був якісним, яскравим, цікавим, щоб Ви полюбили Грецію і приїжджали знову і знову.

Греки завжди дуже дбали про своє тіло, зміцнюючи його фізичними вправами, вважаючи, що досконалим може бути тільки людина прекрасна з боку своїх зовнішніх якостей і добрий з боку внутрішніх.

З давніх часів купальні були облаштовані на гарячих мінеральних джерелах і були названі термами (від грецького - теплі джерела). Жителі Криту ще 1700 років тому від Різдва Христового з задоволенням використовували цілющу силу морської води і водоростей ( таласотерапія ).

Термальні джерела були пов'язані зі святилищами, і таким чином ставали місцями паломництва, відпочинку і відновлення. Гіппократ (V ст. До н.е.) встановив перші правила того, як слід проводити купання в джерелах.

Греція славиться теплим кліматом, цікавою древньою історією, розвиненим туристичним сервісом. Літо тут довгий, жарке і сонячне, купальний сезон починається в травні і триває до жовтня. Самий жаркий час - липень і серпень. Температура повітря іноді піднімається до 32 - 35 С, але спека переноситься легко завдяки помірно вологого клімату і легкому бризу. Взимку часто йдуть дощі, середня температура 10-12 градусів. Найхолоднішим місяцем вважається лютий.

Греція - це не тільки море і сонце. Греція - це історичні та культурні цінності, це минуле і справжні поруч, це оливки, сир і вино, це острови, гори і первозданна природа, це країна міфів, легенд і незабутнього відпочинку.

Греція це один з кращих світових курортів. У Греції чудові піщані пляжі, прекрасні теплі моря - Середземне, Іонічне та Егейське. Найкраще в Грецію відправлятися в періоди з кінця березня до середини червня, або з початку вересня по кінець листопада.

Лікування і медицина в Греції має дуже глибоке історичне коріння. Також історично так склалося, що медицині і лікуванню приділялася дуже багато уваги. Подивіться, навіть найстаріший міфологічний лікар бог лікування та медицини Асклепій з'явився саме в Греції. Саме в Греції «почалася» історія медицини, на острові Евія, де були побудовані перші терми, які описав у своїх працях ще Аристотель. Сьогодні це курорт Терми Сілла, розташовані на території муніципалітету Лутраки. Саме з цим курортом, з його мінеральними водами, можливостями грязе- і водолікування, в наші дні асоціюється лікування в Греції.

Лутракі - великий бальнеологічний курорт Греції, що спеціалізується на лікуванні шлунково-кишкових , ниркових , неврологічних і кардіологічних захворювань . курорт Лутракі розпорядженні декілька сучасними лікувально-оздоровчими установами, серед яких основне місце займає Гідротерапевтичний центр Thermas Loutraki.

Тут застосовуються найефективніші методики водолікування і фізіотерапії, а також інші методи лікування: саунотерапія, водний масаж, парові ванни і ін. Ці процедури допомагають відновити стійкість нервової системи , Звільняють організм від шлаків, дозволяють зміцнити імунну систему . Косметологічні кабінети пропонують програми для підтримки краси, спрямовані на омолодження, схуднення , Усунення целюліту.

Термальними джерелами славиться півострів Пелопоннес, розташований між двома морями - Іонічним і Егейським. Це майже не зворушений цивілізацією куточок Греції, що потопає в виноградниках і оливкових гаях, з прекрасними пляжами і величними горами. Тут кожен куточок землі воскрешає у свідомості пам'ять про великих історичних подіях, міфах і т.д. Регіон термальних джерел, що знаходиться в районі озера Кайфа, тягне на півострів Пелопоннес тисячі туристів.

Термальні води джерел використовують для лікування дерматологічних захворювань , ревматизму , астми і хвороб печінки. Відпочиваючі насолоджуються найчистішим повітрям, просоченим ароматами хвої, і лікувально-оздоровчими процедурами на основі термальних вод - лікувальними ваннами, які зміцнюють душами, водним масажем і п р.

На півострові Пелопоннес знаходиться один з найбільш в Європі таласотерапевтичного центрів - центр «Еліксир». У лікувальних програмах центру - купання в акватоніческом басейні, процедури з використанням лікувальних властивостей водоростей і ін.

Відомим лікувальним курортом Греції є острів Крит, що славиться м'яким кліматом, великою кількістю сонячних днів, чистим морським повітрям, мальовничою природою. На курорті безліч чудово оснащених SPA-готелів, де будь-який відпочиваючий може отримати комплекс лікувально-оздоровчих процедур для профілактики фізичного здоров'я і отримання нового заряду бадьорості і сил.

Вульягмени (Vouliagmeni Lake) - один з кращих курортних районів на Афінській Рів'єрі, знаходиться всього в 21 км від центру столиці. Близькість до столиці робить курорт Vouliagmeni вельми привабливим місцем відпочинку для заможних афінян і іноземців. всі пляжі Вульягмени піщані. Однією з головних визначних пам'яток Вульягмени є однойменне озеро - Vouliagmeni Lake з його термальними джерелами. озеро Вуліагмені є одним з 20 визнаних курортів Греції . Термальне джерело озера б'є з глибини від 50 до 100 метрів з температурою в діапазоні від 22 до 29-градусів протягом року. Постійна комфортна температура води в озері перетворила його в грецький спа-курорт під відкритим небом. Термічні властивості природних джерел, що живлять озеро через високий вміст у воді солей і мінералів зокрема - калій, натрій, літій, амоній, кальцій, залізо, хлор і йод прекрасно підходять для лікування при розладах опорно-рухового апарату , При посттравматичних реабілітації та гінекологічних , дерматологічних захворюваннях .

Купання в озері принесе справжнє задоволення ще й тому, що в озері живуть маленькі рибки Гаррас Руфа (Gara Rufa) довжиною 2-3 см. Рибки роблять своєрідний пілінг, «обкушують» уражені ділянки і омертвіла тканина на шкірі, даючи лікувальної термальній воді з вмістом сірки озера Вульягмени загоювати їх. На особливу увагу заслуговує лікування неврологічних захворювань - повне розслаблення при масажі зграйками молодих риб гарантовано. лікування виразкових шкірних хвороб і гастритів відбувається знову ж за допомогою мінеральної води . Аналог рибок є на термальному курорті Кангал в Туреччини .

Лікувальні курорти Греції працюють за двома основними напрямками. Перше з них - це таласотерапія , Або лікування морем. Комплекс процедур на таласотерапевтичного курортах базується на застосуванні морської води, морської грязі і мулу, морських водоростей. Позитивний ефект приносить також насичений солями морське повітря, особливо корисний людям з різними захворюваннями органів дихання .

Поряд з таласотерапевтичного курортами і санаторіями, розташованими на узбережжях трьох морів - Егейського, Іонічного і Середземного, на території країни успішно діють десятки термальних курортів , Побудованих поблизу гарячих мінеральних джерел. Найвідоміший з них - знаменитий курорт Лутракі , Який знаходиться на березі затоки Корінфа неподалік від Афін.

На термальних курортах Греції успішно здійснюється лікування і профілактика захворювань органів травлення , кістково-м'язової системи , урологічних і гінекологічних захворювань , а також шкірних захворювань і хвороб нервової системи . Програми оздоровлення підбираються індивідуально, що дозволяє домогтися найкращих результатів.

Лікування мінеральною водою на термальних курортах і в санаторіях Греції проводиться у вигляді питного бальнеолікування , Курсів мінеральних ванн, а також грязелікування . Навіть при відсутності серйозних проблем зі здоров'ям лікувальні процедури із застосуванням термальної води допомагають заспокоїти нервову систему, сприяють поверненню гарної фізичної форми, піднімають життєвий тонус.

