Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ред Вінгс

  1. Сфера діяльності
  2. Контактні особи
  3. Сертифікати та ліцензії:
  4. Історична довідка:
  5. інше:
  6. Участь в об'єднаннях
  • Адреса: 142784, Россия, г. Москва, Ленінський район, д. Румянцево, стр.1
  • Телефон: +7 (495) 212-1251 (Цілодобова інформаційна служба), 8 (800) 555-2451 (Call-центр)
  • E-mail: [email protected]
  • Web: http://www.flyredwings.com/
  • Анкета створена: 19.10.2012, змінена: 29.03.2019

Сфера діяльності

- Виконання регулярних рейсів по Росії
- Виконання міжнародних чартерних рейсів по найбільш популярним туристичним напрямками
- Комерційні повітряні перевезення

Контактні особи

Генеральний директор - Ключарев Євген Олександрович

Сертифікати та ліцензії:

- Сертифікат експлуатанта № 57, виданий Міністерством транспорту РФ.

Історична довідка:

Red Wings Airlines - російська авіакомпанія, що базується в Москві. Порт приписки - аеропорт Внуково. Заснована в 1999 році під назвою "Авіалінії 400", в 2007 отримала сучасну назву.
У Росії найбільшим експлуатантом нових літаків вітчизняного виробництва є ЗАТ "Ред Вінгс". Володіє великою мережею внутрішніх маршрутів по Росії, здійснює чартерні перевезення з Москви, Пермі, Нижнього Новгорода, Омська, Кемерово, Челябінська та інших міст в Туреччину, Іспанію, Хорватію, Чехію і Єгипет, а також регулярні перевезення в Калінінград, Єкатеринбург, Омськ, Махачкали , Челябінськ, Новосибірськ, Красноярськ, Уфу. Компанія розпочала активну діяльність на ринку пасажирських перевезень в 1999 році і вже в 2003 році зайняла 3-е місце серед всіх російських авіакомпаній з перевезення пасажирів чартерними рейсами.
"Ред Вінгс" сприяє в забезпеченні умов відродження вітчизняного авіабудування, і поповнює парк тільки сучасними вітчизняними середньомагістральними літаками, зараз парк складається з 8 повітряних суден Ту-201-100. У плани компанії входить подальше поповнення свого парку тільки новітніми російськими пасажирськими літаками.

інше:

ЗАТ "Ред Вінгс" з 2008 року є дійсним членом Російської асоціації експлуатантів повітряного транспорту, а так само дипломантом національної авіаційної премії "Крила Росії-2010" в номінації "Авіакомпанія року - чартерний пасажирський перевізник".

Участь в об'єднаннях

Соціальні мережі

Зміни до відомостей про авіапідприємстві Ред Вінгс вносилися: 29.03.2019. Доповнити розміщену інформацію або внести в неї зміни можна звернувшись в агентство «Авіапорти».

Новости