Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в ОАЕ - тури в ОАЕ в 2019 році, курорти, готелі, відгуки туристів, фото, карта країни

  1. Площа
  2. населення
  3. Мова
  4. Державний лад
  5. клімат
  6. Середні температури води і повітря в ОАЕ по місяцях
  7. пам'ятки

ОАЕ складаються з семи еміратів, кожен з яких має свої унікальні риси. Абу-Дабі, столиця Об'єднаних Арабських Еміратів, є культурним центром країни. У ній знаходиться безліч архітектурних пам'ятників, сучасних хмарочосів, новомодних бутиків, ресторанів і красивих набережних. У Дубай з'їжджаються туристи з усього світу, щоб зайнятися шопінгом, адже тут розташовано безліч бутіків, а також довгі ряди речових ринків. Дубай - це ще і першокласний курорт, де п'ятизіркові готелі вражають своїм декором, а м'який пісок і прозоре море роблять відпочинок незабутнім. Шарджа - ще один емірат, що славиться прекрасними курортними зонами. Це єдиний район, в якому діє «сухий закон», однак це не заважає насолоджуватися морем, чистими пляжами, а також дивовижною східною архітектурою. Аджман, в минулому центр перлового промислу, славиться своїми чудовими пляжами. В Умм-ель-Кайвайні ви зможете покуштувати 30 сортів фініків, яких тут росте в достатку, відправитися на рибну ловлю або ж помилуватися рожевими фламінго, облюбували цей край. Рас-Ель-Хайма відомий як хороший курортний центр. У Фуджейра приїжджають любителі дайвінгу, адже в цьому еміраті найкраще підводне плавання.

Площа

Територія ОАЕ займає 83600.00 км².

населення

в ОАЕ проживає 4798491 осіб.

Мова

Офіційна мова - арабська. Населення говорить також англійською мовою. У деяких готелях персонал розуміє і російську.

Державний лад

ОАЕ - федеративна держава, що складається з семи еміратів - абсолютних монархій. Законодавча влада належить федеральному Національній раді, до складу якого входять представники від кожного емірату. Виконавча влада здійснюється Радою міністрів на чолі з головою.

клімат

Клімат в ОАЕ субтропічний. Дощі йдуть рідко, проте висока вологість, і майже цілий рік стоїть спека. Середня температура повітря в липні + 48С, в січні - + 24С. Оскільки влітку тут стоїть нестерпна спека, найбільш сприятливим періодом для відпочинку в ОАЕ вважається час з жовтня по травень.

Середні температури води і повітря в ОАЕ по місяцях

Січ. Лют. Березня квіт. Травень Червень. Липень. Серп. Сіна. Окт. Але я. Груд. Температура повітря (день) ° С +24 +23 +27 +30 +34 +38 +40 +40 +39 +35 +30 +25 Температура повітря (ніч) ° С +18 +18 +22 +25 +29 +31 +33 +32 +30 +27 +24 +22 Температура води (моря) ° С +23 +22 +24 +26 +29 +31 +32 +32 +31 +30 +27 +25

пам'ятки

В еміратах чимало пам'яток архітектури. У Дубаї ви можете подивитися Палац шейха Саїда, Дубайський зоопарк, а також побувати в одному з найбільших аквапарків Азії - Уондерленд. У Шарджі височить чудовий Палац Шейха. У Рас Аль-Хайме розташовано стародавнє місто Юльфар, а також гарячі джерела Хатт. В Умм-Аль-Кайвайні можна прогулятися поруч з древньою міською стіною, зайти в величезний фініковий сад або побувати в знаменитому аквапарку Дрімленд, де побудований штучний вулкан висотою 18 метрів. В Арабських Еміратах вам запропонують покататися на верблюдах, оговтатися на джип-сафарі, зайнятися пейнтболом або підводним плаванням, а також багато іншого. Тут ви зможете вибрати собі відпочинок на будь-який смак.

Новости