У сучасній Греції Центри Термальних джерел і лікування цілющими водами існують в наступних регіонах:

  • У Македонії: Елефтри, Кавала, Лангадас під Салоніком, Нігро під Серрес, Седее під Салоніком, Велведос під Козані, Сідірокастро під Серрес, Ксін Неро під Флорін.
  • У Фракії: на о. Самотракію
  • В Епірі: Квасоля під Іоанніна, Вромонеро під Коніци.
  • У Центральній Греції: Вулягмені в Аттиці , Іпаті, Платістомо в Фтіотіда, Камена Вурла в Локрія , Едіпсос на о.Евбея, на о.Егіна, Фермопіли в Фтіотіда тощо.
  • У Фессалії: Цагезі під Драниця, Смокова під Кардіці.
  • На Пелопоннесі: Метану, Лутракі в Коринті . Килина в Еліді, Кашира в Олімпії та ін.
  • На о. Крит: Ленда під Іракліон.
  • На островах Егейського моря: Терм і та Поліхніто на о.Лесбос, Керамо на о.Хіос, Курно на о.Лімнос.
  • На Кикладских островах: о.Кіфнос, Саріза на о.Андрос.

Якщо Ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Уточнюйте ціни перед бронюванням у менеджерів!

Контакти для бронювання лікувального туру: +7 (495) 943-41-57.

Переконайтеся в правильності вашого вибору. Врахувати всі показання та протипоказання, взяти до уваги основні і супутні захворювання, зможе тільки досвідчений лікар. Всі матеріали сайту носять інформаційний характер і не замінюють консультації лікаря.

відпочинок, санаторно-курортне лікування і лікувально-оздоровчі тури в Росії і за кордоном. грязелікування, водолікування , кріотерапія , мануальна терапія, озокеритолечение , спелеотерапія, лікування на сірководневих і радонових джерелах , Бальнеотерапія в Підмосков'ї, в містах Росії , Вірменії, Болгарії, Угорщини, Італії, Литви, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччині , Словенії,

Туреччини, Чехії і Білорусі.

