Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як відпочивають зірки: Астаф'єва загоряє топлес в Майамі, а Каменських худне на Мальдівах

На заздрість усім.

Глюкоза з сім'єю - на Маврикії

Співачка Глюкоза другий тиждень загоряє на пляжах острова Маврикій , Виходячи туди після Нового року в компанії двох дочок і чоловіка. 29-річна співачка вивчає навколишню природу і стрибає з водоспаду п'ятиметрової висоти. Судячи з фотографій, Наталія (справжнє ім'я співачки) щоранку починає з занять йогою. А днями вона влаштувала сюрприз дочкам і разом з ними переодяглася в костюм русалоньки для фотосесії.

Астаф'єва в Майамі

Солістка гурту Nikita днем ​​на березі океану загоряє топлес, а вечорами ходить на вантажні ринки і бере участь у вуличних танцях.

Каменських худне на Мальдівах

Відразу після Нового року співачка Настя Каменських одна полетіла на Мальдіви, звідки кожен день телеграфує своїм шанувальникам. 28-річна співачка продовжує займатися своєю фігурою і знаходить нові способи для схуднення. Так, наприклад, вона ганяє під водою ... черепаху, двічі в день відвідує спортзал і ходить на курси місцевих тренерів з накачиванию преса. "Я в раю. Якщо чесно, до фруктів я байдужа, але мимо місцевого набору вітамінів складно пройти", - пише промениста Анастасія.

Собчак на Карибах з Віторганом

Ксенія Собчак подорожує на яхті по Карибських островах з Максимом Віторганом, актором Славою Хаїтом ( "Квартет І") і його пасією. Віторган знімає, як Собчак тренується, а та пише, як мало не вкрала гарний прилад зі столу.

Седокова возз'єдналася з ексом

Екс-учасниця "ВІА Гри" Анна Сєдокова полетіла в Мексику. У відпустці її супроводжують дві дочки, а також екс-коханий Сергій. "Ми знову разом, але як надовго, ніхто не знає", - інтригує Анна.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости