Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

пам'ятки Аргентини

  1. Буенос-Айрес
  2. Маар дель Плата
  3. Мірамар
  4. Водоспади в Ігуасу
  5. центр Кордови

Аргентина - це дивовижна країна. У ній є все, що завгодно вашій душі. Пляжі, які розтягнулися на кілька кілометрів, високі гірські вершини світу, багато безкраїх степів, водоспадів, дивовижних за своєю красою і гірськолижних курортів. Зразки колоніальної архітектури, величезні мегаполіси, густі ліси - все це Аргентина. Вона приваблива для туристів, поєднує в собі яскраву природу і змішання культур.

Буенос-Айрес

Фото: lesingeb / flickr
Фото: lesingeb / flickr

Принади столиці Буенос-Айреса - це безліч старих районів. Наприклад, Ла - Бока і Сан - Тельмо. У них є величезна кількість ринків з антикваріатом і барів. «Серцем міста» вважається відома всім площа - Пласа - де - Майо. Це найбільший в світі район торгівлі. У місті є величезна кількість парків, які затиснуті хмарочосами. Але їх дбайливо зберігають місцеві жителі. На великих вулицях посаджені палісандрове дерева. Столиця багата музеями природних наук, витончених мистецтв, є художня міжнародна галерея і різні культурні центри. Музей кіно, історичний національний музей, театр Колон - дуже знаменитий, центр балетного і оперного мистецтва.

Маар дель Плата

В Аргентині є безліч курортів. Один з них, широко відомий, курорт - Маар - дель - Плата. Розташований він за все в півтисячі кілометрів на південь від столиці Аргентини. Пляжі цього курорту тягнуться, приблизно, на вісім кілометрів і навіть більше. Знаходиться він в кліматичній помірній зоні. Кількість туристів і відпочиваючих там постійно зростає, дані статистики показують, що кількість туристів іноді перевищує шість мільйонів чоловік. На курорті безліч тематичних парків, дельфінаріїв, де люди можуть побачити виступи морських котиків, акул, також виступи на водних лижах спортсменів і багато іншого.
На курорті проводиться екскурсії на ферму. Там можна побачити, як стрижуть овець, годують ягнят молоком, можна також продегустувати їжу, приготовлену на домашній кухні. Винні фестивалі з карнавалами, танцями, вибором королеви фестивалю і музичні шоу - все це проводиться на курорті.

Мірамар

фото:   vander
фото: vander

Ще один красивий курорт Аргентини - це Мірамар. Сімейна атмосфера та широкі пляжі ваблять до себе відпочиваючих.

Водоспади в Ігуасу

фото:   maxmar фото: maxmar

Аргентина відома своїми водоспадами в Ігуасу. Вони вражають безліч туристів своєю красою. Національні парки повні екзотичної фауни і флори, дивовижними птахами. Це можуть бути тукани, папуги, колібрі, видів за все, приблизно, чотири сотні. Серед туристів розгулюють без страху тварини (борсуки, ягуари та інші). Величезна кількість водоспадів (275) є одним з чудес світу. Крізь густу красиву рослинність падають вниз тонни води. Тисячі метеликів, екзотичних птахів і рослинність прекрасно доповнюють цей куточок природи. Для тих, хто любить її, це просто незабутній рай.

центр Кордови

фото:   photoby
фото: photoby

Центр Кордови - це місце, де зосереджені ансамблі будівель часів колоній. Старі ринки, католицькі собори і ще ряд багато чого іншого. У цьому місті розташований кращий історичний музей країни.
Якщо ви хочете відпочити на курорті, Аргентина - це прекрасне місце для такого випадку. Відвідування цієї країни залишить у вашій пам'яті незабутні враження!

Новости