Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в пустелі ОАЕ - огляд готелів і розваг

  1. Відпочинок в пустелі ОАЕ - огляд готелів і розваг Подорож в Дубай легко уявити як тиждень, проведену...
  2. Desert Island Resort & Spa by Anantara 5 *, Абу-Дабі
  3. Al Wadi Desert Ras Al Khaimah 5 *, Рас-ель-Хайма
  4. Hatta Fort Hotel 4 *, Дубай
  5. Golden Tulip Khatt Springs Resort & Spa 4 *, Рас-ель-Хайма
  6. Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, Абу-Дабі
  7. Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa, Дубай
  8. Відпочинок в пустелі ОАЕ - огляд готелів і розваг
  9. Bab Al Shams Desert Resort & Spa 5 *, Дубай
  10. Desert Island Resort & Spa by Anantara 5 *, Абу-Дабі
  11. Al Wadi Desert Ras Al Khaimah 5 *, Рас-ель-Хайма
  12. Hatta Fort Hotel 4 *, Дубай
  13. Golden Tulip Khatt Springs Resort & Spa 4 *, Рас-ель-Хайма
  14. Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, Абу-Дабі
  15. Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa, Дубай
  16. Відпочинок в пустелі ОАЕ - огляд готелів і розваг
  17. Bab Al Shams Desert Resort & Spa 5 *, Дубай
  18. Desert Island Resort & Spa by Anantara 5 *, Абу-Дабі
  19. Al Wadi Desert Ras Al Khaimah 5 *, Рас-ель-Хайма
  20. Hatta Fort Hotel 4 *, Дубай
  21. Golden Tulip Khatt Springs Resort & Spa 4 *, Рас-ель-Хайма
  22. Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, Абу-Дабі
  23. Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa, Дубай

Відпочинок в пустелі ОАЕ - огляд готелів і розваг

Подорож в Дубай легко уявити як тиждень, проведену в розкішному мегаполісі на березі моря. Але відпочинок в ОАЕ здатний подарувати абсолютно нові враження!

У Дубаї та інших еміратах є не тільки пляжні готелі. Ексклюзивним видом відпочинку в ОАЕ є відпочинок в пустелі, де знаходяться розкішні готельні комплекси.

Пустеля Руб-ель-Халі займає основну частину ОАЕ і є однією з найбільших в світі. Вона зачаровує своєю красою завдяки величезним піщаних дюнах химерних форм і розмірів.

Одноденні екскурсії в пустелю Дубая користуються великою популярністю у туристів. Однак повноцінний відпочинок в готелях пустелі дозволить оновити душу і тіло тим, хто втомився від суєти міст і подарує дивовижні враження. У розпорядженні гостей - абсолютна тиша, неземні світанки і заходи, найяскравіші зірки і прекрасний сервіс.

Пустеля ОАЕ не така вже нежива, як може здатися на перший погляд. Тут можна насолодитися багатим асортиментом послуг, красою навколишніх краєвидів і незайманою природою з рідкісними видами тварин і птахів.

Шанувальники спокійного відпочинку можуть скористатися послугами спа-салону, відправитися на пішу прогулянку або сафарі, познайомитися з унікальним тваринним світом оазисів, а також перейнятися атмосферою автентичних арабських традицій. У розпорядженні гостей є вибір спортивних ігор, панорамні басейни з видом на дюни, вечірні шоу і ресторани східної кухні.

Якщо вам до душі активні та екстремальні розваги, спробуйте катання по барханах на джипах і квадроциклах, прогулянки на верблюдах або на справжніх арабських скакунах. Крім цього, готелі пропонують побачити пустелю з висоти пташиного польоту.

Оригінальна розвага в пустелі ОАЕ - це сендбордінг. Катання з дюн на дошці дозволяє розвивати значну швидкість - понад 60 км / год.

Відпочинок в готелях, розташованих в пустелі ОАЕ, можна назвати еталоном екотуризму. Тут сучасні стандарти обслуговування поєднуються з давніми традиціями. Архітектура готелів повторює архітектуру старовинних арабських міст, а ресторани пропонують спробувати традиційні страви, приготовані на відкритому вогні. Все створено так, щоб допомогти гостям зануритися в атмосферу справжньої східної казки.

