Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

IsraTravel :: Індивідуальні екскурсії з портів Хайфа і Ашдод для туристів круїзних лайнерів

Для туристів, що прибувають до Ізраїлю на круїзному лайнерах ми раді запропонувати екскурсійну програму по Ізраїлю Для туристів, що прибувають до Ізраїлю на круїзному лайнерах ми раді запропонувати екскурсійну програму по Ізраїлю.

Екскурсії російською мовою проводяться на комфортабельних мінівенах або мікроавтобусах, в залежності від кількості учасників, в супроводі водія і ліцензіованного гіда (ми працюємо з кращими гідами Ізраїлю).

Екскурсії зазвичай починаються о 9 ранку (вас буде зустрічати наш гід при виході з порту), тривалість 8-9 годин. У вартість екскурсій не входить харчування; платні входи, там де вони є; підйом на фунікулері на Массада (на екскурсії на Мертве море).

ПРОГРАМА ЕКСКУРСІЙ

Екскурсія з порту Ашдод по маршруту: Єрусалим і Віфлеєм.

Гора Сіон: гробниця царя Давида і Світлиця Тайної Вечері. Гетсиманський сад. Олійна Гора- Панорама Єрусалиму. Старе місто, єврейський квартал, Стіна Плачу. Віа Долороза - Хресна дорога. Храм Гробу Господнього. Віфлеєм. Храм Різдва Христового.

Вартість екскурсії на групу до 6 учасників 600 $, від 7 до 15 учасників 700 $

Екскурсія з порту Ашдод по маршруту: Мертве море Массада.

Спуск в Іудейській пустелі - найнижчу точку на земній кулі. Відвідування фортеці Массада «Історія Римського завоювання Іудеї», де ховалися вцілілі учасники Великого єврейського повстання. Їх трагедія на вершині Массада стала символом непереможності Ізраїлю. Вартість підйому на Массада ~ 17 $. Відвідування фабрики косметики Мертвого моря AHAVA (за бажанням). Відпочинок на пляжі (вартість входу на платний пляж ~ 13 $) і купання в Мертвому морі -Сам солоному морі світу.
Вартість екскурсії на групу до 6 учасників 660 $, від 7 до 15 учасників 760 $

Екскурсія з порту Хайфи по маршруту: Кейсарія-Хайфа-Акко.

Знайомство з древньою Кейсарією, містом, побудованим Іродом, розширеним візантійцями, укріпленим хрестоносцями, де жив Понтій Пілат. Подорож по Хайфі. Огляд міста з панорамного майданчика на Бахайский Храм і Перські сади. Німецька колонія. Гора Кармель. Монастир Стела Маріс. Продовження подорожі на Північ Ізраїлю в Акко- один з найбільш древніх міст на Землі, давню морську столицю королівства хрестоносців. Пішохідна прогулянка по Старому місту, підземні Лицарські зали, огляд цитаделей, сторожових веж і фортечних стін.

Вартість екскурсії на групу до 6 учасників 680 $, від 7 до 15 учасників 780 $


Екскурсія з порту Хайфи по маршруту: Хайфа-Галілея Хрістіанская- Назарет.

Тверія. Табха - Храм Примноження хлібів і Риб. Капернаум. Гора Блаженств (місце Нагірної Проповіді). Річка Йордан - місце хрещення. Кінерет. Село Канна Галилейська. Долина Армагедон. Назарет: Храм Благовіщення.

Вартість екскурсії на групу до 6 учасників 680 $, від 7 до 15 учасників 780 $

Крім того, для тих, хто припускає самостійне пересування по Ізраїлю, ми можемо запропонувати групову екскурсію по Тель Авіву- Яффо з відвідуванням музею алмазів ім. Оппенгеймера і виставкового залу Ізраїльської Алмазної біржі . Екскурсія безкоштовна. Посадка на екскурсію приблизно в 9-30 ранку на ж / д станції Мерказ (або автобусна станція Арлозоров) в Тель Авіві. Закінчується екскурсія приблизно о 14 годині.


Ви можете задати питання та записатися на екскурсії, заповнивши форму нижче і вказавши, яку екскурсію вибираєте. Ми будемо інформувати про кількість тих, що записалися на кожну екскурсію. З усіх питань можна звертатися до координатора екскурсій Наталії за тел. + 972547835852 (viber, whatsapp) або скайпу natalilion

Новости