Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відкрийте для себе район Сан-Антоніо

  1. Торговий простір, що набирає популярність
  2. Що подивитися в Сан-Антоніо?

Район Сан-Антоніо розташований між районами Раваль і Побла Сек і оточений широким проспектом Паралель (Parallel) і такими вулицями, як Ronda de Sant Pau, Ronda de Sant Antoni і the Gran Via de les Corts Catalanes. Цей спокійний район відрізняється ідеальним розташуванням: досить близько до центру міста, але в стороні від місць скупчення туристів, таких як Ла Рамбла і площа Каталонії. Якщо ви шукаєте готель в Сан-Антоніо, відвідайте сайт ShBarcelona , Що пропонує апартаменти на будь-який смак.

На стику проспекту паралелли і вулиці Gran Via знаходиться Площа Іспанії, на якій розташований великий торговий центр в історичній будівлі Лас-Аренас. З іншого боку вулиці Gran Via знаходиться район Ешампле .

Пов'язана стаття: Недільний ринок Sant Antoni

Торговий простір, що набирає популярність

Район Сан-Антоніо розташований між районами Раваль і Побла Сек і оточений широким проспектом Паралель (Parallel) і такими вулицями, як Ronda de Sant Pau, Ronda de Sant Antoni і the Gran Via de les Corts Catalanes

Photo by sitamet via Visualhunt.com / CC BY-SA

Сан-Антоніо спочатку був торговим районом, який розвивався і розширювався завдяки великому популярному ринку, розташованому тут. Побудований в кінці 19-го століття в стилі модерн , Ринок Сан-Антоніо є одним з найбільш вражаючих прикладів ринкової архітектури Барселони. На відміну від ринку Бокерія , Він більш популярний серед місцевих жителів, ніж туристів, так що тут ви знайдете більше вигідних пропозицій і поринете в місцеву ринкову культуру.

За багато років район Сан-Антоніо став важливим центром торгівлі. Багато невеликі незалежні роздрібні торговці відкрили тут магазини, в тому числі, зовсім недавно, магазини одягу та дизайнерські бутіки і чарівні кафе , Що пропонують чудові бранчі. Ці нові «незалежні» містечка надали цьому місцю свого роду «хіпстерскую» атмосферу, що приваблює сюди все більше відвідувачів в останні роки.

Пов'язана стаття: Завод-пивоварня Damn в Барселоні

Що подивитися в Сан-Антоніо?

Без сумніву, ринок Сан Антоні обов'язковий до відвідин, незважаючи на великі відновні роботи, які проходять в даний час. Хоча ринок закритий в поточний момент (його відкриття планується в жовтні 2017 року), сюди як і раніше варто приїхати, щоб помилуватися будівлею зовні. Ринок в даний час розміщений у тимчасових будівлях вздовж вулиці Ronda de Sant Antoni , А по неділях торговці збираються уздовж вулиці Carrer Comte d'Urgell , Щоб купувати і продавати колекційні предмети, рідкісні книги, листівки та монети.

Сан-Антоніо не так місце з визначними пам'ятками, як прекрасний район для прогулянок в неповторній атмосфері. Вулиця Avinguda dе Mistral ідеально підходить для цього: жива пішохідна зона, де ви знайдете безліч кафе з чарівними терасами. Carrer del Parlament - ще одне місце, щоб насолодитися атмосферою району. Тут безліч різноманітних барів, де можна випити келих вермуту або продегустувати відмінні вина. Якщо ви хочете насолодитися десертом, загляньте в відоме Federal Café (кафе з австралійської тематикою в центрі каталонської столиці!), або зайдіть в Sirvent, де подають найкращих напоїв орчата в Барселоні.

Адреса Federal Café ': Carrer del Parlament, 39, 08015 Barcelona

Адреса Sirvent's: Ronda de Sant Pau, 67, 08015 Barcelona

Photo by MoritzBarcelona via Visualhunt

Тут багато місць для повноцінного обіду чи вечері. Якщо ви шукаєте неформальний, але модний ресторан і відмінне пиво, спробуйте Moritz Brewery на Ronda de Sant Antoni. Ресторан розташований в будівлі колишнього заводу Moritz і легко поєднує в собі традиції і сучасність. Якщо ви є прихильником пива Moritz, він вам ідеально підійде. На проспекті Parallel знаходиться відмінний тапас -бар Albert Adrià's Tickets . Звертаємо увагу, що потрапити туди нелегко: це дуже популярний ресторан і вам потрібно буде зробити бронь за пару місяців. Детальну інформацію про бронювання столів можна дізнатися на офіційному сайті.

Адреса Moritz's: Ronda de Sant Antoni, 39 - 41, 08011 Barcelona

Tickets 'address: Av. del Paraŀlel, 164, 08015 Barcelona

Тепер, коли домашня робота виконана, вирушайте і відкрийте для себе цей район!

Хочете орендувати житло в Барселоні? ShBarcelona допоможе вам в цьому

Оцінити цю посаду

Google+

Хочете орендувати житло в Барселоні?

Новости