Bab Al Shams Desert Resort & Spa 5 *, Дубай

Детальніше про цей готель Bab Al Shams Desert Resort & Spa: перейти

Фото і відео: розгорнути

Фото і відео: розгорнути

Назва цього ексклюзивного готелю буквально перекладається як "Врата до Сонця". Він знаходиться в самому серці пустелі, в природному оазисі недалеко від Дубая.

Розташування готелю дозволить повною мірою насолодитися красою і спокоєм пустелі, проте дорога до Bab Al Shams не займе багато часу: потрібно всього 40-45 хвилин для трансферу з аеропорту Дубая або центру міста.

Традиційна архітектура Bab Al Shams дозволяє ще більше перейнятися древньої арабської культурою. На просторій території готелю вас зустрінуть дворики з фонтанами, розкішні сади і спів птахів, площі і вузькі вулички - немов у старовинному арабському місті.

Концепція готелю передбачає можливість усамітненого відпочинку в атмосфері повного спокою і розслаблення. При готелі працюють 4 ресторани і дитячий клуб. Є інтернет, мережа басейнів для дітей і дорослих, а також велика кількість приватних куточків, де можна залишитися наодинці з місцевими краєвидами. Вечорами проводяться цікаві традиційні шоу. Недалеко від готелю розташований кінний двір, де для гостей організовують прогулянки на справжніх арабських скакунах.

Bab Al Shams пропонує спробувати широкий вибір спа-процедур, а після насолодитися видом пустелі на заході з панорамного басейну.

Desert Island Resort & Spa by Anantara 5 *, Абу-Дабі

Детальніше про цей готель Desert Island Resort & Spa: перейти

Фото і відео: розгорнути

Фото і відео: розгорнути

Неймовірний курортний готель всесвітньо відомої мережі розташований на відокремленому острові Сір-Бані-Яс в Перській затоці. Тут можна повною мірою відчути себе Робінзоном, щоб на час загубитися серед незайманої природи казкового арабського світу.

Desert Island Resort знаходиться на території природного заповідника, де мешкають рідкісні птахи, жирафи, газелі, антилопи, гепарди і інші тварини.

На відміну від інших готелів в пустелі ОАЕ, Desert Island Resort розташований на березі моря і має прекрасний пляж. З розваг гостям пропонують сафарі в заповідник, дайвінг, риболовлю, заняття різними видами водного спорту, а також теніс і піші прогулянки з гідом по околицях.

Спа-центр має в своєму розпорядженні повним комплексом послуг. При готелі працює дитячий клуб. Дизайн готелю виконаний в сучасному східному стилі, а в номерах гостей чекають всі зручності, серед яких супутникове ТБ і бездротовий інтернет.

Al Wadi Desert Ras Al Khaimah 5 *, Рас-ель-Хайма

Детальніше про цей готель Al Wadi Desert: перейти

Фото: розгорнути
Фото: розгорнути

Місцем для цього курортного комплексу був обраний просторий заповідник в Рас-ель-Хайме. Гостям пропонують зупинитися в бедуїнських віллах, обладнаних приватними басейнами і терасами, а також бездротовим інтернетом і сучасними телевізорами. На території працюють 5 ресторанів і барів, вечорами організовуються традиційні шоу.

У числі послуг - вишукана вечеря серед піщаних дюн, спа з ароматними травами, заняття спортом і прогулянки, а також спостереження за неймовірними зірками.

Готель пропонує спеціальну програму для дітей, яка включає щоденні заняття, стрільбу з лука, прогулянки на поні та відеоігри.

Один з найпопулярніших видів дозвілля - це спілкування з унікальною природою заповідника площею 100 гектар. В ході кінних і піших прогулянок, крім чудових дюн, можна побачити диких птахів, газелей, антилоп, верблюдів та інших тварин пустелі.

