Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Аргентині виявили найбільший склад нацистської атрибутики

Поліцейські Аргентини знайшли найбільший в історії південноамериканської країни склад атрибутики нацистів. Його виявили поруч з Буенос-Айресом. У приміщенні зберігалися 75 об'єктів, які, на думку місцевої влади, пов'язані з високопоставленими діячами Німеччини. Поліцейські Аргентини знайшли найбільший в історії південноамериканської країни склад атрибутики нацистів

Фото: AP

Експертизу поки не проводили, однак перші дані говорять про те, що знайдені унікальні твори. Після Другої світової війни багато нацистських злочинців втекли до Південної Америки - зокрема, помічник Гітлера Адольф Ейхман.

Тривають також пошуки Бурштинової кімнати, в якій, як вважають історики, нацисти ховали награбовані під час війни цінності. Її шукають у федеральній землі Тюрінгія в Німеччині. Розкопки йдуть поруч з колишнім концентраційним табором Дора-Міттельбау.

Шукати "скарби нацистів" взялися і уфологи. Нещодавно російський дослідник-ентузіаст, радіоаматор і уфолог з Нижнього Тагілу Валентин Дегтярьов заявив про новий "відкритті". Переглядаючи фото з супутника, він побачив в Антарктиді споруди, які прийняв за бункер нацистів . Також Дегтярьов розгледів на знімках німецькі підводні човни.

Новости