Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Перлова ріка» скорочує польотну програму на Хайнань

Туроператор «Перлова ріка» прокоментував ситуацію, що склалася зі скасуванням раніше заявлених рейсів на Хайнань. Як говориться в повідомленні, опублікованому на сайті постачальника в четвер, 11 січня, компанія прийняла рішення про скорочення польотної програми в період зимової навігації.

«Незважаючи на докладені зусилля, ми можемо констатувати, що забезпечення виконання чартерної програми одночасно з п'яти міст РФ в місто Хайкоу (о. Хайнань) в даний час неможливо. Навіть вирішивши проблему з отриманням дозволу від китайської сторони, ми зіткнулися з обмеженнями з боку російських регулюючих органів.

У зв'язку з цим прийнято рішення про скорочення польотної програми в період зимової навігації. З 26 січня по 23 березня 2018 року виконуватися тільки щотижневий рейс Москва - Хайкоу - Москва. Решта рейси в даний період виконуватися не будуть. За оплаченими турами буде проводитися повернення грошових коштів. Також є можливість перебронювання з регіональних вильотів на рейс з Москви. В цьому випадку вартість туру з Москви буде знижена на розмір вартості рейсу до Москви, щоб уникнути подорожчання поїздки для тих, хто раніше бронював тури », - йдеться в повідомленні туроператора. Як пояснив кореспонденту TourDom.ru директор з розвитку «Перлової річки» Олександр Юров, до 26 січня рейси як з регіонів, так і з Москви виконуватися не будуть.

Казі, їли, гори

Чим приваблюють туристів в Казахстані

Інтерес російських туристів до ближнього зарубіжжя неухильно зростає. Білорусія, Грузія, Вірменія вже користуються хорошим попитом. На черзі Казахстан. На запрошення Управління туризму і зовнішніх зв'язків міста Алмати в цій країні побував кореспондент HotLine.travel Максим Пашков і оцінив можливості, які відкриваються для російських туристів.

Як додали в прес-службі компанії, раніше заявлена ​​програма польотів з Санкт-Петербурга, Казані, Уфи, Тюмені, Ростова-на-Дону і Челябінська буде виконуватися після закінчення зимової навігації і при отриманні в повному обсязі необхідних дозволів перевізником - після 23 березня 2018 року.

У свою чергу, ситуацію прокоментували в Ростуризму. «Відповідно до офіційної інформації, що надійшла від Федерального агентства повітряного транспорту, Росавіація видаватиме дозвіл на виконання чартерних польотів в пункти Китайської Народної Республіки тільки після того, як авіаперевізники нададуть в відомство інформацію, яка підтверджує наявність слотів в китайських аеропортах. Федеральне агентство по туризму закликає туроператорів, що реалізують тури в КНР, враховувати дану інформацію при плануванні туристичних потоків », - відзначають в прес-службі відомства.

Нагадаємо, перед новорічними святами компанія в черговий раз відклала початок польотної програми в Китай, намічене на 21 грудня. Раніше її старт планувався на 3 листопада 2017 року, але потім був перенесений через крах авіакомпанії «ВІМ-Авіа». В останній робочий день минулого року постачальник повідомив про рішення що з'явилися проблем , Пояснивши, що авіаційна влада Китаю підтвердила свою готовність видати слоти в аеропорту Хайкоу для авіакомпанії «Ікар» з 11 січня 2018 року.

При передруці матеріалів або частковому цитуванні посилання на портал www.TourDom.ru обов'язкова

Новости