Hatta Fort Hotel 4 *, Дубай

Детальніше про цей готель Hatta Fort: перейти

Фото і відео: розгорнути

Фото і відео: розгорнути

Вілли готелю розташовані біля підніжжя Хаджарських гір в 1 годині їзди від центру міста Дубай. На території Hatta Fort Hotel є 2 великих басейни, спа-центр, тенісні корти і великий вибір розваг на свіжому повітрі. У розпорядженні гостей ресторан з живою музикою, кафе і кілька барів.

Неподалік знаходяться унікальні природні басейни Hatta Pools, які утворилися в результаті розмиття гірської породи джерелами. Також в околицях є село культурної спадщини (Hatta Heritage Village). Тут розташовані 30 будинків, відновлених з руїн оригінальної арабського села XVI століття, а також 2 оборонні вежі віком 200 років.

Golden Tulip Khatt Springs Resort & Spa 4 *, Рас-ель-Хайма

Детальніше про цей готель Golden Tulip Khatt Springs: перейти

Фото: розгорнути

Фото: розгорнути

Курортний комплекс Golden Tulip Khatt Springs Resort надає чудову можливість не тільки відпочити серед величних красот гір Хаджар, а й пройти оздоровчі процедури в місцевих гарячих джерелах. Їх цілюща вода в поєднанні з кліматом пустелі допомагає в лікуванні захворювань опорно-рухового апарату. На території працюють медичний центр і спа-салон, а в околицях є аквапарк. Готель надає трансфер на безкоштовний і платний пляжі.

Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, Абу-Дабі

Фото і відео: розгорнути


Готельний комплекс Qasr al Sarab, розташований в серці пустелі Ліва, відтворює обстановку стародавнього арабського світу в найдрібніших деталях. Архітектура і меблі в номерах, місцеві витвори мистецтва, дорогі східні тканини, традиційна їжа і омолоджуючі спа-процедури за старовинними рецептами - тут все створено, щоб гості відчули в оточенні справжньої розкоші Сходу.

У 4 ресторанах готелю пропонують найкращі страви міжнародної та близькосхідної кухні. До послуг гостей спа-центр, 3 тенісних корти, великий панорамний басейн і джакузі, лаунж-бар, бізнес-центр, бібліотека, тренажерний зал. Для дітей працює міні-клуб.

На дозвіллі можна здійснити прогулянку на верблюдах і велосипедах, помилуватися соколиним полюванням, а також відправитися в дюни, які в тутешньої пустелі досягають сотень метрів у висоту.

Відмітна риса Qasr al Sarab - найвищий рівень сервісу, який перевершує очікування навіть найвибагливіших гостей.

Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa, Дубай

Фото і відео: розгорнути


Готель, загублений серед спокою пісків, розташований всього в 45 їзди від аеропорту Дубая. Гостям пропонують проживання в розкішних віллах, стилізованих під традиційні намети.

У розпорядженні відпочиваючих є всі сучасні зручності, в числі яких: безкоштовний бездротовий інтернет, індивідуальний басейн з регулюванням температури води, гідромасажна ванна. З тераси кожної вілли відкриваються величні пейзажі навколишніх дюн, де живуть степові антилопи, а на величезній території готелю прогулюються козулі.

З терас ресторану і бару гості також можуть насолодитися незабутніми видами заходу в пустелі, а в спа-центрі - пройти індивідуальний курс оздоровчих процедур.

Готельний комплекс Al Maha розташований серед дивовижно гарних дюн на заповідній території. Для гостей організовують піші та автомобільні прогулянки в пустелю, соколине полювання і спостереження за тваринами.

Щоб відпочити в готелях пустелі, не обов'язково купувати путівку на 7 днів. В такому готелі можна зупинитися на 2-3 ночі в складі комбінованого туру - в поєднанні з відпочинком на пляжних курортах. За відгуками багатьох туристів, час, проведений в готелях пустелі ОАЕ, - найяскравіше враження від поїздки.

Відпочинок в пустелі ОАЕ - огляд готелів і розваг

Подорож в Дубай легко уявити як тиждень, проведену в розкішному мегаполісі на березі моря. Але відпочинок в ОАЕ здатний подарувати абсолютно нові враження!

У Дубаї та інших еміратах є не тільки пляжні готелі. Ексклюзивним видом відпочинку в ОАЕ є відпочинок в пустелі, де знаходяться розкішні готельні комплекси.

Пустеля Руб-ель-Халі займає основну частину ОАЕ і є однією з найбільших в світі. Вона зачаровує своєю красою завдяки величезним піщаних дюнах химерних форм і розмірів.

Одноденні екскурсії в пустелю Дубая користуються великою популярністю у туристів. Однак повноцінний відпочинок в готелях пустелі дозволить оновити душу і тіло тим, хто втомився від суєти міст і подарує дивовижні враження. У розпорядженні гостей - абсолютна тиша, неземні світанки і заходи, найяскравіші зірки і прекрасний сервіс.

Пустеля ОАЕ не така вже нежива, як може здатися на перший погляд. Тут можна насолодитися багатим асортиментом послуг, красою навколишніх краєвидів і незайманою природою з рідкісними видами тварин і птахів.

Шанувальники спокійного відпочинку можуть скористатися послугами спа-салону, відправитися на пішу прогулянку або сафарі, познайомитися з унікальним тваринним світом оазисів, а також перейнятися атмосферою автентичних арабських традицій. У розпорядженні гостей є вибір спортивних ігор, панорамні басейни з видом на дюни, вечірні шоу і ресторани східної кухні.

Якщо вам до душі активні та екстремальні розваги, спробуйте катання по барханах на джипах і квадроциклах, прогулянки на верблюдах або на справжніх арабських скакунах. Крім цього, готелі пропонують побачити пустелю з висоти пташиного польоту.

Оригінальна розвага в пустелі ОАЕ - це сендбордінг. Катання з дюн на дошці дозволяє розвивати значну швидкість - понад 60 км / год.

Відпочинок в готелях, розташованих в пустелі ОАЕ, можна назвати еталоном екотуризму. Тут сучасні стандарти обслуговування поєднуються з давніми традиціями. Архітектура готелів повторює архітектуру старовинних арабських міст, а ресторани пропонують спробувати традиційні страви, приготовані на відкритому вогні. Все створено так, щоб допомогти гостям зануритися в атмосферу справжньої східної казки.

Bab Al Shams Desert Resort & Spa 5 *, Дубай

Детальніше про цей готель Bab Al Shams Desert Resort & Spa: перейти

Фото і відео: розгорнути

Фото і відео: розгорнути

Назва цього ексклюзивного готелю буквально перекладається як "Врата до Сонця". Він знаходиться в самому серці пустелі, в природному оазисі недалеко від Дубая.

Розташування готелю дозволить повною мірою насолодитися красою і спокоєм пустелі, проте дорога до Bab Al Shams не займе багато часу: потрібно всього 40-45 хвилин для трансферу з аеропорту Дубая або центру міста.

Традиційна архітектура Bab Al Shams дозволяє ще більше перейнятися древньої арабської культурою. На просторій території готелю вас зустрінуть дворики з фонтанами, розкішні сади і спів птахів, площі і вузькі вулички - немов у старовинному арабському місті.

Концепція готелю передбачає можливість усамітненого відпочинку в атмосфері повного спокою і розслаблення. При готелі працюють 4 ресторани і дитячий клуб. Є інтернет, мережа басейнів для дітей і дорослих, а також велика кількість приватних куточків, де можна залишитися наодинці з місцевими краєвидами. Вечорами проводяться цікаві традиційні шоу. Недалеко від готелю розташований кінний двір, де для гостей організовують прогулянки на справжніх арабських скакунах.

Bab Al Shams пропонує спробувати широкий вибір спа-процедур, а після насолодитися видом пустелі на заході з панорамного басейну.

Desert Island Resort & Spa by Anantara 5 *, Абу-Дабі

Детальніше про цей готель Desert Island Resort & Spa: перейти

Фото і відео: розгорнути

Фото і відео: розгорнути

Неймовірний курортний готель всесвітньо відомої мережі розташований на відокремленому острові Сір-Бані-Яс в Перській затоці. Тут можна повною мірою відчути себе Робінзоном, щоб на час загубитися серед незайманої природи казкового арабського світу.

Desert Island Resort знаходиться на території природного заповідника, де мешкають рідкісні птахи, жирафи, газелі, антилопи, гепарди і інші тварини.

На відміну від інших готелів в пустелі ОАЕ, Desert Island Resort розташований на березі моря і має прекрасний пляж. З розваг гостям пропонують сафарі в заповідник, дайвінг, риболовлю, заняття різними видами водного спорту, а також теніс і піші прогулянки з гідом по околицях.

Спа-центр має в своєму розпорядженні повним комплексом послуг. При готелі працює дитячий клуб. Дизайн готелю виконаний в сучасному східному стилі, а в номерах гостей чекають всі зручності, серед яких супутникове ТБ і бездротовий інтернет.

Al Wadi Desert Ras Al Khaimah 5 *, Рас-ель-Хайма

Детальніше про цей готель Al Wadi Desert: перейти

Фото: розгорнути
Фото: розгорнути

Місцем для цього курортного комплексу був обраний просторий заповідник в Рас-ель-Хайме. Гостям пропонують зупинитися в бедуїнських віллах, обладнаних приватними басейнами і терасами, а також бездротовим інтернетом і сучасними телевізорами. На території працюють 5 ресторанів і барів, вечорами організовуються традиційні шоу.

У числі послуг - вишукана вечеря серед піщаних дюн, спа з ароматними травами, заняття спортом і прогулянки, а також спостереження за неймовірними зірками.

Готель пропонує спеціальну програму для дітей, яка включає щоденні заняття, стрільбу з лука, прогулянки на поні та відеоігри.

Один з найпопулярніших видів дозвілля - це спілкування з унікальною природою заповідника площею 100 гектар. В ході кінних і піших прогулянок, крім чудових дюн, можна побачити диких птахів, газелей, антилоп, верблюдів та інших тварин пустелі.

Hatta Fort Hotel 4 *, Дубай

Детальніше про цей готель Hatta Fort: перейти

Фото і відео: розгорнути

Фото і відео: розгорнути

Вілли готелю розташовані біля підніжжя Хаджарських гір в 1 годині їзди від центру міста Дубай. На території Hatta Fort Hotel є 2 великих басейни, спа-центр, тенісні корти і великий вибір розваг на свіжому повітрі. У розпорядженні гостей ресторан з живою музикою, кафе і кілька барів.

Неподалік знаходяться унікальні природні басейни Hatta Pools, які утворилися в результаті розмиття гірської породи джерелами. Також в околицях є село культурної спадщини (Hatta Heritage Village). Тут розташовані 30 будинків, відновлених з руїн оригінальної арабського села XVI століття, а також 2 оборонні вежі віком 200 років.

Golden Tulip Khatt Springs Resort & Spa 4 *, Рас-ель-Хайма

Детальніше про цей готель Golden Tulip Khatt Springs: перейти

Фото: розгорнути

Фото: розгорнути

Курортний комплекс Golden Tulip Khatt Springs Resort надає чудову можливість не тільки відпочити серед величних красот гір Хаджар, а й пройти оздоровчі процедури в місцевих гарячих джерелах. Їх цілюща вода в поєднанні з кліматом пустелі допомагає в лікуванні захворювань опорно-рухового апарату. На території працюють медичний центр і спа-салон, а в околицях є аквапарк. Готель надає трансфер на безкоштовний і платний пляжі.

Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, Абу-Дабі

Фото і відео: розгорнути


Готельний комплекс Qasr al Sarab, розташований в серці пустелі Ліва, відтворює обстановку стародавнього арабського світу в найдрібніших деталях. Архітектура і меблі в номерах, місцеві витвори мистецтва, дорогі східні тканини, традиційна їжа і омолоджуючі спа-процедури за старовинними рецептами - тут все створено, щоб гості відчули в оточенні справжньої розкоші Сходу.

У 4 ресторанах готелю пропонують найкращі страви міжнародної та близькосхідної кухні. До послуг гостей спа-центр, 3 тенісних корти, великий панорамний басейн і джакузі, лаунж-бар, бізнес-центр, бібліотека, тренажерний зал. Для дітей працює міні-клуб.

На дозвіллі можна здійснити прогулянку на верблюдах і велосипедах, помилуватися соколиним полюванням, а також відправитися в дюни, які в тутешньої пустелі досягають сотень метрів у висоту.

Відмітна риса Qasr al Sarab - найвищий рівень сервісу, який перевершує очікування навіть найвибагливіших гостей.

Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa, Дубай

Фото і відео: розгорнути


Готель, загублений серед спокою пісків, розташований всього в 45 їзди від аеропорту Дубая. Гостям пропонують проживання в розкішних віллах, стилізованих під традиційні намети.

У розпорядженні відпочиваючих є всі сучасні зручності, в числі яких: безкоштовний бездротовий інтернет, індивідуальний басейн з регулюванням температури води, гідромасажна ванна. З тераси кожної вілли відкриваються величні пейзажі навколишніх дюн, де живуть степові антилопи, а на величезній території готелю прогулюються козулі.

З терас ресторану і бару гості також можуть насолодитися незабутніми видами заходу в пустелі, а в спа-центрі - пройти індивідуальний курс оздоровчих процедур.

Готельний комплекс Al Maha розташований серед дивовижно гарних дюн на заповідній території. Для гостей організовують піші та автомобільні прогулянки в пустелю, соколине полювання і спостереження за тваринами.

Щоб відпочити в готелях пустелі, не обов'язково купувати путівку на 7 днів. В такому готелі можна зупинитися на 2-3 ночі в складі комбінованого туру - в поєднанні з відпочинком на пляжних курортах. За відгуками багатьох туристів, час, проведений в готелях пустелі ОАЕ, - найяскравіше враження від поїздки.

Відпочинок в пустелі ОАЕ - огляд готелів і розваг

Подорож в Дубай легко уявити як тиждень, проведену в розкішному мегаполісі на березі моря. Але відпочинок в ОАЕ здатний подарувати абсолютно нові враження!

У Дубаї та інших еміратах є не тільки пляжні готелі. Ексклюзивним видом відпочинку в ОАЕ є відпочинок в пустелі, де знаходяться розкішні готельні комплекси.

Пустеля Руб-ель-Халі займає основну частину ОАЕ і є однією з найбільших в світі. Вона зачаровує своєю красою завдяки величезним піщаних дюнах химерних форм і розмірів.

Одноденні екскурсії в пустелю Дубая користуються великою популярністю у туристів. Однак повноцінний відпочинок в готелях пустелі дозволить оновити душу і тіло тим, хто втомився від суєти міст і подарує дивовижні враження. У розпорядженні гостей - абсолютна тиша, неземні світанки і заходи, найяскравіші зірки і прекрасний сервіс.

Пустеля ОАЕ не така вже нежива, як може здатися на перший погляд. Тут можна насолодитися багатим асортиментом послуг, красою навколишніх краєвидів і незайманою природою з рідкісними видами тварин і птахів.

Шанувальники спокійного відпочинку можуть скористатися послугами спа-салону, відправитися на пішу прогулянку або сафарі, познайомитися з унікальним тваринним світом оазисів, а також перейнятися атмосферою автентичних арабських традицій. У розпорядженні гостей є вибір спортивних ігор, панорамні басейни з видом на дюни, вечірні шоу і ресторани східної кухні.

Якщо вам до душі активні та екстремальні розваги, спробуйте катання по барханах на джипах і квадроциклах, прогулянки на верблюдах або на справжніх арабських скакунах. Крім цього, готелі пропонують побачити пустелю з висоти пташиного польоту.

Оригінальна розвага в пустелі ОАЕ - це сендбордінг. Катання з дюн на дошці дозволяє розвивати значну швидкість - понад 60 км / год.

