Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Rixos Astana

Готель Rixos President Astana є унікальним за своєю природою і гармонійним в своєму виконанні Готель Rixos President Astana є унікальним за своєю природою і гармонійним в своєму виконанні. При всій розкоші і багатстві оздоблення він не виглядає претензійною; елементи сучасного стилю, використовувані в оформленні інтер'єру, не руйнують загальний класичний стиль готелю; при створенні унікального інтер'єру готелю особлива увага приділяється якості - використовуються тільки сучасні екологічно чисті матеріали. Зробіть крок в світ розкоші, комфорту і гостинності з Rixos President Astana.
У готелі 184 номери різних категорій: Deluxe, Junior suite, Premium suite, Presidential Suite, Royal Suite
У кожному номер е: централізоване кондиціювання, килимове покриття сейф, килимове покриття, м'які меблі, ліжко можливість приготувати чай каву міні-бар, LCD ТВ, PAY TV, супутникове телебачення Підключення до інтернету і телефон (безкоштовні міжнародні дзвінки по всьому світу) ванна, фен.косметіческіе приналежності.

Номер Deluxe, площею 32м2 однокімнатний номер, сучасний дизайн інтер'єру та всім необхідним для конфортного проживання
Номер Junior suite площею від 30 до 64 м2, складаються з однієї спальної кімнати, вітальні та ванної, в яких зручність і комфорт продумані до найдрібніших деталей, пропонують гостям зручність, комфорт і бездоганний рівень обслуговування.
Номер Premium suite, площею від 30 до 64 м2, складається двох кімнат спальна, вітальня обладнана всім необхідним для комфортного проживання ванна кімната Джакузі
Номер Presidential Suite площею 105 м2, складається з чотирьох кімнат спальна, вітальня, кімната відпочинку, зона їдальні 2 LCD ТВ, PAY TV, супутникове мовлення 2 ванні кімнати
Номер Royal Suite площею 198 м2, складається з п'яти кімнат спальня, вітальня, кімната відпочинку, їдальня, гардеробна, Зона каміна, 3 LCD ТВ, Апарат «Еспрессо», 3 ванні кімнати, джакузі, тераса з видом на міський пейзаж,
Все оригінальне, все справжнє ... В ресторані Al Farabi де ви отримаєте можливість почати свій день зі сніданку, «шведського столу».

L'Olivo Ristorante пропонує вам можливість спробувати справжні італійські страви, приготовані руками італійського шеф-кухаря. Приготовлені з найсвіжіших традиційних продуктів, ці страви запрошують вас зробити тур по Італії. Ваш стіл прикрасять селекційні італійські вина, граппа і лікери, відібрані кращими дегустаторами. Найвишуканіші страви японської кухні, найкращі вина та алкогольні напої.
Для конференцій готель пропонує 7 залів, місткістю від 40 до 500 осіб у посадці «театром». Зали, оснащені аудіо, відео та освітлювальною апаратурою, бездротовими мікрофонами, обладнанням для синхронного перекладу і так далі, мають все необхідне для проведення престижних заходів.
«Бізнес-центр», що пропонує послуги відправки факсів, роздруківки документів, сканування, ксерокопіювання, який надає секретарські та перекладацькі послуги, що надає комп'ютери

Спа і Центр Здоров'я Тут, після напруженого і стомлюючого дня, ви позбудетеся від стресу, досягнете глибокої релаксації і очищення.
До Ваших послуг: Сауна, Турецький хамам, Парилка, Кімнати відпочинку, Закритий плавальний басейн Фітнес-центр.

Новости