Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автомат для продажу газованої води - Aquatic Bar

  1. Технічні характеристики
  2. підготовка напою
  3. Надійність і безпека

У чому відмінність «Aquatic Bar» від інших автоматів газованої води?

Автомат оснащений надійним високопродуктивним Водоохладитель і сатуратором з нержавіючої сталі, який успішно використовується в промислових автоматах в умовах гарячих цехів більше 15 років.

Нашими фахівцями розроблена унікальна система приготування напою, завдяки якій його смак стає неперевершеним!

Технічне виконання автомата продумано до дрібниць: легкий доступ до всіх вузлів автомата, мінімум рухомих деталей.

Унікальний Aquatic Barпрост в експлуатації і не вимагає великих витрат при технічному обслуговуванні, що робить роботу з ним простий і зручною.

Aquatic Bar оснащений найсучаснішими платіжними системами останнього зразка. Сканер фальшивих купюр визначить підроблені гроші не дозволить обдурити Вас.Автомат приймає російські рублі, білоруські рублі, казахські тенге, українські гривні, долари, євро, а також програмується під валюти інших країн.

Технічні характеристики

Виробник: VendShop Висота: 1900 мм Висота з ніжками (+/- 20 мм): 2000 мм Глибина: 780 мм Інтеренет-моніторинг: Так Кількість напоїв: 5 Кількість склянок: 600 Маса: 190 кг Живлення: 220 В Установка : в приміщенні, на вулиці Колір: червоний Ширина: 750 мм

підготовка напою

  • Пляшки з водою щільно прилягають до забірної воронці. Знаходяться у верхній частині автомата, що сприяє забору всієї води без залишку.
  • Базова комплектація передбачає можливість підключення автомата до системи центрального водопостачання. Додатково автомат може бути укомплектований полицею з водоприймальниками для чотирьох 19-ти літрових бутлів, бутлі щільно прилягають до водоприймача, мінімізуючи попадання в водяну систему пилу, комах і т.п. Воронки і водоприймачі виконані з нержавіючої сталі і об'єднані в єдину систему надійними фітингами і трубами JG. Мають особливий знімний механізм, який полегшує дотримання гігієнічних умов обслуговування автомата.
  • Бак водоохладитель об'ємом в 22 літра спільно з високопродуктивними холодильними агрегатами забезпечить великим запасом охолодженої води, мінімізує час роботи холодильної машини а так же виключить простий автомата при максимальних продажах.Работа аналогічних автоматів блокується до тих пір, поки вода в ньому не охолоне до заданої температури.
  • Сатуратор, «серце» торгового автомата виконаний з нержавіючої сталі, з подвійною системою впорскування. Гарантує приготування тільки якісного і бездоганного на смак напою до 200 л / год. Використовується в промислових автоматах більше 15-ти років. Конструкція виключає пошкодження сатуратора, навіть при надмірному тиску СО2 в слідстві виходу з ладу углексілотного редуктора, на відміну від аналогів в т.ч. європейських.
  • На відміну від аналогічних автоматів представлених на ринку газованої води, ми використовуємо спеціальні харчові перистальтичні насоси, які виключають поломки, неточні дозування сиропів, застрягання і витягування трубки роликами насоса, не вимагають додаткового змащення і обслуговування. В результаті це підвищує якість напою і зменшує час його приготування.
  • Вузол змішування напоїв представляє з себе камеру укладену в герметичну сорочку для охолодження. До камери змішування підходять трубки з сиропами і газованої водой.Стенкі камериі трубопроводи сиропів охолоджуються циркулюючої водою з t = 12C з бака водоохолоджувача. Завдяки цій конструкції, газована вода і сиропи завжди охолоджені, а видається напітокне втрачає своєї якості через нагрівання вузлів, сиропів, трубопроводів в корпусі автомата навіть у найспекотніші дні.

Завдяки цій конструкції, газована вода і сиропи завжди охолоджені, а видається напітокне втрачає своєї якості через нагрівання вузлів, сиропів, трубопроводів в корпусі автомата навіть у найспекотніші дні

Надійність і безпека

  • Антивандальні кнопки вибору напою з яскравою миготливою підсвічуванням цінників.
  • Наднадійною наскрізний замок спеціально розроблений за новими захисним технологій, що виключають можливість злому. Елементи замку щільно прилягають один до одного.
  • Доступ до пластикових частин монето- і купюроприймача захищений металевими накладками.
  • Ніша видачі напою виконана з нержавіючої сталі, з нержавіючої гратами і миготливою підсвічуванням.
  • Платіжні системи розташовані в окремому відсіку і замикаються індивідуальним ключем.

Безпека і контроль

  • Моніторінг.В як додаткова функція встановлюється GSM-модем, що передає інформацію SMS-повідомленнями. Вся інформація, передана модемом, доступна тільки власнику торгового автомата.
  • Самодіагностика. Автомат оснащений системою самодіагностики, в разі виникнення помилок в роботі автомата вчасно інформує власника по засобом SMS-повідомлень, про характер несправності (закінчилися склянки, сиропи, вода а так же переповненні купюроприймача, Монетоприймач, дренажного відра).

обслуговування

  • Обмежувач двері фіксує її в зручному положенні для обслуговування автомата.
  • Ніжки автомата легко регулюються, що полегшує установку автомата на нерівній поверхні.
  • Рекламне поле з діодним підсвічуванням.
  • Меню російською мовою.
  • Датчики наявності склянок, води, температури води в автоматі і охолоджувачі, в дренажному відрі, сатураторі дозволять безперебійно працювати, а в разі виникнення помилок вчасно інформує свого власника про зупинку і причини зупинки автомата за допомогою SMS повідомлень.

Апарати газованої води необхідні для реалізації декількох різновидів газованих напоїв у всіляких місцях громадського користування. Такі газовані апарату можуть бути встановлені в торгових і розважальних центрах, парках, кінотеатрах, бульварах. Існують також спеціальні промислові автомати газованої води.

Слід зазначити, що автомат з продажу газованої води має просто неоціненне значення в постачанні відпочиваючих людей якісними (застосовується виключно очищена вода) і надзвичайно смачними газ напоями, які готуються на натуральних інгредієнтах. Такі апарати газ.води створюють продукт, який буде приємний як дорослим, так і їх діткам.

Газовані апарати - це прекрасна ідея для перспективного і успішного бізнесу.

Неповторний дизайн вендінгового автомата з продажу газованої води «Aquatic Bar» не залишить байдужим нікого.

Перевага автомата полягає в тому, що ультрасучасний дизайн дозволяє привертати увагу, виходячи за рамки цільової аудиторії. Хто відмовить собі протестувати сучасне технічне нововведення, витративши зовсім незначну суму на покупку стаканчика газованої? Якість і кращі смаки наповнювачі газ.води гарантовані виробником «Вендпром».

Передові технології, якими забезпечений Автомат газ.води «Aquatic Bar», радикально відрізняються від усіх попередніх моделей АГВ, і дозволяють якісно і без затримок обслуговувати клієнтів. Найкращі враження після використання автомата клієнтом забезпечені.

Унікальний «Aquatic Bar» вже в базовій комплектації оснащений усіма платіжними системами останнього зразка, при цьому простий в експлуатації і не вимагає великих витрат при технічному обслуговуванні.

Хто відмовить собі протестувати сучасне технічне нововведення, витративши зовсім незначну суму на покупку стаканчика газованої?

Новости