Відпочинок в готелях, розташованих в пустелі ОАЕ, можна назвати еталоном екотуризму. Тут сучасні стандарти обслуговування поєднуються з давніми традиціями. Архітектура готелів повторює архітектуру старовинних арабських міст, а ресторани пропонують спробувати традиційні страви, приготовані на відкритому вогні. Все створено так, щоб допомогти гостям зануритися в атмосферу справжньої східної казки.

Bab Al Shams Desert Resort & Spa 5 *, Дубай

Детальніше про цей готель Bab Al Shams Desert Resort & Spa: перейти

Фото і відео: розгорнути

Фото і відео: розгорнути

Назва цього ексклюзивного готелю буквально перекладається як "Врата до Сонця". Він знаходиться в самому серці пустелі, в природному оазисі недалеко від Дубая.

Розташування готелю дозволить повною мірою насолодитися красою і спокоєм пустелі, проте дорога до Bab Al Shams не займе багато часу: потрібно всього 40-45 хвилин для трансферу з аеропорту Дубая або центру міста.

Традиційна архітектура Bab Al Shams дозволяє ще більше перейнятися древньої арабської культурою. На просторій території готелю вас зустрінуть дворики з фонтанами, розкішні сади і спів птахів, площі і вузькі вулички - немов у старовинному арабському місті.

Концепція готелю передбачає можливість усамітненого відпочинку в атмосфері повного спокою і розслаблення. При готелі працюють 4 ресторани і дитячий клуб. Є інтернет, мережа басейнів для дітей і дорослих, а також велика кількість приватних куточків, де можна залишитися наодинці з місцевими краєвидами. Вечорами проводяться цікаві традиційні шоу. Недалеко від готелю розташований кінний двір, де для гостей організовують прогулянки на справжніх арабських скакунах.

Bab Al Shams пропонує спробувати широкий вибір спа-процедур, а після насолодитися видом пустелі на заході з панорамного басейну.

Desert Island Resort & Spa by Anantara 5 *, Абу-Дабі

Детальніше про цей готель Desert Island Resort & Spa: перейти

Фото і відео: розгорнути

Фото і відео: розгорнути

Неймовірний курортний готель всесвітньо відомої мережі розташований на відокремленому острові Сір-Бані-Яс в Перській затоці. Тут можна повною мірою відчути себе Робінзоном, щоб на час загубитися серед незайманої природи казкового арабського світу.

Desert Island Resort знаходиться на території природного заповідника, де мешкають рідкісні птахи, жирафи, газелі, антилопи, гепарди і інші тварини.

На відміну від інших готелів в пустелі ОАЕ, Desert Island Resort розташований на березі моря і має прекрасний пляж. З розваг гостям пропонують сафарі в заповідник, дайвінг, риболовлю, заняття різними видами водного спорту, а також теніс і піші прогулянки з гідом по околицях.

Спа-центр має в своєму розпорядженні повним комплексом послуг. При готелі працює дитячий клуб. Дизайн готелю виконаний в сучасному східному стилі, а в номерах гостей чекають всі зручності, серед яких супутникове ТБ і бездротовий інтернет.

Al Wadi Desert Ras Al Khaimah 5 *, Рас-ель-Хайма

Детальніше про цей готель Al Wadi Desert: перейти

Фото: розгорнути
Фото: розгорнути

Місцем для цього курортного комплексу був обраний просторий заповідник в Рас-ель-Хайме. Гостям пропонують зупинитися в бедуїнських віллах, обладнаних приватними басейнами і терасами, а також бездротовим інтернетом і сучасними телевізорами. На території працюють 5 ресторанів і барів, вечорами організовуються традиційні шоу.

У числі послуг - вишукана вечеря серед піщаних дюн, спа з ароматними травами, заняття спортом і прогулянки, а також спостереження за неймовірними зірками.

Готель пропонує спеціальну програму для дітей, яка включає щоденні заняття, стрільбу з лука, прогулянки на поні та відеоігри.

Один з найпопулярніших видів дозвілля - це спілкування з унікальною природою заповідника площею 100 гектар. В ході кінних і піших прогулянок, крім чудових дюн, можна побачити диких птахів, газелей, антилоп, верблюдів та інших тварин пустелі.

