Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санкт-Антон і Лех | Гірськолижні тури в Санкт Антон - відпочинок, готелі, ціни - тури, відпочинок, готелі

  1. Готелі Гірськолижні тури в Австрію Пошук турів
  2. Санкт-Антон - мрія досвідченого лижника
  3. Лех - гірськолижна Австрія для еліти

Готелі   Гірськолижні тури в Австрію    Пошук турів   На кордоні австрійських земель Форарльберг і Тіроль на висоті 1304-1800 м над рівнем моря розташувався гірськолижний регіон Арльберг, знаменитий своїми курортами - Лех, Цюрс, Санкт-Крістоф і Санкт-Антон

Готелі Гірськолижні тури в Австрію Пошук турів

На кордоні австрійських земель Форарльберг і Тіроль на висоті 1304-1800 м над рівнем моря розташувався гірськолижний регіон Арльберг, знаменитий своїми курортами - Лех, Цюрс, Санкт-Крістоф і Санкт-Антон. Весь регіон можна умовно розділити на два сектори - Санкт - Антон і Лех-Цюрс.

Санкт-Антон - мрія досвідченого лижника

У зоні катання Санкт-Антон переважають горбисті, круті траси з глибоким снігом. З вершини Валлуга (2660 м) починається найдовший спуск довжиною 8, 5 км з перепадом висот 1350 м. На Галзіге (2185 м) облаштовані короткі, але цікаві «червоні» і «чорні» траси. Капалл (2330 м) пропонує освоїти «чорний» горбистий схил і кілька «синіх», але крутих трас, що вимагають фізичної підготовки. Гірськолижний відпочинок в Австрії на курорті Санкт-Антон привабливий і тим, що тут є просторі спуски для фрірайду. До послуг сноубордистів фан-парки і хаф-пайп.

Лех - гірськолижна Австрія для еліти

Поряд з Куршевелем і Санкт-Моріцем Лех вважається одним з найпрестижніших курортів світу. Якщо відпочинок в Санкт-Антоні розрахований на підготовлених лижників, то Лех має більш м'який рельєф, зручний для навчального катання. Лех пропонує:

  • для новачків - «синю» трасу № 443, що йде від вершини Крігерхорн (2173 м), і «синій» схил, що спускається в Цюрс;
  • для лижників середнього рівня - «червоні», «чорні» і цілинні схили, що пролягають в горах Цюгер-Хохліхт (2377 м) і Залобер-Копф (2043 м);
  • для експертів - круті траси на Крігехорне, в нижній частині якої обладнаний спеціальний схил для сноубордистів.

Замовити розрахунок туру в особисто для Вас Замовити розрахунок туру в особисто для Вас

Новости