Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Коли краще їхати в Андорру? на порталі Паблік Тревел Самара

Коли краще їхати в Андорру?

Андорра маленька держава між Іспанією і Францією. І хоча в основному країна славиться своїми гірськолижними курортами, Андорра також пропонує безліч туристичних можливостей - верхова їзда, гольф, відпочинок в деяких ресторанах і кафе, і, звичайно, відмінні безмитні магазини.

Якщо ви плануєте вирушити в похід в Андоррі, то найкращий час для відвідування країни період з квітня по жовтень; найтепліші місяці з липня по вересень, це також час, коли села країни знаходяться в пожвавлення через деяких цікавих фестивалів і культурних подій. Це приємне час для відвідування, але пам'ятайте, що це також пік літнього туристичного сезону, і ви повинні заздалегідь забронювати номери, якщо не хочете опинитися на вулиці.

Це приємне час для відвідування, але пам'ятайте, що це також пік літнього туристичного сезону, і ви повинні заздалегідь забронювати номери, якщо не хочете опинитися на вулиці

Коли краще їхати в Андорру?

Ми були в Андоррі саме влітку, їздили на екскурсію. На лижах конечно не покататися, зате можна добре відпочити на свіжому повітрі, погуляти. Виробництва то у них немає, забруднювати природу нічому. Зазвичай в Андорру їдуть за товарами відомих брендів, на кшталт вони дешевші. Я звичайно в дорогих брендах не надто розбираюся, але ціни здалися дуже дорогими. З нашої групи (40 осіб) майже ніхто нічого з одягу і взуття не купив. Зате все закупилися алкоголем, і ми теж - ціни відсотків на 30 нижче ніж в Іспанії. Тут же накупили шоколадок, оливкового масла, турона. Надовго їхати в Андорру не варто, там нудно, моря немає, пам'яток особливо теж - пари днів цілком достатньо.

Ті, хто не раз побував в цій прекрасній країні, завжди з упевненістю заявляють, що там постійно хороша погода. І це дійсно так! Все найоптимістичніші і сонячні прогнози завжди збуваються в Андоррі.
Ця країна оточена Піренейськими горами з усіх боків, що робить її недоступною для сильних вітрів. Клімат тут гірський, субтропічний, трохи пом'якшений, під впливом що знаходиться поруч Середземного моря. Взимку температура в Андоррі рідко буває нижче нуля і навіть на схилах гір вона, найчастіше, становить два градуси тепла.

Взимку температура в Андоррі рідко буває нижче нуля і навіть на схилах гір вона, найчастіше, становить два градуси тепла

Коли краще їхати в Андорру?

Протягом року тут налічується не менше двохсот п'ятдесяти сонячних днів і тільки в травні йде багато дощів. Так коли ж найкраще відправитися на відпочинок в цю сонячну країну? Взимку можна сміливо відправлятися сюди кататися на лижах. Гірськолижний сезон вважається відкритим з початку грудня і закінчується приблизно в середині березня. Але останнім часом, завдяки чудовій погоді, сезон продовжують за допомогою штучного снігу і продовжують кататися навіть в квітні місяці.

Ми були в Андоррі навесні, чесно сказати, нам дуже сподобалося в цю пору року, хто б що не говорив. Це дивовижний час, так як тут яскраво видно контраст, на горах ще не розтанув сніг, а внизу починає все цвісти і розпускатися, це краса. Температура повітря тримається стабільно близько 15-17 градусів, це вже не холодно. Якщо пощастить і приїдете в березні застанете ще гірськолижний сезон. Найкраще взяти з собою кілька теплих речей, так як може бути прохолодно.

Андорра розташована в східних Піренеях і межує з Францією на півночі і сході, і Іспанією на півдні і заході. Основний ландшафт країни складають ущелини і вузькі долини, оточені горами. Тому не дивно, що головною метою поїздки туристів в Андорру є гірські лижі.

Тому не дивно, що головною метою поїздки туристів в Андорру є гірські лижі

Коли краще їхати в Андорру?

Клімат країни характерний для гірських районів. Так що якщо ви зібралися відзначити новий рік або провести дитячі зимові канікули за активними видами спорту, то вам треба їхати саме сюди.

Січень і лютий - найкращі місяці для катання на лижах в Андоррі. Досить низькі температури дозволяють підтримувати схили у відмінному стані, а мало кількість опадів дозволить вам насолодитися швидкістю без всяких перешкод.

Адже Андорра не тільки для зимового відпочинку і розваги для катання на лижах в горах. Дуже цікаві екскурсії в малі села з іспанської сторони. Там місцеві жителі зберегли побут середньовічного укладу життя, спеціально для туристів. Дуже вразливо і цікаво. Та й сама столиця князівства приваблива своїм спокоєм і відпочинком в неметушливі і комфортабельних кафешках і готелях. Транзитний відпочинок при відвідуванні Іспанії і Франції в цій країні дасть враження спокійно і стабільності серед європейської суєти. Контраст вразить будь-якого туриста.

Осінь - сама дощова пора в Андоррі, але, тим не менш, ви можете знайти особливу красу в неспішних прогулянок по паркам, відвідування різних галерей і вечірніх вечерях при свічках, закутавшись в плед. Влітку в Андорру повертається високий сезон, але вже для любителів піших або велосипедних прогулянок, сплаву по річках і скелелазіння.

Влітку в Андорру повертається високий сезон, але вже для любителів піших або велосипедних прогулянок, сплаву по річках і скелелазіння

Коли краще їхати в Андорру?

З гірськолижних курортів Європи - це самі сонячні курорти. На кожній гірськолижній станції знаходяться найсучасніші гармати для насипання снігу. І варто приїхати сюди в цей час, щоб побачити одну з найдивовижніших особливостей цієї країни - сніг високо в горах і розпускаються квіти у їх підніжжя. Вся Андорра засаджена чудовими квітами, які звичайно радують око кожного мандрівника і створюють яскраву і легку атмосферу.

Коли краще їхати в Андорру?

У зимовий час в Андоррі випадає дуже велика кількість білого пухнастого снігу. Який доставляє море різних задоволень. А якщо відправитися в гори, можна поліпшити своє здоров'я, так як гірський сухий клімат Андорри вважається дуже цілющим. Там же можна приймати і сонячні ванни від постійно яскравого сонця.
Коли з гір сходить сніг починається новий сезон - для любителів піших походів. Він триває все літо і закінчується ближче до середини жовтня. В кінці липня в Андоррі влаштовується багато сільських свят, пов'язаних із завершенням робіт на полях і збором хорошого врожаю. Вони тривають до вересня і при бажанні можна взяти в них участь, приїхавши сюди в цей період.

Коли краще їхати в Андорру?

Не менш популярні в Андоррі і термальні джерела. Завдяки ним вона прославилася на весь світ. Тут можна відновити життєву активність і поліпшити своє здоров'я. У будь-якому випадку, при відвідуванні Андорри варто запастися сонцезахисним кремом, по-уникнення отримання опіків від яскравого сонця.

Коли краще їхати в Андорру?
Коли краще їхати в Андорру?
Коли краще їхати в Андорру?
Так коли ж найкраще відправитися на відпочинок в цю сонячну країну?
Коли краще їхати в Андорру?
Коли краще їхати в Андорру?
Коли краще їхати в Андорру?
Коли краще їхати в Андорру?

Новости