Hatta Fort Hotel 4 *, Дубай

Детальніше про цей готель Hatta Fort: перейти

Фото і відео: розгорнути

Фото і відео: розгорнути

Вілли готелю розташовані біля підніжжя Хаджарських гір в 1 годині їзди від центру міста Дубай. На території Hatta Fort Hotel є 2 великих басейни, спа-центр, тенісні корти і великий вибір розваг на свіжому повітрі. У розпорядженні гостей ресторан з живою музикою, кафе і кілька барів.

Неподалік знаходяться унікальні природні басейни Hatta Pools, які утворилися в результаті розмиття гірської породи джерелами. Також в околицях є село культурної спадщини (Hatta Heritage Village). Тут розташовані 30 будинків, відновлених з руїн оригінальної арабського села XVI століття, а також 2 оборонні вежі віком 200 років.

Golden Tulip Khatt Springs Resort & Spa 4 *, Рас-ель-Хайма

Детальніше про цей готель Golden Tulip Khatt Springs: перейти

Фото: розгорнути

Фото: розгорнути

Курортний комплекс Golden Tulip Khatt Springs Resort надає чудову можливість не тільки відпочити серед величних красот гір Хаджар, а й пройти оздоровчі процедури в місцевих гарячих джерелах. Їх цілюща вода в поєднанні з кліматом пустелі допомагає в лікуванні захворювань опорно-рухового апарату. На території працюють медичний центр і спа-салон, а в околицях є аквапарк. Готель надає трансфер на безкоштовний і платний пляжі.

Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, Абу-Дабі

Фото і відео: розгорнути


Готельний комплекс Qasr al Sarab, розташований в серці пустелі Ліва, відтворює обстановку стародавнього арабського світу в найдрібніших деталях. Архітектура і меблі в номерах, місцеві витвори мистецтва, дорогі східні тканини, традиційна їжа і омолоджуючі спа-процедури за старовинними рецептами - тут все створено, щоб гості відчули в оточенні справжньої розкоші Сходу.

У 4 ресторанах готелю пропонують найкращі страви міжнародної та близькосхідної кухні. До послуг гостей спа-центр, 3 тенісних корти, великий панорамний басейн і джакузі, лаунж-бар, бізнес-центр, бібліотека, тренажерний зал. Для дітей працює міні-клуб.

На дозвіллі можна здійснити прогулянку на верблюдах і велосипедах, помилуватися соколиним полюванням, а також відправитися в дюни, які в тутешньої пустелі досягають сотень метрів у висоту.

Відмітна риса Qasr al Sarab - найвищий рівень сервісу, який перевершує очікування навіть найвибагливіших гостей.

Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa, Дубай

Фото і відео: розгорнути


Готель, загублений серед спокою пісків, розташований всього в 45 їзди від аеропорту Дубая. Гостям пропонують проживання в розкішних віллах, стилізованих під традиційні намети.

У розпорядженні відпочиваючих є всі сучасні зручності, в числі яких: безкоштовний бездротовий інтернет, індивідуальний басейн з регулюванням температури води, гідромасажна ванна. З тераси кожної вілли відкриваються величні пейзажі навколишніх дюн, де живуть степові антилопи, а на величезній території готелю прогулюються козулі.

З терас ресторану і бару гості також можуть насолодитися незабутніми видами заходу в пустелі, а в спа-центрі - пройти індивідуальний курс оздоровчих процедур.

Готельний комплекс Al Maha розташований серед дивовижно гарних дюн на заповідній території. Для гостей організовують піші та автомобільні прогулянки в пустелю, соколине полювання і спостереження за тваринами.

Щоб відпочити в готелях пустелі, не обов'язково купувати путівку на 7 днів. В такому готелі можна зупинитися на 2-3 ночі в складі комбінованого туру - в поєднанні з відпочинком на пляжних курортах. За відгуками багатьох туристів, час, проведений в готелях пустелі ОАЕ, - найяскравіше враження від поїздки.

Новости