Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аргентина змінює вино на Порше

  1. Орфографічна помилка в тексті:

8 квітня 2011, 15:17 Переглядів: 8 квітня 2011, 15:17 Переглядів:   Аргентина буде міняти вино на Порше

Аргентина буде міняти вино на Порше. Фото AFP.

Влада Аргентини прийняли рішення, згідно з яким кожна укладена угода з продажу Porsche на території країни повинна спричинити за собою експорт аргентинського вина на ту ж суму в Німеччину.

Відповідний документ вже підписаний між Міністерством промисловості Аргентини і компанією Grupo Pulenta, яка імпортує Порше. Таким чином, влада Аргентини вирішила збалансувати торговий баланс країни і покращити фінансову ситуацію в країні.

Економіка Аргентини стала відновлюватися після кризи і експерти відзначили, що за 2010 рік в країні зросли продажі авто, при цьому більше половини з усіх куплених машин були імпортовані з інших країн.

Аргентина не є основним покупцем автомобілів Порше. В цьому році, за оцінками експертів, планується продати близько 100 авто цього бренду на суму 8 млн. Доларів, проте і цього цілком вистачить, щоб заповнити ринок Німеччини аргентинськими винами, і суттєво поправити економіку країни.

Аргентина займає досить міцні позиції на світовому ринку виробництва вина. Цьому сприяють сприятливі кліматичні і природні умови, які допомагають місцевим виноробам виробляти якісну продукцію.

Основні виноробні плантації знаходяться біля гір, саме там вирощується головний виноградний сорт - Мальбек і Торронтес. Виноградні лози меют природний захист від прохолодних і вологих вітрів, що дмуть з Тихого океану.

Сьогодні в Аргентині офіційно зареєстровано понад 2 тисяч виробників вина. На світовому ринку вона займає впевнене п'яте місце з виробництва вина, її частка експорту поки займає 8%.

джерело: GoodWine

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Аргентина змінює вино на Порше". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости