Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Прапор Об'єднаних Арабських Еміратів

  1. опис Прапор ОАЕ складається з трьох горизонтальних смуг однакового розміру. Зверху смуга зеленого...
  2. Історія

опис

опис

Прапор ОАЕ складається з трьох горизонтальних смуг однакового розміру. Зверху смуга зеленого кольору, в середині білого і внизу чорного. З лівого боку є ще червона широка смуга. Співвідношення ширини до довжини - 1: 2.

Символіка

Зелений колір - це родючість країни;

біла смуга символізує нейтралітет;

чорна - символ головного надбання і багатства країни, яким є нафта;

червона смуга - це нагадування про історичну прапорі країни.

Історія

Схід справа тонка. Слід пояснити, що панарабські кольору - це кольори країн, що беруть участь в арабському Повстанні, яке відбулося в 20-м столітті через правління британського мандата. І кольори ці позначають єднання арабських країн. На прапорі ОАЕ представлені всі панарабські кольору, на відміну від деяких інших арабських країн.

Що стосується еміратів, об'єднаних під загальною прапором, то це найбільш велика незалежна федерація - емірат Абу-Дабі і ще шість: Фуджейра, Дубай, Рас-аль-Хайма (був приєднаний тільки в 1972 році), Аджман, Шарджа, Умм-аль- Кувейн.

У нашій компанії ви можете замовити виготовлення прапорів Об'єднаних Арабських Еміратів, а також придбати підставки або кронштейни для них. Можливі тиражі, ціни і терміни виготовлення вказані в розділі прапори , Більш детальну інформацію уточнюйте у менеджерів нашої компанії.

Новости