[ U ] [ OT ] [ ST ] [ OST ] [ TG ] [ GTU ] [ U ] [ OT ] [ ST ] [ OST ] [ TG ] [ GTU ]                                       id      інші   російська   український   білоруський   польський   англійська   іспанська   німецький   турецька   болгарська   чеська   угорський   естонський   вірменський   казахський   іврит   грузинський   сербський   хорватський   литовський   словацький   словенський   албанський   македонський   латиська   киргизький   монгольський   португальська   узбецький   корейський   румунський   датський   грецький   нідерландський   норвезький   шведський   італійська   французький   індонезійська id арабська   хінді   бенгальський   китайський   [азербайджанський   ] [Боснійський bs ] [таджицький   ] [Латинський   ] [В'єтнамський   ] [Каннада kn ] [фінський   ] [Філіппінський   ] [Ірландський   ] [Ісландський   ] [Шотландський (гельський) gd ] [японський   ] [Африкаанс   ] [Амхарська am ] [каталанська   ] [Себуанська ceb ] [корсиканська   ] [Валлійський   ] [Есперанто   ] [Баскська eu ] [перський   ] [Фризька   ] [Галісійська   ] [Гуджараті gu ] [хауса   ] [Гавайський   ] [Хмонг hmn ] [креольський (Гаїті) ht ] [ігбо ig ] [яванський   ] [Кхмерский   ] [Курманджі   ] [Люксембурзький lb ] [лаоський   ] [Малагасійська   ] [Маорі   ] [Малаялам ml ] [маратхі mr ] [малайський   ] [Мальтійський   ] [Бірманський my ] [непальська   ] [Чева ny ] [панджабі   ] [Пушту   ] [Синдхи sd ] [сингальский si ] [Самоа   ] [Шона sn ] [сомалійський   ] [Сесото st ] [суданський   ] [Суахілі   ] [Тамільська   ] [Телугу te ] [тайський   ] [Урду   ] [Кхоса xh ] [ідиш yi ] [йоруба yo ] [зулу   ]   [ TF ] Немає тексту   Контейнер пошкоджений id інші російська український білоруський польський англійська іспанська німецький турецька болгарська чеська угорський естонський вірменський казахський іврит грузинський сербський хорватський литовський словацький словенський албанський македонський латиська киргизький монгольський португальська узбецький корейський румунський датський грецький нідерландський норвезький шведський італійська французький індонезійська id арабська хінді бенгальський китайський [азербайджанський ] [Боснійський bs ] [таджицький ] [Латинський ] [В'єтнамський ] [Каннада kn ] [фінський ] [Філіппінський ] [Ірландський ] [Ісландський ] [Шотландський (гельський) gd ] [японський ] [Африкаанс ] [Амхарська am ] [каталанська ] [Себуанська ceb ] [корсиканська ] [Валлійський ] [Есперанто ] [Баскська eu ] [перський ] [Фризька ] [Галісійська ] [Гуджараті gu ] [хауса ] [Гавайський ] [Хмонг hmn ] [креольський (Гаїті) ht ] [ігбо ig ] [яванський ] [Кхмерский ] [Курманджі ] [Люксембурзький lb ] [лаоський ] [Малагасійська ] [Маорі ] [Малаялам ml ] [маратхі mr ] [малайський ] [Мальтійський ] [Бірманський my ] [непальська ] [Чева ny ] [панджабі ] [Пушту ] [Синдхи sd ] [сингальский si ] [Самоа ] [Шона sn ] [сомалійський ] [Сесото st ] [суданський ] [Суахілі ] [Тамільська ] [Телугу te ] [тайський ] [Урду ] [Кхоса xh ] [ідиш yi ] [йоруба yo ] [зулу ] [ TF ] Немає тексту
Контейнер пошкоджений! Спробуйте отримати статтю заново GetTextFromUrl.php , але це призведе до видалення всіх існуючих перекладів !!! [ U ] [ OT ] [ ST ] [ OST ] [ TG ] [ GTU ] id інші російська український білоруський польський англійська іспанська німецький турецька болгарська чеська угорський естонський вірменський казахський іврит грузинський сербський хорватський литовський словацький словенський албанський македонський латиська киргизький монгольський португальська узбецький корейський румунський датський грецький нідерландський норвезький шведський італійська французький індонезійська id арабська хінді бенгальський китайський [азербайджанський ] [Боснійський bs ] [таджицький ] [Латинський ] [В'єтнамський ] [Каннада kn ] [фінський ] [Філіппінський ] [Ірландський ] [Ісландський ] [Шотландський (гельський) gd ] [японський ] [Африкаанс ] [Амхарська am ] [каталанська ] [Себуанська ceb ] [корсиканська ] [Валлійський ] [Есперанто ] [Баскська eu ] [перський ] [Фризька ] [Галісійська ] [Гуджараті gu ] [хауса ] [Гавайський ] [Хмонг hmn ] [креольський (Гаїті) ht ] [ігбо ig ] [яванський ] [Кхмерский ] [Курманджі ] [Люксембурзький lb ] [лаоський ] [Малагасійська ] [Маорі ] [Малаялам ml ] [маратхі mr ] [малайський ] [Мальтійський ] [Бірманський my ] [непальська ] [Чева ny ] [панджабі ] [Пушту ] [Синдхи sd ] [сингальский si ] [Самоа ] [Шона sn ] [сомалійський ] [Сесото st ] [суданський ] [Суахілі ] [Тамільська ] [Телугу te ] [тайський ] [Урду ] [Кхоса xh ] [ідиш yi ] [йоруба yo ] [зулу ] [ TF ] Немає тексту
Контейнер пошкоджений! Спробуйте отримати статтю заново GetTextFromUrl.php , але це призведе до видалення всіх існуючих перекладів !!!

Новости