Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Арктику «Снігові мережива» 3 дні

  1. Сафарі на снігоходах на Кольському півострові

3 дня / 2 ночі

Сафарі на снігоходах на Кольському півострові

Дати туру в Арктику: за запитом з грудня по квітень 2019 р.

Кольський півострів, або як іноді називають ці місця «Російська Лапландія» - край оленів, шаманів, полярної ночі і дивного північного сяйва. Далеко від цивілізації в самому центрі Кольського півострова на туристичній базі «Мишка на Півночі» ви проведете незабутні канікули. Ви зможете познайомитися з культурою корінного населення Лапландії - саамів, відвідати священне озеро, взяти участь в лові риби, скуштувати смачні страви з оленини, і можливо пощастить побачити Північне сяйво! Під керівництвом досвідчених гідів ви проїдете по сніжних маршрутах, де рідко ступає нога людини і побачите унікальні природні пам'ятки. А кухар на турбазі здивує вас різноманітністю північній кухні.

Регіон: Мурманська область, Кольський півострів
Харчування: триразове
Розміщення: на базі відпочинку "Ведмедик на півночі"

1 день. Трансфер з м Оленєгорськ або г.Мурманск. Зустріч в старовинному саамском с.Ловозеро. Перевірка екіпіровки, інструктаж з техніки безпеки. Розміщення на снігоходах, санях і волокушах, покритих оленячими шкурами. Переїзд по крижаній «пустелі», по льоду замерзлого озера, вздовж підніжжя гірського масиву Ловозерские Тундра на туристичну базу "Ведмедик на півночі". Розміщення. Вітальний сніданок в справжньому чумі біля відкритого вогню. Знайомство з базою. Поїздка на зимову риболовлю. Гарячий чай, бутерброди на маршруті. Повернення на базу. Обід в чумі (страви з оленини, юшка з свіжої риби і т.д.). Дискотека. Вечеря.
Загальний пробіг за день 50 км

2 день. Сніданок в чумі. Відвідування державного комплексного природного заказника «Сейд'явврь» і священного озера саамів - Сейдозера. Це місце відоме далеко за межами Кольського півострова. Невеликий водойму затиснутий серед гір Ловозерские Тундра, де на одній з стрімких скель читається силует людини, створений природою і грою світла і тіні. Саме це зображення висотою близько 70 метрів саами називають "Куйва". Гарячий чай, бутерброди на маршруті. Повернення на базу. Обід. Відпочинок. Бажаючі можуть відвідати баню за додаткову плату. Вечеря.
Загальний пробіг за день 60 км.

3 день. Сніданок в чумі. Переїзд на снігоходах в с.Ловозеро.
Ознайомча екскурсія по околицях с. Ловозеро, які сповнені саамськими «знаками», де проходили загадкові обряди, де майже кожне плато - легенда.
Екскурсія, в національний краєзнавчий музей, де зібрана багата колекція, присвячена культурі та побуті ма¬лих народів Кольського півночі, покупка сувенірів (оленячі шкури, роги і т.д.). Відвідування майстерні по виготовленню національного одягу з хутра та сувенірів. Поїздка в гори. Гарячий чай і бутерброди на маршруті. Підйом на гору заввишки 1000 м. Катання з гори на дощечках. Повернення на базу. Обід. Вільний час і відпочинок для душі. Вечеря. Збір речей. Від'їзд в Ловозеро.
Загальний пробіг за день 60 км.

Вартість туру на людину:
Одномісне розміщення на снігоході - 36000 рублів
Двомісне розміщення на снігоході - 30000 рублів
Розміщення в санях - 18000 рублів

У вартість включено: трансфер Ловозеро-турбаза-Ловозеро, недостатня екіпірування за потребою (шолом, підшоломник, напівкомбінезон, куртка, взуття) для тих, хто вибрав розміщення на снігоході при поїздках на екскурсії, 3-разове харчування, проживання, екскурсії.

У вартість включено: трансфер Ловозеро-турбаза-Ловозеро, недостатня екіпірування за потребою (шолом, підшоломник, напівкомбінезон, куртка, взуття) для тих, хто вибрав розміщення на снігоході при поїздках на екскурсії, 3-разове харчування, проживання, екскурсії

У вартість не включено: трансфер від аеропорту або ж / д вокзалу, спиртні напої, крім келиха вина на торжество, страховка, додаткова лазня, лазневі рушники і простирадла, доп. послуги.
Недостатня екіпірування за потребою (напівкомбінезон, куртка, взуття, совик) для тих, хто на екскурсії розміщується в санях, видається в оренду за невелику плату.
Вартість лазні 700 рублів з людини за відвідування.

Туроператор залишає за собою право на зміну порядку проведення екскурсійних заходів в залежності від метеоумов.

Подивитися інші тури в Арктику >>>

Наші контакти: + 7-495-771-60-37; + 7-495-973-70-51; www.zolotoe-koltso-tur.ru

Новости