Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Kazzhol-Astana

Готель Казжол Astana - це комфортабельний чотирьох -звездочний готель, розташований поблизу палацу і пам'ятників Готель Казжол Astana - це комфортабельний чотирьох -звездочний готель, розташований поблизу палацу і пам'ятників.

У готелі 71 номер різних категорій Standard, Junior suite, Lux, Business-Lux.
Всі номери з хорошою звукоізоляцією є номери для не курящих.
На території Всього готелю надається безкоштовний Wi-Fi. Розміщення з домашніми тваринами не допускається. Куріння на всій території заборонено. Виділено спеціальні місця для куріння.
Всі номери відрізняються оригінальністю і стильними меблями У номері можна поставити додаткове ліжко.
У кожному номері кондиціонер, гостинний куточок, сейф для ноутбука, телевізор з плоским екраном, міні-баром, туалетні приналежності, фен. халат і тапочки.

Номер Standard Просторий номер площею в 25 кв.м. оснащений центральною системою кондиціонування, супутниковим телебаченням, телефоном з прямим виходом в місто, сейфом, гардеробом, міні-баром, а також просторою робочою зоною з широким столом.

Номер Junior suite (Напівлюкс ") Сучасний номер площею 33 кв.м.. Особливу атмосферу затишку в номері створюють ексклюзивні картини і шикарні меблі в білих тонах. Ванна кімната вас порадує розміром, феном, туалетним приладдям комплектом м'яких рушників.

Номер Lux (Люкс) Елегантний номер площа якого становить 45 кв.м., занурює вас в атмосферу робочого настрою завдяки просторій робочої зоні, інтер'єр, витриманий в гармонійному стилі "неокласики" створює атмосферу домашнього затишку і тепла.

Номер Business-Lux ( "Бізнес-люкс) Розкішний номер за площею - 70 кв.м. сучасний функціональний інтер'єр і стильний дизайн найвищого класу. Даний номер розташований на 10-му поверсі готелю" Казжол Астана До ваших послуг ліжко розміру king size, інтерактивне телебачення, зручна робоча зона з ящиками для паперів, сейф, телефон і халат. Екстравагантна ванна кімната оснащена сучасною іспанської сантехнікою і викладена італійським кахлем і мармуром.

З висоти останнього поверху готелю "Казжол" відкривається дивовижна панорама - вид на новий місто Астана.

У ресторані "Фергана" з інтер'єром в узбецькому стилі з традиційними візерунками на стінах вам запропонують страви узбецької та інтернаціональної кухні.
У холі готелю розташований лоббі-бар це місце де Ви можете спробувати різні напої.

Для проведення ділових зустрічей, семінарів і конференцій в готелі є шість просторих конференц-залів, великий мультифункціональний зал площею 300 метрів з системою кондиціонування і сучасним мультимедійним та звуковим обладнанням.

Конференц-зал «Євразія» Просторий, сучасний конференц-зал загальною площею 327 квадратних метрів підходить для проведення та організації різних заходів, таких як прес-конференції, круглий стіл, презентації.

Конференц-зал «Євразія Схід» Просторий, сучасний конференц-зал загальною площею 110 квадратних метрів

Конференц-зал «Євразія Центр» Просторий, сучасний конференц-зал загальною площею 101 квадратний метр

Конференц-зал «Мирас» Просторий, сучасний конференц-зал загальною площею 62 квадратний метр

Просторий, сучасний конференц-зал загальною площею 101 квадратний метр підходить для проведення та організації різних заходів, таких як прес-конференції, круглий стіл, презентації, семінари.

Конференц-зал «Туран» Просторий, сучасний конференц-зал загальною площею 47 квадратний метрів.

Конференц-зал «Алтин» Просторий, сучасний конференц-зал загальною площею 37 квадратний метрів.
До Ваших послуг в готелі працює оздоровчому і спа-центрі, де є сауна і гідромасажна ванна, а також проводяться масажні процедури. Крім того, можна розслабитися і пограти в більярд.

Готель "Казжол" знаходиться в 20 хвилинах ходьби від Палацу миру і злагоди і в 20 хвилинах їзди від залізничного вокзалу Астани. За запитом можлива організація трансферу до аеропорту Астани, відстань до якого становить 20 км.

До ваших послуг цілодобова стійка реєстрації, консьєрж камера зберігання багажу, факс / ксерокс, ліфт, басейн, сауна, фітнес-центр, SPA-центр масажний салон пральня, хімчистка, послуг і по прасуванню одягу, безкоштовна парковка.

Новости