Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фільм про Геноцид вірмен включений в список найбільш чіпали до сліз фільмів

Kinotime.org

склав список випущених в 2014-2016 рр. найсумніших і чіпали до сліз фільмів, до якого включено також фільм "Шрам" німецького режисера турецького походження Фатіха Акіна, присвячений Геноциду вірмен в Османській імперії.

Видання зазначає, що на думку психологів, сумні картини змушують глядачів переосмислювати свої відносини з рідними людьми. У підсумку кіно роблять їх щасливішими. Так, фільми від яких плачеш, мають позитивний ефект, адже завдяки їм ми звертаємо увагу і міняємо на краще різні аспекти власного життя.

Представляємо вашій увазі список Представляємо вашій увазі список   Всі вже прекрасно розуміють, які закони нам намагаються нав'язати Всі вже прекрасно розуміють, які закони нам намагаються нав'язати. Вірменський і російський експерти про активізацію ЛГБТ-руху в Закавказзі

1. "До зустрічі з тобою" 2016

До зустрічі з тобою 2016

Лу Кларк знає, скільки кроків від автобусної зупинки до її будинку. Вона знає, що їй дуже подобається робота в кафе і що, швидше за все, вона не любить свого бойфренда Патрика. Але Лу не знає, що ось-ось втратить свою роботу і що в найближчому майбутньому їй знадобляться всі сили, щоб подолати звалилися на неї проблеми.Уілл Трейнор знає, що збив його мотоцикліст відняв у нього бажання жити. І він точно знає, що треба зробити, щоб покласти край усьому цьому. Але він не знає, що Лу скоро увірветься в його світ буйством фарб. І вони обидва не знають, що назавжди змінять життя один одного.

2. "Син Саула" 2016

Аушвіц, 1944 рік. Саул Аусландер - єврейський полонений і член зондеркоманди. Його робота - супроводжувати в недовгий шлях в'язнів, які прибувають до табору безупинно. Потім - зачищати сліди їх присутності і чекати нових. Серед тисяч людей, що проходять через газову камеру, один виживає на лічені хвилини. Саул дізнається в ньому свого сина і вирішує будь-що-будь поховати тіло за всіма правилами. Тепер це його єдина мета в розплавленому, так несхожій на життя пеклі табору смерті. Уберегти тіло від топки, заховати його, розшукати рабина, - завдання практично нездійсненні та божевільні на тлі м'ясорубки, жорна якого Саула доводиться крутити самому, щоб вижити. У таборі зріє повстання, Саул стає занадто вразливим, але він думає тільки про сина ... якого, можливо, у нього ніколи не було.

3. "Всесвіт Стівена Хокінга" 2014

Всесвіт Стівена Хокінга 2014

Історія великого кохання і великих відкриттів. Молодий студент-фізик Стівен Хокінг знайомиться з майбутнім мистецтвознавцем Джейн Уйльд. Стівен подає великі надії, професора бачать в ньому майбутнє англійської космології. Веселі побачення, прогулянки з друзями, танці в вечірніх вогнях і розмови про фізику, Бога і мистецтві залишаються в минулому - Хокингу ставлять страшний діагноз - хвороба Лу Геріга. Його життя може обірватися через 2 роки, але це не лякає Джейн.

4. "Битва за Севастополь" 2015

Любов під нескінченним вогнем противника, дружба з Елеонорою Рузвельт, виступ на конференції, що вплинуло на результат Другої світової війни, бажання жити і страх втратити кохану людину - чи впорається з усім цим тендітна жінка? Це реальна історія Людмили Павличенко - легендарної жінки-снайпера. Солдати йшли в бій з її ім'ям на вустах, а вороги влаштували на неї полювання. На поле битви вона бачила смерть і страждання, але найсерйознішим випробуванням для неї стала любов, яку у неї могла забрати війна ...

