Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Грандваліра - найбільший курорт південної Європи

  1. Грандваліра. Мапа
  2. Грандваліра. Технічна характеристика

Грандваліра об'єднав в одному курорті наступні сектори катання: Encamp, Canillo, El Tarter, Soldeu, Grau Roig, Pas de la Casa. Всі сектори пов'язані підйомниками і трасами. На курорті діє єдиний скипасс. Курорт знаходиться в східній долині і здатний задовольнити найвимогливіших лижників. На понад 65% поверхні трас гарантується штучне засніження, це дає можливість займатися лижним спортом при будь-яких погодних умовах. Курорт володіє трасами для спуску, підготовленої для міжнародних змагань. На сьогоднішній день Грандваліра вже приймала у себе етапи Кубка Світу, Європи та має всі шанси на проведення будь-яких міжнародних змагань з гірськолижного спорту на своїх трасах, схвалених FIS (Міжнародної Федерацією лижного спорту). У 2017 році Грандваліра отримала право провести фінал Кубка Світу з гірськолижного спорту в 2019 році .

Туристи завжди можуть скористатися послугами: лижної школи, ресторанів та інших підприємств харчування, дитячого садка, тематичні зони для дітей, велика кількість зимових розваг і багато іншого.

Грандваліра. Мапа

Таблиця №1 Грандваліра. Карта-схема курорту.

Грандваліра. Технічна характеристика

Таблиця №2 Грандваліра. Технічні характеристики курорту.

Верхня станція 2640 метрів над рівнем моря Нижня станція 1710 метрів над рівнем моря Перепад висот 930 метрів Площа курорту 1925 га Кількість підйомників 64 Пропускна здатність 100700 чоловік / год Протяжність трас 210 км Кількість трас 118 - зелених 21 - синіх 41 - червоних 31 - чорних 25 траси сертифіковані FIS 9 траси для boardercross 1 Гармати штучного засніження +1024 Дитячі зони 5 Mont Magic - sector Canillo Bababoom Circus - sector el Tarter Circuit Imaginarium - sector Pas de la Casa - sector Grau Roig - sector Encamp Ресторан в і пунктів харчування 40 Снігоступи 4 зони Катання на собачих упряжках 2 зони Катання на снігоходах 2 зони Траса з хронометражем 1 Траса для бігових лиж 1 Вертолітний майданчик 1 Парапланеризм 1 Зона для пейнтболу 1 Multiaventura 1 Зона для орієнтування 1 Тир для стрільби з лука і арбалета 1 Катання на тюбінга 1 Гірськолижні школи 6 центрів Інструктори 450 школа фрістайлу та школа фрірайду та Дитяча школа та медичних центрів 5 Парковки - відкриті 10 - закриті 4

Новости