5. "Гра в імітацію" 2014

Гра в імітацію 2014

Всі вже прекрасно розуміють, які закони нам намагаються нав'язати Всі вже прекрасно розуміють, які закони нам намагаються нав'язати. Вірменський і російський експерти про активізацію ЛГБТ руху в Закавказзі

Англійський математик і логік Алан Тьюринг допомагає зламати код Enigma під час Другої світової війни.

6. "Дика" 2014

Дика 2014

У центрі сюжету Шеріл Стрейд, розчавлена ​​невдалим шлюбом і смертю матері і втратила будь-яку надію на щастя жінка, відправляється в пішу подорож по території Pacific Crest Trail - маршруту по найбільш високим ділянках хребта Сьєрра-Невада і Каскадних гір. Випробування, що випали в цьому небезпечному одиночному подорожі на частку героїні, неминуче зціляють її від душевних страждань, але процес цей буде аж ніяк не безболісним.

7. "Еверест" 2015

Еверест - велика неприступна гора, підкорити вершину яку мріють багато професійні альпіністи. Одна з експедицій на її вершину закінчилася справжньою трагедією, проте цей факт не зупиняє відважних альпіністів. Досвідчений інструктор Роб Холл, зібравши групу з кращих альпіністів, збирається здійснити сходження на найвищу вершину планети. Всі ці люди сповнені мужності і відваги і вони не зупиняться ні перед чим, поки не піднімуться на вершину Евересту. Але навіть якщо ця гора підкориться їм, чи зможуть вони повернутися назад живими і неушкодженими?

8. "Шрам" 2014

Шрам 2014

Під час геноциду вірмен в 1915 році Назарет Манукян втрачає сім'ю. Через роки він випадково дізнається, що його дочки-близнюки, можливо, врятувалися. Назарет відправляється на їхні пошуки і доходить з рідного села Мардін в пустелю Месопотамії, а потім до Нового Світу - в Гавану і Північну Дакоту.

9. "А зорі тут тихі" 2015

Май 1942 року. У самий розпал Великої Вітчизняної війни далеко від лінії фронту, у забутого богом роз'їзду, фашисти викидають десант з метою пробратися на Кіровську залізницю і Біломорсько-Балтійський канал. Це не звичайні солдати-піхотинці, це досвідчені, треновані диверсанти, еліта військ СС, «надлюди». А проти них - старшина Васьков і п'ять дівчат-зенітниць. Здавалося б, бій місцевого значення, але на кону - стратегічно важлива транспортна артерія, що з'єднує значущі центри країни. Чи зможуть старшина і його тендітні новобранці запобігти нацистську диверсію, і якою ціною?

10. "Малюк" 2015

Малюк 2015

Простий американський дитина намагається зробити неможливе - він хоче, щоб його батько повернувся з Другої світової війни.

11. "В серці моря" 2015

У Санкт-Петербурзі відкриється вірменська семінарія

У 1819 році американський корабель «Ессекс» з командою з двох десятків людей на борту вирушив з порту в штаті Массачусетс на китобійний промисел. Восени 1820-го успішна протягом півтора року полювання була перервана атакою гігантського кашалота на судно, в результаті чого морякам довелося пересісти в шлюпки. Протягом трьох з гаком місяців вони боролися за виживання посеред океану ...

12. "Чи винні зірки" 2014

Чи винні зірки 2014

Хейзел хвора на рак. Незважаючи на те, що хвороба тимчасово відступила, дівчина не відчуває ні краплі радості. Вона ходить в групу підтримки, де одного разу знайомиться з Огастусом Уотерсом і моментально закохується в нього. Огастус і Хейзел відправляються в повне пристрасті і життя подорож, яке зайвий раз покаже їм, що весь сенс життя можна знайти в будь-якому її відрізку.

Але навіть якщо ця гора підкориться їм, чи зможуть вони повернутися назад живими і неушкодженими?
Чи зможуть старшина і його тендітні новобранці запобігти нацистську диверсію, і якою ціною?

Новости